Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#122163) rlazol válasza kobipeti (#122148) üzenetére


rlazol
addikt

kobipeti - A Bulldog igen jó gép, de a táras ágyúja miatt a T37-vel nemigen hasonlítható össze, az amx12t-vel már inkább, bár annál is jobb. VAnnyit tudj róla, hogy nagyon kéri a jó legénységet.
A "nemtudás" relatív dolog, a light a legnehezebb típus. Ha érlelni akarsz, akkor inkább HTben érlelj alacsonyabb szinteken, ha szeretsz lt-val menni, akkor nyugodtan vedd meg és tapasztald ki, milyen vele játék. Max félreteszed, amíg meg nem szokod a nagyokat.
Nem tudom, van-e 8-9-10-es tankod, mert ha nincs és először egy 7es LT-val találkozol velük, az nem biztos, hogy jó terv. Ha ismered ezeket a tankokat is (tudod a töltési idejüket, gyenge pontjaikat stb) akkor szerintem hajrá.

Stanislav84: statpadder-nek nem hívnálak, de noobnak se. Szépen mennek felfelé a mutatóid (hamarosan lepipálsz pl engem), látszik, hogy egyre jobban belejössz és szokod a játékot. Köszönjük a bemutatkozást!
Így már maximálisan el tudom fogadni a véleményed, el tudom hinni a beszámolóid. Ahogy a többiek is írták: Volt itt olyan, aki idejött, hogy ő 10+ killes csatát futott KV-5-tel, és még pár hasonló sztori, aminek a hitelességét jó lett volna legalább egy screenshottal igazolni, de sose kaptunk meg. Más hsz-eiből pedig az derült, hogy alapokkal (pl legénységképzés) sincs tisztában. Láthatod, hogy itt mindennaposan osztunk meg egymással ilyen-olyan sztorikat, a reakcióm szempontjából nem mindegy, hogy elhiszem-e. Pl. ha egy "ismeretlen" játékos sír arról, hogy vele hogy kicseszik mindig az MM vagy értetlenségét fejezi ki, hogy miért nem kapott ászt, akkor felhívom a figyelmét a statokra vagy az XP számítás-ra. Ha ugyanezt egy unikum teszi, akkor tudom, hogy csak sír (vagy trollkodik, ugye diegho? ;] ) és kb teszek rá. :U

szerk.: az első hsz-ben megtalálod az ingame nevünket. Ha valaki kérdez, válaszolunk, de attól még nem mindegy, hogy egy 150 WN8as kérdez T10-ről vagy egy 1200-as - egyszerűen nem ugyanezt a választ kapja! A technikai válaszon felül előbbinek szolídan javasoljuk a tanulást és a lowtier-t.

[ Szerkesztve ]

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.