Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#51004) mrszitya válasza #43783936 (#50997) üzenetére


mrszitya
senior tag

Én is szeretem, sőt egy csomó pályán ez sokkal izgalmasabb csatákat eredményez, mint a standard kétbázisú csata. Mondjuk azzal is egyet tudok érteni, hogy a támadó fél érzésre sokszor tényleg "előnyben van", de ezt ki is kell tudni használniuk.

Sand Riveren nemrég volt pl. egy csatám, ahol védekezésben a jobb oldalon gyakorlatilag "egyedül" is meg tudtam akadályozni az ellen átjutását (E8-as Sherman-nel) - pontosabban sikerült elvenni a kedvük az áttöréstől, folyamatos spotot adva a csapatnak F9-en, a dombon.

Szóval valóban, az utolsó mondatodban ott a kulcs ehhez a csatamódhoz a védekezésben. :)

@olcsii

WWIIHWA by Kriegstreiber - ez például javítva lett még a patch kiadása napján (fenn van nálam). Külön csinált a készítő egy hotfixes mappát, abból is le kell tölteni a kívánt hangcsomaghoz valót.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.