Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#90514) Zyrius válasza trialboj (#90343) üzenetére


Zyrius
aktív tag

Nekem Cube Attention-öm van, és a cimbimnek szintén ilyen bringája van. Lecseréltem a gumit Smart Sam 2.25-ről Marathon GT HS480 2.0-ra, ami aszfalt gumi és kb 20%-kal gyorsabban megyek ugyanakkora erőkifejtés mellett. Hozzáteszem, hogy nem csak a minta más, de nagyobb nyomást is bír. A bütykös gumi 2,5-3 baron ez 4-4,5 barra van fújva.

Tavaly egy Cube Aim SL bringám volt, aminél szintén cseréltem a gyári gumit akkor 1,75 Schwalbe Silento-ra, ami szintén gyorsabb volt.

Igazából az én felhasználásomra jobban megfelel egy treking bringa, eredetileg azt is vettem volna csak sajnos a testsúlyom teljes felszerelésben 130kg is lehet, ehhez jobbnak láttam egy strapabíróbb 29-ert átalakítani trekkingnek. Földút, murva, enyhe erdőben ösvényen ezzel a gumival is elvagyok, de amint kicsit technikásabbá válik az út ez már használhatatlan (és nem csak a gumi a szűk keresztmetszet :) ) majd ha lepörög 10-20 kg extra és egy tekerés során nem okoz gondot az 1000m vagy nagyobb szintkülönbség, akkor majd aggódok azon, hogy a mostani Marathon GT nem jó terepen, addig meg szépen siklok vele, imádom :)

@zack
Nekem polar órám van és mellkaspántom. Össze van kapcsolva a strava-val és tökéletesen betölti a pulzus adatokat ingyenes accounttal!
https://www.strava.com/activities/1025667023/analysis
Ha jól láttam a prémium a kimenő teljesítményedet és a pulzusodat tudja részletesebben elemezni az ingyenes verzióhoz képest. Ezt a prémium váltásnál írják is, hogy ez inkább a profi sportolóknak hasznos!

[ Szerkesztve ]

https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.