Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66261) Runner_fxr válasza Hasaggymeg (#66225) üzenetére


Runner_fxr
Ármester

A dekás bicók mindig fogytak, ez régebben is így volt. A visszaesésnek szerintem nem ez az oka. Az a réteg aki minőséget szeretne, most is megvan, és ők biztos nem a decathlonban vásárolnak, de sajnos nem is a hazai kiskerekben.

TayRol: 100k-ig szerintem is vállalható egy btwin, ezen az árszinten nagy csodák nincsenek, felette már azért érdemes jobban körülnézni.

hegyimorc: Én a saját nevemben tudok nyilatkozni, nálunk a webshop naprakész, és ha valamit rendelnek az néhány napon belül ott van. Nyilván nem működik mindenhol így.

balintka: Nem is arról van szó, hogy megbízhatatlan egy kellys, a mai gyártástechnológia mellett ritkán reped egy váz, még a kevésbé márkás cuccok között is. Még egy btwinre is élettartam gari jár.
Az alkatrészeket meg mindenki ugyan onnan szerzi be. Nem a kellys gyártja magának. A vázgeometriák és az egész váz kinézete nem jött be nekem, kicsit furcsa. Van egy két szép kellys, de valahogy sosem fogott meg igazán egyik bringájuk sem.

ivana: Az árak mindenhol elszálltak, magyar bérekhez mérten. Az egész gazdaság egy nagy kalap sz@r. Ebből semmi jó nem tud így kisülni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.