Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#199460) Thrawn válasza Pug (#199456) üzenetére


Thrawn
félisten

Már elnézést de ez nem a hozzáállásom hanem a komor valóság.

Igen, ez a topik egy játékról szól, lehet itt róla diskurálni, csak éppen beleszólásod nincs magába a játékba, mert nem te írod hanem a Wargaming. Ez is tény. (Elnézést kérek ha esetleg náluk dolgoznál, mert akkor visszaszívom.)

Nem akarlak elkeseríteni, de ha mindenki elkezdene a pénztárcájával szavazni, akkor egyre több minden kerülne pénzbe ebben a játékban, mert ugye egy cég pénzből él. Ha valahol elzárnak egy pénzcsapot keresnie kell egy másikat. Ez lehet skin, prémium járgány, bármi. Ha meg nem marad elég pénzcsap akkor idővel felteszik a műanyag lakatot a szerverekre aztán viszlát van mindenkinek. Az alkalmazottak elmennek máshova dolgozni, Serbék meg sírnak a Bugattijukban (lol).

A másik dolog, hogy ezzel a játékélményed nem fog változni egy cseppet sem, mert egyre több "apavettegydefendert" játékos lesz, ha akarod ha nem. Ez a WG-nek jó, neked nem, de a WG-t egyáltalán nem érdekli a játékélményed, csak a pénzed kell. Ennyire egyszerű.

Ezek a maratonok is erre vannak kihegyezve. Dupla áron árulják a friss prémium tankot, mint normál esetben kerülne. Persze ott a mézesmadzag, hogy grindeljél és ingyen megszerezheted, de a játékosok 90%-ának erre nincs ideje. Jó esetben el fog jutni 5-6-os szintig és lesznek közülük jópáran, akik nem fogják veszni hagyni az 50%-os "kedvezményt" és megveszik. Ez már pszichológia, de pont ezért tart egy cég marketingeseket. Ezen egyébként én is ki voltam akadva, visszakeresheted a posztomat, de azóta megmondtam magamnak hogy Stop cry kid és ennyi.

Ha ezeket mind átlátod akkor tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért is játszol még vele egyáltalán?

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.