Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
30 e Ft kornyeken létezik akar használatban is jó minőségű ferfi cross bringa?
19-est keresgélek.
Vagy mi a belépő szintű bringa etéren?[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Btwin milyen márka? Decathlonban láttam.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
Még egy kérdés: Gepida Alboin 200 CRS már belépő szint esetleg? az már korrekt darab nem? 65-ért adja a Gepida akcióban.
Ezek az alu vázasok mitől jobbak mint az acél? A topic összefoglaló/wiki szerint ezek hasznos időtartama 3-5 év[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz -HajTömeg- #5749 üzenetére
Ne vesszetek össze Soha nem fogok havi 300 km-t menni, max fél év alatt..
1. Vacilálok btwin riverside 1 acél fix villás (32 e ft) és a Gepida crs200 (65 e Ft) alu, elós között (meg vmi neuzer is van telós 50k-ért)
Amúgy még mndig nem értem miért írnak egy acélra több évtizedet míg aluminiumra 3-5 évet, ugyanannyi km-t feltételezve Alu nem rozsdásodik pedig... vagy hogy van ez2.MTB csak annyiban különbözik ezektől, hogy más a gumi? vagyis annyira nem jó hosszabb utakra?
Bocs ha láma a kérdés (nem kell kioktatni )[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz -HajTömeg- #5804 üzenetére
-
bigdady
nagyúr
Szerintetek eladható és kb mennyit érhet egy ilyen csepel versenybringa, mint amilyet felújított a srác a cikkben?
Mert van itthon egy és csak porosodik, kutya nem használja -
bigdady
nagyúr
Köszi
No megvettem az első normálisabb bringám, Gepida 200 crs lett végül, legalább magyar (illetve ciprusi offshore...) Asszony meg megkapta végül a Mongoose Rockadile-t, gyereknek meg megvan még a Micimackós, este megyünk egy pár km-t
Már csak a Csepel Apolló sztár-omat kell eladnom, hogy elférjenek a garázsban
-
bigdady
nagyúr
Nem valami jól van beállítva a váltója az új bringanak, karistol itt ott, meg hátul néha dobja a láncot ide oda valtás nélkül. Hogy is kell ezt beállítani vagy vigyem vissza?
A két kis csavar a lényeg?[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Köszi mindenkinek holnap megpróbálom. Ha nem megy vissza viszem beállítani.
-
bigdady
nagyúr
Na egy nap utáni tapasztalataim gepida 200 crs-sel:
-a nyereg szétvágja a seg**em
-a váltó össze vissza vált magától hátul... Ezt hogy lehet beállitani? Shimano revoshift Tourney TX sys index van rajta de annak a kormánynál nincs állitható csavarja mint az első váltónak
-teleszkóp nagyon kemény (lehet csak a nyereg miatt érzem )Asszony mongoose rockadile-je nagyon puha és nagyon jól vált
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz D.Orion #6192 üzenetére
Sikerült a váltóbeállitás, megtaláltam, hogy a hátsó váltónak lent van a csavarja nem a kormámynál
Viszont jól gondolom tökéletes beállítás nincs? Mert a szélsőséges fogaskerék állításoknál akár hogyan állitom eléri a terelő rácsot a lánc...Jorus: Most a középső első fogaskerékhez állítottam be az összes hátsót fogaskereket, így ott csak a legeknél érinti picit. Az korrekt? Mi az ajánlott?
Nyeregbeállítás ez a közelítő módszert nem nagyon értem, arasz stb? szög? Most a kormányom egymagas a nyereggel kb.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
Annyira kemény volt a telo a 200 crs-en (tudom ez nektek nem is bicikli) és annyival jobb az asszony mongoose rockadile-jén hogy visszavittem és holnap megyek a 200 pro-ért annak szuper a teleszkopja. Váltóval sem voltam teljesen elégedett, no meg a fék is jobb volt az asszonyén Utóbbi vmi promax de nagyon tetszik rajta, egyszerűen harap.
Nagyon tetszik hogy az ove robosztus vastag kerekes mtb, jobban nez ki mint egy cross de hát foleg aszfaltra mégsem a legjobb...[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Na elkezdem 15 év után újra rendesen brinyózni és felavattam a 200 pro-t nyomtam 18 km-t, nagyon könnyedén ment szerencsére
Fura hogy akár hogy állitom az első váltóterelőt a legnehezebb fokozatban ha meghúzom a tempót akkor jobb oldalon hallom hogy hozzáér lánc, ha kicsit állitok rajta akkor meg bal oldalon. De csak ha meghúzom a tempót, alapból semmi hang minden normális, ez mitől lehet? Kileng az egész kicsit a lánchoz képest?
Másik kérdésem, hogy a sports trackerben nem lehet kikapcsolni hogy az utvonalat ne mutassa a facebookon?
Harmadik kérdésem: mire hazaértem olyan rossz hangú lett a fék, mintha surlódna a felnin, előtte nem volt ilyen? Portól?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
használ valaki biciklis karpánt tokot? Milyen? Nincs rajta valami plusz zseb esetleg pl személyinek? Pl iphone 5.
(#6482) D.Orion
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Ma nyomtam pár km-t erdőben földúton a cross brinyommal. Nagyon jól esett ez az erdei bicajozas. Eddigi ez kimaradt nálam.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali.
Vmi olcsó bicajos szemüveget keresek. Állítólag Aldiban volt nemrég.
Illetve ismerős a munkavédelmi boltban kapható napszemüvegre esküszik 1300-ért -
bigdady
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
Elég homokos után bringaztam azóta ha hátrafelé tekerek hallom hogy a homok karistol vhol. Mit javasoltok?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Én sodronyt vettem a Tescóban mert sürgős volt.
12mm es vmi v betűs márka. Ér vmit?
Fontos volt hogy vazra erősítheto legyen es ne csorogjon út közben
Mondjuk direkt szám zárást vettem mert a kulcsokat mindig elhagyom igy nagy a veszély hogy én magam sem tudom hazavinni a bringát[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Ha a bicikli úton átmegy a gyalogos akkor kinek van elsőbbsége a biciklisnek vagy a gyalogosnak?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz bigdady #9136 üzenetére
Ez egy ilyen térszerü dolog ahol az autó közepén átmenet es ezt keresztezi a bicikliút és egy gyalogos út. Semmilyen egyéb tábla vagy kijelölt átkelő nincs csak a tér amely tele van emberekkel es mennek minden felé.
A bicikliúttal párhuzamosan megy a gyalogos forgalom igy ha arról létre a gyalogos át kell haladjon a bicikli úton.
Kecskemét okmányiroda előtt amúgy.[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Elég jókat olvastam az aldi bikemate sisakjáról. Van valakinek ilyen sisakja? Vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Tudtok biciklis utvonaltervezest tudo gps alkalmazast iphone-ra?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest