Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#220988) BigBear


BigBear
senior tag

Elnézést, hogy idepofátlankodok, de másik topicot nem leltem. WOT, de Xbox változat.
Év eleje óta szórakozgatok koca-játékosként esténként kicsit, nem is minden nap, csak ahogy az időm meg a család engedi, de időnként a kontrollert bele tudnám vágni a TV-be...
Az elmúlt ~1 hét főleg katasztrófa, mintha valami változott volna a játékban, nem tudom.
Mennyire jellemzőek ezek a dolgok?
Többféle szálat fejlesztek, igazából máig nem döntöttem el, mi fekszik jobban, vagy mi a jobb. Néha könnyű tankkal van kedvem cikázni, néha nehézzel puffogtatok, vagy páncélvadásszal lesipuskázok, illetve a US lövegeket is elkezdtem. (Hellcat, Chaffee, M44, KV85, Jagdpanzer, Nashorn, AMX12t, AT8, IKV65 stb.)
Most Tier 1 - 6-os gépeim vannak, (meg pár 8-as, amiket nyertem).
De sajnos kb. egy hete 10-ből 9 csata olyan, hogy csak belenézek betöltéskor a listába és letehetem a kontrollert, mert semmit sem tudok csinálni. 13 db T8, 1 T7, 1 T6. Na ki a T6?
Vagy nálunk 1 nehéz tank, pl én a KV85-tel, ellennél meg 5 vegyes T8-7 nehéz.
Néha lejátszom, ebből lesznek olyan "eredmények", hogy pl. 16 találat (best of game), 0 sebzés meg egyebek. Az ilyen tényleg csak a játékosok kedvét veszi el az egésztől.
Ehhez jönnek az anomáliák, pl. lapulok a várfal mögött Himmelsdorf pályán és látom, hogy konkrétan a falon jön át a lövedék, vagy hátulról / oldalról sem tudok átlőni gyakorlatilag semmit, láthatatlan ellenfelek (lapulok a bozótban, semmi, egyszer csak seggbe lő egy addig sehol nem látszó nehéztank úgy, hogy a csöve beleér a tankom hátuljába. Mindezt úgy, hogy a pálya szélén álltam. Ke?) Vagy éppen Fishermans's Bay, oldalsó keskeny völgy, én leghátul bozótban, társak nyomulnak előre, egyszer csak bam-bam-bam-bam, lelőnek totál szemből, de sehol nincs ellenfél, mert a völgyben masírozik a fél csapat, de sehol nem látszik semmi. Full pályát átlövő random tankok (visszaellenőrizve látszik, hogy a pálya abszolut másik felén volt, senki sem látott (sehol a közelben ellen), mégis lepuffant. Elég gyakori, mikor valami gyösz a maga ~100-as sebzésével ledurrant totál szemből (5-6-800Hp-t egy lövéssel), úgy, hogy elvileg nem viszi át a páncélom. Tegnap meg főleg szép volt látni, hogy lelőttek, egy társam szemszögéből nézegettem, egyszer csak felbukkant mellette egy tank, ami szó szerint belement a társamba (mint amikor grafikai bug van, egyik tank a másikban), de láthatta az illető is, mert menni meg forogni kezdett, de a "benne" tanyázó tank szépen 3-4 belső lövéssel lelőtte. ????? Na az ilyen főleg mi? De ahogy látom, nem csak velem esnek meg ilyenek, ezekből lehetnek a 13-0 eredmények...
Felmerült bennem a kérdés, hogy ha ilyen gyakori a hasonló eredmény, meg a 15-ből mikor rendszeresen én vagyok a T6-tal legalul, akkor a többi tank biztos, hogy élő játékos? Nem bot inkább?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.