Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz parandroid #169388 üzenetére
Múlt héten volt autópálya, 500km körül, de így is valahol 800 km körül tankoltam, mint a legtöbbször (szakadt ősöreg Focus kombi, dízel, városban keveset megyek, ovál a keresztvas - hangja bezzeg így is van- , a tartók meg tényleg nem valami nagyok összecsukva).
Ja, a múlt heti az két bicóval volt, nem csak a tartók. Ha mondjuk egy literrel nőne a fogyasztás, vagy akár féllel, lehet hogy én is leszerelném, de most az lehet, hogy az ~5,3-ról felmegy ~5,4-re. Csak mivel annyi minden változik, klímát nem egyformán használom, máshogy nyomom neki, nehéz valós adatot mondani, csak azt tudom, hogy 850-nél már világítani szokott a sárga lámpa, néha 820-nál, néha 800-nál, és közben lehet hogy pont egyformán volt fenn a tartó. Alapból egyébként egyet viszek, de most felkerült a másik kettő is, holnap pont kell.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
jjeahh
nagyúr
válasz Studi #169399 üzenetére
Itt a hugi, pulzusmérőt már linkeltem, a többit a képzeletetekre bízom
bringasisti: ez gondolom csak pulzusmérős app. Huginak olyan kellett, ami:
1. kijelzi a pulzust
2. aktivitást mér (pl. futás)
3. automatikusan szinkronizál stravara
Erre egyelőre úgy tűnik a Wahoo Fitness jó lesz neki.[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
nagyúr
-
sz_abika
addikt
válasz bringasisti #169401 üzenetére
Ez jó nagy kamu ez az app...kipróbáltam egy Fifa meccset 2perces intervallumokkal és az lett a verdikt, hogy a 300as akármilyen skálán, 47 az avg stresslevelem. Pedig szíjjel tudnék b@szni valamit perpill, biztos hogy 470 inkább
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
parandroid
félisten
válasz zoli03 #169398 üzenetére
Különböző tesztek (meg gondolom különböző tartók) szerint 2-10% között van a difi: [link] . Valamelyik magyar portálon (asszem tc) is méregették, hogy mennyit számít az üres keresztrúd. Meg is van: [link] .
jjeahh: Na, ezt nem kellett volna, mindjárt jelentkeznek az önkéntes pulzusmérők...Kicsit más téma: Férfivá válásom fontos mérföldkövéhez értem, lecseréltem magam mindkét kereket a friss Conti 5000-ekre. Egyelőre betettem őket a bicaj mellé a garázsba, ha holnap is lesz még bennük nyomás, akkor örülünk, és mehetnek vissza a bicajra.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
zoli03
őstag
válasz parandroid #169406 üzenetére
Na most akkor egyből lecsökkent a korábbi becslésed alsó határának kb felére a többletfogyasztás.
-
6030D
Ármester
válasz Napfénysüti #169404 üzenetére
Én a Corollára mindig csak akkor raktam fel, ha kellett. Kb 3 perc felrakni a vázat, a bringatartóból meg mindig annyit raktam, amennyire szükség volt, de 3 bringatartó is max 10-15 perc. Szerintem hülyén néz ki egy kocsi üres tetőcsomival, akinek meg fütyül az ultragáz. Fogyasztásnál nem voltak akkora különbségek, az mindig 8-at evett , ha sokat ment országúton kocsisorban, akkor esetleg 7,5 alatt kicsivel.
Egyszer volt kiugró, tavaly a Balaton maratonra amikor mentünk. Eső, marha nagy szél, két bringa a tetőn, a 710-es elkerülőn olyan szembeszél volt, hogy 110-et ment padlón a gép. Akkor azt hiszem 10 lett a fogyi, de a pályán sem a kamionok mögött mentünk.
Ahhoz képest a Skoda termeli a benzint...[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
parandroid
félisten
válasz zoli03 #169407 üzenetére
Aha, rosszul emlékeztem, ‘csak’ 10% a difi egy alapvetően jó légellenállású autón. Nyilván ami eleve egy szekrény, ott kevesebb. No meg biztos vannak aerodinamikailag jobban megtervezett tartók. Na mindegy is, én azért levenném, ha nem kell, bár szívem szerint fel sem tenném a biciklit a tetőre.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nagyúr
-
jjeahh
nagyúr
Ha már pulzus, a nyugalmi pulzusomat még sosem mértem meg . Így fotelben laptop előtt üldögélve 45-47 bpm, ha nem felejtem el holnap reggel ébredés után is megmérem, kíváncsi vagyok.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
ballazol
senior tag
Hali!
Szerintetek érdemes egy ilyet beszerezni MTB stoplis, de országúton használt cipőhöz gyaloglás céljából?
https://ebike.hu/termekek/hajtas/pedal/stopli/17208_shimano-sm-sh40-stopli-adapter/"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
jjeahh
nagyúr
válasz Mezga Aladár #169412 üzenetére
A huginak nincs semmilyen sportórája, csak a mobilja. Mivel csak ritkán fut és túrázik, nincs is szüksége rá, de kíváncsi volt aktivitás közben milyen a pulzusa és 10$-t megért neki.
Én meg használtan vettem anno a Garmint mindenféle szenzor nélkül, így ahhoz utólag kellett a pulzusmérőt megvegyem.6030D: ja szerintem is, mert egyáltalán nem érzem magam különösebben edzettnek, simán csak fittnek egy átlagemberhez képest . Hiába alacsony a pulzusom, b*romira hamar felmegy, ha pl. felkelek és ugrálok egyet, igaz nagyon hamar vissza is áll nyugalmira. A max eddig 194bpm volt asszem.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
válasz jjeahh #169415 üzenetére
Ha reggel tényleg 50 alatt lesz a pulzusod, akkor próbáld ki egyszer légyszi, hogy éjjelre felrakod a mérőkét, és logolod. Ha tudsz úgy aludni. Kíváncsi vagyok mit mutat.
Ha van kedve ilyen hülyeséghez, mástól is szívesen veszem az infót.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
ZolkoW
őstag
válasz Mezga Aladár #169412 üzenetére
nekem előbb volt HR övem, mint kompjúúterem, így értelemszerűen olyat vettem, amihez nem tartozik öv. Ja, meg pedálfordulat/sebesség szenzorom is előbb volt, mert még telefonnal használtam
(#169417) 6030D : majd egyszer csinálok, bár nem tudom, mire mész az enyémmel .
Elméletileg a H10-es tud magában is logolni, de azt talán csak a Polar appal lehet kiolvasni utána. Ja, egyébként egy olyat is csináltam már (más téma), hogy egy kormányon volt a Bryton 15 és a 320, de a 15-ös logját még nem tettem fel sehova .. Amit észrevettem menet közben, hogy a 320-nak sokkal gyakrabban frissül a kijelzőjén a sebesség adat. És hogy némileg kevesebb magasságot mér, de abban nem volt jelentős eltérés.[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
IMIIKE1998
őstag
válasz Hasaggymeg #169392 üzenetére
Jó mélyen van neked a kormányod, mászásnál sokat jelent?
[ Szerkesztve ]
-
bringasisti
őstag
válasz 6030D #169417 üzenetére
Az éjjeli mérés csak akkor jó ha vérnyomás is mérve van mert van hogy ha nagyon fáradt vagy akkor percekig 30 viszont hogy a szervezeted kapjon oxigént a vérnyomás az egekben, vagy volt hogy a vérnyomásom és a pulzus egyaránt 85 volt éjfélkor. Fel is ébredtem
BENEFON DELTA--------N8
-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Az [link] alábbi bringát szeretném , viszont a méretet nem tudom eldönteni...
Az M-es 169-181cm, az ML-es 174-186 cm közötti méret, én 178 vagyok... M-es elég lehet?Köszi!
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Studi
veterán
válasz koxkids #169425 üzenetére
Más márkára mondta a kereskedő, hogy már a jövő évi modelt gyártják, augusztusra várható. Ami a mostani kínálatban van, vagyis már inkább nincs, az lett volna az idei, de a gyárak leállása, és a megnövekedett kereslet miatt gyakorlatilag elfogyott. Ráadásul az egyenes kormányos országúti, mai nevén fitnesz bringa most elég népszerű kategória, lehet alá is becsülték az igényt rá a Decathlonnál a koskormányossal szemben.
-
6030D
Ármester
válasz jjeahh #169418 üzenetére
Nem tudsz beállítani olyat, hogy GPS-t ne nézzen (=görgőzés)? Igen, egész éjjel melletted az óra, utána felrakod Connectbe, vagy tök mindegy, nekem elküldheted a fit fájlt is. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy kinek mennyire esik le a pulzusa alvásnál.
ZolkoW: Lásd fent.
bringasisti: azért nem akarok 24 órás vérnyomás és EKG mérőkkel aludni, főleg, hogy a sima holter is kényelmetlen (nem tudom, te hogy bringáztál vele), de a vérnyomás mérő ráadásul x időközönként fel is ébreszt a pumpálással. Ha meg nem akkor vagy szarul, akkor mindegy, hogy előtte vagy utána mér, nem?
De holnap megyek sportdokihoz, majd őt is megkérdezem (SOTE Városmajor, ahogy itt is ajánlották).
-
bringasisti
őstag
válasz 6030D #169428 üzenetére
EKG holterrel annyi volt a gond hogy nem tudsz rendesen mosakodni utána és kicsit szabadkozni kellett mikor visszavittem. Egyáltalán nem zavar én azt tudom javasolni hogy ha feltesznek egyet akkor menjél egy országútit üveg hangon ami korodnál fogva 6 óra legalább. Az az app amit írtam sajnos csak Bluetooth SMART adatátvitelt szeret, ha érdekel akkor jobban leírom. Én a pNN50 értéket nézem mert az a lényeg. Abból tudod hogy a fürdőszoba ajtó legközelebb épségben megúsza vagy vigyázni kell
BENEFON DELTA--------N8
-
6030D
Ármester
válasz bringasisti #169431 üzenetére
Abból tudod hogy a fürdőszoba ajtó legközelebb épségben megúsza vagy vigyázni kell
-
Csokicsibesz
tag
válasz 6030D #169408 üzenetére
A tavalyi Balaton Maraton beszámolók után én totálisan abban a hitben voltam, hogy ez jó pálya. Tegnap megnéztem és atom szar
Ez inkább egy gravel szőlőhegy és borászat néző túra. Eddig úgy voltam, hogy vártam az augusztusi versenyeket, de ez a pálya teljesen elvette a kedvemet.[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
válasz Csokicsibesz #169434 üzenetére
Ja, nem nagy élmény, az eső sokat hozzátett.
Azért a Bükk meg a Mátra jobb ám, főleg a CRK.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Csokicsibesz
tag
válasz 6030D #169435 üzenetére
Amikor úgy jön ki a lépés, akkor ki szoktam tekerni hétvégén Nagykovácsiba. Összehasonlíthatatlan a két pálya.
Balatonon van mondjuk 1 (ha nagyon akarom akkor 2 mászás) a többi meg megy a sóder úton, a mezőn, meg a betonon.Nagykovácsiban meg mondjuk van 5-6 normális mászás, meg aztán lefele is amire azt tudod mondani, hogy na ez jó volt. Balatonon még lefele sincs.
Azt csak zárójelbe mondom, hogy a pálya iszonyat gány állapotban van. Semmi nincs lekaszálva, vállmagasságig ér a gaz. A pályára rengeteg helyen benyúlik a vadrózsa, egy helyen egy fa van a nyomvonal kellős közepén. Sőt, hogy legyen egy kis kihívás a pálya egy szakaszán ki van írva, hogy vigyázat méhek. Have fun.Bükk középtávon nem voltam még, remélem az jó lesz. Mondjuk ott az a bajom, hogy a verseny kint van egy szántóföldön 0 infrastruktúrával.
-
-
zsocy
őstag
válasz ballazol #169438 üzenetére
Ez egy Dekás cipő, Roadr 500, ugye?
Pont ilyen van nekem is csak fehér, (mert az országúti kerékpáros cipője fehér, ) én rátettem ezt a műanyag elemet, anélkül kb nem is lehetett benne járni SPD-vel, nagyon billegett.Úgyhogy, lehet, rámegy, szerintem kell is rá, viszont alig fél éve van rajta és már nagyon elkopott, szóval az ár/tartósság aránya nagyon gyenge ennek a darab műanyagnak.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz sebgutkopf #169393 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #169443 üzenetére
Fájintos hely ez is
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz 6030D #169408 üzenetére
Én feltettem a keresztrudakat aztán...nem vettem le többet.Később egyszer feltettem a bringatartókat aztán...azokat sem vettem le többet Hangos de a Suzuki esikszétben nem hallod.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Maximum1
őstag
válasz Dreamie #169426 üzenetére
Gondolom olvastad ezt a tesztet.
Szerintem nem ér ez a bringa 430 ezret, az a fékrendszer ami rajta van.... láttam élőben, nyomkodtam meg minden, de nem hozott lázba, szerintem keres más bringát, talán egy ilyen bowdenes Nuroadot még kapsz valahol. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz IMIIKE1998 #169423 üzenetére
-
6030D
Ármester
válasz Csokicsibesz #169436 üzenetére
Nyilván a hegyekbe jobb útvonalat lehet rakni. Mondjuk nekem a velencei pálya tetszik, aztán az se magas.
A bükki infrastruktúrával mi a baj? Az utazás vagy hogy ott nincs semmi?Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
python1
veterán
válasz Hasaggymeg #169448 üzenetére
Kettővel nyomod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Motoros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Synology NAS
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest