Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#201051) peterson79 válasza egyedülülő (#201049) üzenetére


peterson79
őstag

Neked ez az oldal kell:

[Wotreplays]

(#201052) palfitom


palfitom
félisten

Obj. 140 Tank Ász Ez most jól esett!

Viszont a minap megkaptam, hogy remélik megdöglöm a Coronától: :U

Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

(#201053) Dobi 562 válasza palfitom (#201052) üzenetére


Dobi 562
addikt

Az Aszhoz gratulalok! :R

Nyithatnal ticket-et a supportnal azzal a screenshot-tal, az a paraszt megerdemelne legalabb egy vegleges chat ban-t. En szemely szerint felfuggesztenem az egesz accountot orokre.

(#201054) palfitom válasza Dobi 562 (#201053) üzenetére


palfitom
félisten

Köszi!

Megfontolandó! :K

Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

(#201055) Warton válasza jr1994 (#201045) üzenetére


Warton
őstag

Egy biztos, hogy a javítás értéke nem teljesen kostans. 5 csatát sikerült letolni eddig a Progettoval. Teljes megsemmisülés esetén 8730 és 9833 is volt a javítási költség.

[link]

Egyelőre azt nézem, hogy győztes vagy vesztes volt a csata és mennyi volt a szerzett alap xp.

(#201056) kchryss válasza Warton (#201055) üzenetére


kchryss
addikt

Szerintem fix a javítási költség, nem függ a győzelemtől és az xp-től.

Van egy ár a tank hp-jára és minden modulnak van saját hp-ja amire szintén van javítási költség ha sérül.
Például itt megnézheted a Rev-nél ezeket az értékeket, ha megvan az a tank akkor inkább azzal kísérletezz, hogy kijön-e a matek: [link]

Alap javítási költség: 6 credits_hp
Lőszer rekesz(240 hp): 1 credits_hp
Üzemanyag tartály(175 hp): 1credits_hp
Löveg(148 hp): 6credits_hp
Lánctalp(240 hp): 7.5credits_hp

És így tovább. Viszont azt nem tudod kideríteni, hogy egy adott modul mennyi hp sebzést szenvedett pontosan. Akkor sárgul egy modul ha legalább a fele hp-ját elvesztette.

(#201057) kchryss válasza peterson79 (#201046) üzenetére


kchryss
addikt

Ebben igaza van QB-nek, hogy az obj279 túl op és valamit csinálni kéne vele.

Egyébként pont ezért mert op és hülyebiztos tank, nagyon magasan vannak az elvárt értékek vele és pont ezért hatalmas dolog, hogy sikerült iyouxin-nek 3 markolnia prém lőszer nélkül. Sok nagyon jó játékos van akik prém lőszerrel sem tudják jelenleg markolni.
Ez a kihívás amit iyouxin teljesített szerintem az utóbbi évek legnagyobb teljesítménye volt wot-ban. Ha nem láttam volna a saját szememmel akkor el se hittem volna, hogy ezt meg lehet csinálni.

Azoknak meg akik állandóan a prém lőszer miatt szidják a zunikumokat jó fricska volt. Bebizonyosodott az amit régóta hangoztatok: nem azért unikum az unikum, mert prém lőszert használ hanem azért mert tudja mikor hol hogyan hozhatja ki a maximumot a csatából. Ha nem lőhet prém lőszert akkor alkalmazkodik, máshogy játszik és úgy is kihozza a maximumot.

A saját accountján prém lőszerrel, kb 5000 sebzésre és 1000 asszisztra képes. A 8. helyen lévő bekeretezett account az amin megcsinálta a kihívást. Itt 4100 dmg, 1500 spot az átlag, de ebben benne van az a 30-40 csata amit az eredeti tulaj játszott, szóval ennél magasabbak a statok. Konkrétan az utolsó 31 csatára 4900 dmg és 1900 spot volt az átlaga. Nagyon kicsi az eltérés a prém lőszeres és a nem prém lőszeres teljesítmény között. Az is jól látszik, hogy adaptálta a játékát az új helyzethez, máshogy játszott és spottal pótolta a kieső sebzést. Az összes játékos közül akiknek több mint 200 csatájuk van ezzel a tankkal, a harmadik legtöbb az assziszt ezen az acc-on.

Meg az is látszik, hogy azért prém lőszer nélkül élvezetesebb lenne a játék, legalábbis nekem jobban bejött ahogy ebben a környezetben játszott. Többet kellett gondolkodni, gyenge pontokat keresni, flankelni.

[ Szerkesztve ]

(#201058) Imilenni


Imilenni
addikt

Az előbb a játék gondolta trollkodik egyet, folyamat kidobált sniper nézetből az úgy mi?
Be se tudtam lépni, hiába tekergettem meg sem mozdult a közelítés, se shift-re nem reagált.. :W

[ Szerkesztve ]

Press "F" to pay respects.

(#201059) Warton


Warton
őstag

GSOR szenvedés

[link]

Vajon milyen messze voltam a High Calibertől? Illetve, ha nem lövöm ki a Type4-et akkor Szárnysegéd és megkapom az összes XP-t. :U

(#201060) peterson79 válasza kchryss (#201057) üzenetére


peterson79
őstag

Nekem az tűnt fel, hogy elképesztő helyeken tudja beütni az ellenfél tankjait. Persze van amikor neki sem sikerül minden, de sokszor azért igen. Nem tudom, hogy ez a tank ágyúja miatt van vagy csak szimplán ennyire ismeri a gyenge pontokat, igazából talán mindkettő szerepet játszik benne. Mindenesetre remek példákat mutat, mind helyezkedés, mind célzás tekintetében. A YouTube csatornáját is követem, oktatási célból készít videókat.

(#201061) jr1994 válasza palfitom (#201052) üzenetére


jr1994
addikt

Tegnap Leopard 1-gyel voltam Kharkovon, két TD játékos úgy érezte hogy nincs jogom mellettük kempelni. Az obj. 704 hatszor lőtt belém :C az ilyen kékülhetne, hiába nem sebez.

Az ászhoz grat!

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#201062) palfitom válasza Dobi 562 (#201053) üzenetére


palfitom
félisten

Megnyitottam. Ez volt az első ticket-em.

(#201061) jr1994
Hatszor? Mással (mondjuk az ellenféllel) nem tudott foglalkozni?

Köszi!

[ Szerkesztve ]

Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!

(#201063) dualface válasza kchryss (#201057) üzenetére


dualface
tag

Meg az is látszik, hogy azért prém lőszer nélkül élvezetesebb lenne a játék, legalábbis nekem jobban bejött ahogy ebben a környezetben játszott.

Én azóta mondom ezt mióta creditért lehet venni a goldot.

Egyszerűen semmi értelme a gold ammo rendszernek, amire a WG ráerősített azzal hogy sorra behozott fronton gyenge pont nélküli tankokat. Az utóbbi 3 év meg úgy megy hogy a normál ammoval semmi esélyed, golddal meg ott lövöd át ahol akarod.

Tier 10ben az utóbbi egy évvben már a saját tapasztalatom az, hogy JPZE100, OBJ 268 - de mondhatnám bármelyik nagy alfás nagy penes TD-t- csak goldot lőnek (10bekapott lövésből 8). És az a durva, hogy át se töltenek normal AP-ra, akkor se ha medium vagy bármire lőnek, szerintem a többségnél csak 4-5 normal lőszer van, az meg max végszükség esetén kell, de általában nem ürülnek ki annyira.

Én még emlékszem azokra az időkre, amikor a medium tankal nem álltál le face-to face heavy tankokkal verekedni. Kellett gondolkodni, flankelni, meg ilyenek...most meg csak meg kell nyomni a 2-es gombot. (kivéve light tankok, de ott is ugye nerf óta van ez, előtte azok is hasították az e-100 frontját golddal.

Nekem is felüdülés volt ez a normal lőszeres kihívás, és jó látni hogy egy unikum beleállt ebbe és bebizonyította, hogy lehet goldspam nélkül normálisan játszani. Max respect részemről.

A lőszerek újra dolgozása a legjobban várt feature számomra a játékban. Régebben a skillek átdolgozását jobban vártam, de mára annyira tragikus a gold ammo spam hogy a lőszerek átdolgozása a legégetőbb.

(#201064) ollie válasza kchryss (#201057) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

De pont ez a baj, amit leírtál. A prémium lőszer sokszor csak egyszerű lövöldözős játékká alacsonyítja a WoT-ot, és ezért utálom, ha valaki azt spammeli. A WoT egyik szépsége (lenne), hogy nem egy agyatlan lövöldözős játék, de a sok gold spammelő azzá változtatja.

Hogy őszinte legyek, nem becsülöm sokra a gold spammereket, és biztos vagyok benne, hogy vannak viszonylag jó statisztikájú játékosok, akiknek csak azért jó a statisztikájuk, mert folyamatosan goldot lőnek, ha kell, ha nem.

[ Szerkesztve ]

***

(#201065) Raidon


Raidon
őstag

Nekem az a bajom hogy T100LT-vel bekerülök 4db EBR 105-el szemben...
Ugye a mi csapatunkba levő EBR 105 bent csücsül hátul a bokorban.
Elindulok spotolni próbálok azért vigyázni magamra. Erre az ellenfél csapatában levő EBR-ből 2 rámjön elsütik a jó kis Robbanóst ami alapból nem sebez 500 alatt. És kb ennyi is volt a csatának számomra. Én meg lövök 320-at? Tiszta vicc azért ráadásul EBR-el nagyon célozni sem kell gyorsabb mint a T100LT mobilisabb meg kb 2 lőszert lő rövid idő alatt na ebből van 3-4 egy csatában meg kell nézni melyik oldalon van tuti azoknak lesz előnye...
A ráadás meg az hogy kb előbb spotol fel akárki mint pl én... Úgy hogy 3 skilles legénység van fullos álcával direktívával meg minden szarral de ha valaki tud tanácsolni valami jót azt megköszönöm. :R

[ Szerkesztve ]

"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin

(#201066) Dobi 562 válasza Raidon (#201065) üzenetére


Dobi 562
addikt

Szerintem el kell felejteni a high tier lightokat. Vagy jatszal te is kerekesekkel mert a "normal" konnyu tankoknak nem sok ertelmuk van az EBR 105-os mellett.

(#201067) ooloo válasza ollie (#201064) üzenetére


ooloo
őstag

Addig amíg a szerver dönti el , hogy mennyi a páncélátütési értéke a lövedéknek . Addig amíg a szerver dönti el , hogy a gyenge pontra vagy a közvetlen mellette lévő instant lepattintó területre helyezi a találatot , addig ez egy egyszerű lövöldözős játék . Abban a pillanatban ahogy fix átütési értékek vannak és a lövésed oda megy ahol a célkereszt van , azonnal nem egy agyatlan lövöldözős játék lenne .
Jól van ez így , ahogyan van ... ez még mindig csak egy játék

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#201068) ollie válasza ooloo (#201067) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Jól van ez így , ahogyan van ... ez még mindig csak egy játék

Miért amiben gondolkodni kell, az már nem is játék? A sakk pl micsoda?

***

(#201069) Raidon válasza Dobi 562 (#201066) üzenetére


Raidon
őstag

Ebből látszik hogy ömlik a tank a játékba csak valahol úgy érzem nincs ez rendesen kitalálva hogy kb egyenértékűek legyenek az adott típusú járművek. Nincs rendes balance...
Mert vagy a már bent levő járművekhez kellene igazítani a frissen bekerülő járműveket vagy a bekerülőket kellene hozzáigazítani a bent levőkhöz azt sem hónapokkal később hanem teszt szerver közben. E100 régen vadállat volt most pl azt is buffolják majd amit már régen meg kellett volna tenni. Nem vagyok Unicum nem is hiszem hogy az leszek csak javítok a statomon amennyire csak lehet. Mikor regisztráltam még más volt a felállás akkor nem is erőltettem magam nem értettem a játékot. Csak mivel jobb kánokban Wn8-at néznek így pl Síftéjnt meg 907-et sem lesz nagyon esélyem szerezni. Hiába van a recentem sokszor kékben lilában az is pl attól függ mennyit tudok játszani meg milyen minőségben.

"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin

(#201070) dualface válasza Raidon (#201065) üzenetére


dualface
tag

Csak a 8-as prém EBR lő duplát, a többi nem. Szóval te tudsz 2x320-at lőni, mialatt az EBR csak egyszer. A T-100 LT-nek is nagyon jó a camo-ja, ezért ha jól van összerakva az EBR nem nagyon tud messzebbről meglátni. Plusz a t-100 nagyon lapos, és a front armorja kiemelkedő, ezért szemből nem nagyon kapsz 500-akat.

Amit tudsz javítani a látótáv növelő skillek, BIA, prémium felszerelés tűzoltó helyett.

Taktikában pedig a meccs elején sokkal defenzívebben kell játszani amíg élnek a kerekesek. Egyszerűen nem állhatsz le velük harcolni, mert a közelharcban jobbak a sebesség és jobb ágyú karakterisztika miatt (ebben amúgy a T-100 szintén nem olyan rossz). Szóval addig inkább passzív spot, és medium/long range vadászat van.

(#201071) ooloo válasza ollie (#201068) üzenetére


ooloo
őstag

Azért a sakkot és WOT-ot egy napon emlegetni nem helyénvaló . Azért sem , mert a sakkban nem szól bele a játékmenetbe egy harmadik fél .

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#201072) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Rosszul emlekszem, hogy volt egy olyan szabaly tier 8 tankkal nem kerulhetsz zsinorban haromszor tier 10-be?

Szerk.: zsinorban 4-szer...

[ Szerkesztve ]

(#201073) Raidon válasza dualface (#201070) üzenetére


Raidon
őstag

Igaz most nézem 12 sec-alap töltés ezt is azért le lehet vinni de hidd el kapok repesszel 500-at tökmindegy hol lő be :D Lehet sokszor az a baj hogy segíteni akarok a csapaton hogy kb tudjuk merről mire lehet számítani de általában ha pozícióban is vannak vagy nem lövik vagy mire tudnák lőni már nem látszik. BIA van fullos álca pillanatkép sima utazás etc helyzetfelismerés 80% töltésgyorsító venti meg távcső szóval nem nagyon vagyok passzív szpotra felszerelve. Elkapkodom sietek mondjuk nagyon nem tudok nyugodtan leülni 2 hónapos gyerkőc mellett mert ha menni kell menni kell :D De amúgy igazad van vannak vele jó meccseim de amikor bekapom a szopórollert és egész nap ilyen az nem túl fincsi :DD

[ Szerkesztve ]

"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin

(#201074) e-newsee válasza dualface (#201070) üzenetére


e-newsee
addikt

Igaz, hogy jó a frontja, de egy light tankot ritkán lőnek frontból. Oldalt meg az autoaim nem a láncot veszi célba, hanem a páncélt, amit a HE is be tud ütni. De legalábbis sokat sebez, ha robban.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#201075) ollie válasza Dobi 562 (#201072) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nem emlékszem ilyen szabályra.

***

(#201076) Papooo válasza Dobi 562 (#201072) üzenetére


Papooo
senior tag

Van valami szabály, hogy kábé ugyanannyiszor lehetsz top, mid, lowtrier, csak azt nem tudni, hogy ezt 10, 100 vagy éppen 1000 csatára számolva osszák el, :D

Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.

(#201077) Warton


Warton
őstag

Új tankrewards lesz holnaptól. A kép alapján SU100Y-t lehet nyerni.

(#201078) BÁ Nutrition


BÁ Nutrition
addikt

udv,
egy ideje nem nagyon kovetem a wotot, de lenne egy kerdesem:
most h kiveszik a t62a-t a tech treebol ha jol tudom siman megveheto lesz ha van mar orosz 10es tankom(van). jol gondolom h akkor felesleges ramennem h kifejlesszem a meg hatralevo kb 30k xp-t mert nem nyerek vele semmit ha most vennem meg?(sot gyakorlatilag buknek kb 180k xp-t a t54-rol)

[ Szerkesztve ]

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#201079) Dobi 562 válasza ollie (#201075) üzenetére


Dobi 562
addikt

es (#201076) Papooo :

koszi a valaszt! Ezek szerint rosszul emlekeztem. Fura volt, hogy voltak vagy 50k-n a szerveren es nem tudtam tier 8 premmel farmolni rendesen mert nem lattam csak tier 9-10 csatat masfel oran ketresztul. 8-as prem Skodaval nagy elmeny volt EBR 105 ellen jatszani. :DDD

(#201080) ollie válasza BÁ Nutrition (#201078) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Jól gondolod. Amúgy minimum tier 6-os orosz tank kell, hogy ilyen gyűjtői tankot megvehess. Viszont várhatóan jóval drágább lesz, mint most a fában, szóval én inkább kifejleszteném és úgy venném meg.
Szóval a válasz az, hogy valszeg creditet spórolsz, ha most megveszed.

mod: utánanéztem, jelenleg a teszt szerveren ugyanannyiba kerülnek a gyűjtői tankok, mint amennyibe a tech treeben voltak.

[ Szerkesztve ]

***

(#201081) BÁ Nutrition válasza ollie (#201080) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

koszi, azt tudjuk h mikor jon ki a patch?

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#201082) ollie válasza BÁ Nutrition (#201081) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nincs szerintem pontos idő még.

De utánanéztem, jelenleg a teszt szerveren ugyanannyiba kerülnek a gyűjtői tankok, mint amennyibe a tech treeben voltak. Szóval jó eséllyel nem érdemes most kifejlesztened.

***

(#201083) e-newsee válasza Dobi 562 (#201079) üzenetére


e-newsee
addikt

A Skoda se lehet semmi, de képzeld el, amikor egy Jpanther II-t hiénázik le a 9-es és a 10-es EBR! Aztán egyiket eltalálod véletlenül, de csak bekacsázik a kereke, és megy tovább. A valóságban egy akkora malac pusztán az ütközés ereje miatt átlökné egy másik mapra... :D

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#201084) e-newsee válasza ollie (#201082) üzenetére


e-newsee
addikt

Így van! Erről volt is valami hír nemrég, hogy változtattak, és minden ugyanannyiba fog kerülni, mint a tech tree-ben.
Persze, nem hülyék ott sem, olvassák a fórumokat. Az összes oldal kiszámolta, hogy kb mennyi goldot és kreditet lehet behúzni, ha kifejleszted őket, majd eladod a patch után.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#201085) Warton válasza Dobi 562 (#201079) üzenetére


Warton
őstag

És tudod még mi a nagy élmény? GSOR-ral játszani... bármi ellen. :O

(#201086) ollie válasza e-newsee (#201084) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Goldot amúgy sem kerestünk volna vele, mert goldért semmit sem lehet eladni.

***

(#201087) Greentea


Greentea
senior tag

Na végre meglett az ász a M46 Pattonnel :C 10k meglett majdnem kombináltként :D 3rd gunmarkot viszont valszeg elfelejtem :(

2x2 néha 5

(#201088) #65537792


#65537792
törölt tag

Mikor fog kikerülni a T-62A?

(#201089) #65537792 válasza #65537792 (#201088) üzenetére


#65537792
törölt tag

Ugyan az lesz belőle mint az FV215B 183-ból?

[ Szerkesztve ]

(#201090) BÁ Nutrition válasza e-newsee (#201083) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

nekem az tetszik ha a wg meg jobban iranyithatobba akarja tenni a kerekes g*ciket, mikozben mar most is meme szinten porognek forognak, lezerpontossaggal lonek 500 m-rol ugratva epp a dobrol, meg leszedik a jgpz loveset a gumikerekukkel stb
mondjuk az artakat sokkal jobban utalom

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#201091) BÁ Nutrition válasza #65537792 (#201089) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

nem

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#201092) Warton válasza #65537792 (#201089) üzenetére


Warton
őstag

Nem fog kikerülni, csak nem kell majd kifejleszteni, hanem bizonyos feltételek esetén meg lehet majd venni. Nem lesz olyan mint az FV, mert csak T62a legénységet tehetsz bele.

(#201093) ImpersonatoR

Illetve állítólag lesz valami kompenzáció de meg nincsenek részletek csak az 1.9 live -al derül ki.

(#201094) kchryss válasza #65537792 (#201088) üzenetére


kchryss
addikt

(#201095) Massmurderer válasza kchryss (#201094) üzenetére


Massmurderer
őstag

Képeket a fejlesztéis fánál nem tudtam megnézni mert teljes kijelzös nézetbe is csak kicsi.De nem is értem a leirást.
Az 1-8 szintű járművek mellett, a következő 9-10 szintű járművek áthelyezését tűztük ki célul:
X 113X T-62AX AMX 30 BIX AMX 30 1er prototype. t-62A az most is 10es nem???Csak mert megvan a T-62A nekem,és remélem is hogy nem veszik ki.

[ Szerkesztve ]

(#201096) zodo válasza Massmurderer (#201095) üzenetére


zodo
nagyúr

Ebben a cikkben megnézheted a képeket, nagy méretben is.

(#201097) Massmurderer válasza zodo (#201096) üzenetére


Massmurderer
őstag

Köszi :R

(#201098) ooloo


ooloo
őstag

Ez érdekes lesz ... már alig várom . :C

Google a barátod fordítóval tolmácsolva ?

"megnövelt általános teljesítőképesség hatékonyság és túlélési idő az alacsony és közepes szintű meccsek során," Ha minden jármű statisztikáját kozmetikázzák alacsony és közepes szinteken , akkor ez egyfajta helyben járásnak is tekinthető . Az erőviszonyok nem változnak .

"ezáltal élvezhetőbbé téve azokat kényelmesebb továbbhaladás a magasabb szintű járművek irányában következetesebb fejlődési lehetőség az egyes szintek között az új játékosoknak lehetősége lesz többet tanulni az egyes csatákból," Többet tanulni az egyes csatákból ? Hunnét gyűttek kendtek ... a Holdrú ? ;]

"illetve segíti őket, hogy gyorsabban érhessenek el jobb teljesítményt a játékban." A tökömbe ... engem miért nem segített ? ;]

Nyilván a változások jót hoznak , de ez a fordítás kicsit vicces ....

Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

(#201099) Balcsix


Balcsix
senior tag

A múltkoriban volt olyan küldi, hogy 35k XP elérése után adott egy garázs férőhelyet.
Elértem a 35k-t, viszont nem adott + férőhelyet, vagy majd valamikor később aktiválódik csak?

[ Szerkesztve ]

(#201100) kchryss válasza Balcsix (#201099) üzenetére


kchryss
addikt

Ma reggel vége lett annak a küldetésnek, utána már nem lehetett megcsinálni.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.