Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#153232) Dobi 562 válasza Jag (#153230) üzenetére


Dobi 562
addikt

Ezt most te sem gondolod komolyan... Ne haragudj, nem tudom mennyire ertesz a jatekhoz de igy meghatarozni hogy "ki merre megy altalaban" meg milyen a "stilusa" es ezt monitorozni az nekem kicsit sci-fi.

Nekem nincs ket ugyanolyan csatam, ahol ugyanazt csinalnam, folyamatosan alkalmazkodok a tank setup es a csata esemenyeinek a fuggvenyeben. Szerintem a jatekosok nagy resze is igy csinal kepessegeikhez merten.

Valoban vannak olyan csapatok amikkel nagyobb esellyel nyersz meg amivel nagyobb esellyel veszitesz mert ide vagy oda tobb jo jatekos kerul de MINDENKI ugyanabbol a korbol kapja a jatekostarsait, ugyanazokat a jatekosokat.

Azt kene megerteni, hogy te tudod befolyasolni a jatekoddal a csata vegkimenetelet.

Ha igaz lenne amit irnal, akkor ilyen forgatokonyvszeru csatak ismetelnek egymast.

De! Tegyuk fel elhiszem amit irtal. Miert leteznek akkor 60% feletti es 40% koruli gyozelmi aranyu jatekosok? Veluk miert kivetelezik a WG?

Mielott ramondanad, hogy azert mert premium tank meg premium fiok, leteznek 40%-os playerek akik teli vannak prem tankokkal es prem fiokkal toljak...

(#153221) popey37: fizethetne, nem bannam. Nehez megerteni, hogy segiteni akarok. Az meg, hogy szerinted felremagyarazom amit mindenki lat... En ismerek sok olyat aki nem konteozik, akit nem szivat a jatek, akit enged fejlodni. Igaz, ok mar elengedtek a konteokat es inkabb beleraknak egy kis plusz energiat, hogy sikeresebbek legyenek a kedvenc hobbijukban.

A kek es lila jatekosok szam termeszetesen elenyeszo. Nezz meg barmilyen kompetetiv tevekenyseget, a jok es nagyon jok mindig is kevesebben lesznek mint az atlagosok (ok vannak legtobben) es atlag alattiak. Gondolom a serulekeny ego-d nem engedi, hogy belasd, te jelenleg az atlag playerek csoportjat erosited. Csak rajtad mulik tovabb lepsz-e. :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.