Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Belépő szintű normál pedált tudnátok ajánlani ami jó áron van?
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Teasüti #24947 üzenetére
Egy minőségi xc gép nagyon sokat kibír, valóban. Viszont egy jó Am géppel sokkal nagyobb tempót tudsz menni, mivel egy merev xc, 80-as vagy 100-as telóval már rég elpattog ott ahol mondjuk egy 140mm-es össztelóssal még bőven csapatod. Tehát fizikai képtelenség az, hogy olyat adj neki mint egy jó Am gépnek, nem tudsz vele olyan gyorsan menni durva terepen, mert elpattog és ledob magáról a bringa, fékezni kényszerülsz ott ahol az AM-el még akár beletekersz, nagyjából ennyi a lényeg.
fpeter07: Így igaz, ahogy a Dh gépek is átalakultak, úgy a pályák is egyre durvábbak lettek. Ettől függetlenül le a kalappal az ős déhások előtt, mert azok is kihozták a maximumot azokból a pár centi rugóutakból és az is legalább olyan vakmerő mutatvány volt mint manapság, de tény, hogy ma már vicces látni őket, egy mai profi Dh-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Toomy
senior tag
válasz ludsimon #24949 üzenetére
Egyenesen katasztrofális!
Nincs mese elől kell lenni az ominózus szakaszokon. A vezetés után meg nem szabad nagyon hátracsorogni...(#24940) glacious - Az a jó ha fáj, mert ugyebár akkor fejlődik az ember. Az én mottóm az ha fejlődni akar az ember akkor nálánál erősebbekkel kell társulni, hogy legyen egy kis plusz motiváció. Eleinte nagyon szar volt, hogy le le maradtam, de most már egymást kergetjük.
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
Semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Toomy
senior tag
válasz lsebestyen #24956 üzenetére
Arról már leszoktam. Meg ezek nem ilyen jött ment útszéli maratonok. Ezek ugyebár AKESZ -os versenyek ahól a pontokért mennek a kemény csaták. Itt azért nem egyszerű elől villogni.
Szerencsére holnapra feleződik a szél. De lószparádé az tuti lesz. Érdemes minél előrébb helyezkedni, hogy az esetleges szakadásnál még az ember elcsípje a mezőny végét. -
-
ludsimon
veterán
válasz lsebestyen #24954 üzenetére
Szökéssel? Meglátod majd holnap..
Mikor nyélen megy a peloton 50-el nem igazán lesz szökés, max ha kint lesz pár elég erős csapat akik elől dolgoznak az elmenő csapattársnak, na ők rendesen be tudják szívatni a többieket.Nem voltam mert nagyjából ismerem Gyömrő-Monor-Káva szakaszt. A többiről meg hallottam, de nem gondoltam ennyire durva.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
lsebestyen
addikt
Jajj én csak ironizáltam, azzal is h menj elől, arra értettem h végig szar az út Szökés szintén irónia volt, durva menet lesz a holnapi!
-
ludsimon
veterán
válasz lsebestyen #24961 üzenetére
Az tuti. Csak menjen a lobogás hátul. Lesz pár kaptató amin rendesen feltolják.
undefined
-
Tomi_Sci
őstag
Btwin Ultralight kabátot használ valaki? [link]
Esőkabátnak kéne.Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
veterán
-
gergo5991
őstag
Radon biciklikről vélemény?
ez
-elég jó árban van felszereltséghez képest, amellé még 11,7kg -
bigdady
nagyúr
150-ig ujonnan milyen mtb ajanlott? 29er gondolom de milyen? Koszi
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Nyerget szeretnék cserélni a Gepida alboin 200-asomon. Fő szempont a kényelem.. A gyári nyereg 30 km után már nagyon nyom.. Mit tudnátok ajánlani?
Tervbe van még egy ilyen rugós nyeregcső is: [link]
Erről vélemény?
Köszönöm
-
veterán
válasz Hoorus #24968 üzenetére
ezt javaslom, tuti nem fog nyomni 100km után sem.
Bár a rugós nyeregcsővel kompatibilitási probléma léphet fel.viccet/trollkodást félretéve:
ez nekem nem nyomja a sejhajom 130 után sem.
Ja tényleg! Ilyen nyerget keresek feketében Adok helyette fehéret[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Toomy
senior tag
válasz gergo5991 #24959 üzenetére
Elképedve olvasom amiket írsz. Mi nálad az intenzív tekerés? Mert ugyebár az általában 150 -es pulzus felett indul. Vagy pl. akkor az igazán tuti amikor már nem tudsz közben beszélgetni már ha van kivel. Az nálam a 165 -ös pulzus felett van akkor már tőmondatokba beszélek ha kérdeznek.
-
gergo5991
őstag
intenziv tekerés nálam azt jelenti, amikor bele jövök a tekerésbe, olyan átlagtempó 25-35km/h sík terepen, a pulzusom nem tudom mennyi szokott lenni, a lélegzetem kb mint alváskor vagy gép előtt ülve, nem lihegek vagy ilyesmi. Mintha sétálnék. Irtam fentebb, hogy van mikor elkap engem valami nem evilági erő és tekerek atommal, anélkül hogy sokat kéne lélegeznem, vagy hogy kifáradnék.
Lehet az ellustult izmaim észbekapnak ilyenkor, és a félrerakott energiámhoz valahogy hozzájuk, nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz gergo5991 #24959 üzenetére
Napi 2-3l folyadékot kéne inni, ilyen nyári melegben meg akár többet is, még akkor is ha fel se kelsz egész nap a gép elől... Igazából biciklin 1-2 óránként meg kéne inni azt a 0,5-1l-t (sör meg pont nem az igazi a folyadékpótlásra, mert gyorsítja az anyagcserét). Ha jól sejtem még a fiatalabb korosztályba tartozol, szóval jó eséllyel kompenzál a szervezeted, és nem veszel észre belőle semmit. De később jönnek majd a migrének, vesekövek, emésztőrendszeri betegségek, stb... szóval célszerű lenne ezt megelőzve növelni a bevitt folyadékmennyiségedet.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
gergo5991
őstag
válasz Cathfaern #24978 üzenetére
Sokan irták már itt is, meg régebben hasogatott a fejem jobb oldalába, mintha kapával ütögetnék. 18 éves vagyok amúgy, gyors emésztőrendszerem van alapból, hasi ultrahang előtt 8 fánk fél óra után már ott se volt , na de amúgy én próbálkozok több folyadékot bevinni, de egyszerüen rosszul vagy tőle, nem igénylem, inkább a cukros vizet szeretem, bár ki nem, az meg nem egézséges.
Egyszerüen nem "bírok" inni[ Szerkesztve ]
-
Toomy
senior tag
válasz gergo5991 #24979 üzenetére
Pedig idővel rá kell magad szoktatni, mert ahogy Cathfaern is írta sok bajod lehet majd belőle. Én se szeretek inni főleg nem télen, mert nem kívánom, de akkor is magamba tuszkolok napi min. 2 -2.5l folyadékot.
Amikor még nem igazán sportoltam csak csodaszerekkel akartam lefogyni akkor napi 4-5l folyadékot is megittam. Segített valamelyest, de nem kívánom senkinek, hogy egy fél órás autó utat sem bírtam ki "pessentés" nélkül.
Ma már nem nagyon ülök autóba. Inkább bringa mindenhova. Olyan ez mint a drog. Ha 2 napot kihagyok akkor már érezhető az elvonási tünet. -
veterán
Nem csúnya a bicaj (sem).
Régen szerettem volna egy Airborne - Lucky Strike vázat venni, aztán ez elmaradt :/
De ami késik...どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Tothgera30
Ármester
Tegnap ezt néztem én is. Nekem személy szerint 19"-es vázzal veszettül kéne és csúszópapucsos mint az enyém . Ez az 1*10-es hátsóváltó nagyon el lett találva, első tök felesleges ennyi fogaskerékhez, mert bőven meg lehet találni a megfelelő áttételt . Szóval nah... tettszik .
Bár az SS még mindig előnyt élvez:
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
-
Teasüti
nagyúr
válasz Cathfaern #24978 üzenetére
Én úgy tudom ez a napi ajánlott folyadékbevitel a mai napig vita tárgyát képezi.
Az egyik alapvetés mégis az, hogy ha nem esik jól, akkor nem kell erőltetni.
Az anyagcsere hatékonyságát nem befolyásolja a bevitt folyadék mennyisége.Soha nem tudtam meginni napi 3 litert, akkor se, amikor "edző tábor" volt és edzések utáni első órában egy liter lecsúszott húzóra.
Nyári napon edzés után is a napi bevitel olyan 2,8 liternél állt meg.
Hűvös és lustálkodós napon meg jó, ha megvan az egy liter.
Amikor naplóztam a napi bevitelt, akkor is ilyen másfél literek jöttek átlagban, ha megvolt a kettő, akkor azt már jónak hittem.
De hiába próbáltam többet inni (pedig ha szomjas vagyok, akkor mint a kacsa, húzóra több deciket), ha nem esik jól, akkor egyszerűen nem ment le több. -
D.Orion
veterán
válasz bigdady #24951 üzenetére
Én most cseréltem a gyári Alboin 500-as pedálját egy ilyenre. Holnap lesz az első útja, hegynek felfele majd megtiprom. Megírom, hogy eltört-e vagy sem. Más gyártó neve alatt is fut ugyanezen pedál.
Nyereg: Selle Montegrappa, olcsóbb, mint a Selle Royal. De belépőszintre tökéletes. Argo(puhább, komfortosabb) a nagyobbaknak, Liberty a filigránoknak. Ennél olcsóbban szerintem nincs használható kategóriájú nyereg.
29" MTB: 150K-ig bezárólag csak nagyobb belépő szintet kapsz sajna. Esetlegesen látni csak egy-egy Alivio hátsó váltót egyes gyártóknál. De akad sajna Tourney is az alkatrészek között. Nézd meg az olcsóbb gyártókat aztán válaszd azt amelyik szimpatikusabb. MTB néven árulják, de az inkább csak ilyen laza erdei ösvényes barangoló.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Sziasztok! Beárazni esetleg segítenétek egy bicót? Erről a 26"-os montiról lenne szó. Vuelta V-fékek, Vuelta airline dupla falú felnik, Shimano váltók (pontos típust hirtelen nem tudok), Selle Royal nyereg, Müllers Waterford váz. Elég jó állapotban van. Mennyi lehet a reális értéke, amiért el lehetne passzolni? Előre is köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
válasz Szakbarbár #24935 üzenetére
Ha lemosod és közben felveszed kamerával, azt megköszönném.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Because
őstag
akkor erősíts meg abban, hogy ha én előre veszek egy sima egytárcsás hajtás és hátulra egy 9-es sort akkor az altus hátsó váltómmal és egy hozzá illő 9 sebis lánccal minden rendben fog zajlani!
úgy is hajtást akarok cserélni és előre nincs szükségem semmire mindig a középsőn van hátul pedig 2-3 tányért használok
[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
válasz D.Orion #24988 üzenetére
A pedálról a prizmák fognak letörtni nekem megvan kb 2000-3000km óta, más bajom nem volt igaz nem terepen használtam.
Közben megint nézelődök: Erről mi a vélemény nem nagyon találok semit róla a neten:
[link][ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
yodamester10
őstag
Üdv mindenkinek!
Nem is tudtam,hogy van ilyen topik
Mindjárt meg is kérdezném,hogy van-e eladó 80mm-es kormányfeje valakinek,vagy csere érdekli-e 100mm-re?
A többit privátban megbeszéljük.Kona vázról váltottam Fujira és érdekes módon hosszabb az első része a váznak pedig mind kettő 17 colos. -
hoffman_
nagyúr
nagyon nem. néztem én is aznap, mikor felrakták, gyönyörű. van ízlése a csajnak.
Because:
1x11 esetén egyedi a fogsor és tudtommal spéci a lánc, és nem kell előre láncterelő. 1x10 esetén azt hiszem még nincs ilyen kitétel, de ebben nem vagyok biztos.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
313313
addikt
válasz Because #24993 üzenetére
Altus hátsó váltó nem lesz kompatibilis, az max 7-8 sorral használható, meg ne feledkezz meg a váltókarról se, abból is csak a 9 sebességes lesz jó.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Rottweiler89
senior tag
válasz Runner_fxr #24943 üzenetére
Sportmonti is jó lenne,a lényeg,hogyha kedvem támad egy kicsit ugrálgatni,vadulni,akkor azt azért bírja...
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
Balazska15
senior tag
Valakinek nem lenne eladó egyszerűbb (értsd: olcsó) km-órája Hajdú-Bihar Megyéből?? Nem szeretek újonnan vásárolni, viszont postázgatni sem igazán! Hirdetős oldalakon nem találtam! Köszi előre is!
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest