Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#51851) mynames válasza 04ahgy (#51822) üzenetére


mynames
senior tag

Gratula!!

(#51852) ddt500hu válasza 04ahgy (#51822) üzenetére


ddt500hu
veterán

42 találat 19 000 lehetséges sebzés? :Y Lesz időm, megnézem a replayt. Grat.

(#51853) Arpee78 válasza Bingisz (#51850) üzenetére


Arpee78
senior tag

Rendben akkor tovább finomítom. :P Nincs idő vagy hely bujkálni. Kilőnek ha kimész egy méterrel a fedezékből akár jobbra, balra, előre, hátra. Vagy másik lehetőség: a foglalás befejeztéig nincs elég idő helyezkedni a random lövöldözéshez sem.

Másik példa: utolsó vagy, szintén foglalják a bázist, 10 másodperc van a befejeztéig. Közben te T95-el a pálya másik szélén száguldozol. Ott van lehetőség kilőni egy AFK-t, de ha szintén győzelemre játszol te visszaindulsz a bázisra, hátha valami rejtélyes oknál fogva mégsem akarnak foglalni.

Igenis lehet olyan szituáció amikor racionálisan mérlegelve nincs esély győzni, sőt döntetlen sem lehet, akármit csinálsz csak veszíthetsz. Ilyenkor lehet válogatni a másodlagos célok között.

A hozzászólások alapján módosítom a szöveget, ha kész kikerül logoutra. Nyugodtan írd le, te/ti hogy alakítanád át.

[ Szerkesztve ]

(#51854) Diarmand válasza ddt500hu (#51843) üzenetére


Diarmand
senior tag

Nulla hozzáértéssel fölényeskedni... :C

Arra nem gondoltál, hogy netán azért mennek 50 100-akkal, mert a játékban az az egyetlen olyan táras tank, ami képes kivégezni egy vele megegyező szintű bármilyen másik tankot egyetlen tárból (max a KV5 lehet kivétel)?
Randomban meg ahogy mások is írták teljesen más a helyzet, mint ESL-en, de persze neked oly mindegy mit írnak :U Mind a Caernarvon, mind a T32 awesome tankok randomban és jobbak az 50 100-nál, természetesen Neked mindkettővel rengeteg meccsed van :U

Departed: hagyjuk a fokmérőket, mert egy olyan tank, amit nehéz jól kezelni, az nem is lesz OP a kurva sok stronk plajer kezében. Innentől meg nincs miről beszélni ;)
Nem mellesleg a Caernarvonnal nagyon kevesen mennek, ez is kiderül abból a bizonyos OP mutatóból. Egész egyszerűen nem ismerik az emberek.

(#51855) simron válasza Arpee78 (#51846) üzenetére


simron
tag

Ez jó kérdés, fogalmam sincs melyik lenne a jó mérőszám, de az biztos, hogy az átlagsebzés, a killátlag, a bázisvédési pontátlag eléggé meghatározóak. A foglalási pontátlag értelemszerűen nem lényeges mutató, hiszen bárki tudja azt növelni, ha egy már győztes csata végén beáll a körbe pár pont erejéig. A felderítési átlag szintén nem mérvadó, ismerve a "suicide scout" állatfajtát. A győzelmi arányban meg ahogy te is írtad kőkeményen benne vannak a század és a szakasz eredmények, sokan húzzák ezekkel a győzelmi arányukat. Én úgy szoktam látatlanban megítélni egy játékost, hogy megnézem mennyi csatát ment (ha csak pár ezer van és szuper eredmények, akkor feltehetően nem az első account, hanem valami kirakat fiók, ha több tízerer csata és alacsony mutatók, akkor nem kimagasló játékos, hanem tapasztalt), megnézem milyen gépekkel, hogy ne csak tier V-ig legyen (mert akkor fogalma sincs a magasabb tier-ekről és alacsony tier-ben azért legyünk őszinték könnyebb kimagasló eredményt elérni a tényleges kezdők viszonylag nagyobb száma miatt), megnézem a győzelmi arányt (minél magasabb annál jobb), aztán megnézem mennyi az átlagsebzése és a killátlaga (hogy egy kill tolvajjal állunk-e szembe, vagy pedig társul-e a killhez sebzés is), a felderítés és a foglalásátlagot én nem tartom sokra, ellenben a védésátlag szerintem lényeges mutató (mégiscsak nehezebb a foglalókat elintézni, mint beállni egy üres körbe). A medálok nagy része szerintem semmit nem tükröz, jópár olyan medál van, aminek eléréséhez a legtöbb esetben nem kell játéktudás (pl felderítő, acélfal, jópárszor a top gun is, a régi mesterlövész) Ezek alapján szoktam felmérni, hogy milyen egy játékos, persze aztán a csatában lehet, hogy éppen a szöges ellentéte lesz, mert éppen jó, vagy rossz napot fogott ki az illető.

(#51856) Bingisz válasza Arpee78 (#51853) üzenetére


Bingisz
addikt

Akkor az első HSZ-emet módosítanám azzal, hogy beleteszem az "épeszű keretek között" kifejezést. jöhet a kérdés, hogy mit értünk épeszű kereteken. :DDD

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#51857) L4mie válasza Bingisz (#51856) üzenetére


L4mie
veterán

nem mész mostanában valami magas szintű artyval? mert akkor szombaton nyertünk együtt egy csatát :D szerintem ISU val voltam de elég satnya teljesítményt nyújtottam.

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#51858) ddt500hu válasza Diarmand (#51854) üzenetére


ddt500hu
veterán

Értem már!! Szóval azért visznek Caernarvon-t az 50-100-ak mellé, hogy azok védhessék őket!
Ja nem IS3-at visznek te nagyon hozzáértő!!! Ez vajon miért van?
Nem érdekel, hogy furkó jános csipafalváról jól játszik a T32-vel mert kemény a feje. Az érdekel, hogy a pro játékosok IS3-at visznek a csapatcsatába és biztos nem véletlenül.
Szóval az az állítás (mert ebből indultunk ki), hogy a Caernarvon a legjobb T8-as hevy marhára gyenge lábakon áll.

ui. Azzal együtt, hogy én utálom az IS3-at.

(#51859) dfsz34


dfsz34
őstag

Ez az E3 tényleg brutális szemből. Amx50120-al elkaptam a láncát, de kicsit befordult és az alja takarásba került a mázlistának. Nem tudtam oldalba kapni, mert veszélyes lett volna odamenni. A távolság kb 30m.

Ok, hogy a 100mm-es ágyú csak, de arany volt betöltve. Lőttem a púpját, ami 229mm és a merőlegeshez képest olyan 15-20 fok eltérés volt, tehát elméletben bőven át kellett volna vinnie az aranynak.

Van még egy gyenge pontja, balra az ágyú felett, de azt nagyon nehéz meglőni és a púpot arannyal be kellett volna lőnöm, elméletben.

Három lövés, nem volt pattanó, de mégsem ütötte át egyik sem. Azt tudom, hogy a púpja is több kisebb területből áll, de kicsit mozgattam mindig a célkeresztet, hogy megtaláljam a gyenge részét, de nem sikerült. Ez tényleg egy agyhalál, a púpját sem lehet nagy biztonsággal beverni, csak a nagy ágyúval és inkább csak arannyal.

Komolyan mondom, hogy még a T95-t is könnyebb meglőni, mint egy alját rejtegető és akárcsak egy kicsit is beforgatott E3-t.

(#51860) Bingisz válasza Bingisz (#51856) üzenetére


Bingisz
addikt

Ob212. Elég balf@sz vagyok vele, de be akarom fejezni azt az ágat is. Néha nagyon adja, néha nagyon nem, szóval ha valaki még összefutna velem, miközben azzal tolom, akkor ne vegye számításba, hogy (valami véletlen folytán) kék a statom. :DDD

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#51861) Angel1981 válasza ddt500hu (#51858) üzenetére


Angel1981
veterán

Akkor vedd úgy, hogy Djuree kolléga kifelejtette, hogy "szerintem", és téma lezárva, mindenki happy! :)

(#51862) Habib[HUN] válasza ddt500hu (#51858) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

A Caernarvon egy érdekes jószág én nagyon szerettem. CW-re azért nem viszik, mert nincs nagy alfa sebzése. Ott ritkán hasznosítják fantasztikus sniper képességeit.
Én féltem tőle nagyon eleinte, viszont nagyon megszerettem a végére. Az egyedüli hátránya, hogy nincs elrettentő ereje. Tehát bármikor ráveti magát az ellen. Ellenben egy T32 vagy egy IS3 ha odacsap azt megérzi az ellenfél.
Viszont nagyon jó a torony, lehet vele szépen hull down-ban játszani. Jó a tűzgyorsaság, és pontos a löveg. Igen szép távolságokból lehet relatív biztonságban lőni a gyenge pontokat. Vagy éppen track-en tartani az ellenfél nagyvasát. Nem mondom OP-nak, csak egy szórakoztató jó tanknak.
Az IS3-nak elismerem erényeit, viszont nem szeretem. Bár ott van a garázsban, még régi százados CW-s időkből. Viszont csak akkor veszem elő, ha nagyon muszáj. Nálam a nyolcas tier legsikeresebb harckocsija a T32 a maga 58% győzelmi arányával. Előbb, utóbb visszaveszem :)

(#51863) dfsz34 válasza ddt500hu (#51858) üzenetére


dfsz34
őstag

IS3-nak nagyobb az alfa sebzése, kész. Városi, bujkálós harcban azt kell vinni nem a caernarvon-t. Arról nem is beszélve, hogy melyiknek jobb a páncélja. A caernarvonnal még sidescrap-elni sem lehet biztonságosan mert simán belövik az oldalát a legtöbb szögben, komolyon mondom iszom mindig egy korty sört, ha sikerül vele oldalról pattintani.

A hull down meg olyan dolog, hogy a t32 jobb ebben, nem véletlen, hogy mines-ra azt visznek.

Egyébként már a kékek de néha a zöldek is illetve szerencsével bárki simán belövi a caernarvon tornyát, mert a löveg felett gyakran kapok csúszóra találatot vele. Forgatom, próbálom nem felkínálni, de belövik. Pont az előbb himmelsdorfon a vár alatt egyedül védtem a cérnával az utat egy kazal ellenféllel szemben és hull down végülis működött. Az tényleg igaz, hogy ilyen arl, meg tiger 1-2 lőtt össze-vissza lepattanókat, csak he-vel tudtak minimálisat sebezni, de egy kék jp2, három betalált lövéssel kiszedett. Nem számoltam, de 4 vagy 5 lövést adott le, max 6-t, tehát mondjuk minden második betalált és sebzett. Végül is ez nem annyira rossz, de egy t32-t én jobbnak érzek hull down szituációban és az alfája is magasabb, kevesebbszer kell mutatnom a tornyot.

(#51864) ddt500hu válasza Angel1981 (#51861) üzenetére


ddt500hu
veterán

Ja hát kifelejtette, meg semmivel nem támasztotta alá, meg mindenki hülye aki mást mond. És még én fölényeskedek mi?

dfsz34 Igen ezeknek a nagy részével tisztában vagyok. Nem azért mert 4000 köröm van a caernarvonnal hanem mert jön szembe és rámegyek mert nem tartok tőle különösebben. Lövök sérül (T8 hevy-t feltételezve), IS3 már keményebb dió mert az orra is tud pattintani a tornya meg főleg.
Szó nincs arról, hogy a caernarvon rossz tank lenne az is lehet, hogy ott van a legjobb 5-ben de biztos nem az a legjobb hevy T8-ban.

Habib[HUN]Mint azt írtam utálom az IS3-at csak a csapatozás miatt tartottam. Amikor kiléptem a klánból el is adtam egyből. KV4-el 59%-os WR-em van pedig ember még nem állította róla, hogy OP tank. :)

(#51865) 04ahgy válasza ddt500hu (#51852) üzenetére


04ahgy
nagyúr

Igen, én is csak lestem. :) És fele annak GOLD volt...

Köszönöm az elismerést mindenkitől. :R

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#51866) Djuree válasza dfsz34 (#51863) üzenetére


Djuree
félisten

én a caerntől jobban félek mint az is-3-tól, is-3-at 100%-os biztonsággal belövöm akármivel, egy nagy weak spot az egész, a caern viszont olyan magic tank mint az is-7, nem tudod biztonsággal meglőni, akárhonnan tud pattintani. de a herceg meg még ilyenebb volt. is-3 nagyobb alfával bír, de a caern meg nagyobb rof-al, néha ez jobb néha az. én mindenesetre szerettem nagyon, bár a T32-őt is szerettem, az meg olyan hülyebiztos, mindenki tud vele jól menni. :DD

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#51867) Cray Tyler válasza ddt500hu (#51858) üzenetére


Cray Tyler
senior tag

De az gondolom megvan, hogy amikor a pro playerek csapatban összedolgozva játszanak, az eléggé más stílust is igényelhet egyén szinten, mint amikor furkó jános csipafalváról egyedül megy randomban.
Mert ebben az esetben a helyzet az lehet, hogy az IS-3 tök fasza, ha vannak értelmes társak, és van csapatmunka. Míg pl. egy T32 az furkó jános kezében is hatékony randomban, ha tudja mi az a hulldown és vigyáz a saját seggére.

Eléggé okafogyott dolog ez a "legjobb tierakárhányas tank" vita. A többség szerint az a jó tank, ami magányos harcosként randomban is jól játszható (vagyis bolond-biztos). A pro player szerint meg az a jó tank, amiből csapatmunkával több hozható ki, mint randomban (ahol magadra vagy utalva). Erre gondolt a kolléga. Teccikérteni?

(#51868) Habib[HUN] válasza dfsz34 (#51863) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Mondjuk bármennyire is rajongom a T32-t, tényleg kiváló hull down képességei vannak. Viszont egy kicsit is pontos lövegű tankkal két pillanat alatt megbúbozom. Pl a kannával :) Mondjuk bármelyik tanknak megvan a gyenge pontja.
Az IS3 meg... hát azt tényleg úgy és ott lehet átlőni ahogy akarjuk. Viszont relatív gyors és mozgékony. Ha CW-n vagy században nem állnak meg, még mindig ők a legjobb lerohanó harckocsik. Bumm, bele az ellenfél nyakába és kész a csata. Nem az a tartsuk a távolságot és pötyögtessünk harckocsi.

(#51869) Napfénysüti válasza Cray Tyler (#51867) üzenetére

Szerintem olyan nincs is hogy legjobb mert mindenkinek más fekszik, ergo mást tart jónak. A maga nemében az összes tank használható.

Més que un club!

(#51870) LK válasza Cray Tyler (#51867) üzenetére


LK
addikt

De ezt elmondhatta volna normálisan is neki, nem? Nem a másik "szintjét" leszólni,anélkül,hogy egy percet is játszott volna vele....OFF topic mellett lehetne nyitni egy PRO topicot is,ahol nem zavarná a sok NOOB őket.

[ Szerkesztve ]

"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

(#51871) ddt500hu válasza Cray Tyler (#51867) üzenetére


ddt500hu
veterán

Én értem. Tehát ha megnézem a caernarvon random statjat akkor az lesz a legeredményesebb T8-as hevy?
Az IS3-nak nem kell csapatmunka. Az IS3 gyors, jó az ágyúja, jó a páncélja, furkó jános is jó vele. A T32 egy lassú tetű ugyan azzal az ágyúval mint a T29. Semmi másra nem jó csak hull down-ra. Ha furkó jános nem tudja mi az vége van mint a botnak mert a testét egy M6-os is belövi.
Az IS3 azért az egyik (ha nem a legjobb) legjobb T8-as hevy mert marha kiegyensúlyozott és minden fő paramétere a legjobbak között van. Szerintem. Bármelyik térképen megállja a helyét.

(#51872) Cray Tyler válasza ddt500hu (#51871) üzenetére


Cray Tyler
senior tag

Amúgy egyetértek, még ha a "legjobb tierakárhányas tank" kategóriát továbbra sem érzem egzaktnak. Az IS-3ról nincs tapasztalatom (tervben van a ruszki heavy ág, de a KV-irányban), a T32 meg az első tier8as tankom volt, és a meccseim 98%-át akkor mentem vele, amikor még fogalmam sem volt arról, hogy mi az a hulldown.

(#51873) Habib[HUN] válasza ddt500hu (#51871) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

A bármely térképpel azért vitatkoznék. Addig jó az IS3 míg szép sima a terep. Amint egy kicsit egyenetlen a terep akkor már inkább idegesítő a minimális lövegkitéríthetősége. Ott mire sikerül pozícióba kerülnie egy csomó pofont bekap a tank. Mondjuk ha még képes lenne rendes hull down játékra, akkor már brutálisan op lenne a saját tier-jébe. Jól van ez így.

(#51874) dfsz34 válasza Habib[HUN] (#51868) üzenetére


dfsz34
őstag

Az is3 tipikus közelharc tank, amivel nem szabad távolságot tartani az ellenfél és köztem és mindjárt nem lesz annyira könnyen belőhető, bár azért az kicsit erős, hogy bármikor belövi bárki, mert fedezékek mellett simán lehet úgy tekerni, hogy pattintson. Ha belemászok az ellenfél arcába és mozgatom, tekerem, akkor meg egyáltalán nem olyan egyértelmű ez a simán belövöm. Nyílt terepen meg melyik az a tank, amit nem lehet belőni könnyen? Kevés van.

A kedvenc húzásom is3-al az, amikor megyek az ellenfél felé, hogy belemásszak az arcába és kb amikor lőni fog, akkor bevágom szögbe a tankot mozgás közben, nem állok meg, mert az elejét próbálják lőni úgyis (a trükkösebbek fel akarják robbantani és oda céloznak, de van legény skillem meg modulom úgyhogy azóta egyszer sem robbantam) és olyankor az elmozdulás miatt az oldala lesz belőle és akkorát pattint, hogy öröm nézni. Meglepően gyakran bejön ez a trükk. Ha figyeli az ember az ellenfelet, akkor lehet általában látni, hogy mikor céloz és ha nem is vágom fejből pontosan az összes ágyú célzás idejét, de kb tudom mindnek, legalább annyit, hogy nagyon gyors, közepes vagy lassú.

(#51875) #35692544 válasza dfsz34 (#51874) üzenetére


#35692544
törölt tag

ha közel jössz az is 3-al akkor nem az elejét hanem a torony tetejét fogom lőni és azt már a német 75mm L70 is belövi a maga 150 átütésével a tirisről meg ne is beszéljünk

[ Szerkesztve ]

(#51876) mcwolf79


mcwolf79
veterán

E50-nél melyiket érdemes előbb fejelszteni?
Torony vagy motor? Utóbbi felé húz a szívem, de nem vok biztos benne. Jól jónne az a plussz páncél.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#51877) ddt500hu


ddt500hu
veterán

Maradjunk annyiban, hogy mindenkinek az a legjobb tank amivel jól megy és jól érzi vele magát. Persze leszámítva a nagyon szar tankokat. :DD

(#51878) Habib[HUN] válasza dfsz34 (#51874) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Ha szemből jön az IS3 nem igazán gond számomra. A frontja simán lőhető. Ha beforgatja akkor szintén nem akadály. Ugyebár akkor ismét csökken a páncél védettsége, mert nekem mint ellenfélnek javul a szög a csuka orr miatt.
Na az oldalát viszont nem szeretem. Az egy igazán troll rész. Hajlamos benyelni a lövéseket.
Közelharc tank ez igaz. Bár túl közel se szabad vele menni, mert elvész az előny. Egy T32-vel tangózni nem életbiztosítás.. Az a nagy helyzet, hogy szerintem a tier nyolcas nehéz tank mezőny eléggé kiegyensúlyozott minden nemzetnél.
IS3 - Egy igazi frontharckocsi. Tömegben halálos.
110 Kínai IS3 igazából egykutya..
T32 -Remek pozíció védő. Ha kedvez neki a terep, nehéz áttörni rajta. A löveg nem túl erős, de még éppen megfelel. Ha arctámadózik, akkor szinte bárkit lenyom a saját tierjében.
Caernarvon: Hasonló a T32-höz csak kicsit nagyobb távolságokból operál. Igazi gyorstüzelő support tank.
Tigris 2: Jó ágyú, korrekt páncél. Igazából nem tűnik ki a tömegből
VK4502: Talán a leggyengébb a csapatból. Eddig csak egy kört mentem vele ismerős accjával. Nekem tetszett a mobilitása. Kicsit közepes harckocsi érzésem volt vele.
AMX: Táras dög. Jó kezekben igazi mészáros. Persze papír, de ilyen tűzerővel ezt igen könnyen el tudjuk nézni neki.
KV4: Soha nem mentem vele, nem tekintem komoly ellenfélnek.

(#51879) L4mie válasza Cray Tyler (#51867) üzenetére


L4mie
veterán

?? :D nincs is T32-m.

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#51880) mcwolf79


mcwolf79
veterán

Ez mekkora parasztság, hogy annál a gyökér angol TD-nél hogy megnyomja a sebzést a prém lőszer :Y :Y :Y

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#51881) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

Mi baj az Ob 430-cal?

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#51882) ddt500hu válasza 04ahgy (#51865) üzenetére


ddt500hu
veterán

Hát az E5 meg a 215b nem nagyon vette észre magát.
Az mondjuk röhej, hogy belövöd az E100 tornyát majd a következő lövés 10cm arrébb már nem megy át. RNG.
Ha a végén nem lő ki az IS7 meg lett volna a 9000dmg is.

(#51883) Atlantis válasza TESCO-Zsömle (#51881) üzenetére


Atlantis
veterán

Számomra leginkább az, hogy a hozzá vezető út mazochistáknak való, tele van fostalicskákkal. Engem is érdekelne az a vonal, aminek értelme ugyan nincs, de kuriózumnak tartom, olyan számomra, mint az angol med. Senki se tartja sokra, de nekem akkor is kell.

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#51884) zsolthee válasza Habib[HUN] (#51878) üzenetére


zsolthee
senior tag

Csak némi észrevétel.

A 110 szemből szerintem keményebb dió, legalább is én ezt tapasztalom. Akinek volt már mind2 azok azt mondják, hogy a kínai jobb, nehezebb belőni. A top ágyúnak kisebb az átütése mint az IS3-on, de pontosabb.

KV4 - pedig saját tierjében annak tekintheted. Jó kezekben igazi pöröly. Ha nem mutatja az alját gold nélkül nem lövöd át szemből, beforgatva.

[ Szerkesztve ]

(#51885) #35692544 válasza Habib[HUN] (#51878) üzenetére


#35692544
törölt tag

kv4 nagyon jó ha tudod a bal oldalát matatni
nemrég 2 t32-t szerdem izekre vele de aztán arty meg is3 segítséggel legyűrtek de volt 10k feletti lepattanom

[ Szerkesztve ]

(#51886) Angel1981 válasza mcwolf79 (#51880) üzenetére


Angel1981
veterán

Az erre lett kitalálva.
Többek között ezért fér csak 12 töltény bele...

(#51887) #43783936


#43783936
törölt tag

Megvan az új kedvencem a T95.
Lassú mint a bűn, de amikor 18 darab WT E100 lövést pattintok (egy komplett szakasz) fél perc alatt, az hatalmas buli.
Az már csak hab a tortán, hogy az FV td csak 180-at bírt belémverni golddal. :DD
A gond csak az artykkal van.

(#51888) simron válasza Habib[HUN] (#51878) üzenetére


simron
tag

A tier VIII-as nehéztank mezőny tényleg eléggé kiegyensúlyozott, korábban én is nagyon lenéztem a Caernarvont és a KV-4-et, de összefutottam jópár ilyen tankkal mostanában, amelyekkel hozzáértők játszottak, és nagyon kemény ellenfelek tudnak lenni. A KV-4 páncélja elég kemény, ha jól forgatják, akkor sokat pattint, ráadásul a torony tetején lévő kisebb torony belövését a folyamatos mozgással eléggé meg lehet nehezíteni, arról nem is beszélve, ha van esélye rammolni, akkor abból komoly sérülés lehet szinte minden más tanknak. Én ebből a mezőnyből a VK4502-t tartom a leggyengébbnek, nem is emlékszem, hogy bármikor is megnehezítette volna a dolgomat, míg a többi tud kemény falat lenni. IS-3 csapat és század csatában, nagy tömegben eléggé verhetetlennek tűnik, amikor jó játékosok megindítják a rush-t és tényleg jönnek, nemcsak az első fedezékig, akkor nem sok tanknak van esélye ellenük, ott lószart sem ér a pontos löveg 230-as átlagsebzése (Caernarvon), sem a többi tank 300 körüli sebzése, meg a hull down-ban kemény torony (T-32), az amx tára is kevés, mert általában egy jó rush esetén az amx-eket lövik ki először Nem vagyok kifejezett IS-3 fan, de szerintem egy jó rush esetén nem sokat lehet tenni ellenük. Persze a páncélja nem átlőhetetlen, a tornyot is be lehet lőni, de összességében szerintem még mindig keményebb és pattogosabb a páncélja mint más 8-as tankoknak.

(#51889) dfsz34 válasza zsolthee (#51884) üzenetére


dfsz34
őstag

Mindjárt jön valaki, aki kijelenti, hogy a 110-t bárhonnan bármikor belövi. Figyeld csak meg :)

Egyetértek veled. Ezeket a tankokat egyáltalán nem evidens, hogy mindig minden szögből, sőt mozgás közben meg lehet lőni simán. Arról nem is beszélve, hogy ilyen rng mellett a legtöbb lövés pontosan annyival megy mellé, hogy már pattanjon. Mintha ezzel sem találkozott volna még más a csatamezőn, csak én. Célozhatok a gyenge pontra, de az rng miatt mellé megy a legtöbbször, de lehet, hogy ez csak velem fordul elő, mással soha.

Szerintem egyébként az van, hogy sok a tényleg kezdő vagy az egyszerű agyszerkezetű (a megfelelő kiválasztandó) és leállnak az ellenfél elé, nem mozognak, aztán őket könnyű kiszedni és utána mindenki erre emlékszik, hogy széttéptem, mint pincsi a lábtörlőt. Aztán jön a kicsit ügyesebb, aki meg tekeri a tankot, izeg-mozog és az ilyenek meg a feledés homályába vesznek, mert biztos aranyat lőtt, meg szerencséje volt neki felkiáltással.

(#51890) xenom0rph


xenom0rph
őstag

A hull down ,mint játékbeli kifejezés mit jelent? :B

halahala

(#51891) mcwolf79 válasza xenom0rph (#51890) üzenetére


mcwolf79
veterán

Az hogy eldugod a tank testét valamilyen fedezék mögé,és csak a torony látszik ki.

Rohadt event miatt megint megszaporodtak ezek a t**ves arty-k. Hosszú lesz ez a hónap. Szinte minden csatában van min. 2, de soxor több :(

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#51892) Djuree válasza xenom0rph (#51890) üzenetére


Djuree
félisten

rejted a testet, csak a torony látszik.

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#51893) Habib[HUN] válasza simron (#51888) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Az én ízlésemnek kicsit túl csábító célpont a KV4 parancsnoki kupolája. Mindig azt lövöm. Viszont az utána lévő ST1-re egyszer beruháznék. Na annak félelmetes a tornya. Csak nem visz rá a lélek, mert a régi időkből megvan az IS4 már...

(#51894) Angel1981 válasza xenom0rph (#51890) üzenetére


Angel1981
veterán

(#51895) K6000


K6000
tag

ESL / csapat játék: Én commanderként valahogy nem szeretem a csak hull down taktikás tankokat, nagyon beszűkíti a taktikai lehetőségeket. A T32 tankkal is az a baj, hogy hiába kemény a feje, ha rush van akkor szerencsétlen olyan lassú, hogy reménytelenül lemarad az IS-3, 110, AMX 50-100 mögött. Ilyen kevés tanknál pedig nagy luxus, ha kimarad egy 300 demage lövés mert nem ér oda.
A tárasok elé meg kell egy páncélozott tank, ami egyrészt páncélként működik, másrészt a tárazás alatt fel tudja tartani az ellenséget. Igen erre való az IS-3, bár mostanában én a 110 kínait szoktam beválasztani az IS-3 helyett, mert elölről keményebb, és szemből nem lőnek neki lőszerrekeszt. (Tét játéknál goldot lövünk, a páncélátütés APCR lőszerrel ugyanaz a két tanknál) Az alfa sebzése ugyan kisebb, de gyorsabban tölt.

ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72

(#51896) Habib[HUN] válasza K6000 (#51895) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Erre tartjátok CW-n az IS7-et is. Ha belegondolok az egyetlen CW képes tankom :) Na jó talán még az E5 belefér. Pattont, FV-t, E50M nem nagyon használják e célra.

(#51897) xenom0rph válasza Djuree (#51892) üzenetére


xenom0rph
őstag

Köszi mindenkinek ! :R

Szóval ilyet csak olyan tankokkal lehet aminek nagy az agyú süllyedése! Oroszok kizárva :DDD

[ Szerkesztve ]

halahala

(#51898) #35692544 válasza xenom0rph (#51897) üzenetére


#35692544
törölt tag

még az sem árt ha kemény a feje mert baszhatod ha szétlövik pl: leo prototype
ez a pozíció leginkább az amcsi tankoknak kedvez meg az új német 7-es tdnek ;)

(#51899) Angel1981


Angel1981
veterán

(#51900) simron válasza K6000 (#51895) üzenetére


simron
tag

Hát igen 7-vs7 csapatban a legjobb felállás a 3db IS-3 és 2db AMX 50 100, mindezek jó kezekben nagyon komoly erőt képviselnek. Szzeretem a német tankokat, meg a TD-ket is, de sajna be kellett látnom, hogy a legtöbb esetben csapat csatában nem állják meg a helyüket.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.