Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#60794) dfsz34 válasza Viktoár (#60791) üzenetére


dfsz34
őstag

Lehet az RNG-t boncolgatni és egyébként.

Egy dolog viszont biztos, bármi van, tehát pl van benne spéci kód, ami megpróbál valami minimális hp-t hagyni az ellenfélnél, na szóval ez a kód éppen úgy neked is kedvezhet, ha éppen téged lőnek.

Kimondottan, személyre szabottan, mindig rossz RNG tényleg nem létezik, de értelme se lenne ilyent írni. Azt viszont simán elfogadom, hogy valamiféle anomália előfordul, akár a kelleténél is gyakrabban. Hogy ez minek a mellékterméke, csak tippelni lehet.

Úgy értem, hogy azt látja az ember, amikor tényleg az van, hogy semmi nem megy át, meg amikor szinte elég ránézni az ellenfélre.

Akármennyire is piszkálják, azért ott van 25% RNG, ami elég sok.
A véletlennel szemben nem teljesen tehetetlen az ember. Mint a pókerben, kellenek szabályok és megnézni, hogy úgy hogyan működik a dolog.

Én pl azt csinálom, ha két egymást követő csatát bukok egy tankkal, akkor váltok, később visszatérek, de akkor is max 2 vereséget engedek meg, ha így sem megy, akkor később még egy utolsó esély, ha az sem, akkor arra a napra jégre teszem az adott tankot.

Valószínű az aktuális játékos eloszlás vagy éppen valami machinálás mellékhatása, de az olyan sorozatok nagyon gyakoriak, hogy egymás után nagyon jó vagy nagyon rossz csatákat ad be a program.

Ha húzok egy tankot, akkor is ezt követem, de ott, amíg nyerek, addig megyek vele és két vereségnél van egy kis szünet.

A másik dolog, amit tehetsz, hogy több aranyat használsz, ha úgy érzed, az RNG nem neked kedvez, persze csak ha megengedheted magadnak.

A harmadik, több ágyúnál megfigyeltem, hogy egy bizonyos irányba "húz", le fel jobbra balra. Érthetetlen, hogy miért, mert egy tiszta RNG-nél hol lenne ilyen? Ezzel együtt nem lehet ellene küzdeni, inkább használni kell, ha bármelyik irányba húz, akkor úgy célzok, hogy figyelembe veszem.

Így kapásból ezek jutnak az eszembe.

Alakíts ki egy szisztémát és kövesd, ne térj el tőle. Így majdnem 1,5%-ot tudtam javítani a WR-en, mert korábban nyomtam, amíg nem nyertem és voltak 8-10 bukó sorozatok is, a csúcsom a tigerrel, 35-nél hagytam abba a számolást, kb 40-45 egymás utáni bukó volt, csak azzal toltam, tiszta ideg lettem tőle.

Ha nem tudok nyerni, pedig mindent beleadok, akkor inkább a körülmények nem kedveznek, az aktuális játékos eloszlás ahhoz az adott tankhoz.

Nekem bejött, ha nem erőltetem az adott tankot tovább, ha nem megy vele éppen akkor, de persze néha elfog az ideg és csak azért is nyomom, akkor szoktak lenni 8-10 egymást követő vereségeim.

Érdekes, ha követem a szisztémám, ahogy változik a játékos összetétel, általában az időben későbbi második próbálkozásra már összejön a győzelem.

Próbálj meg valami szisztéma szerinte játszani, hátha bejön neked is.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.