Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#128192) TESCO-Zsömle válasza mcwolf79 (#128189) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Csak annyira része, mint az arany lószar. De amíg fullgold setuppal rohangáló unikumok stream-elnek, addig nem tudom sajnálni őket. És igen. Amíg a med-ek ennyivel jobbak szinte minden területen a többi tanknál, addig én is azokat fogom célozni. Hogy ha lila játékosokat találok el az op/statpadder tankokban, az pusztán a véletlen műve, már csak azért is, mert az arti főleg az RNG-ről szól. Hogy tudj kalkulálni a lövedék sebességével és a tank mozgásával, arra elég egy bot-program is.

Egyébként egy középszerű artista már van annyira okos, hogy minimalizálja az RNG-t. Ez nyilván tank kérdése is, de nem lehetetlen. Sőt...

Én is fenntartom a véleményem, hogy az arany-lőszert be kéne tiltani, mert minden nehéz-páncélost hátrányba hoz játékostól függetlenül. Vagy akkor vezessék be az arany-páncélt reaktív kerámialapok formájában, ami 0-ra húzza a HEAT és HESH lőszerek átütését, valamint legalább 20-30%-al csökkenti az APCR-ét.

(#128190) lacibacsi: Nem hát, csak ugye ez is szubjektív. Az embert azt érzi, mikor az arti full HP-ról kivágja a francba, azt a sok száz lövést nem, amit nem ő kap/nem talál be két ilyen eset között.

(#128191) jano_77: Ahhoz nem kell XVM, csak egy ikon-pakk, ami láthatóbbá teszi az eloszlást. ;) Az RNG-s rész meg nyilván irónia a 40% alatti találati aránnyal bíró piroskáknál. :DDD

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.