Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#153401) Dobi 562 válasza kchryss (#153400) üzenetére


Dobi 562
addikt

Igy van. :)

(#153402) Jag válasza Dobi 562 (#153398) üzenetére


Jag
senior tag

"Mit kene magyaraznom rajta:"

Jahh, hát ha nem tudsz rajta mit, akkor miről beszélgettünk eddig?

"Pedig siman csak lehet..."

Erre kérnék egy replayt, vagy bármit, amivel bizonyítod, hogy én fáradtabb voltam akkor.

Te tök hülyének nézed az embereket, ezért nincs is értelme veled szóba állni.

(#153403) Dobi 562 válasza Jag (#153402) üzenetére


Dobi 562
addikt

Szerintem vilagosan leirtam/leirtuk miert nincs ertelme egy ilyen kis mintat vizsgalni. Egyebkent is csak azt a konteot cafolna meg, hogy a "prem tankoknak kedvez az MM"...

Az "aznapra elfelejtettem jatszani" konteonal nem fejeztem be a gondolatmenetet, gondolom ezert nem ment at. Tehat ti egy nap jatekeredmenyeit vizsgaljatok egy olyan jateknal ahol igazabol tobb ezer, tobb tiz ezer csata statisztikaibol kaphatunk egy arnyalt kepet az adott jatekos teljesitmenyerol.

Mikor ugy erzed "aznap elfelejtettel jatszani", annak tobb oka lehet, felsoroltam parat, megis egyet emeltel ki, a faradtsagot. Mihez kersz replay-t? En nem felejtek el egy napra sem jatszani, olyan van hogy szarabbul megy, aminek altalaban tudom az okat (nem, nem nyul bele a WG). Inkabb neked kene az allitasod bizonyitani replay-ekkel, hogy megmutasd te odatetted magad, megtettel mindent a gyozelemert de a "jatek nem engedett nyerni".

Mi van ha nem egy napos mintat veszel alapul hanem 2 hetest vagy 1 honapost?

En nem nezek hulyenek senkit... De ha nem tudsz rendes ervet, bizonyitekot felmutatni akkor tenyleg nincs ertelme , hogy tovabbra is beleszolj a temaba.

[ Szerkesztve ]

(#153404) lacibacsi válasza galervin93 (#153399) üzenetére


lacibacsi
addikt

Már tavaly sem volt ilyen akció. Viszont az akció lényege megmaradt, csak nem nemzetenként, hanem tier-enként volt a leárazás. Így ha bármilyen tank vár megvásárlásra, akkor várj vele Karácsonyig, mert tuti meg tudod venni olcsóbban...

Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

(#153405) po1son válasza Jadro (#153361) üzenetére


po1son
addikt

Szép! :C
Én mai nap kaptam kedvet a obj 140hez és azt kell mondjam reneszánszát éli nálam a tank, 17 meccs alatt 3800 dmg átlag / 70% winrate. :))
Sajnos még mindig sokszor ég és kap lőszerrekeszt, de ezen kívül szerintem az egyik legjobb tier10es med tank. :K

jano_77 153379

Engem a Lengyel medek érdekelnek már nagyon, most lenne kedvem végig menni egy OP med ágon, kicsit sajnálom hogy nem kaptuk meg karácsonyra. :(((

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#153406) galervin93 válasza lacibacsi (#153404) üzenetére


galervin93
őstag

Összefolynak az évek...
:DDD

Azért kérdeztem, mert ugye most hétvégén volt ez a T6-7 leárazás, elég meglepő módon itt karácsony előtt, és a WG szokott olyan kedves lenni, hogy ezen indokkal már nem akciózza az adott szegmenst a következő t intervallumban. Sok gépet nem vennék ilyen alacsony tierben, csak egy-kettőt, de az is kredit...
Mindenesetre köszi a választ!

Ha este vállalható állapotban érek haza, folytatom a Firefly húzását, ha nem, akkor csak egy jóéjtsziapuszi társaságában bebújok a zasszony mellé. No irány város! :DDD

[ Szerkesztve ]

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#153407) e-newsee válasza kchryss (#153397) üzenetére


e-newsee
addikt

Ezzel nem is vitatkozom, de a csaták száma ott van a címek alatt.
Igazából nem vontam le komoly következtetést, csak akkora volt itt a pörgés a témában, hogy gondoltam megnézem, nálam mi a helyzet. :)
És félreértés ne essék, nem hiszek a konteókban. Nem is azért raktam ki, hogy táptalajt adjak az elméleteknek, bár így utólag úgy látom, sikerült. :)
En abban hiszek, hogy az "érzésre folyamatos low tier"-ben van egy jó adag pszichológia is. Én pl abszolút nem emlékszem pontosan egy nap után, hogy melyik meccsen milyen tierben voltam. Néhány persze megmarad, ami valamiért emlékezetes volt, de a többség felejtődik. Belépek a csatába, megnézem, milyen az ellenfél, és mindegy, hogy milyen tier, megpróbálok alkalmazkodni hozzá. Aztán megyek a következőre, és így tovább. Ki a rossebnek van arra agykapacitása egy napi meló után, hogy az összefüggéseket keresse a játékban. És tudom, kicsit ellentmondok az előző posztomnak, de ahogy te is rávilágítottál, nem tudunk minden infót, ami befolyásolhatja az eredményt. Ilyen a statisztika. Mindenki olyat állíthat össze, amiből a neki tetsző eredmény látszik.

Az egyéni monitorozás meg teljesen abszurd elmélet. Nem is értem, hogy aki teljesen elhiszi, az miért játszik egyáltalán. Ennyire szeret a fejlesztők bábja lenni? Mert a hite szerint az. Ugyanis, ha minden lépését figyelik, és a tendenciák alapján sorolják csatába, akkor kvázi nincs szabad akarata a játékban. Ha még emellé költ is a játékra, hogy majd a prémium tankkal, és a prémium fiókkal áldoz a WG isteneinek a kegyesebb bánásmódért, akkor meg, ha szigorúan vesszük, még fizet is azért, hogy megb...k. (Már elnézést a szófordulatért.) :)
És itt keveredik ellentmondásba az illető. A fenti diagramokkal igazolva érzi, hogy az MM nem fair. Ebből következően másik fórumon pedig azt hangoztatja, hogy pay-to-win, mert aki fizet, és prémium fiókkal, és/vagy tankkal játszik, azt többet engedik az istenek nyerni. Csak épp a fenti diagram mutatja azt is, hogy a prémium tank sem élvez előnyt, sőt... (Ha már egyik oldalát elhisszük a statisztikának, akkor higyjük el a másikat is!) És megjegyezném, ezek a csaták mind prémium fiókkal születtek.
Hű, ez jó hosszú lett. Offba is raktam, mert ez mégsem a konteós topic. :)

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#153408) Lanash


Lanash
aktív tag

Végre sikerült a T55A LT-15 is. :)) Első játékom ma és kaptam egy jó pályát, jó csapatot. Persze keltett hozzá egy gyenge ellenfél is.


Replay

[ Szerkesztve ]

(#153409) kchryss válasza Lanash (#153408) üzenetére


kchryss
addikt

10k spot. :Y
Grat! :)

(#153410) Viktoár válasza Dobi 562 (#153403) üzenetére


Viktoár
addikt

Nem szándékozom vitába szállni veled mert teljesen elbeszélünk egymás mellett így inkább tiszteletben tartom a véleményed és te is az enyémet. :R

Azonban ez a kijelentés nagyon "együgyü". (Bocsánat a kifejezésért.)

" Inkabb neked kene az allitasod bizonyitani replay-ekkel, hogy megmutasd te odatetted magad, megtettel mindent a gyozelemert de a "jatek nem engedett nyerni". "

Ha csak a feltöltött képeket nézed amikor végiggörgeted a hozzászólásokat akkor láthatod hogy a képek 75%-a arról árulkodik hogy a játékosok (és nem paradicsomok) lesebeznek 5-6-7k dmg-t és mégis akkora bukó mint a ház.

Ennél jobb bizonyíték nem kell hogy van amikor bukásra van ítélve az illető. :N Szerintem itt a topikban ez mindenkinek egyértelmű és tiszta. Vannak csaták amikben szándékosan elbuktat a játék. Függetlenül attól hogy milyen a net sebesség, mennyire fáradt valaki,stb.... Így működik a balansz.

Továbbra sem szándékom egy vita indítása, folytatása. Béke veled. :)

Üdv:Viktor

(#153411) Lanash válasza kchryss (#153409) üzenetére


Lanash
aktív tag

Köszi! :R
Azt nem tudom, hogy most melyikkel folytassam. Már csak egy típus kéne és rögtön ki tudnám váltani a T55A-t. Utána meg nyugalomban megcsinálom a javításokat.

(#153412) wwenigma válasza Viktoár (#153410) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Itt van 2k replay a mappájában, épp azt buvölöm. Nov1-től 61% a WR és 2k az atlag WN8 nekem azok alapjan. Kivancsi vagyok ha ra tudom venni a programot hogy mindent rendesen olvasson be, mit lehet leszurni belole.

Mert ugye ahhoz a wn8hoz nem tartozhat annyi wr. ;)

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#153413) Dobi 562 válasza Viktoár (#153410) üzenetére


Dobi 562
addikt

Nem szandekozol vitaba szallni mert nincsen semmilyen erved. Gondolom amikor a grafikonos poszt miatt kerted, hogy reagaljak valamit akkor sem vitatkozni szerettel volna.

Kiragadtal egy idezetet tolem, de akkor ugy illene hogy azt is mellecsapjuk amit a kollega kert, hogy en bizonyitsam replay-ekkel, hogy o ugyan nem faradt "mikor aznapra elfelejtett jatszani".

Az, hogy a jatekosok lesebeznek egy-egy csataban 5-6-7k-t es megis vereseg az szerinted mire bizonyitek? A nagy sebzes az nem garancia a gyozelemre, pusztan az eselyet noveli, de ugye van meg rajtad kivul a palyan 29 masik akinek lesz beleszolasa a vegkimenetelbe + a fantasztikus +/- 25% RNG. Es latod itt a problema, hogy azt sem erted a jatek statisztikait azt hogyan kene vizsgalni mert nem 1 csatat kell alapul venni.

Fuss nekem zsinorban 10 csatat ahol kiemelkedoen teljesitesz es irtozatos vereseg. Es ez meg mindig nem lenne bizonyitek (tul kicsi minta) de tegyuk fel, hogy ezzel megcafolsz engem. Szoval hajra!

(#153414) kisküzdő válasza Dobi 562 (#153413) üzenetére


kisküzdő
tag

Menny aludni. Nem vagy jól.

Számos problémát okozott már a szelekiv látás (is)

(#153415) Dobi 562


Dobi 562
addikt

A tovabbiakban sem fogok a topikban szemelyeskedesre reagalni. Csak arra ami a temaba vag, szoval ha kedvet erzel ra hogy belem koss akkor azt tedd privatban, egesz nyugodtan!

Koszonom! :)

(#153416) jr1994 válasza Viktoár (#153410) üzenetére


jr1994
addikt

Az óriási sebzések gyakran úgy születnek, hogy elhullik a csapat, de az illető jó pozíciót vesz fel és még egy csomó sebzést ki tud osztani. Vagyis igen gyakran vesztes csatában.

[ Szerkesztve ]

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#153417) hitman77


hitman77
senior tag

Sziasztok,

Nem vitázni szeretnék, de már bennem is sokszor felmerült, hogy néha miért találnak a lövéseim kisebb százalékban, vagy pattanok mindenről, illetve találnak el kapásból, néha meg ennek az ellenkezője. De az igazság az, hogy ha visszanézek néhány heti csatát, akkor az látszik, hogy nagyjából hozom a szintemet, vagy lassan fejlődők, de egyszerűen még nem vagyok olyan jó, mint néhány kiemelkedő csatám. Nem az a normális, hanem a többi.

Amikor felmerül bennem az összeesküvés elmélet, akkor meg szoktam kérdezni magamtól, hogy pl. Scheff miért megy minden nap, minden tankkal kiemelkedő csatákat? Miért van a napi WN8 sok esetben 4000 felett? Miért 60% a napi wr?

Mert ő ilyen szinten játszik. Neki ez a normál szint. És mivel van ilyen ember, azt kell mondanom, hogy összességében lényegesen rosszabb vagyok mint ő, ezért nem kell várnom hasonló szintű eredményeket. Kis lépésekkel, a saját játékom elemzésével javításával kell javulnom, nem pedig mást hibáztatva.

Nem kell egyetérteni, ezt azért írtam le, mert sok esetben én is hajlamos voltam rajtam kívül mindenben hibát keresni. Ez sok esetben egyszerűbb, mint magamba nézni, de így csak a méreg marad....

:R

(#153418) Zerdal


Zerdal
tag

Egy kérdés. Másnak is kapcsolati gondjai vannak mindkét szerverrel? Laggol illetve nagyon magas a ping is.

"Bízz Istenben és tartsd szárazon a puskaport!" Oliver Cromwell || PSN ID: Zer0DMG83

(#153419) hitman77 válasza Zerdal (#153418) üzenetére


hitman77
senior tag

EU2 49ms, EU1 eltűnt...

(#153420) Zerdal válasza hitman77 (#153419) üzenetére


Zerdal
tag

menet közben ugrál. néha 40 néha felugrik 200 -ra máskor meg 500 utána meg vissza normál szintre. a stroboszkóp is folyamatosan villog.

"Bízz Istenben és tartsd szárazon a puskaport!" Oliver Cromwell || PSN ID: Zer0DMG83

(#153421) Dobi 562 válasza hitman77 (#153417) üzenetére


Dobi 562
addikt

Barcsak mindenki igy allna hozza a jatekhoz! :R

(#153420) Zerdal: en EU1-en vagyok bejelentkezve, jelenleg jo a kapcsolatom a szerverrel de maskor mar tapasztaltam en is, amit leirtal.

[ Szerkesztve ]

(#153422) Viktoár válasza Dobi 562 (#153413) üzenetére


Viktoár
addikt

A nagytöbbséggel ellentétben én könnyeben átsiklok azok felett akikről úgy érzem hogy akár egy hosszabb eszmecsere után sem fogok közös nevezőre jutni. Ebben ne keress semmi hátsó szándékot vagy rosszindulatot, egyszerűen nem szeretnék több időt és energiát belefektetni egy végeláthatatlan beszélgetésbe aminek úgyis az a vége ami az eleje. :D Állítottál valamit, írtam rá egy ellenpéldát amit te semmisnek tekintettél. Maradjunk annyiban hogy nincs semmilyen érvem, legyen így és téma lezárva. :R

Üdv:Viktor

(#153423) jano_77 válasza Zerdal (#153420) üzenetére


jano_77
nagyúr

ugyan ezt csinálta nekem is, kérdeztem is, hogy más is tapasztalt-e ilyet vagy csak szolgáltatóm szarakszik.
Telekomot felhívtam és mondták, hogy látják, hogy szakadozott a netem, de nem tudják mitől. Vizsgálják és ha nem sikerül távolról megoldani, akkor 72 órán belül felhívnak és időpontot egyeztetnek. (KÖSSZ!)
Most beléptem újra, mert ma este elvileg játéknapom lenne és tudnék játszani, de már a garázsban is NARANCS színű a ping jelző, ami az álmos könyv szerint sem jelenthet jót - sosem szokott citromnál rosszabb lenni :( :W :O

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#153424) Dobi 562 válasza Viktoár (#153422) üzenetére


Dobi 562
addikt

Ertem. Akkor te meggyozhetetlen vagy, neked a csataid elore el vannak dontve. Szerencsere az enyemek nincsenek, igy azert jobban szorakoztat a jatek. :DDD

(#153425) jano_77 válasza Zerdal (#153420) üzenetére


jano_77
nagyúr

esetleg Te is Telekomos vagy!?

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#153426) Viktoár válasza Dobi 562 (#153424) üzenetére


Viktoár
addikt

Látod, ezért kerülöm a veled való szóváltást. Hol írtam ilyet hogy a csatáim mindig el vannak döntve? :F Biztos nem vagyok kék vagy lila játékos mint te de hoztam már le vesztesnek tűnő csatát én is. Ettől függetlenül a te csatáid biztos mindig úgy alakulnak ahogy szeretnéd, nincs ebben a játékban semmi hiba.

Időnként én is direkt mellé lövök, meg szeretem a gyenge pontokat körbelőni hagy pattogjon a "paradicsomról" . ;)

Tényleg ne erőltessük vagy váltsunk témát. ;)

Üdv:Viktor

(#153427) Flash Gordon válasza Dobi 562 (#153390) üzenetére


Flash Gordon
senior tag

Figyuzd ezt a streamet, https://www.youtube.com/watch?v=hrBy9Uphfio&t=3364sebben ez a bizonyos sh0tnik nevű srác beszél ezekről olyan 5:58 tól, tőle idéztem mivel értek oroszul, ha kicsit jobban utána nézel akkor kb. leeshet neked hogy a világ top3 wotos játékosa közé tartozik (kb.top1), top 1 klánokban játszik versenyszerűen, valahogy neki elhiszem amit mond...de felőlem azt hiszel amit akarsz

[ Szerkesztve ]

"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

(#153428) Dobi 562 válasza Flash Gordon (#153427) üzenetére


Dobi 562
addikt

Nem tudok oroszul... De ennek a csavonak en is elhiszek barmit! ;]

(#153426) Viktoár: legalabb ket hozzaszolasod ota kerulod a velem valo szovaltast, de azert beszelgetunk tovabb.

Idezetek toled:

Ennél jobb bizonyíték nem kell hogy van amikor bukásra van ítélve az illető. :N Szerintem itt a topikban ez mindenkinek egyértelmű és tiszta. Vannak csaták amikben szándékosan elbuktat a játék. Függetlenül attól hogy milyen a net sebesség, mennyire fáradt valaki,stb.... Így működik a balansz.

Nem gondolom hogy manipulált hanem tudom mert hivatalosan is elismert tény.

Azonban rá kellett jönnöm hogy a Wot minden csak nem tiszta és fair játék, és ehhez jönnek még a (tényleg) csaló játékosok a tiltott modokkal.

[ Szerkesztve ]

(#153429) Jokerdapro válasza jr1994 (#153416) üzenetére


Jokerdapro
senior tag

Igen amikor gáz van akkor sokan mennek már arra, hogy kitolják a maxot amit még ki lehet.... én is ezt próbálom mindig. :U

(#153430) Zerdal válasza jano_77 (#153425) üzenetére


Zerdal
tag

UPC. A múltkori pingplotter ellenőrzés után biztos nem nálam van a hiba. Az útvonalban van a szerverig. Amikor mértem akkor a végpont előtt kettővel lévő útválasztó szarakodott.

"Bízz Istenben és tartsd szárazon a puskaport!" Oliver Cromwell || PSN ID: Zer0DMG83

(#153431) Lanash válasza jano_77 (#153425) üzenetére


Lanash
aktív tag

Én telekomos vagyok és nekem is rossz.

A játék meg darabos.

(#153432) Skyhunter válasza jano_77 (#153425) üzenetére


Skyhunter
senior tag

Én is telekomos vagyok, és itt is ugyanaz, szinte játszhatatlan. Amúgy minden decemberben ezt csinálják Tkomék, az ünnepek közeledtével, ahogy "egyre többen érnek rá/nincsmitcsinálniesténkéntcsakgépelőttbaszódni" miatt egyszerűen túlterhelt a hálózat.

(#153433) Flash Gordon válasza Dobi 562 (#153428) üzenetére


Flash Gordon
senior tag

Kértél és kaptál linket, orosz nem értés privát ügy, ahogy az is hogy ki mi alapján tájékozódik és hisz vagy nem hisz el dolgokat...

"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

(#153434) kchryss


kchryss
addikt

A wg orákulumai már kiadták a jövő évi adventi naptárat is. :DDD

(#153435) Dobi 562 válasza Flash Gordon (#153433) üzenetére


Dobi 562
addikt

Ne haragudj de ez nonszensz, hogy adsz egy linket ahol egy jatekos allit valamit szerinted.

Menjunk vissza a legelso hozzaszolasodhoz a temaban.

Bar itt sincsenek bizonyitekaid, csak ugye amit az orosz streamer mondott (akinek mindent elhiszunk!), hogy:

-az arty-s acc 15k csata altt 50%-ban varosi palyat kapott. milyen kovetkeztetest vonjunk le? A Wg szivatja aki arty-val jatszik?

-A másik, hogy pl. az strv meg még vlmi (már nem emlékszem) a gyakorlókban volt hogy fel tudott menni vele bizonyos helyekre, aztán egy mikropeccs után már nem, később megint igen, itt rejtett talajellenállás nerf-buff variálás történt. -az nem titok, hogy a WG folyamatosan atepitgeti azokat a helyeket hogy megszuntesse a hegyikecskezest, eleg sokszor szerepelt hirrepeszekben is. Nekem van STRV-m, meg akkor vettem mikor jatekba kerult, az enyemhez biztos nem nyult a WG.

-A scorp G ről is jött olyan állítás hogy rejtett nerfet kapott, mindez top ligás 4k wn8 játékosok állítása, akik ilyen gyakorlók tesztelése kapcsán pixelre kihegyezik az adott tank specifikációit... itt mar tenyleg nagyon nehez barmit is irnom, mert teli vagy megcafolhatatlan tenyekkel es bizonyitekokkal... ja nem! :DDD a Skorpion G is megvan, az enyemhez nem nyultak hozza. Ami valtozott: a jatek maga. A megjelenese ota bizony valtoztattak az MM-en, igy szinte folyamatosan middle es bottom tier a csatakban ahol nehezebb vele boldogulni + buffoltak rengeteg heavy-t, erosebbek lettek a pancelzatok. Sokkal tobb a light a csatakban mint regen, nehezebb eszrevetlennek maradni. Mindezek azt eredmenyezik, hogy maga a Skorpion G (amihez egyebkent nem nyultak) kevesbe hatekony.

Persze ez csak az en velemyem es en nem vagyok top1 jatekos aki pixelre hegyezi ki a tank specifikacioit. Jelentsen ez barmit is. :))

[ Szerkesztve ]

(#153436) jano_77


jano_77
nagyúr

hogy is mondta itt vki, talán épp ma vagy tegnap: amikor semmi nem elég a győzelemhez, ez faszság, mert ne a másikban vagy a csapatban keressem a hibát!?! Mégis akkor itt kiben kellene? :F

ez pedig a közvetlenül ezt megelőző csatám

és hogy milyen lagg-im voltak ma egy példa:

neeeem, ott nincs rampa, egyszerűen elemelkedett a tankom menet közben :W

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#153437) Flash Gordon válasza Dobi 562 (#153435) üzenetére


Flash Gordon
senior tag

Felesleges rágörcsölni, sommásan írtam mert nem emlékeztem a részletekre, de a lényeg benne volt (rejtett paraméter állítgatás, meg mapok aránya artyknâl) konkrétabban a srác beszél róla, most pont letojom hogy nem értesz oroszul és akadékoskodsz. Peace

[ Szerkesztve ]

"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."

(#153438) Barret001 válasza jano_77 (#153436) üzenetére


Barret001
addikt

Nézd a jó oldalát,nem lopták le a sebzéseket előled! Mi maradna neked,ha mindig csupa lilák közé sorsolna a játék?

(#153439) jano_77 válasza Barret001 (#153438) üzenetére


jano_77
nagyúr

kékek és zöldek voltak ez a legszörnyűbb :O

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#153440) Viktoár válasza Flash Gordon (#153437) üzenetére


Viktoár
addikt

Szerintem lépjél rajta túl te is. :K Írkál, trollkodik egy kicsit aztán tojik rá arra amit írsz vagy linkelsz. A top 1 játékosnak nem kell elhinni amit mond de neki szentírás minden szava. :K Kár vele leállni vitatkozni, sok ilyet ismerek, például a bátyám anyósa. :DDD

Üdv:Viktor

(#153441) Barret001 válasza Viktoár (#153440) üzenetére


Barret001
addikt

Arra kellene megtalálni a megfejtést,hogy az ügyes játékosok miért sokkal jobbak? Nem hiszem hogy a WG kivételezik velük...

(#153442) rlazol válasza e-newsee (#153395) üzenetére


rlazol
addikt

Ez nagyon érdekes, csak sajnos 18 meg 150 csata egyszerűen kevés egy olyan mintában, ahol óránként indul több tízezer. Ez tényleg túl kevés.
Összegyűjthetnéd a PH!sok replayeit, hogy az mit mond - én így 30k replayből csináltam statot 2 éve, de még azt se éreztem annyira szignifikánsnak.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

(#153443) Viktoár válasza Barret001 (#153441) üzenetére


Viktoár
addikt

Ilyet megint nem mondtam, ti olvassátok amit írok? :) A jobb játékosnak jobbak a mutatói de ez miért zárja ki hogy egynéhány csata akkor is bukó ha megszakadsz? :U

Üdv:Viktor

(#153444) xAttilax


xAttilax
őstag

egymillió szerencse és pár ügyetlen ellenfél :D

replay

Fostam, mert pont egy klántársam volt ellenem és ilyenkor mindig 0-at megyek :D

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

(#153445) jano_77 válasza xAttilax (#153444) üzenetére


jano_77
nagyúr

milyen a WZ-132-höz képest? jobb? Jól látom, hogy minden lószart újra ki kell fejleszteni a rádión kívül!? Mennyire elqrt egy ág ez a kínai light vonal! FUCK :O
gratulálok amúgy :C

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#153446) xAttilax válasza jano_77 (#153445) üzenetére


xAttilax
őstag

Még nem annyira mozgékony, mert nincs meg a nagy moci de szerintem kb ugyanolyan brutál lesz mint az csak tier IX-ben.
Mondjuk nekem a 132 az egyik "legkedvesebb" tankom :) több mint 1000 csata, kb összes light küldit azzal csináltam, nagyon éltem.

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

(#153447) jano_77


jano_77
nagyúr

Nos, hát én úgy érzem, hogy megtettem ma mindent - és tényleg mindent - a győzelmekért, de a jó eredményért is. Vmilyen oknál fogva kivételesen a WG is engedett nyerni. ;]
WZ-132 húztam és kb 30K XP-t sikerült beletennem ez alatt a 17 csata alatt. :B (persze boost-al)

(#153446) xAttilax: 1000 csata :Y . Én pont 60-nál tartok, de várom, hogy léphessek tovább. Nem rossz, nem rossz, de azért van szerintem jobb is. Bár az is igaz, hogy a régi 8-asok, már 9-esek lettek. 60 csatával most van 1304 avg dmg és 62% WR. Viszont vmiért a GM lassan jön rá, mert még csak most lett meg az első, ami fura. :F De az ÁSZ az meg van már. :K

[ Szerkesztve ]

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

(#153448) jr1994 válasza xAttilax (#153446) üzenetére


jr1994
addikt

Nem lett szar a 8-as? Én a nagy light átalakításkor az első tesztszerveren odavoltam a 9-es WZ-ért, de aztán szétnerfelték azt is, meg az összes többit is. Na akkor aztán kijött a számon néhány durva mondat a WG-nek címezve, és nem is nagyon játszok lighttal azóta. Néha a 13 90-et előveszem de csak fun, még mindig többet tudok hozzátenni a csatához egy medben vagy heavyben.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#153449) xAttilax válasza jr1994 (#153448) üzenetére


xAttilax
őstag

jano_77: A nagy részét akkor raktam bele mikor nem volt más, csak ez meg a francia. Mikor jöttek az újak már csak "pár" szár ment bele a küldik miatt, és amikor már lett 9-10-es light akkor csak egy 40-50 csatát, hogy kihúzzam a kövit. Nem is mentem az "új" 8-as lightokkal, de stat alapján még mindig ez tetszik nekem legjobban.

Inkább erősebb lett mert könnyebb az mm neki, ha van X-es akkor is max 3 :D régen meg volt, hogy én a 8-as light azt a többi tízes.
A 9-es lightok még full jók, jobbak mint régen hisz ők "buffot" kaptak akár hogy is nézzük. X-esekből eddig 2 van meg, a német az teljesen használhatatlan, az orosz csak simán szar, szóval inkább azok a fosok.

"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"

(#153450) kchryss válasza Viktoár (#153440) üzenetére


kchryss
addikt

Te ugyanúgy trollkodsz és tojsz arra amit ő ír és linkel. Neki nincs bizonyítéka arról, hogy nem csal a wg, neked meg nincs arról hogy csal. Nem fogjátok meggyőzni egymást, felesleges vitatkozni.

Azért leírom én is mit gondolok erről a manipuláció elméletről:
Az mm-ben lehet manipuláció. Ha sokszor nyersz akkor egy idő után több "vesztes"-sel rak téged egy csapatba, de ez fordítva is működik, ha sokat buksz akkor meg "nyertes"-ekkel rak össze. De ez a manipuláció ha létezik akkor szerintem csak és kizárólag a csapatösszeállításra vonatkozik. Csatán belül már nincs semmilyen manipuláció ami az egyik oldalt segítené vagy hátráltatná. Rng van, de nem az egyik csapatnak +25% a másiknak meg -25%, hanem mindenre egyformán vonatkozó teljesen random érték épp ahogy működnie kell. Ha egy csatában végig negatív rng-t kapsz akkor az pech, nem manipuláció, ez mindenkivel előfordulhat és a nagy számok törvénye alapján elő is fordul. Erről szól az rng, a lottón is vannak akik nyernek és vannak akik nem, de elkezdhestz dobálni egy dobókockával és ott is lesz olyan hogy sorban dobod a hatosokat és olyan is hogy sorban az egyeseket.
A legtöbb nagy arányú vereség pedig nem azért van, mert mindenkinek negatív rng-je van vagy mert a rendszer nem engedi érvényesülni azt a csapatot, hanem azért, mert taktikailag a vesztes csapat rossz döntéseket hoz. Pilsen-en ha tele van erős top tier nehéztankokkal az ellenfél és a csapatom bemegy a hangárokba lemészároltatni magát az a wg manipulációja? A wg réveszi a sok birkát, hogy ölessék le magukat? A csaták 80%-a ilyen taktikai dolgokon megy el és erre te is rájöhetnél ha kiemelemznéd a saját nagy arányú buktáid.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.