Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#81816) dfsz34 válasza lacibacsi (#81809) üzenetére


dfsz34
őstag

Nem, csak az egyik lehet aktív. A ventillátor ad +2,3% látótáv növelést, ha az optika aktív (mozogsz), akkor +10% (ventivel +12,3) ha megállsz legalább 3 másodpercre, akkor átvált a binora és +25% (ventivel +27,3).

Az a dilemma ugye, hogy persze futkosós tankok a tier3-k, de olyan kicsi az alap látótávjuk, hogy az optikával sem nagyon ér semmit. Számit, persze, de elég belegondolni, hogy mész szembe a komoly látótávú tankokkal, példának ott az fcm pak tier3-ból, alap 400m látótávval, amire binot szoktak rakni, szóval mész szembe egy 500m látótávolságú tankkal. Talán nem túlzás, hogy 100-150-200m-el hamarabb meglát téged, mint te őt, hiába van fenn optika. Ráadásul ő bokorban lapít általában te meg mész a nyílt terepen.

A binoval viszont ki lehet alakítani egy sunnyogós, bokorrol bokorra nyomulást és úgy már 400m látótávolságod van (ventivel 407). Ha máskor nem legalább akkor meglátod, amikor rád lő :) Lehet, hogy nem éled túl, de kapod a spot sebzést és talán a csapatod kiszedi.

Evvan, tier3 elég kegyetlen amúgy. Sok az úgynevezett "sealclubber" profi legénységgel, durva látótávval. Pzs35 szétszed, ha egy picit is ügyes a játékos. Tier4 terminátornak meg ott a matilda, az ellen azt mondanám, hogy nulla eséllyel megy bármelyik tier3 tank. Ott a T40 például a brutál látótávval szintén, szuper ágyúval, szétkap egy másodperc alatt. Van pár komoly tier4 gép, amik ellen annyi az esély, mint hógolyónak a napsütésben.

Most már mindegy, de lehet érdemes lett volna kicsit hozzátenni és egy T-25-t megvenni...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.