Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#186388) kchryss válasza peterson79 (#186330) üzenetére


kchryss
addikt

Nyilván nem véletlenül linkeltem troll szmájlival a cikket. :)
Tudtam, hogy jó vitaindító lesz és az is lett. ;]
Nyilván nem ilyen egyszerű a dolog. Attól még hogy nála működött ez a recept másnál nem biztos, hogy fog.

Az én álláspontom szerint nagy mintán (500+ csata) ha valaki az elért wn8-nak megfelelő győzelmi arány alatt teljesít akkor ott user error van. Valamit rosszul csinál. Leadja a kellő sebzést, de nem a jó helyen, nem a megfelelő tankokra vagy nem jól időzítve.
Nagyon sok összetevője van egy csatának, nagyon sok szempont van a döntéshozásoknál és a legtöbb ezek közül egy átlagos játékosnak meg sem fordul a fejében. Elég gyakori hiba, hogy valaki túl passzív, túlságosan vigyáz a hp-jára, kivonja magát a csatából az elején és a közepén aztán a végén amikor már soksoros túlerőben van az ellenfél akkor a sarokból még összelövi a sebzést miközben szidja a "hülye" társakat hogy miért haltak meg és a wg-t, hogy már megint milyen bot csapattársakat adott neki. Közben meg lehet, hogy pont az ő hp-ja vagy az ő ágyúja hiányzott a csata elején vagy közepén egy kulcs szituációban és ha beáldozta volna a hp-ja egy részét akkor megnyerték volna azt a lokális harcot és ezzel az egész csatát.
Nagyon fontos olyan dolgokat tudni, hogy mikor kell megindulni, milyen szituációban kell feláldoznod a hp-dból a csapatért, mikor kell visszavonulni, ki a legveszélyesebb kit kell elsőnek kiiktatni. Sok összetevős egy csata és a legjobb játékosok is sokszor hoznak rossz döntést, de az a lényeg, hogy legyen önkritikája az embernek és vegye észre ha valamit elhibázott és csinálhatta volna jobban is.
A legjobb módszer a fejlődésre ha tudsz mások hibájából tanulni, aztán az ha észreveszed és tudsz a saját hibádból tanulni, ha viszont valaki mindig mást hibáztat és nem tanul semmiből akkor meg fog rekedni egy szinten ahonnan nem fog tudni feljebb lépni.

A winrate-tel kapcsolatban már sokszor leírtam mi az én véleményem. A 15v15 formátum miatt sokszor túl kicsi a ráhatásod a csatára és nem tudod annak a végeredményét befolyásolni. 10 csatából mondjuk kb 6 olyan van amiben mindegy mit csinálsz, vagy nélküled is nyernétek vagy nélküled is buknátok. Ebből a 6-ból hosszú távon fele-fele arányban van bukta és győzelem, igen még azoknál is akik azt gondolják hogy a wg kipécézte őket és direkt folyamatosan szívatva vannak. 10-ből a maradék 4 csatában viszont olyan a szituáció, hogy billeg a csata kimenete és a te döntéseiden múlik az eredmény. Az hogy kinek milyen wr-je lesz az ezen a 4 csatán múlik, hogy ezekben milyen döntéseket hoz. Ha mind a 4-et lehozod akkor 70% wr-ed lesz ha mind a 4-et elbalfaszkodod akkor meg 30%.

(#186334) @Elcan:
Játékos nevét nem találtam meg. Ez a reddit poszt az alapja Scheff cikkjének: My "The Road to Unicum"
juicesharp nevű reddit felhasználó írta le a saját fejlődését. A reddit poszt sokkal bővebb mint a kivonat amit Scheff fordított belőle. Mivel reddit így elég nagy valószínűséggel amerikai szerveren játszik az illető.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.