Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#218095) kchryss válasza vepe (#218093) üzenetére


kchryss
addikt

Azt nem mondtam hogy nagyon sok embernek van 900m kredit felett, de sokkal többnek mint azt gondoljátok. A 100m pedig nagyon sok casual játékosnak is megvan ha régóta játszik. És nem csak jó játékosoknak. Ismerek több casual 50% wr alatti lelkes piroska játékost aki nagyon sok krediten ül mert sokat játszik 8-as prém tankokkal.

Az meg természetes hogy a kreditet nem kreditben tárolja az ember, de attól még hogy fogyócikk vagy felszerelés formájában van még kreditnek tekinthető. Általában az szokott lenni a metódus hogy felhalmozod a kreditet aztán ha jön az 50%-os fogyócikk vagy felszerelés akció akkor átváltod a kreditet arra. Így ha prémium kaját használsz akkor az 50%-osan vásároltat vonogatja a raktárból, ha meg egy új tankra felszerelés kell akkor ott van az előre 50%-os akcióban megvásárolt felszerelés hozzá. Ha meg kredit kell akkor féláron eladhatod pont annyiért mint amennyiért akciósan vetted, vagyis nem vesztesz vele semmit.

#218092 Balcsixvepe
Attól függ hány darabot raknak ki belőle. Várhatóan a 10m-nak bőven elégnek kéne lennie. 5-8m között szoktak elmenni a 8-as prém tankok kredites liciten. Nyilván sokban függ attól hogy mennyire egyedi, vagy mennyire jó tankról van szó.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.