Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#38049) dfsz34 válasza Amfiton (#38036) üzenetére


dfsz34
őstag

E100-on sem kötelező használni a nagy löveget, ott a másik, annak valamivel jobb az átütése vagy arany lőszer. Mondjuk a kisebb löveg átütését én azért emelném 255-260-ra, az jogos lenne.

A nagy löveget meg mindenki arannyal vagy HE-vel használja, ahogy a helyzet kívánja. Vicces is mikor E100 sír a chat-ben, hogy a gonosz gold noob belőtte az arcát, közben meg szerintem ő az, aki alig hoz normál lőszert én meg csak párat pont ilyen esetekre, ha csak az arcát látom (mert a gyenge pontokat elég nehéz meglőni már közepes távolságról is). Sok E100 nem helyezi szögbe a tornyot lövés után, bár az sem sokat segít, mert lőni neki is kell és akkor rám kell forduljon.

Az IS7-re meg nagyon ráfér a buff. Az az ágyú egy elcseszett valami. Szerintem ahhoz akarnak hozzányúlni. A páncélja végül is ok, ha van rajta egy normális ágyú végre.

(#38046) Diarmand igen, ezt tapasztaltam már én is, hogy E100 simán meglő szemből IS7-el amikor megyek, mivel magas az e100, ezért pont olyan szögbe kapja az IS7 torony alatt rész a lövést, hogy normál lőszer is átüti.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.