Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#174765) peterson79 válasza Papooo (#174761) üzenetére


peterson79
őstag

Az a marha nagy igazság, hogy RNG istenei másfelé fordítják tekintetüket, eddig írd és mond kb kétszer voltam Malinovkán a közel..hú, nem is tudom mennyit mentem most Maus-al, de talán már 100 meccs körül lehet??... Pont azt akarom kipróbálni amit Skill4ltu is csinált, bemenni arrafelé amit mondasz, a spotbokorhoz, hogy a testem rejtve legyen, de a fejét tudják lőni. Elsőre nem voltam túl bátor és félúton megálltam, mert annyian kezdtek el egyszerre lőni mindenfelől, hogy bekakiltam és inkább tolattam vissza :) Túl sok veszteni valóm nincs, már rájöttem, azóta már tanultam pár esetből és úgy állok a témához, de eddig elkerült a jószerencse :)

De alakul ez, kezdek ráérezni mikor mit lehet :)

Másik célom az O-ni Exp. 3rd mark :) Eddig a második küszöbén állok, tegnap próbálkoztam pár meccsel javítani a helyzetet, mod szerint már megvolt pár tizeddel, de a rendszer szerint meg nem :(
Csináltam vele olyan epic csatát amire megkaptam a Tankászt is :) kicsit se vigyorogtam, nagyon fun vele a játék, már mikor adja, mert tier 7 ellen már nem nagyon van esélyem.

Egyébként Én az utolsó ágyút használom rajta, azzal 3,12 mp most a töltés és többnyire átütöm a tankokat, tier5-6 az megvan reggelire. Amikor éles a helyzet akkor töltök rá csak goldot, amúgy nem használom.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.