Hirdetés

2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#31028) dfsz34 válasza riki (#31021) üzenetére


dfsz34
őstag

Tegyél rá binocular-t és állj be egy szimpatikus bokorba, ahonnan láthatod az ellenséget, ha arra vonul

Minden pályán vannak ilyen helyek.

A T71-el járok sokszor úgy, hogy néha elkap az ihlet és megyek spotolni, de nem lőnek a társak, mert mozog a célpont vagy beforgatták és az nem jó stb. Alig kapok spot dmg-t, miközben kockáztatom az életemet. Igaz, hogy bizonyos helyeken ez eldöntheti a csatát, mondjuk a koreai pályán, ha egy bátor scout bemegy a zászlóhoz és utána felszalad a dombra spotol mindenkit. El hallufon is, ha van egy jó scout, aki felszalad a dombon oda, ahol nem tudja az ellenfél lőni, csak ha lejönnek és mutatják magukat.
Mindezzel együtt nekem nincsenek jó tapasztalataim az ilyen futkosós spotolással. Mozgékonyabb közepes tankok sokkal hatékonyabban tudják ezt csinálni, mert tudnak pattintani, több a hp-juk és még harcolni is tudnak, ha meglepi őket egy ellenfél. Könnyű tank általában ott marad, ha meglepik és nem tud elmenekülni, illetve páncél nincs, szinte minden lövés talál, ha éppen az RNG nem kegyes hozzájuk és ha már talál, akkor kiüt valamit, leszedi a láncot, motort stb. 1, maximum két lövést bírnak ki, de gyakori az egy lövéses halál is.

A játék elején, amikor még sok tank van, akkor csak nagyon korlátozott pályán mozoghat egy felderítő, ha életben is akar maradni de még ott is nagy a kockázat és általában szembe találkozik a másik csapat felderítőjével vagy olyan nehéz tankokkal, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy hova kéne nekik menni harcolni, ezért kószálnak mindenfele.

Ezért én leginkább passzív scoutolok (nem tom a jó magyar kifejezést) az elején valamelyik stratégia hely közelében egy kényelmes bokorban, még akkor is ha a csapatom ugat, hogy menjek és haljak meg értük. Nem válaszolok. Az elején azért szoktam egy gyors tiszteletkört tenni és akkor legalább nem ugatnak annyian.

A könnyű tankkal két dolgot lehet tenni, ha harcolni is szeretsz a felderítés mellett. Hozzácsapódsz a nagyokhoz és ha az ellenség lőtt, akkor kiugrasz és beletárazol meg ellopod a frag-et. Szokták szeretni :) de van kockázata is mert valamiért mindenki a könnyű tankot lövi, kell nekik a frag gondolom. Akkor is engem lőnek, ha ott van egy nehéz tank alacsony hp-val. Van egyfajta ellenérzés a pimasz könnyű tankokkal szemben :)

A másik dolog, hogy vársz magányos TD-re vagy alacsony hp-s ellenfélre és szépen kilövöd. Ha kevés a tank már, akkor simán támadó módba is lehet kapcsolni és elmenni az artykért vagy hátba támadni ellenfeleket.

Szemből soha nem támadj, nem maradsz életben.

Én nagyon szeretem a T71-t, jókat lehet vele szemtelenkedni és gyakran végzek az xp lista elején. A többi könnyű tankkal is nagyjából ezeket lehet csinálni.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.