Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#86932) csaba17 válasza Lunky88 (#86931) üzenetére


csaba17
senior tag

gondolom E4 alatt a t110e4-et érted, végül is mi mást:
anno én is vártam mert ugye 10es td, nagy pen, forgó torony és a legfőbb: amcsi.
a nagy várakozást csalódás követte, ebben a tankban nincs semmi amcsis, csőlehajlás nulla, a lövegpajzs elég vastagnak néz ki mégis belövik nagyobb gond nélkül. sebessége sem valami kiváló, a kupolája mint egy felhőkarcoló, megkockáztatom, hogy több 100m-ről is belövik mert akkora...
én nagyot csalódtam benne, plusz poén mert vásárlás után, körül vették le a 850es átlagot 750re, holott addig örültem ha egy 800ast sebzett, valahogy az rng mindig a rossz oldalra dobott és mellé nem is pontos az ágyú, mostanában meg talán ha hetente megyek vele 1, talán 2 csatát. legszivesebben eladnám de 10es tankot ugye nem adunk el :)

illetve az e3 is ki van fejlesztve, ennek tudom hogy jó páncélja van de az ágyú ugyanaz és nekem már ez sem tetszik, gondolom csőlehajlása ennek sincs illetve hogy fixtornyos gép.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.