Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#139053) tebeeee


tebeeee
csendes tag

[kép]Wz-131.....talán sosem láttam itt róla screenshotot :K .... aki nem foglalkozott eddig még ezen ágon, annak feltettem a képet. Használható , agilis.........papír . Utobbi hogy ne csak fényezzem :))

a patch ujitásról meg szerintem amiket irtatok mind subjektiv vélemény....éppen aki amelyik réteget képviseli olyan a véleménye...."gyenge" játékos ugy tartja olyan ez mint gazdagnak még több pénzt adni, a "pro" meg hogy nincs ebben semmi az jár ......
Valahol mindket félt meg lehet érteni , viszont a helyzet hogy random csatában nem sürün fognak találkozni egymással, igy a pro ha plusszal indul mr. tomato valszeg sose fog találkozni vele.
Amikor meg kivételek jönnek és szoporoller akkor is max 1-2 lila csapong csatában....viszont itt is ott is általában. Ergo csapattársa is fel lesz szerelve maxi csomagos felszereléssel.

Ha meg mégse és véletlen saját csapata nem kap pro játékost......az ilyen pár kört is ki lehet bekkelni....és nem oszt nem szoroz.
És ez csak játék...nem kell komolyan venni, hacsak nem profi liga játékról van szó és pénzkeresetről......addig ez csak játék. Ha szopsz, szopsz... kilépsz....elmész csajozni, spanokkal bandázni,...visszaülsz
ennyi

Wargame ről , pay2win meg hasonlorol: Senki nem csinálná ingyen ... a fejlesztések mind hardveres mind szoftveresen pééééz ért kivitelezhetőek.....anno hardverapro is ingyenes volt ahogy wot is fullon....nem is termelt a minuszon kivul sokat :K

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.