Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#126562) kchryss


kchryss
addikt

Kíváncsi leszek mi várható ha bejönnek a 10-es lightok.Azt írták el fogják törölni a lightok +3 tier mm-jét és normál +2-es lesz. Mivel jelenleg nagyon op-k a lightok a saját szintjükön ezért elég valószínűnek tartom, hogy ezt úgy oldják meg, hogy 1 szinttel feljebb tolják őket vagyis a mostani 8-asok lesznek 9-esek a 7-esek 8-asok és így tovább. Ez random csatákban nem jelentene nagy különbséget viszont a 8-as cw/sh nagyon megváltozna. Nem lenne ltwt, ru, wz-132, a mostani 7-es lightok közül pedig nem tudom melyik lenne alkalmas buff nélkül 8-as sh/cw-re. Bulldog és lttb jó tankok, de mind a kettőnek kevés a hp-ja és az is-3 kaliberű ágyúktól szeretik első lövésre ledobni a fejüket. Talán a wz-131 lenne a legalkalmasabb. Illetve ha feljebb tolják a ligtokat az szerintem nem lesz érvényes az M41 90 GF-re mivel prém tankhoz nem szoktak nyúlni, így az jobban előtérbe kerülhet. 8-as medek közül nem nagyon alkalmas cw-re egyik sem. Egyedül a Pershinget szokták néha vinni dombos pályákra.
Érdekes lesz a cw meta ha ez történik. :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.