Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#14151) Vitiris


Vitiris
aktív tag

Deegie sight 8.7 v3 by Vitiris

http://data.hu/get/6769799/vit_mod_deggies8.7v3.zip

Orosz szerveren tesztelve végleges patchel!

+Magyar commentes config deegiesSetting.xml
+Zoom mod
+DamagePanel beforgatás jelzővel, hogy jobban lásd azt a mágikus 30fokot! :)

Remélem az europai patchel is menni fog! :)

Jó szórakozást

(#14152) kirjak válasza Vitiris (#14151) üzenetére


kirjak
aktív tag

Apukám! Ezt keresem ezer éve!
Köszi!!!

A tank ikonjaid és az xvm-edet is tudnád osztani vagy linkelni? Milyen addonokat használsz?
A dmg paneled is klassznak tűnik.

[ Szerkesztve ]

A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

(#14153) Angel1981 válasza Kingfisher1 (#14134) üzenetére


Angel1981
veterán

Ez tényleg méltó befejezése a vasnak! :R

(#14154) Vitiris válasza kirjak (#14152) üzenetére


Vitiris
aktív tag

Húúú rengeteget csináltam! :) Ha rákeresel a nevemre a fórumban látni fogod.

De a teljesség igénye nélkül! :)

Minimalista konfigurálható célkereszt, kis targetinfóval!
http://data.hu/get/6766032/Vit_minimal_sight_8.7.zip

Óra+számólógép a hangárban
http://data.hu/get/6593622/Vit_ora_calc2.zip

XVM 4.0.0 v3
http://data.hu/get/6766068/Vit_fullXVM4.0.0_v3.zip

Interface pack!
Új ikonok, kétsoros tanklista, új képességleirások, gombok
http://data.hu/get/6672268/Vit_interface_pack0_8_6_v2.zip

Szines statisztika+szines csata chat :D
http://data.hu/get/6668984/Vit_colormessage0_8_6.zip

Meg még nem is tudom :) A wotinfo-n és a wothungary-n is fent vannak!

Ja ezek mind mennek 8.7 alatt eddig úgy néz ki.

(#14155) Angel1981 válasza grex4 (#14137) üzenetére


Angel1981
veterán

Bocs, de ez már túlzás, ez diktatórikus.
Kicsit valóban lehetne szigorítani a report+ban rendszert, de ne feledd, a WG-nek nem érdeke, hogy agyba-főbe bannoljon!

(#14156) Enzolord válasza Angel1981 (#14155) üzenetére


Enzolord
addikt

Én inkább az extra noobságot büntetném...
Az Internet ledobhat, az áramszolgáltató kikekszuálhat veled, de vannak dolgok, amikre nincs mentség.... :D

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#14157) Imilenni válasza Vitiris (#14151) üzenetére


Imilenni
addikt

Ez a verzió is kb lefelezi az FPS-emet? Vagy ez már optimizálva van? :B

Press "F" to pay respects.

(#14158) 04ahgy válasza grex4 (#14137) üzenetére


04ahgy
nagyúr

"Tartsa tiszteletben az ilyen hogy egy csapatjáték része, akármennyire is alul iskolázott degenerált menjen a helyére és tegye a dolgát."

Nem is tudtam, hogy a játékosoknak van helye...
Nem is tudtam, hogy nem választhatok egészen extrém és szokatlan stratégiát, hogy nyerjek. Mert hát ugye a te szavaid értelmében én ekkor bant kapnék.

HGyu

7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

(#14159) LK


LK
addikt

Visszanéztem itt az utolsó egynéhány hozzászólást,és azt kell hogy mondjam,szomorú. A játékban általában a Magyarok nooboznak,anyáznak,önbíráskodnak. VK 30 P-vel voltam,utolsó előtti a sorban. Nem rohantam előre scoutolni ,és írta egy "honfitárs" hogy idiot vagyok. Scout helyett kísértem egy AT8-at. Nyertünk úgy hogy én 5 az AT8 2 tankot lőtt ki. Namost ,ha ezek előtt lelőtt volna egy agyatlan Magyar önbíráskodó f...sz,akkor bukjuk a meccset. A legtöbb bajom mindig magyarral volt,a legtöbb k...va okosnak pro-nak gondolja magát.
Én scoutként is meggondoltan megyek előre,most én noob vagyok? Megnéztem a beszólogató magyarok statjait, Hit %-ot, és 3-4x annyi játékkal mint én, 20-30 %-kal gyengébbek mint én. Nem véletlenül akarom letiltani a chat-et is.

"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

(#14160) DessertFox


DessertFox
aktív tag

SOS. A nagy nyaralásban elfelejtettem az éppen aktuális jelszavamat. Honnan tudnám előcsalni szerintetek ?
Köszi a választ.

(#14161) sith7 válasza balintka (#14142) üzenetére


sith7
nagyúr

köszi :R
4 kill, az szép :K

(#14162) grex4 válasza Sanya (#14148) üzenetére


grex4
aktív tag

ha jól értem szavaid akkor ha csengetnek vagy elkészült a kaja akkor te negyed órát (vagy a meccs végéig) képes vagy távol lenni a géptől, úgy hogy előtte 30mp-el indítottad el a csatát ? Napi 2 áram kimaradás vagy reset esetén meg nem hinném hogy 14 másik ember játékát akár elbaltázva játszanod kellene míg a problémád meg nem oldódik. Tekintve hogy nem köti ki senki az afk-t, ezért teljesen normális ha X ember a csapatban afk-zik. 15 fős csapatból ráadásul a hibátlan MM-nek köszönhetően te szó nélkül eltűröd hogy 1-2-3 ember a komplett meccs alatt a gépnél sincs? (Volt itt anno egy srác aki vadászott valamelyik Object artyra és ő mondta hogy több száz csata után lett kitéve, normális az hogy több száz csatán át ilyet megtehet bárki? és a másik 14 ember játéka?)

beküldöm replay-t látom te sem értelmezted megfelelően akkor leírom újra.
Valaki elkövet valamit (lesebzi csapatát, belök a vízbe, leláncol 4 embert, 3szor neked megy, kitol a fedezékből, utolsó tankként beugrik a vízbe miközbe esélye még lenne nyerni etc.), erről egy valaki küld egy replayt megindokolva a problémát WG-nek és ezután a rendszer automatán felfüggeszti a hibás embőc fiókját 1 napra. Ha a hibás embőc tudja hogy hibázott akkor leüli a büntijét, ha nem tett semmi rosszat akkor ő is válaszol bizonyítékkal a wg-nek hogy ő márpedig ártatlan és csak ekkor kell ránézni a replayekre hogy mi történt. Viszont ha bebizonyosodik hogy tényleg nem tett semmi rosszat akkor a feljelentő megy pihenni 1 napra. Ilyen következményekkel mint írtam, nem érkezne 100000 feljelentés csupán akkor ha a csapat kárára történt valami.

Jelenleg a reportolás max a botokat szűri ki 100 afk csata után, ha egyáltalán lejelentik. Az összes többi report az égvilágon semmit sem ér. Bármit megtehetsz a játékban, bárkinek a szórakozását elronthatod bármiféle következmény nélkül, amíg nem lövöd ki úgy, hogy röhöghet a markában mert semmit sem kap érte.
(Tegnap verte ki a biztosítékomat mikor kv-1-et próbáltam harmadjára leduplázni, végre lett volna esélyünk nyerni MM-nek hála mikor is egy 3 fős platoon szitává lőtte a csapattársait hátul, 2 ember kékült be (feltehetően az a 2 aki kilőtte ezeket a barmokat persze) és a lehozható meccsemet 15v9-ről indíthattam el... vesztettünk) Egy ilyen parádé után senki sem kap semmit, max az aki kilőtte az ilyen barmokat. Ugyanis te szitává lőheted a csapatodat ha nem nyírod ki, leláncolhatsz akár mindenkit. (Innentől ugye lassabb a tank és lánc hp-ja is eltünik)

Nem trollkodni akarok csupán 5 perc gondolkodás után létrehozható lenne egy olyan rendszer amiben mindenki jól érzi magát aki játszani szeretne!

04ahgy: Mint írtam, 5 vagy 8 jelentés azon a meccsen érne szankciót, ha te hyperszuper taktikával megnyered a meccset hol jelentene ennyi ember? Top tankkal bezúzol egy olyan sarokba ahol még golyót sem fogsz fel a csapatodnak, sőt egyértelmű hogy utolsóként halsz meg és max 1 lövést tudsz majd leadni arra már jelentkezne 5-8 ember.

[ Szerkesztve ]

üdv

(#14163) Tenken válasza grex4 (#14162) üzenetére


Tenken
őstag

TK-ért sem ad semmit... Engem rengetegszer reportoltak és eddig egy darab pihenőt sem kaptam. Kifizetem az okozott sebzést és kész. Persze ne értesen félre senki csak úgy nem TK-zok. Nem találok örömet az értelmetlen csapattárs gyilkolásban, de ennyi ret*rdált mellett nekem már megszűnt az együttérzés...

[ Szerkesztve ]

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#14164) Diarmand válasza Angel1981 (#14153) üzenetére


Diarmand
senior tag

É azt mondom, hogy inkább csak kurva nagy szerencse. Két spottolt tank és egy spot damage T-50-2-vel nagy nudli, csak a mák mentette meg, hogy nem vakarták le a szerencsétlen objectről ami ráadásul ki is gyulladt.
Szép az xp, nem azt mondom, csak maga az eredmény nem méltó egy T-50-2-höz.

(#14165) echterion válasza 04ahgy (#14158) üzenetére


echterion
nagyúr

Ez a baj ezzel a világgal, hogy mindenki jobban tud mindent, mint az, aki éppen az adott dologból él. Legyen az játék, foci, politika, vagy közgazdaság. Ezeknek az embereknek az elméjébőll születnek az ilyen átgondolatlan, ezer sebből vérző javaslatok, amin még röhögni sincs kedvem, annyira rosszak.

**********

(#14166) Vitiris válasza Imilenni (#14157) üzenetére


Vitiris
aktív tag

Sikerült valamit csinálni! Nekem most nem ette meg az fps-t.

Ha netalántán neked még most is enné javaslom az configban (magyar a comment) az extra effekteket tedd fallsra. Az áttűnésekét is tiltsd le.

Vagy válaszd a minimalista scopot. Ez garantáltan nem zabál erőforrást! :) És úgy konfigolod ahogy akarod.http://data.hu/get/6770170/Vit_minimal_sight_8.7v2.zip

Kíváncsian várom már az eu patchet, mert még délután lenne egy kis időm dolgozni rajta ha nem menne valami. Aztán szabi. Az oroszoknál jól ment, egy dolgot nem tudtam megcsinálni hogy ha snipermódban vagy és változtatsz a zoomon akkor a scope feliratnál is változzon a szorzó. Valószínű ez flashben van leprogramozva, és nem pytonban. Mert a flashez nem nyúltam. Lehet majd Soulza megcsinálja előbb mint én :)
De ő csak akkor kezd dolgozni rajta ha fent lesz a patch.

[ Szerkesztve ]

(#14167) Imilenni


Imilenni
addikt

Valakinek ötlet hogy miért nem tudom frissíteni a játékot?
Vagy talán még nem lehet?

Vitiris
Köszönöm az infót! :R

[ Szerkesztve ]

Press "F" to pay respects.

(#14168) kirjak válasza Vitiris (#14154) üzenetére


kirjak
aktív tag

Köszi mégegyszer!

:R

A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

(#14169) Steelheart2 válasza Imilenni (#14167) üzenetére


Steelheart2
senior tag

Csak délután a szerver indulásakor tudod frissíteni.:D Addig gyüjtögess addonokat.:D

Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT

(#14170) Fel válasza DessertFox (#14160) üzenetére


Fel
addikt

Itt igényelhetsz új jelszót: [link]

(#14171) Angel1981 válasza echterion (#14165) üzenetére


Angel1981
veterán

Mit is mondott Hofi?
Az ész lett a világon a legzseniálisabban elosztva!
Mindenki meg van róla győződve, hogy neki több jutott! :DD :DD

És tényleg így is van, magamat is beleértve! ;]

[ Szerkesztve ]

(#14172) Chris0321 válasza Imilenni (#14167) üzenetére


Chris0321
addikt

Nekem most elkezdte letölteni a frissítést, játszani majd szerverindításkor lehet.

[ Szerkesztve ]

(#14173) Szilu válasza grex4 (#14162) üzenetére


Szilu
tag

grex ezek nagyon diktatórikus, hatásfokot, megvalósíthatóságot és az pénzügyekre való kihatást nélkülöző ötletek

Lehet csak 100 csata után, de az afk-kat végleg törlik... ez jelenleg teljesen jól működik.
A csapatsebzés figyelembe veszi, hogy az ellenségnek mennyi sebzést osztasz, ezután kékülsz be. ...ez jelenleg teljesen jól működik.
Én kezdtem már úgy csatát, hogy kilőttem egy saját játékost, miután lesebzett 50%-ra, majd megnyertem a csatát.

Nem veszed figyelembe a rendszereknél az olyan alap elveket, mint az ártatlanság védelme... Más játékosoknak és a Wg-nek akarsz munkát adni, csak mert rosszul jött ki a lépés? A játék tele van frusztrált játékossal, akik sokszor még a józan pillanatokban sem tudják megítélni egy jobb játékosról miért csinál mást mit amilyen szerepet ő kigondolt neki...
- A játékban afk-nak szabad lenni (nem véletlenül, ráadásul ugyanakkora az esélye annak, hogy nálad lesz, mint annak, hogy az ellenfélnél).
- A játékban bénának szabad lenni (nem véletlenül).

[ Szerkesztve ]

(#14174) AlexWolf


AlexWolf
senior tag

Jelenleg az AT-8-amon a 2. ágyú van fent. Borzasztó
Nyugtassatok meg, hogy az utolsó (vagy az az előtti) ágyú jobb lesz, mert ez a meggymag köpködő szinte semmit nem ér.

I

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#14175) #43783936 válasza AlexWolf (#14174) üzenetére


#43783936
törölt tag

Az utolsóval már lehet zúzni! :DD
Jó tanács: amíg nincs röpke 30000 szabad xp-d és egy doboz nyugtatód, addig ne lépj tovább AT7-re.
Stock állapotban katasztrófa.
Fullra fejlesztve is könnyű mínuszos köröket csinálni vele.
Már visszasírom az AT8-at

(#14176) DessertFox válasza Fel (#14170) üzenetére


DessertFox
aktív tag

Köszi

(#14177) Angel1981 válasza AlexWolf (#14174) üzenetére


Angel1981
veterán

Megnyugtatlak! :D
Az AT 8 top kiszerelésben eszméletlenül jó vas, nekem "örök keeper"! ;)
(Hacsak nem nerfelik, kopp, kopp, kopp!)

Mogyesz75: nagyjából egyetértek.
Az AT 7 is csak topban villantja meg a tudását, jó vas, de tierhez mérten valóban még jobb az AT 8. ;)

[ Szerkesztve ]

(#14178) zozimoto


zozimoto
aktív tag

Megy a szerver.

[ Szerkesztve ]

"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"

(#14179) #43783936 válasza AlexWolf (#14174) üzenetére


#43783936
törölt tag

Fullos AT8-hoz még annyit:
Erlenberg egymás utáni két partiban is 6 kill.
A másodiknál 16 xp hiányzott a TopGun plecsnihez. :W
Ami a poén: Mindkét partit buktuk. :C

(#14180) Remus389 válasza zozimoto (#14178) üzenetére


Remus389
veterán

játszani is lehet?

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

(#14181) zozimoto válasza Remus389 (#14180) üzenetére


zozimoto
aktív tag

Igen.

"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"

(#14182) #43783936


#43783936
törölt tag

Már a 8.7-el tolom a játékot! :D

(#14183) Vitiris válasza Vitiris (#14151) üzenetére


Vitiris
aktív tag

És működik!! :D

Először a magyaroknak! :)

Na megyek szabi! További jó játékot mindenkinek!

(#14184) Jolet


Jolet
őstag

a frissítés után az xvm-et is újra kell rakni vagy az megy tovább?

WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo

(#14185) Vitiris válasza Jolet (#14184) üzenetére


Vitiris
aktív tag

Jobb frissiteni a klienst!

http://code.google.com/p/wot-xvm/downloads/list

De az xvm beállításaidhoz nem kell nyúlni!

(#14186) #43783936


#43783936
törölt tag

Egyre több hófehérre festett tankot látok.
Olyat is tapasztaltam, hogy csak én lőttem rá, pedig vagy hárman látták rajtam kívül. :F
Most esett le: Valamelyik mod fehérre festi a kilőtt tankokat.
A kis rafkósak....
Még jó hogy nekem nincs fent. :D

(#14187) mcwolf79 válasza AlexWolf (#14174) üzenetére


mcwolf79
veterán

Én tegnap egy KV-ról (asszem 13-as volt) cirka 1750 hp-t csócsáltam le a topra fejlesztett AT-7-tel kb. 150 m-ről.
Szerencsétlen lőtt rám, de sebezni alig tudott. Kb. 500 HP-t tudott lecsípni rólam, pedig még fedezékbe sem vonultam. Bebújt egy szikla mögé, onnan lőtt, de hála az AT pontos lövegének a kidudorodó parancsnoki posztot pont be tudtam lőni. Röhögött a májam a végén :D

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#14188) AlexWolf válasza #43783936 (#14186) üzenetére


AlexWolf
senior tag

A hófehérre festett tank egy mod, ami a kilőtt tankokat fehérre festi, hogy jobban lásd ha áll mögötte egy élő tank. Valószínűleg más is látta a fehér tankot, csak azért nem lőtt rá mert tudta, hogy halot.t
Ennek nálad kell fent lennie.

#14187) mcwolf79 KV13-nak max 1120 HP-ja van, szóval más lehetett az :D

[ Szerkesztve ]

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#14189) Enzolord válasza mcwolf79 (#14187) üzenetére


Enzolord
addikt

az 2 kv13 lehetett...:)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#14190) #43783936 válasza AlexWolf (#14188) üzenetére


#43783936
törölt tag

Igen, ezért festette a tulaj fehérre a gépét.
Én is erre a trükkre gondoltam.
A kis tafkós... :)

(#14191) mcwolf79 válasza Enzolord (#14189) üzenetére


mcwolf79
veterán

nem tudom megnézni techtree-n az itt nem jön be, de az tuti hogy KV volt ,és 1750 HP-ja volt.
De majd otthon visszakeresem a report-ok közt.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#14192) AlexWolf válasza #43783936 (#14190) üzenetére


AlexWolf
senior tag

Én meg jól félre értettem amit írtál, és elmagyaráztam azt, amit te is :D
De legalább ugyanarra gondoltunk :)

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#14193) Enzolord válasza mcwolf79 (#14191) üzenetére


Enzolord
addikt

KV 4 és KV5 amiknek a legtöbb élete van, asszem 1650 mindkettőnek, ha jól tudom..:)

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

(#14194) Djuree válasza mcwolf79 (#14191) üzenetére


Djuree
félisten

az kv5 lehetett. annak van annyi hp-ja asszem. 8-as prem tank, nekem is van egy :DD

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#14195) AlexWolf válasza Djuree (#14194) üzenetére


AlexWolf
senior tag

KV-5nek 1780 szóval az lehet az

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#14196) Máté94 válasza Vitiris (#14151) üzenetére


Máté94
addikt

A "Tan lángokban" kicsit érdekes. :)
Valamint nem lehet görgővel sniper moódba lépni? Elég kényelmetlen így. :DDD

(#14197) Fel válasza #43783936 (#14190) üzenetére


Fel
addikt

Azt úgy hívják, hogy álcafestés, téli.

(#14198) #43783936 válasza Fel (#14197) üzenetére


#43783936
törölt tag

No de nyári és sivatagi pályán is ????

(#14199) dfsz34


dfsz34
őstag

XWM-el nem hajlandó elindulni. Elkezd tölteni és bejön a fekete képernyő, töltené a játékot és kilép szó nélkül. Nem igazán értem, xwm-et már újra húztam. Valami ötlet?

(#14200) Vitiris válasza dfsz34 (#14199) üzenetére


Vitiris
aktív tag

Szinte biztos hogy ez nem az XVM!
Valami más addon blokkol! Általában ZOOM vagy Célkereszt addonok szkták blokkolni!!
Nézd meg a Res_mods\0.8.7\script mappát.

Vagy van egy python.log a WOT gyökérkönyvtárában ott látszik mi akasztja ki a progit.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.