Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#186020) Barret001 válasza jano_77 (#186017) üzenetére


Barret001
addikt

"Miből gondolod, hogy nincs kedvenc tankom!? " Ez egyszerű! 1 kattintás a lejátszott csatákon.
42000 csatád van,es egy tankod sincs,amivel mentél legalább 1000 csatát.Aki meg folyamatosan tankot fejleszt,annak nehéz lesz felzárkózni az unikumok szintjére.Neked ez a célod,ehhez kell tankot választani!
Van az a kifejezés,hogy meta tank.Kiemelkedik a többi közül.wn8 húzásra akármelyik tank jó,sőt :D Winrate húzásra nem.Nagyon siralmas volt a winrate százalékom.Kerestem hozzá megfelelő tankot.Felvittem 50% fölé.Na jó mondom,megtanultam játszani.Elkezdtem újabb tankokat,meredek zuhanás.Leesett a havi winrate átlagom több mint 10%-ot! Szerinted miért? Most tankot húzzak,vagy winrate%-ot? Ezt ÉN döntöm el! Tankot,mert kell egy kis változatosság.Le van szarva a stat,játszani szeretnék. Rontottam is sokat! Persze sokat sírok én is,de megtehetem,mert a narancssárga wn8 statom feljogosít rá :) Ritkán döntöm el egy csata végkifejletét.Pedig az milyen jól esik náha,az feldobja a hangulatomat egyből!

Aki a tankokat gyűjtögeti,nem ér rá statot javítani.Főleg a Te szinteden,ahová már kell a tapasztalat.
Gyűjtögetsz tovább,vagy statot javítasz?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.