Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#214613) kchryss válasza kchryss (#214594) üzenetére


kchryss
addikt

Kajzoo pályaismertetőkhöz kapcsolódva. Pár napja volt murovankán egy nagyon jó csatám. A kajzoo által mutatott spot pozícióba mentem a csata elején. Eddig két dombbal arrébb szoktam menni, de most kipróbáltam ezt a helyet és nagyon bejött. Rögtön a csata elején lett egy csomó asszisztom. Sokszor rengeteget jelent ha egy pár méterrel arrébb helyezkedsz. Eddig nem figyeltem fel rá hogy azon a részen egy sávban nincsenek fák így könnyebb spotolni az ellenfelet. Ilyen dolgokat is lehet tanulni és használni a korábban linkelt videókból:





[Replay]

Sokkal szorosabb csata volt mint azt az eredmény mutatja. Végig benne volt a levegőben hogy beomlik valamelyik oldalunk ezért okosan kellett ide-oda mozognom és ott segítenem ahol éppen jobban szükség volt rám. Sok csata van amire kicsi ráhatásod van, de ez például egy olyan csata volt ami nagyon nagy részben rajtam múlott, ha nem helyezkedtem volna ilyen jól biztos bukta lett volna.

#214602 EQMontoya
Szerintem nem a tornyodat lőtte be hanem valami valahol kilógott, de gondolom nincs replay, hogy ez kiderülhessen.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.