Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Newton harmadik törvénye
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Valahogy így pozicionáld a lábad és nem fog beleérni szerintem.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
xy.zsolt
őstag
Az outimon is van az a pozició ahol hasonló a szitu....ráadásul az én lábam be van csatolva. Az is igaz, hogy én nem tekerek olyan kerékkifordítás mellett, hogy összeérhessen.....de el tudom képzelni, hogy a montiknál ez sűrűbben előfordulhat mikor lassan, elfordított kormánnyal kanyarodva tekertek gyök2vel felfelé
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
arn
félisten
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
gabro0
őstag
Nem is írtátok, hogy a Garmin frissítette a cuccait. Lett 130 Plus és 1030 Plus [link]. Az utóbbi előrelépés, de hogy a 130 Plus-nak még kevesebb is legyen az üzemideje..
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz nmate91 #168396 üzenetére
Hát ma engem a merretekerjek jól megviccelt néhányszor,olyan útvonlat rajzolt ki tekerhetőnek ami Nino Shurternek is combos lett volna.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
bardi
aktív tag
Ha egy picit komolyabban szeretném űzni a sportot, mi lenne a minimum, ami szükséges lenne eszköz téren?
Itt töltött idő alapján bennem ez körvonalazódott:
-pulzusméréshez valami
-egy óra, ami tudja mutatni a pulzust végig, blutetooth, vagy ant+ kapcsolat kell hozzá
-esetleg egy pedálfordulat mérő, bár mtb-n nem tudom mennyire hasznos kezdésnél.Órából így hirtelen a bryton 15e meg 100e ami tudja, és az ár alja, de már ez is 20k. Árban van, ami tudja a szükségest, de olcsóbb? Garminok ha jól láttam drágábbak. Ami extra még jó lenne, ha stravával lehetne szinkronizálni, de térkép pl nem kéne rajta, csiganyál se.
'92 Honda VFR 750
-
parandroid
félisten
Tényleg az. 5 éve használok garmin connectet, különböző hardverekkel (vivosmarttól a forerunnereken át a fenixig, meg most már edge-et is, illetve pulzusmérő övet, és pedálszenzort is) ez alatt az idő alatt is rengeteget fejlődött. Nem tudom, minek kéne történnie, hogy platformot váltsak. Még egy semmire sem jó garmin index ‘okos’mérlegem is can, bár ez tényleg egy felesleges kacat.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #168460 üzenetére
Merre voltatok? Szép sárosak a lovak
bardi: komoly arcoknál általános a:
- sisak, kesztyű, szemüveg
- becsatolós pedál
- pulzusmérő
- mínuszos stucni
Aztán lehet még fokozni karbonnal, grammániával, tubelessel, drága fotochromatikus Rudy, Oakley szemüvegekkel, majd te eldöntöd neked mi hasznos ezekből .[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
parkr
őstag
válasz parandroid #168464 üzenetére
erről a mérlegről most hallok először (60k? wtf). vajon minek kellett az nekik?
-
arn
félisten
az 530as egesz jol sikerult... az 520 utan wahoot akartam venni, mert annyira idegesitettek a hulyesegei. pozitivan csalodtam - nagy elorelepes, az 500as utan az 520 nem volt egy nagy elmeny minosegben, mukodesben, az 530al visszajott vmi.
a wahoot az lotte ki, hogy a strava fizetosse tette minden normalis funkciojat, en meg ezt elvbol nem tamogatom penzzel, ha mar egyszer belolem is elnek. azota rajottem, hogy a connect egy csomo mindent tud, amit eddig nem is neztem (foleg az 530nal ad egy rakat uj infot edzesre).
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
itouchfan
senior tag
válasz bardi #168463 üzenetére
Nekem egy Bryton 15 van + Decathlon pulzuspánt (20k + 12k). Aliról lehet rendelni pedalfordulat meg sebesség szenzort még egy 6-8k-ért, és meg is vagy. Engem ez kiszolgál, amit kell, azt tudja, megbízható, nekem ennél több nem kell. És igencsak normális áron van így ez a kombó.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
-
DopeBob
addikt
Sziasztok,
tudna valaki ajánlani olyan üzletet, ahol nagyobb készletet tartanak gyerek (20"-24", 125cm-hez) kerékpárokból? Párat megnéznénk, szeretnénk ki is próbálni őket.
Pár nevesebb gyártót most megnéztem, de elég szegényes a felhozatal. Milyen márkád érdemes venni? Lánynak lesz, minél könnyebbet szeretnénk.
MZ/X
-
ggeleven
őstag
válasz DopeBob #168472 üzenetére
Sajnos most nem hogy nagyobb készlet nincs sehol, hanem konkrétan semmilyen készlet nincs. Deachtlonban, Hervisben full üres minden biciklis sor (legalábbis ahol én jártam BPn). Nincs egyébként különösebben ajánlott kisgyerekes biciklimárka. Ami tetszik és jó állapotban van, azt el kell hozni. Méretet/típust tudsz használt piacról is ellenőrizni. Mi is így csináltuk és én is segítettem másnak méretpróbával (tudva azt, hogy nem fogják megvenni).
Esetleg Intersport egy próbát megér.[ Szerkesztve ]
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
dudi6
senior tag
válasz ggeleven #168445 üzenetére
Köszi!
Ez a Menabo Winny Plus kerékpárszállító milyen lehet? Ez még belefér a keretbe.
Jobb mint a decathlonos? -
cdl
senior tag
válasz itouchfan #168469 üzenetére
+1.
Annyit tennék hozzá, hogy pulzuspánt is van ott(21 dollár), a fordulatmérők 15 dollár.
Szóval viszonylág olcsón meg lehet úszni a dolgot.Garminosok.
Akkor megértem az elhivatottságot.
Nekem kevesebb tudás is elég, de az üzemidő és a wifis feltöltés az fontos.
Ebben tökéletes a Bryton. (legalább olcsóbban megúszom ezt a részét) -
-
Alg
veterán
az a 200EUR elég elszállt árazás a 130 plusra, mikor a sima 130 120EUR, 200ért van az Explore ami ezerszer jobb választás (kivéve ha teljesítménymérőt akarsz használni), 250ért meg már 530 van ami a legjobban eltalált ár/érték arányú cucc a piacon.
130 plus olyan 150EUR környékén lenne reális max.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
ggeleven
őstag
válasz dudi6 #168474 üzenetére
Jó cucc az biztos, de nem tudom, hogy jobb-e. Technikai adatai nagyon hasonlóak (és ide vehető a Thule RideOn 9503 is, bár ennek nem tudom, hogy zárható rögzítő vannak-e). Nézz pár videót róluk és lehet valamelyik szimpibb lesz utána.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #168465 üzenetére
Bucsin tető...többször eltévedtünk,4x megtámadtak a kuyák,majd toltuk is vagy 5 km-t mert zaszony nem bírta már tekerni.Végül elkapott az eső és ott fent a szakadó esőben felpakoltuk a bringákat az addigra odaérkező autóra és heten + 1 kutya (!) beleülve (SX4) leautóztunk a napsütötte Korondra,ahonnan aztán újra feltekertem Pálpatakára ezúttal lányommal. ...ja és lett 50 km és 1200m.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
gergo5991
őstag
[link] ha még nem volt
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #168479 üzenetére
Pásztorkutyák? Remélem az aszonynak ettől nem ment el a kedve, mert nagyon lehangoló tud lenni, mi pont a kutyák miatt szoktunk néhány helyre kizárólag október után menni (októbertől nincsenek nyájak a hegyekben). Jónak tűnik a terep a képen .
-
szuszinho
őstag
Tegnap felfújtam majd 5 bar-ra a kerekeket. Azt tudtam, hogy az erdőben nem lesz leányálom, de hogy ezek a jó magyar aszfaltok... Azt vártam Dobogókőről lefelé, hogy mikor esik darabokra az egész. Szétrázott. Outisok hogy közlekednek? Állandó defekt? Vagy lassan ereszkednek? Mi az ideális nyomás? A gumi minimuma?
-
itouchfan
senior tag
válasz bardi #168476 üzenetére
Egyszer kipróbáltam, hogy párhuzamosan indítottam el a kettőt, és szerencsére még megvannak az eredmények (MTB):
Mobil strava
46,41 km/2:23:27/796m/19,4 km/hBryton
45,67 km/2:17:20/760m/20,0 km/hNyilván az autopause jelent ekkora különbséget időben, a kormányon lévő GPS sokkal érzékenyebb, mint a mezzsebben lévő mobil.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
xy.zsolt
őstag
válasz szuszinho #168483 üzenetére
Ilyen sz@r az aszfalt DBK-ról lefele? Akkor nem is vágyom oda....pedig terveztem, hogy vonatozok emiatt egyszer. Outin a 67kg-ommal csak 5-6bar közé fújom a tubeless gumikat....függetlenül attól, hogy használok-e benne belsőt A hagyományos gumikat 7bar-ra fújtam.
És mesélj, hogy vagy megelégedve az új bike computereddel?[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
arn
félisten
válasz szuszinho #168483 üzenetére
Suly, gumi, gumiszelesseg fuggo.
32es gp5000tl gumival 4 baron megyek, igy sotteren is ok, de 4,5 bar max, az 5 bar nekem sok ehhez a szelesseghez.
-
Kasya
nagyúr
válasz Csokicsibesz #168419 üzenetére
Gondoltam megfogadom a tanácsod (tanácsokat) és nézek olyan kategoriát, ahol van márkásabb felni, 1x12 (hogy ne a 2x12-re kelljen utolag atalakitani) és talán a villa is jobb.
Cca. 100k plusz költséggel lenne ez: Cube c62 Reaction SL
Megér ekkora felarat a Shimano, villa és felni különbség a Sramhoz kepest?
Mondjuk a Cube modelljeit végignezve nagyon jó portfóliót állítottak össze. -
Studi
veterán
Sziasztok,
Köszi, hogy felhívtátok a figyelmem a Decathlonos bringákra, tegnap megcsíptem egy használt Triban RC500-ast. Pár esztétikai problémától eltekintve szerintem korrekt állapotban van, kb 1 éves. Persze ma reggel szakadt az eső, így a főpróba még várat magára.
-
-
szuszinho
őstag
válasz xy.zsolt #168485 üzenetére
Egom felé rossz a széle, Szentkereszt felé jó.
Várom a szenzorokat, addig párhuzamosan használom az órámmal. Tettem a tartóba plusz gumidarabokat, mert túl kicsi a kormány átmérője. Tegnap kirázta belőle az út, aztán a bowdeneken lifegett hazáig.
Én meg a Fertő kört nézegetemarn
40-es a gumi. Egyébként nagyon meg vagyok vele elégedve, nem is értem eddig hogy nem volt defektem, persze örülök neki. Ilyen útra legközelebb leengedem 3-ig. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz xy.zsolt #168485 üzenetére
Akkor a tyúblessz annyi,hogy le kell engedni a guminyomást?
Studi...máris kezdik eladni a kovidbringákat?
-
Studi
veterán
válasz Hasaggymeg #168493 üzenetére
Nem, ez tavalyi.
-
arn
félisten
válasz szuszinho #168492 üzenetére
40es gumihoz az nagyon sok... van egy csomo kalkulator a neten, kiindulasi alapnak jok. milyen bringa ez? gravel?
itt van egy graveltablazat:
https://gravelcyclist.com/bicycle-tech/gravel-bike-tyre-tire-pressure-guidelines-by-enve-composites/[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #168491 üzenetére
Akkor ezután legalább 1 topiklakó átérzi majd, hogy milyen sz*r nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest