Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#51151) Bingisz válasza Angel1981 (#51150) üzenetére


Bingisz
addikt

Futtatás rendszergazdaként? Egy próbát megér.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#51152) Angel1981 válasza Simulacrum (#51143) üzenetére


Angel1981
veterán

"15-1, 15-2, 15-3-as csatavégződéseknél sokszor beírják, hogy gg. Meg szoktam kérdezni, ha van idő, hogy az ilyen csaták vajon miért jók szerintük?"

Mert g€ci trollok, azért! Többek között az ilyenek miatt kapcsoltam ki a chatet, nem is hozom vissza soha többé!

#51139 mcwolf79: "A tetején lévő géppuskát (vagy mi a fene)"
Az elvileg egy hidraulikus emelő - bár nem tudom, hogy üzemelik be. :P

[ Szerkesztve ]

(#51153) olcsii válasza Angel1981 (#51152) üzenetére


olcsii
aktív tag

Minden nézőpont kérdése!
Tegnap goldnoobozott egy e5 én a 113 al voltam. a hasát meg a kupakját lőttem be AP val meg egyszer véletlen HE t lőttem rá utána elkezdett goldnoobozni:)
Mondtam neki használjon gold detektort. azt mondta hogy ő nem fog használni mert ő igy szereti a játékot modok nélkül mert modokat csak a pro noobok használnak.
ja joolvan akkor jó játékot mondottam:)

wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”

(#51154) TESCO-Zsömle válasza #43783936 (#51132) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

40 csatám van vele, legalább 8 tűzoltót megevett. Csak remélni merem, hogy a T95 nem lesz ilyen tűzről pattant...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#51155) Djuree válasza Angel1981 (#51152) üzenetére


Djuree
félisten

lehet én is kikapcsolom a csetet, úgyis csak randomban megyek mindig. bár néha meg jól jön ha töltési időt meg ilyesmit kell kiíratni.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#51156) ddt500hu


ddt500hu
veterán

(#51157) PR0JECTNR56 válasza Simulacrum (#51143) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

Itt a csapatjáték volt az élmény igazán, mert a medium tanknak igazán így van értelme, hogy összeáll a "wolfpack" és mennek előre, de itt láttam, hogy mindenki használja az eszét és nem úgy nyomul, hogy nyílegyenesen előre a halálba, hanem mindenki figyelte a másikat és fedezte, ebbe az is beletartozott és ilyet én még nem láttam random csatában, hogy amikor láttuk, hogy valaki hp-ja egy lövésre süllyed a másik, aki fullos volt beállt elé és levette az ellenfél lövését (én is mentettem így egyszer a Batchat irháját, mikor már csúnyán nézett ki). Őszintén szólva csak a legvégén tűnt fel, hogy az ellenfél mennyire nem tudott killeket gyűjteni, a játék közben, ahol mi mentünk akadt ellenállás és ott nem játszottak nagyon rosszul vagy taktikátlanul, csak nálunk volt jobb az összhang.

Egyébként a legtöbb 15-1 és társai stílusú csata egy kalap szar ebben egyetértek. Mindegy, hogy nyerünk vagy veszítünk kb. semmi kihívás vagy semmi esély sincs benne, helyzettől függően, annyira egyoldalú az egész (ezt az egyoldalúságot pl. nem éreztem a fent említett körben).
A kedvencem az volt a legtöbb vesztes csatában, ahol nyerhettünk volna, hogy egyesével elindultak a tankjaink egy TD-vel teli erdő felé és meghaltak, hiába javasoltam, hogy bármire is készülnek, ne egyedül csinálják. A koncentrált erő mindig jobb ezeknél a szóló mutatványoknál, de nyilván többször is megkaptam, hogy camper vagyok és különben is hülyeség, amit beszélek. Oké, dehogy az ilyen agysebészek hada miatt nem lehet teljesen kihasználni az STB-1 tudását és ezért van mélyen 50% alatt a winrate, ez egy kicsit bosszantó.
Tehát én sem vagyok egy unikum játékos, de azért gondolkozni szabad és érdemes.

(#51147) simron: Első és második bekezdés itt.

(#51158) Bad Pritt válasza TESCO-Zsömle (#51154) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

De de. Mivel szemből nem visznek be, onnan nincs veszély, hátulról, oldalról viszont ha azt a két nagy tartályt lövik, akkor kb tuti elégsz.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#51159) dfsz34


dfsz34
őstag

Ha én ezt megérteném. Vezet az ellenfél 11:4-re és foglalnak, nem sok van hátra.Ok, ez a csata elment, hagyjuk. Annak nincs értelme, hogy sebzek maximum egyet vagy még azt sem és közben kilő a túlerő. Ilyenkor szerintem a helyes lépés az, hogy hagyni kell őket fejezzék be és jöhet a következő csata. xp és kredit farmolás céljából legalábbis.

Sajnos mindig vannak olyanok, akik a hőst akarják játszani, tőlünk egy tank beáll a foglaló körbe, hogy ne tudják befejezni a foglalást. Nem harcol, semmi, csak beáll oda, hogy ne hagyja az ellent befejezni. Mondjuk az ellenfelet is minősíti, hogy csak állnak és várnak sokáig. A pálya erlenberg, középen a sok ház miatt van takarása, de ennek akkor sincs értelme.

Közben persze minket a másik oldalon szorongat az ellenfél és ki is lőnek mindent tankot úgy, hogy én egyet tudok lőni, ami lepattan ahogy kell és utána kapok azonnal vagy 3 találatot meg a tárasokból azután folyamatosan és esély nincs még sebezni sem többet.

A foglaló tankunkat szintén sec perc alatt kilövik miután velünk végeztek, úgy, hogy semmit nem tud sebezni.

Amit nem értek ilyenkor, hogy mi a bánatnak áll be a baromarcúja ilyenkor a foglaló körbe?

Ha harcolni akarna, akkor megértem, bár nem örülök neki, hogy fizethetem a javítás költségét, de az még rendben lenne. Menjen oda és harcoljon, ha akar de ez egy akkor phaszság, amit csinál. Védő díjat nem kap érte. XP-t nem kap érte. Egy dolgot ér el vele, hogy az ellenfélnek van ideje kényelmesen kilőni minket, akik még harcolnak. Ja igen, és az ellenfélnek tesz segítséget ezzel, mert a sima foglalással kevesebb xp-t kaptak volna, de így jobban jártak, mert minden tankot kilőttek.

(#51160) Angel1981 válasza Djuree (#51155) üzenetére


Angel1981
veterán

Csak magát a chatet kapcsolja ki, a gyorsüzeneteket (affirmative, defend the base, reloading XX sec) ugyanúgy látni fogod.

(#51161) PR0JECTNR56 válasza mcwolf79 (#51139) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

A Super Pershing tetején lévő két, hosszúkás henger alakú objektum rugókat rejt magában, amiket a löveghez csatoltak. Ezekre azért volt szükség, hogy a fő fegyverzet hosszát és súlyát kiegyenlítsék (teljesen más fegyvert hordoz, mint az alap Persing, sokkal hosszabb a lövegcső is).
Itt egy kép, ahol nincs rajta burkolat:

Ilyen rugók egyébként szinte minden lövegen vannak, csak a legtöbb esetben ez befér a löveggel együtt a torony küzdőterébe, itt a fő fegyver méretei ezt nem tették lehetővé.

(#51162) Djuree válasza Angel1981 (#51160) üzenetére


Djuree
félisten

na akkor ki is kapcsolom a picsába. :C
úgyis 99%-ban ezek mennek váltakozva: siemka, pozdrav, gg, hl, have fun, gold ammo noob, noob team, useless idiots, fucking noobs... :W

SHiZUOKA: én azt hittem az vmi duplacsövű rakétavető akarna lenni. :DD

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#51163) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

Valaki találkozott anno azzal a többsoros garázs moddal, ahol nem csak egyes szinteket lehetett kiválasztani, de volt lehetőség egyszerre többet is? Azóta se találom, pedig nagyon hasznos kis ketyere, főleg küldetésekhez.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#51164) PR0JECTNR56 válasza Djuree (#51162) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

A játék szempontjából nem lényeges, de annyira gyakoriak a tévhitek azzal kapcsolatban, hogy mi is az a tetején, hogy inkább leírtam. :D

És egy kis ráadás, a torony elején lévő plusz páncélzat egy német Párduc elejéből lett kiműtve, a páncéltesten lévő lemezek pedig egy szebb időket is megélt ipari bojler anyagát képezték eredetileg, minden más plusz pedig hulladék acél vagy random harcijárműből kivágott réteg rajta.

[ Szerkesztve ]

(#51165) Simulacrum


Simulacrum
senior tag

Az hagyján, hogy már azért sem érdemes manapság könnyűtankkal menni, mert hiába spotolod az egész ellenséges csapatot senki nem lő rájuk. Ok, ez még elmegy, sebzek majd én, megoldom.
De az, hogy megy a durva beszéd a chatbe, hogy menjek spotolni, rosszabb esetben pedig belém lőnek a saját csapattársaim hátulról, mert szerintük nem azt csinálom amit kellene, na az már durva (ezért nem kapcsolom ki a chatet, mert ha látom, hogy már eldurvul a hangnem kicsit mozgok, nehogy kilőjenek).
Volt már, hogy zöld játékos beírta támogatandó, hogy talán nem kellene nekem tanácsot adniuk, mert a statom szerint valószínűleg jobban tudom mit mért csinálok, de erre jött a statpadder anyázás. Hihetetlen.
A gyenge játékossal nem az a baj, hogy gyenge, hanem az, hogy ha erről halvány fogalma sincs és azt hiszi ő mindent tud erről a játékról :)

[ Szerkesztve ]

(#51166) ddt500hu


ddt500hu
veterán

15 csatából 3 győzelem az gáz? :F

(#51167) Angel1981 válasza PR0JECTNR56 (#51161) üzenetére


Angel1981
veterán

Wow! Így már teljesen értem, nagyon köszi a felvilágosítást! :R

#51162 Djuree: pontosan! Ezért kapcsoltam ki én is kb. 3 hónapja, és nagyon nem hiányzik!
A statjaim sem romlottak - ellenben szerintem több hajszálam is megúszta azóta - úgyhogy hajrá! :D

[ Szerkesztve ]

(#51168) K6000 válasza TESCO-Zsömle (#51114) üzenetére


K6000
tag

A BL-9 ágyú simán belövi a lényeg, hogy 100 méteren belül legyen.

(#51120) Tüzi
A KV-4 jobb oldalát lődd! (menet irány szerinti) Minden második lövés után bonusz tüzijáték :D
A bal oldala felejtős...

(#51139) mcwolf79
A torony tetején az amit te géppuskát (vagy mi a fene) nevezel, nem része a hitbox-nak. Átmegy rajta a lövedék, csak díszítő elem. Ha néha mégis azt látod, hogy sikerült belőni (hp veszteség) akkor valójában a mögötte lévő torony nyílást találod el. A hasát 200 mm átütéssel már be lehet lőni, nem kell a géppuskát célozni, a Tiger II tier IX ágyúja beforgatva is átüti, kivéve ha az RNG a -25% átütést adja neked.

ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72

(#51169) fradi81


fradi81
veterán

Black prince-ből megmaradt gold lőszert miért nem tudom comethez felhasználni? Ugyan az való bele.

moto g72, Ninebot d28e

(#51170) unravel válasza ddt500hu (#51166) üzenetére


unravel
őstag

Nem gáz.

Ha sebeztél eleget, akkor ne érdekeljen a win rate.
Ha nem sebeztél, akkor pedig te is benne vagy vastagon a vereségekben. (bár ezt nem is feltételezem, mert ide mindig topsebző képek kerülnek fel)

Egyébként a 150 ( vagy 1500 :) ) csatából 3 győzelem lenne...na az már gáz lenne.

¯\_(ツ)_/¯

(#51171) Bad Pritt válasza fradi81 (#51169) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Black Prince top ágyúja más lőszert használ úgy emlékszem, mint a Comet. Churchill VII használja ugyanazt.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#51172) fradi81 válasza Bad Pritt (#51171) üzenetére


fradi81
veterán

Nem a top, hanem a kis ágyúba vettem. Mondjuk kár volt mert így is pattant a lövések 80%-a de legalább kipróbáltam milyen golddal lőni :DDD

moto g72, Ninebot d28e

(#51173) Viktoár


Viktoár
addikt

Nekem a kv2-vel van már 2 napja szopóág.

Kv1-el simán hozom a köröket ha nem a legutolsó szarházinak tesz be az mm a t7-ek közé.

Kv2-vel meg mintha vaktölténnyel lőnék.Mellé,fölé,lepattan,stb.

Borzasztó gyenge nehéztank a kv2,lassú mind fordulásban mind mozgásban de a toronyforgásról már nem is beszélek.Nincs az a tanktipus a saját mm besorolásán belül ami ne autózná körbe.A tűzgyorsaság baromi kevés a sebzéshez és a pontossághoz (inkább pontatlanságot kellene írnom) képest.

Minden oldalról nagyon könnyen sebezhető,gyújtható.Ez nem heavy tank hanem egy konzervdoboz amibe beszúrtak egy függönykarnist azt kilökték a mezőre.

Üdv:Viktor

(#51174) Angel1981 válasza PR0JECTNR56 (#51164) üzenetére


Angel1981
veterán

"páncéltesten lévő lemezek pedig egy szebb időket is megélt ipari bojler anyagát képezték eredetileg, minden más plusz pedig hulladék acél vagy random harcijárműből kivágott réteg rajta."

De azért Super Pershing, mi? :D
Ki lehetne rá írni, hogy környezetbarát tank, mert kizárólag újrahasznosított fémhulladékból készült! :P

#51165 Simulacrum: van igazság abban amit írsz, de szerintem mostanság heavyvel sem nagyon érdemes menni, max. alacsony tierben - egyébként a TD-k, és a medek uralják a csatatereket...

[ Szerkesztve ]

(#51175) mcwolf79 válasza Viktoár (#51173) üzenetére


mcwolf79
veterán

"Sajna" a KV-2 a nagy kályhacsővel használva az MM kegyeire van bízva.
Városi pályán lehet aprítani vele (még ugyan), nagyobb tágasabb pályán nehéz vele érvényesülni.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#51176) Chris0321 válasza Viktoár (#51173) üzenetére


Chris0321
addikt

Azért HE-vel sem árt a gyenge pontokra célozni, vastagabb páncélú ellenfélnek pedig nem árt vinni pár gold ammot.

(#51177) Angel1981 válasza fradi81 (#51169) üzenetére


Angel1981
veterán

Márpedig a Comet top ágyúja ugyanaz, mint a BP stock ágyúja, így a lőszerek is azonosak, bele kell, hogy menjen.
Próbáld meg, hogy újraindítod!
Velem volt már olyan, hogy eladtam egy tankot, a lőszert beküldtem a depóba, ott viszont csak a játék újraindítása után jelent meg!

(#51178) dvids válasza Viktoár (#51173) üzenetére


dvids
aktív tag

Én imádom a KV2-t. Persze nem egy különösebben jó tank, de a 152 mm-es löveggel lehet mókázni. Ha top tier vagy akkor megfelelő célzással akár oneshotolhatod az ellenfelek jó részét. Mindig maradj a csapattal, vagy legalábbis legyen egy-két ember veled akik megvédenek amíg újratöltesz. A HE sebzés miatt még magas szinten is jó damaget lehet kitolni vele, support tankként követhetsz egy nagy heavyt és minden adódó alkalmat kihasználva odapörkölhetsz egyet az ellenfélnek.
Prémium lőszert is érdemes lehet vinni, arra figyelni kell, hogy annak se nagy az átütése, viszont weak spotokat könnyebben visz át és akkor nagyobbat harap mint egy nem átütő HE. Én ritkán használom, mert ellenszenvet érzek a prémium lőszerekkel szemben, de olykor jól jön.

(#51179) fradi81 válasza Angel1981 (#51177) üzenetére


fradi81
veterán

Már jó, kellett neki egy kis idő :)

moto g72, Ninebot d28e

(#51180) Viktoár válasza mcwolf79 (#51175) üzenetére


Viktoár
addikt

A 107-es van rajta,a kályhacső is úgy sz.r ahogy van.Nagyon lassú és pontatlan,csak akkor jó ha pár méterre van az ellenfél.Még így is imádkozni kell hogy ne szopasson az rng.Hulladék az egész konstrukció,ilyen mozgástulajdonságokkal nem tankot kell gyártani hanem mozgáskorlátozottaknak városnéző buszokat.

Üdv:Viktor

(#51181) iwu válasza Viktoár (#51173) üzenetére


iwu
addikt

Az egyetlen tank , amit nem fulloztam ki, hanem adtam el a csááába a 2. napon...

".Ez nem heavy tank hanem egy konzervdoboz amibe beszúrtak egy függönykarnist azt kilökték a mezőre." - ez epic!!! :C :C :C

ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...

(#51182) csaba17 válasza Angel1981 (#51014) üzenetére


csaba17
senior tag

köszönöm, akkor nem csak nálam nem érzékeli mindig a gombnyomást.
olvastam hogy volt szó az auto meg a sima poroltóról, én volt hogy mindkettőt használtam és leégtem mind a fene.
illetve a szerszámkészlet: ezzel már úgy vagyok hogy ha motor lőnek akkor addig amig nagyjából egy helyen vagyok meg sem javítom, sajnos ami egyszer motort lőnek ott szinte tuti hogy abban a körben kapok még egyet.../német tankok előnyben/
pl jt-vel volt ez, volt nagyméretű meg sima szerszámkészlet, kilövik, lövöldözök, megjavítom és kilövik újra...
a poén pedig a 9es wt.
gyakorlóban "kergetjük" egymást haverral, lő egyet: motor lehal de teljesen plusz csövet kaptam, utána még 3x lőtte meg az elejét mind a 3 teljes motor crash...
ő t34el 400hpn. én fullon és nem tudtam kiszedni mert a rossz cső miatt ugye nem is oda lőtt ahová céloztam plusz nálam olyat hogy kapáslövés nem ismer pedig ismerek olyat aki még artival sem várja meg a teljes rászűkülést és mégis elég szépen betalál, sima tankoknál meg aztán semmi nem vár, ahogy látja már lő is...
és az a poén hogy el is találja, én meg full megvárom és van hogy nem oda megy...
ki érti ez :)

(#51183) Habib[HUN] válasza Viktoár (#51180) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Pedig a troll cső nagy móka :) Egy nagyobb pofon után még a jóval magasabb szintű tankok is meggondolják, hogy támadjanak e. Mondjuk rá kell érezni az ízére, viszont tényleg jó móka tud lenni.
Még a régi KV időkben játszottam vele ez igaz. Akkor még tier 5-ös volt a vas azt hiszem. De felemelő érzés volt amikro 8-as tankok is visítva menekültek a troll cső láttán. Nem merték bevállalni az egyszeri, de nagy pofont. Mondjuk minden troll ágyús tankkal ez a helyzet. Itt egyszer csapsz, de azt megérzik.
Azt meg el kell fogadni, hogy nem egy fürge vas. Az életben se volt egy versenyautó. A páncélzata korrekt, a fegyverzete is rendben van. E mellett el lehet nézni a lomhaságát.

(#51184) Djuree válasza Viktoár (#51173) üzenetére


Djuree
félisten

ugye a kv-2-őt troll gunnal meg gold ammoval használod? :U

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#51185) Departed válasza Viktoár (#51180) üzenetére


Departed
őstag

A 107-est csakis a T-150-en használd, KV-2-re a 152-es only HE lőszerrel, többször adtuk ezt a tanácsot itt is. :K
A kályhacsővel benne van a pakliban néhány missed shot, de ha talál, hát még ha át is megy, az megfizethetetlen tud lenni. (oneshot az ellen KV-2je? Naná! :))
Mondjuk mostanában inkább 3 fős KV-2 derp platoon-ban nyomjuk, gyilkos szórakozás :D

Ezek miatt számomra örök megtartós a cucc. :R

(#51186) Angel1981 válasza Viktoár (#51180) üzenetére


Angel1981
veterán

Márpedig a KV-2-nek csak a tarackkal van értelme - a 107 milisre ott a T-150.

(#51187) Kean_Sorbo válasza Angel1981 (#51150) üzenetére


Kean_Sorbo
őstag

Szia! Igen, kell hozzá.

Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

(#51188) ddt500hu válasza unravel (#51170) üzenetére


ddt500hu
veterán

2-3 vereségben benne voltam de 1,13 a sebzésátlagom szóval a hp veszteségemnél többet sebeztem úgy, hogy szinte mindig meghaltam.
Szerintem elég kevesen szoktak berakni ide olyan képet vagy replay-t ahol 0-át sebeztek és meghaltak a 2-ik percben. :D Egyszerűen azért mert senkit nem érdekel. :)

Angel1981 : A 107-es arra jó, hogy meglepd az ellenfelet. Mindenki a trollgun-t várja a KV2-től. Én cserélgettem őket. A trollal voltak a legélvezetesebb csatáim azzal lett meg a tank ász is.

[ Szerkesztve ]

(#51189) Tüzi válasza Amfiton (#51137) üzenetére

lehet menni vele jó köröket, csak nem randomban, hanem szakasz, vagy cw.
néha randomban is, de akkor kell 3-4 zöld játékos, vagy kék... amikor 12-13 piros vesz körül,
akkor pont megb.szhatom.
bejön egy-két lepattanó, egy-két 0dmg, aztán kilőnek, és -15ezer, hiába csinálok 3-4kdmg-t.
az elején kva jó volt, 4-5 hónapig nem játszottam, és most olyan (volt), mintha papírmasé golyókat
köpködne, nem apcr-t.
szóval azért keményen érezni, hogy a WG nerfelgeti a tankokat fű alatt.

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#51190) Angel1981 válasza Kean_Sorbo (#51187) üzenetére


Angel1981
veterán

Szia!

Ok, köszi, akkor este kipróbálom azon is! :R

(#51191) Tüzi válasza Habib[HUN] (#51183) üzenetére

kv2

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#51192) Tüzi

sokkal hatékonyabb tank lenne, ha nem a lánctalpat hajtaná az a gázturbina :))

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#51193) #56230144


#56230144
törölt tag

Ezek a brit tankok nagyon kemények :D Nagy tierben is ugyan ilyen jók vagy csak kicsiben?

(#51194) simron válasza ddt500hu (#51188) üzenetére


simron
tag

Kötözködés nélkül, de akit meglep a 107-es ágyú egy KV-2-n, amikor kétszer olyan hosszú, mint a 152-es troll ágyú, az meg is érdemli. Azért sima nézetben, de, ha messze van, akkor pedig sniper módban lehetetlen nem észrevenni a különbséget. Nekem mondjuk nincs KV-2-m, de ha lenne, akkor tuti a troll löveggel használnám, a Su-152-n is a trollal mentem nagyrészt HE lövedékkel és szépen osztotta a sebzést átütés nélkül is.

(#51195) Diarmand


Diarmand
senior tag

Nem értem én ezt az FV TD-t. Amikor előttem van egy tank és oldalt látok rá (a tornya felém néz), hiába célzom jóóó hosszan, az a rohadt lánctalp mindig benyeli a HESH-t és csak hatszázakat ütök még az olyan papírmasé szarokba is, mint a Leopárdok. Bezzeg mikor száguldás közben kell őket elkapnom - legyen ez bármilyen gép - örülök ha eltalálom, erre nem akkor adja be az ezernyócszázakat? Eszem megáll komolyan... :D

Szerk: Gondolkodtam már én is a KV2-n, de nem zavaró a 4 (!!) seces célzás meg a 0,6-os pontosság? Nagyon durva értékek egy tanknak. Mennyire hajtépős? :DD

[ Szerkesztve ]

(#51196) ddt500hu válasza simron (#51194) üzenetére


ddt500hu
veterán

Minden kötözködés nélkül a játékosok 95%-át minden meglepi. Mindennapos dolog, hogy a 2 tierrel feljebb lévő ellenséges hevy tank egyszer lepattan rólam és olyan menekülésbe kezd mint ha 3 E100-al csatázna egyedül. Mert fogalma nincs, hogy milyen tankkal áll szemben. Még, hogy ágyúcső! :DDD

(#51197) zsolthee válasza Bad Pritt (#51171) üzenetére


zsolthee
senior tag

Szia!

Te már elég sokat tudsz a brit heavy-kről: milyen modulokat pakoljak a Churchill VII-re? Mik a leghasznosabbak? Már nem is emlékszem, mikor, de még a kezdetekben vittem el ezt az ágat eddig, de most ismét kedvet kaptam hozzá. :))
Ezeket tettem fel egyenlőre: töltés gyorsító, szerszámos láda, célzásgyorsító.

(#51198) fradi81 válasza zsolthee (#51197) üzenetére


fradi81
veterán

Pár nap alatt ki lehet húzni a BP-et vele, utána el kell adni gyorsan, nem kell rárakni semmit :)

moto g72, Ninebot d28e

(#51199) Djuree válasza Diarmand (#51195) üzenetére


Djuree
félisten

ha közel mész nem vészes.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#51200) Tüzi

TK-ért pár nap pihi.
Röhejes amúgy, hogy folyamatosan rám lőnek a "csapattársaim", én kilövöm őket, és még engem bannolnak.

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.