Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#112009) #84221696 válasza unravel (#112002) üzenetére


#84221696
törölt tag

Free xp-ből kihúztam, minden előző francia vackot átugrottam. Raktam bele 100%-os legényeket, töltésgyorsítót raktam rá, álcahálót meg ventit. Hát, azt hiszem, itt meg is álltam a francia tankoknál. Nagyon nem éreztem rá erre a tornyos td-re! :D Tudom, hogy light meg minden, de ez a 11s reload time valami borzasztó. A célzási időről nem is beszélve. Két lövés között nyugodtan feltehetek egy kv-t főzni. :DDD Az meg külön öröm, hogy folyamatosan kharkov, sztalingrád meg himmelsdorf. Itt aztán fel lehet kötni a nyúlcipőt. :D A löveg pontossága meg... :O. Ez olyan pontos állva, mint másik tank rohanva.:D
Na mindegy, majd csak ráérzek.
Lehet, ezt az xp mennyiséget inkább a bullgogba kellett volna ölnöm.

Egy csomó amcsi lighot átugrottam és most éppen a T37-nél vagyok. Ezt a lightot érdemes megvenni? Vagy menjek tovább a bulldogra?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.