Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Az a faszi nem edzett, hanem versenyzett, vagyis azt akart. Te intervallozás közben hátranézel fél percenként, hogy lehagytál-e már?
-
modflow
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Igen, pont ilyen a bringám, még a színe is stimmel.

De erre hogy megy rá a fentebb linkelt nyereg?
Ez tényleg valami sínes rendszer.
Kicsavarom a két csavar és ott marad még egy alkatrész a csövön.
-
modflow
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ilyen nyerget vettem [link] .
Az ai azt írja, a Cube -om sínes rögzítéstv használ és erre képtelenség rátenni ezt az új nyerget.
Ugye téved sz ai? -
rob210
nagyúr
válasz
lsebestyen
üzenetére
Talán ezen a képen látszik a legjobban. Bent van a csap és a pereme szélesebb mint a csap. Azaz ahogy a csap átéri a szemet ki van peremezve, minden egyes szem. Mellette meg a patentszem amit berakott a szervizes 🤣 -
rob210
nagyúr
válasz
lsebestyen
üzenetére
Nem, a gyerek specialized outiján van.
Ok holnap még állítgatjuk lefotózom, de préselt szemekeből áll ez most már egyértelmű.
Mondta a csávó, hogy azért ez bitang anyag.
Megmérte a nyúlást, mondta, hogy hibátlan.
Főzzük ki aztán ez még sokáig jó lesz.
Semmi gond, kösz hogy visszahívtál, de addigra megoldottam amit kérdezni szerettem volna.
-
rob210
nagyúr
válasz
lsebestyen
üzenetére
Szia. Na kép nem születet, de nem jártam messze a valóságtól. Elvittem szervízbe végül el ne kúrj@k valamit. A szervizes is körbetekerte vagy 5ször 🤣 mire megállapította, hogy ilyen láncot ő még nem látott
Pedig az a bolt nem ma nyitott.
Elővett valami brutál csapkinyomót, amilyet én biztos, hogy soha nem vennék meg, ránézésre is volt benne anyag. Aztán tekerte tekerte izzadt reccsent egy rohadt nagyot és utána kijött a csap. Kivett egy szemet, betett egy patentszemet, öröm boldogság.
-
válasz
lsebestyen
üzenetére
Hazáig talán úgy kibírja, ha nincs túl messze
-
rob210
nagyúr
válasz
lsebestyen
üzenetére
Lesz, de csak szerdán állok neki, hétvégén megnéztem, megállapítottam, hogy amúgy is nyúlt már a lánc kap újat. De majd lefotózom, vagy videózom, ha csak én néztem be akkor is 🤣 de olyan mint ha préselve lenne mindegyik csap feje.
-
Tin
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
És a régi montik?
-
benfolds
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Erre nem gondoltam. Tárcsafék is régóta van outin, nem?
-
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ja, olyankor minél kisebb, annál jobb

-
parandroid
félisten
válasz
lsebestyen
üzenetére
Főleg mindenhol.
p
-
Alexios
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Wahoo kickr core 2 is akciós ho végéig, bár az akciós d500hoz képest azért drágább, de nem olyan vészesen sokkal ha valaki inkább azt venné
-
Tin
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
De biztosan nem kevésbé elegáns húzás, mint még mindig az áldozatszerepben tetszelegni a részedről. Mindezt úgy, hogy az öreg hivatkozott meg ismét, és használta fel az egyik "aranyköpésem" egy kis roastolásra, amit én nem vettem fel, sőt vettem a lapot, és továbbfűztem (igen, "viccből", ahogy ő is), erre meg jön a "jajfigyedmármargit".
-
avl
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
a mellékszál mellékszála (ezen topicban):
"el tudja dönteni mindenki saját maga mi fér bele"szerintem ez nagyon nem biztos; esetleg azt hiszi; rövid tavon ugy latja, ...
-
szuszinho
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
-
stickermajom
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
mindenlatyak?
-
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Mi itt a nyílt alföldi utakon pont így szoktunk közlekedni. Alacsony forgalmú, de amikor jön valami, az általában nagyon jön (mezőgazdási járművek, kamionok, road racerek, stb.). Budapesten, mikor közlekedem, akkor semmi előnyét nem látom a radarnak, hisz egymást érik az autók. Már el is adtam a Variámat, amit ott használtam, illetve a hangja alapból ki is volt kapcsolva, mert egész nap csipoghatott volna.
-
deva
tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ezek mindig, vagy többnyire ilyen árakon mennek, avagy mindig ilyen aggresszív akciók vannak? Szóval ez a rendes ár, vagy csak most olcsóbb?

-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen
üzenetére
A legyűrt szint az teszi ennyire nehézzé, ami a 19km/h alatti átlagsebességből is kitűnik. Azon viszont csodálkozom hogyan tudják ezt egy olyan országban biztonságosan megrendezni és biztosítani ahol az egy főre jutó GDP kevesebb mint a magyar 1/20-ada, és ahol bő harmic éve még 100 nap alatt 1000000 (egy millió!) embert öltek meg.
-
Csápájev
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
-
ReFleXx
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Áhh ok, nekem most az 1x-es fitness van a görgőn és azt tapasztalom, hogy furán reagálná le ERG módban a teljesítmény változást, teljesítmény emelkedésnél amikor a csapásszámot is emelni kell akkor jóval túlszalad a teljesítény, kell egy kis idő amire beáll rá, lefelé csökkentésnél meg van hogy luftot tekerek. Ilyenekre nem emlékszem a D100-nál, habár arra a monti volt rakva és lehet abban valami amit Dark Archon is ír, hogy a kisebb első tányért szereti. A monit elől 1x 32T volt a fitness meg 1x 46T. Szóval lehet amiatt nem olyan sima az átmenet, mert elől túl nagy a lánckerék?
-
ReFleXx
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Neked nem a regi D500-ad van?
Hasznal itt meg valaki uj D500at?Toobee es ha csak egy lanckerek kellene, akkor milyet kellene venni ami felmegy a zwift cogra, az eredeti helyere?
-
válasz
lsebestyen
üzenetére
Így van. Nagytányéron használva eleve nem is olyan pontosan tudja tartani a teljesítményt, illetve csalás, mert a lendkerék segít.
-
mauimagic
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Akkor én vagyok a béna...kipróbálom...meg van valami hulladék sorom is.
@f_sanyee & Tobee köszi Nektek is
-
vakablak93
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Szia köszi. Kb. 2.9-3.1 bar-t ad ki a traktorgumikhoz. (már ha jól választottam ki a dolgokat) Megprobálom majd annyival.

#347840 Friczy: köszi. Azért ez extrémen hangzik, bár tudom tubelessel sima az is.
Én csak most az extrém havar/jeges idő miatt vettem ilyes széles téligumit. Most muszájból viselem csak el ezeket a széles gumikat, külömben a 35mm-es Contiental Grand Prix Urban gumikat használom.
Már az a 35mm is már-már boszantóan szélesek.Errefele sok a nagyon jó teljesen sima út, így az orszagútimon a 28mm-es gumikat szeretem a legjobban.
-
stickermajom
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Nálam most a Maxxisnál oldalanként változik hol van a logó. Felraktam, mondom ez el van csúszva, igazítsunk. Erre a másik oldalon csúszott el, akkor vettem észre.
-
válasz
lsebestyen
üzenetére
A hátsó tengely tekerője is amarra áll, pedig emerre kéne...Ez mégegy fekete pont. Viszont sikerült neki a Topeak táskát begyömöszölni a radar mögé ( ami nekem nem ), ezért azt jóváírom.
-
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Videót azért nézze meg, aki tudja. Én is épp ERG-ben szenvedem.
-
deva
tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Gyorsan munkából "ellógva" raktam össze, későn vettem észre, hogy az elsőn elcsúszott, hátsót így szoktam
De az az igazság, hogy ez pont ilyen elnyomott, szóval mindegy is.Majd ha lesz több idő, lehet lövök drive side képet is, ez most tényleg futtában volt, mert nem bírtam magammal
-
jimpo
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére

Azt tudom, de nem lettem okosabb.
Van pár modell...Azért jó lenne, ha szellőzne is. A jelenlegi elég jó ebben, a talpán is van szellőzés.
Illetve el felejtettem megemlíteni, de elég sokat FootShape cipőben (Altra) futok.Abból nézegettem többnek is ilyen a mérete, formája mint ennek, amire ráétettem az R088 talpbetétét.
Szóval igazából minimális méretbeli, inkább alak, formabeli probléma.
-
Seep
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Az igen, ilyen idoben, sotetben bicajozni, kemenyek vagytok.
-
Tin
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ja, gondolom ez okozza az én frusztrációmat is. Úgy mennék, de semmi kedvem lesérülni, vagy épp ahhoz, hogy megyek egyet, rápörgök, aztán megint 1-2 hétig nem lehet menni. Ami pozitívum viszont, hogy igazából nem híztam vissza semmit annak ellenére, hogy lassan 2 hónapja nem mentem semmit. Sőt, igazából még fogytam is ahhoz képest. Szóval ezt a szezont szeretném normálisan megcsinálni.
-
válasz
lsebestyen
üzenetére
Vagy legalábbis ez a latyak tűnne el...
-
Tin
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Tudom, ezért mondtam. Meg mert ti hárman nagyon hasonlót mentetek. Olvasok ám, még ha nem is írok

-
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ja, pont azt néztem hogyhogy nincs ott hó.
-
válasz
lsebestyen
üzenetére
Click v2 fakultatívan működik, 24 óránként kapcsolódni kell Zwifthez vagy Companion apphoz, és akkor se 100%, szóval én feladtam.

Ez egy 8BitDo Zero 2 vezérlő, ezt használom AutoHotKey-jel. Így tudok a menüben is navigálni, meg váltani is. Igény esetén az AHK scriptet is odaadom

Harmadszorra talán sikerül is végre jó konzolt nyomtattatnom hozzá, így megúszom 10k alatt
Ez a projekt is tökre megérte.* disclaimer: csak Windowsos PC-n / laptopon megoldás.
-
SteveAd
tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ausztriai kiszallitassal neztem, azert a barati ar

Ja, a Jetblack tenyleg felejtosnek tunik. Kilove.
Teljesen zoldfulu vagyok ebben.
A Zwift cog annyival jobb elmeny mint a hagyomanyos valto+sor (mondjuk ha pl. nem Zwiftet hanem Rouvyt hasznalna az ember, akkor is)? Ja, ugy tenyleg jo uzlet volt a D500. -
SteveAd
tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ja, ertem, szoval a hasznalt v1-ekre gondoltal. A D500 jobb mint a Suitod volt?
@ Dark Archon: A Neo csabito, de az mar mas arkategoria persze.
JetBlack Victoryt hasznal valaki? Vagy Sarist?
-
mauimagic
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Furcsa, hogy ennyit bringázol, de a sport eltartott ujjú márkab.ziskodását még nem sikerült megértened...
Pedig egyszerű: ha használni szeretnéd, akkor tök jók a Decás bringák/görgők, de a Personal Brand-edre tragikus hatással vannak
Egyszerű kísérlet:
Alap #snowbiking #nopainnogain #iamalegend kacsaszájas szelfhyie a fotogénebb profiloddal háttérben a havas Erzsébeth-kilátó és a bringád.
Hány likeot kapsz egy Rockriderrel és hányat egy S-Works Diverge-el?
Minden más változót ki kell zárni, tehát mindkét képnél ugyanabban a bézs színű greäveaul Skorpiósguccsi melegítőfelsőben legyél, ugyanolyan Sztárbuksz papírpohárral!Spoiler alert: a tizenkettedikkerületifogorvos Brand több lájkot kap
-
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Sokan nincsenek képben a friss modellekkel. Múltkor láttam valami matuzsálem Elite darabot ilyen 300e körül, mert keveset volt használva és az új ára 400 volt, valami hasonló szöveggel, miközben a D100 is jobb görgő volt nála. Tájékozatlanság…
-
SteveAd
tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Nem v1, hanem v2 (500 euro alatt, nyilvan nemet online arak). De az nem olyan jo mint a v1, vagy miert arra kerdeztel ra a v1-re?
-
SteveAd
tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ezzel meg kell varnom amig egy Fultonhoz hasonlo sporttars visszakuldi
(jelenleg nem elerheto). Amugy nem sokkal olcsobb a Kickr Core-nal, miert ajanlod inkabb ezt? Vallas: Koszi neked is
-
deva
tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
-
vallas
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Lehet megtartom a kereket egyben a gravel bicóhoz amolyan országúti kerékként, hogy a feleségem sem panaszkodjon, ha néha eljön velem a bütykös gumira
-
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Azért jó volt. Z2-nek indult, fosnyél lett
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen
üzenetére
Zoliwrc, aki ugye feketeöves téli terepező, kávéskanállal indul neki a havas tájnak
...és nem azért mert kávézni megy az erdőbe.
-
Seep
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Miert titkoloztok? Hatha valakinek majd jol jon a referencia
. -
mauimagic
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Megírnád PM-be, hogy ki javította? Remélem nem ugyanaz, aki az enyémet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem 3 helyen tört, a támvillán 2, ott nem lett vastagabb a javított rész, a láncvillánál igen. Mondta a srác, hogy ott mindenképp meg akarta erősteni, mert közel van hozzá a tengely.
Csomópontnál repedt?
-
mauimagic
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Itt mit kéne látni?
Ugyanott repedt? Vagy a javítás mellett? -
rob210
nagyúr
válasz
lsebestyen
üzenetére
Na ez az.
Pont ilyen volt az is, akkor csak jól láttam♥️ -
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ez például lengyel raktarbol jön, lehet kuponozni is ~17k
I just found this on AliExpress: HUF43,421.69 | SNOW DEER-Rechargeable Electric Heated Socks for Men and Women, Snowboarding Stocking, Cycling Socks, Three Settings, Winter
https://a.aliexpress.com/_EG0lhg8
ekoi megoldásaiElvileg a Lenz a legismertebb jó cucc, az van EU-ban is.
Maga a zokni 65 EUR, de az akku mellé még 135, szóval ez már cipő ár. Fűtőszál, plusz akku, talán ezt a kínaiak is megugorják. -
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Azt hiszem a Force oldalán olvastam is, hogy rossz a mérettábla. Nekem is 43 kellett volna emiatt
-
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ezeket az alis akkus zoknikat nem nézted? Ekoinak is van, csak az már más árkategória. Vagy mivel mész most kint?
-
válasz
lsebestyen
üzenetére
Annyira jó, hogy ezek a kínai kerekek mind 700c-sek, így nincs kísértés
-
-igu-
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
aaa, oda nem kell szoges gumi
a szentesi tesco mogotti kiserdonel voltam
Teli bringas cipo dolgaban: en a Shimano vonalra szalltam fel, leginkabb azert, mert ez volt keszleten, es a Fizik cipoi bokaban nagyon be vannak szukitve, csak poklabuak tudjak felrangatni.
-
deva
tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
-
deva
tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Neked válasz, de igazából bárkinek: ha megrendelem végül a 9velo kerékszettet, akkor a free shipping verzióval rendelném, ráér 1+ hónapra is, viszont a "Duty pre-paid" alatt azt értik, hogy nekem már nem kell vámot fizetni, vagy ez szerencsefüggő, zsákbamacska lesz?

-
deva
tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Köszi, egyre közelebb kerülök a rendeléshez
-
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Király lett
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen
üzenetére
Dögös.
...a bandázs meg tényleg...
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Baszón néz ki az űrhajó így
@Toobeenak itt is gratula a TT-hez, kurvajó színe van
-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Délelőtt végre összeszereltem a 9velo kerekeket, mentem is vele egy százast ebben az ótvar szélben (tegnap este még mérsékelt szelet jósolt az időkép
).
Eddig egy 30mm-es alu szett volt fent, hátsó kerék mindennel együtt 118 grammal könnyebb, az első pedig 117-tel. A bicaj a képen látható állapotban 7.87 kg. Bandázsra ne írjatok semmit, majd szezon kezdetén hozzáértővel felrakatok egy újat. 🫣Sajnos a féknyerget egy hangyányival arrébb kell pozícionálni, így olyan tesztet nem fogok csinálni, hogy egy adott szakaszon megyek mindkettővel azonos fix teljesítménnyel 30 perc különbséggel.
Ma alapállót mentem, így sokat nem tudok róla mondani, de amik feltűntek:
- érezhetően gyorsabban belendül
- baromi jó a racsni hangja
- nem igazán éreztem különbséget oldalszélben a 30mm-hez képest, teljesen okés
- kevésbé veszít a sebességéből a huplikon
- a GP5000 28mm gumikat nagyon küzdős volt feltenni (sima, nem TLR)
Tehát az aero részéből sokat nem éreztem, de elég szélsőséges volt ma az időjárás, fogjuk erre.

-
fulton
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Azta, h bírod ki? Bár igaz, elég télies idő van már. Én pont határon kaptam meg okt közepén.
-
deva
tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Azóta sikerült kipróbálni? Azért kérdezem, mert lehet elgyengülök, és rendelek egyet én is, mire lemennek ezek az embertelen hidegek, meg is jönnének talán
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen
üzenetére
...literszámra vásárolja a kenőolajat mint háziasszony az étolajat. 
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Na azt nem is neztem
-
rob210
nagyúr
válasz
lsebestyen
üzenetére
Köszi
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Nekünk a fa alá Influenza A variáns jött az egész családnak, így legalább nem kell kifogásokat keresnem a tekerésre
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Hat az nagyon fasza lenne
-
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Azt meg nem ismeri az AI
Viccet felreteve o azzal megy amit admak ala, nem tudom ez szerencse-e vagy sem.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen
üzenetére
Nem tudok én semmi generálni, legfeljebb munkahelyi feszültséget, úgy keresem ezeket a képeket itt-ott.
-
Seep
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Neked lehet, ezermiliard ftp-vel tok mindegy.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen
üzenetére
Vigyázz mert még magyarra eszed magad az ünnepeken.

-
attiss66
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Na, akkor nem fogok venni egy olyat...nahát
(mert gondolom olvastad) -
dom1n0
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Bikefitesek szerint is az a legjobb geo amin kibírsz folyamatos komoly tempó mellett 3-4 órát.
-
SteveAd
tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
A sörhas aero. Egeszsegunkre
[link] -
-=RelakS=-
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ha már wax, még három láncot készítettem elő:
KMC-s csöpis viaszhoz
Silca főzős viaszához
Méhviaszhoz. Igen, méh viasz
Valamikor jövő tavasz vége felé kerülnek sorra, ha így haladok.
Szokott itt még valaki 9 sebességes SRAM láncot venni? A legutóbbi vásárlásból ahogy mértem, mert alapból hosszabb a lánc a kelleténél, pedig már megszoktam, hogy inkább rövidebb szokott lenni. Gondolom a brigéciolos tisztításnak sok köze nincs hozzá.
-
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Kínais csoportban azt írják, hogy nagyon jó minőség, az árat meg látod te is. Hajtókarukat is kedvelik. DUB verzióban 330g alatt van kicsivel (régi RED tömegben), elérhető 155 mm-ben is és 260 dollár. Ezek a friss, kevésbé ismert márkák ott szoktak esetleg elvérezni, ha véletlen van valami gondod, nem mindenhol van support. Itt nem tudom ez megvan-e, nem vettem még innen semmit. Winspace, Seka, Evolve - van normális support, gari, stb.
Wheeltopnál láttam az akkuval szopnak sokan, nem tudják szállíttatni. Ltwoo is akku nélkül jön, li-ion szállítás problémás. Mivel ez szabványos, én be tudtam szerezni viszonylag könnyen itthon, de például Wheeltop egyedi akku, ha kell, az van olyan ország, ahol problémás tud lenni és kutatni kell forwardert, aki tudja ezt kezelni és szállítani (úgy látom Alin ez megoldott MO-ra, cainiao szállítja ide, ők is egy forwarder.
-
Csokicsibesz
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Már nem is fog, mert elálltam végül

De pénz az még mindig lóg a velegőben, mind1 majd januárban csak lesz valami. -
Csokicsibesz
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Majd ha végére érek, akkor leírom, hogy hol áll a nov 26-i B24 rendelésem.
Igazából csodálkozom, hogy nem igazán idegeskedem rajta
-
szrobert
tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Mennyi idő alatt ért ide?
-
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Nekem az XMCS irány szimpi most: 60 első, 65 hátsó, 26 belső széles és ha a tolerancia alsó határát fogod ki, akkor 1275g. Én féltem a mélyebb felnitől, de ha most vennék biztos, hogy egy 1300g 60-65 szettet néznék.
-
szrobert
tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Gratulálok!
Nem magas az 50-es? oldalszél?
Nekem 35-40-es elég lenne... -
INTELligent
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Boldog karit
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen
üzenetére
Jájj, 2x annyiba került mint az enyém és 700 grammal könnyebb, vagyis még anyag sincs benne rendesen palackot cipelni!
Gratulálok hozzá!
-
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Király, gratulálok! Remek ajándék magadnak magadtól
-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Megérkezett végre a 9velo kerékszett: 9Velo 2025 Road Disc Lightweight LV50 WIDE
DPD hírek miatt kicsit izgultam, de mindössze egyetlen napot csúszott a dolog, az előre kalkulált dátumhoz képest.
Futárnak meg is adtam a prémiumot. 
Viszont nem tudom mikor fogom tudni kipróbálni, száraz utak kellenének...Mocsokba nincs kedvem kivinni így rögtön.
Egyelőre kicsomagoltam (sértetlen dobozzal kaptam), lemértem mennyi az annyi, majd ment is vissza a dobozba. Spec szerint 1315g, konyhamérlegen nálam: 608+713=1321g.
-
Ringman
félisten
válasz
lsebestyen
üzenetére
ezt: [link]
-
válasz
lsebestyen
üzenetére
van, mivel asszony megtorpedózta a hozzon görgőt a jézuska c. ötletemet, messzire meg nem. merek menni ilyenkor gyerekkel. jobb híján a margit-szigeten körözgetek. mondjuk edzésnek nem nevezném, mert szopó z2-n tartani a pulzust úgy, hogy nem akarok fázni se, nem is sikerült.

-
(ex)Cat
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Jogos
De ilyenkor már kirakta az elmúlt években is.
Megvagyok nélküle, meg persze össze tudom szedni az adatokat, csak ez olyan kis designos cucc volt, hozzászoktam. De pénzért nem érdekel azért. Rohadjon meg a Strava. -
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
A BBB pumpám nincs jóban a ridenow szeleppel, nehezebb a nyomást belőni(...)
Ezt végre sikerült rövidrezárnom! Már nagyon idegesített a dolog, szerencsére ez a pumpafej szembejött velem a decathlon webshopban, végigfújtam vele négy darab szelepet, ridenow-t is, végre jól működik.
Mostanában más műanyagszelepes belsőkkel is gondom volt, szerintem a BBB-nek túl keskeny a mélyedése és nem fekszik fel tökéletesen. A pumpa teljesen rendben van, kár lett volna emiatt kidobni.
-
INTELligent
senior tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Csak ha épp nem ejtek 20kg-os súlytárcsát a lábujjamra, de csak akkor, ha legalább -10C alá beesik a hőmérséklet
. Na jó,csalok,mert bringa híján csak futni mentem ki. De ez még változhat,ugye @stickermajom? És itt is köszi
-
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ja világos, kellő rendszerességgel nagyon sok mindent meg lehet tanulni / szokni, bár ha én valamerre rendszeresen járok, akkor inkább keresek valami jobbfajta útvonalat, akkor is, ha hosszabb. De persze, ha nem esik, akkor a tömegközlekedésnél ezerszer jobb a Szent István krt is - néha akkor is, amikor esik

#345304 TomMusic: én is emlékszem valami elmebajra a Margithídon nyáron, bár az lehet, hogy aug 20 környékén volt.
#345306 mauimagic: felpróbálni pl. egészen sok mindent nem lehet. Ill. vannak dolgok, amik csak hosszabb használat után jönnek ki (monitort küldtem vissza pár hete, mert fájt tőle a fejem, hiába csináltam vele bármit). Mint oly sok mindenben, ebben a témában is létezik egészséges egyensúly.
-
Toobee
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Nagyon szép menet, gratulálok!
Én két részletben nyomtam le a mait (pontosabban 3). Kint mentem egyet gravellel. December úgyse a sokat menős hónap lesz (bár, ha sportolok még 33 órát, akkor meglesz a heti átlag 12,5 óra, ez mondjuk elég jó cél). Szóval arra gondoltam rámegyek az év utolsó hónapjában a MAP, 5s, 1perc, 5 perc frissítésre, régiek már az adatok. Ma kint az 1 percest próbáltam, mondjuk elkövettem azt a hibát, hogy terepen indultam neki gravellel, három helyen és csúnyán elpattantam, meg ugye végig elvett valamennyit az egyenetlen felület. Legközelebb aszfalton próbálom majd meg ezeket. 432 watt jött ki 1 percre, aszfalton szerintem 450-460-ra jó lehetek. Kedden mentem egy 4 perc 293 wattot, szintén terepen. 5 percre meg szeretném próbálni a 300-320 watt közötti sávot. MAP-nak meg 330 watt a cél.
Szóval még itthon felültem görgőre, mert gondoltam kipróbálom ezt a BikeControl appot. Kicsit felcseszett, mert valamiért a wattmérő nem csatlakozott pf szenzorként (D100 ugye nem tudja a fordulatot mérni). Mindegy, elindultam úgy, plusz a click se ment, de aztán csak nem hagyott nyugodni a dolog és újraraktam a tableten a MyWhoosh-t, a telefonon meg a Link appot. Utána jó lett, ment a wattmérő is, meg a Clickkel is a váltás a MyWhoosh-ban, szóval boldogság.

-
TomMusic
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Bringával arra talán nyár elején voltam, amikor fel volt dúrva minden. Hát na az kemény volt. Bár az a rész lehet már a hídnál volt.
Ja Petőfi - Oktogon easy.
-
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ott nem frusztráló outival menni? Szoktam arra járni, a Petőfi híd-Oktogon szakasz még jó, ott többnyire el lehet suhanni a sorakozó autók mellett (Blahánál kis megállóval), viszont az Oktogon után össze-vissza váltanak a lámpák, a Nyugati után meg mortal kombat van, oda gyűlik az összes autós, aki nem tudja értelmezni a kerékpársáv fogalmát...
-
TomMusic
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Melyik körút?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- PayPal
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Formula-1
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Talán ezen a képen látszik a legjobban. Bent van a csap és a pereme szélesebb mint a csap. Azaz ahogy a csap átéri a szemet ki van peremezve, minden egyes szem. Mellette meg a patentszem amit berakott a szervizes 🤣

De az az igazság, hogy ez pont ilyen elnyomott, szóval mindegy is.
Van pár modell...

...a bandázs meg tényleg...
).

Hasaggymeg