Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#13201) mikron


mikron
tag

Ennyi rinyagépet :D ha nem tetszik ahogy játszik, tegyél ellene :D max több kill jut neked ;] ennyi :))

(#13202) dfsz34 válasza GaburroSan (#13200) üzenetére


dfsz34
őstag

Kicsit hosszú leszek, de kiadom a gondolataimat magamból a csatád adatai alapján. Ezt már rengetegszer láttam, meg tapasztaltam is, hogy nagy sebzést csinál valaki vagy akár én magam és mégis bukó a csata.

Az egyik lehetségegs ok, a mikor. Ha a nagy sebzést az elején osztod ki, akkor szinte biztos, hogy nyer a csapatod, ha a vége felé, amikor jönnek rád az ellenfél játékosai, akkor meg szinte lehetetlen már megfordítani a javadra az eredményt.

Nekem volt T34-el két hasonló csatám, gyakorlatilag 1 órán belül volt mindkettő, azért tudtam jól összehasonlítani. Mindkét esetben top 3-ban voltam, ua a pálya, no arty (ez mondjuk hozzátartozik, arty véletfaktor alapján néha kiszed), az xvm nyerési esély is kb hasonló volt, jó összehasonlítási alap.

Mindkettő védekezés volt. Az első esetben a csapat nagyon beállt védekezni és nem igazán tudtam kire lőni. T34-el meg ugye nem támadok, hanem támogatok inkább. De a testére tudok vigyázni meg az életerejére is, ezért megmaradtam a végjátékra és csúnya sebzés mennyiséget kiosztottam hulldown-al, mire felértek a hegyre és legyűrtek, de vesztettem.

A második esetben nagyjából hasonló volt a sebzés mennyiség, csakhogy a scoutok és a társak jobban dolgoztak, felderítették az ellenséget és sokkal egyenletesebben tudtam a sebzést kiosztani és sok ellen tank kidőlt az elején, mert vagy én kilőttem vagy a társak. Gyakorlatilag sima győzelem volt és érezhető volt a könnyebség az ellenfélnél hamar kidőlt tankok miatt.

Rövidebben azt akarom mondani, hogy a minél hamarabb kiosztott nagy sebzés az igazán segítség a csapatnak. Ezt sokan elfelejtik, azért írom. Sok pro játékos is megy előre, de először nem értettem miért, hát ezért, mert így lehet jó WR-t csinálni, ha ki is dőlnek, meggyengítették az ellenfelet annyira, hogy utána már könnyebb nyerni a csapatnak, persze vannak "rendes" csapattársak, akik akár 10:3-ról is tudnak veszíteni.

pl. jó példa panther m10-el voltam múltkor, vezettünk, nekünk 9 tankunk volt, az ellenfélnek egy nagyon kis hp-s, de jó játékos kv1s és full hp-s, szintén jó játékos su12244. A su kiszedett egy tier5 tankot, de megtudtuk, hogy hol van.Tőlünk 3 fél hp-s tier5 med és egy szintén fél hps kv1s csapattag rárontott a full hp-s su12244-re, mondom nekik baj lesz, mert nekem is van ilyen tankom és az ilyen kicsiket, főleg ha egy (max a kv1s volt két) lövésesek, akkor halomra szoktam lőni, várjanak meg én vagyok a tier7 tank, nekem van még 1300hp-m, fel tudok fogni, akár három lövést is, az majd 25-30 másodperc, amig tölt, célratart stb, azalatt el tudjuk intézni a su-t közösen. Nem, természetesen mintha a falnak beszéltem volna és hipp hopp a su ugyan elbukta a hp-ja nagy részét, de mind a négy tanknak vége lett. Mondom a megmaradt két kis tanknak, hogy foglaljon már az épület mögött, hogy valami hasznosat is csináljanak, mert akkor támadni kell az ellenfélnek és ki tudom őket lőni. Természetesen az épület előtt, a támadók irányában kezdték a foglalást, ahol azonnal kiszedték őket, úgy, hogy én meg nem tudtam lőni sem, mert mire odaértem, visszamentek fedezékbe gyorsan. Mondom a q életbe, nem igaz, hogy ezt elveszítjük. Maradt még egy tiger, aki elmenekült, mert kis hp-s volt és lapult a városon kívül, meg én, most már két ellenféllel szemben, ahol mindegyik 400-as sebzést oszt. Rimánkodtam a tigernek, hogy segítsen vagy legalább foglaljon, de nem, nem volt hajlandó mozdulni, mást nem tudtam tenni beáldoztam 1200hp-t és kilőttem a su-t, mint a veszélyesebb ellenfelet és a vége csak jó lett, mert a tiger végül csak odajött foglalni, amikor már csak egy ellenfél maradt és mivel ketten foglaltunk, ezért jönnie kellett a kv1s-nek, mert különben foglalással nyerünk, amint kidugta az orrát kilőttük. Ezt csak azért mondom, számtalan ilyen eset van / volt, de azért ha egy pro játékos az elején meggyengíti az ellenfelet, akkor ad esélyt a csapatának nyerni. Nálunk is volt két pro játékos és kész szerencse, hogy csak ezt a két tankot hagyták nekünk a végére, különben a csapat képes lett volna még ezt is elveszíteni.

Az ellenfél su-ja csinált 4000-es dmg és bukták a meccset. Miért? Mert ebből kb 2500-t a vége felé osztott ki, nem az elején. Ha az elején kiirt 6 tankunkat, akkor valószinüleg ők nyernek, de szerencsére csak sniperkedett és elkerülte a csata és csak később jött harcolni.

Nem feltétlenül rossz taktika, hogy az elején, minél gyorsabban harcba bocsátkozni egy jól megválasztott helyszínen és minél több sebzést meg kilővést kiosztani. Másik dolog, hogy sok pro játékosnál látom azt is, hogy vannak jó helyeik, ahonnan ki tudják osztani az ellenfelet az elején és csak utána kezdik a közelharcot. A harmadik tipikus stratégia, amikor két-három jó játékos, akár szakaszban belemegy a sűrűjébe és brutál sebzéseket kiosztanak a szakaszosan érkező ellenfelekre. Ezt sem értettem soha mondjuk, hogy miért kell egyesével vonulni. Hacsak tehetem bevárom a csapatot, vagy ha gyors tankkal vagyok (pl is8), akkor egy villámgyors sebzés után némi visszahátrálás és addig feltartom őket, amig odaért a csapat, de nem kezdek hősködni. A random játéknak is vannak alapvető szabályai, ettől lesz összetett a játék. Ezt a részét szeretem igazán, hogy átgondolni, mit csináljak, hova menjek, esetleg kit irányítsak pár jó tanáccsal, nem azt mondom, hogy ez mindig működik, de a gondolkodós, stratégiai részét én nagyon szeretem ennek a játéknak. Illetve a számtalan hibámat kielemezni. Pl az említett pantheres csatában, úgy vesztettem 400 hp-t, hogy bután, mert kimentem fedezékből, hogy kiszedjem a kv1s, pedig tudhattam hogy a su les ott valahol, stratégiai hiba volt, ráadásul a kv1s-t se tudtam meglőni, túl gyorsan visszavonult. Ki kell elemezni a hibákat, tehát egy ilyen helyzetben nem szabad kitámadni, jó taktika lett volna a kv1s vonulási irányába mozogni és ott meglepni esetleg, ahol a su ráadásul nem lát rám vagy csak kicsit várni, hátha támadnak stb, van rengeteg variáció, ki lehet próbálni melyik a hatásosabb.

Jó játék ez, én is 7k csata után kezdem kicsit átlátni a bonyolult stratégia részét, de sokszor még ha értem is a helyzetet, nem tudom, hogy mi a hatékony lépés, ezért kell tanulni és gyakorolni.

(#13203) Antonius1978 válasza dfsz34 (#13202) üzenetére


Antonius1978
addikt

Hat koszonjuk ezt a hosszu elemzest, szerintem lehet tanulni belole.Emleszkem egy hasonlo esetre, 3an voltunk szakaszban, es az ellenfelnel volt egy Su-122, mar fene tudja de azt hiszem a prem valtozat.
Mondom a fiuknak, gyertek menjunk mind es nyirjuk ki, es mienk a merkozes, mert szamba vettem hogy az a gyors nyavaja akar harmunkat is le tud selejtezni a 400as sebzesevel es mivel nagyon furge, el tud iszkolni idoben.De szerencsere elinteztuk, es nem maradt igazan olyan ellenseges tank, ami mar komoly fenyegetest jelentett volna a szamunkra.

(#13204) olcsii válasza dfsz34 (#13202) üzenetére


olcsii
aktív tag

Szia erdekelne hogy jatszol!
Szakaszhoz lenne kedved delutan? Vegyel fel baratnak: nikoli3

wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”

(#13205) Eagle16


Eagle16
addikt

Utolsó csatám a Centurionnal...[link]

1700 alap xp, 5k + sebzés.

7/1-es megvéve :)

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#13206) Dobi 562 válasza Eagle16 (#13205) üzenetére


Dobi 562
addikt

Szép eredmény! Egyébként milyenek ezek az a brit medek? 9-10-est alig látni a csatákban.

(#13207) Eagle16 válasza Dobi 562 (#13206) üzenetére


Eagle16
addikt

Köszi!

A 9-es kb. egy felturbózott 8-as, a 8-as meg nekem majdnem tökéletes, a végsebesség kicsit alacsony, de amúgy más hibája nincs szerintem...ez a 8-as Centurion az egyik kedvencem lett. Olyanok mint az amcsi közepesek, csak jó nagy átütéssel.

Én csak ajánlani tudom őket, dombos terepen valami óriási élmény ezekkel harcolni, toronyról pattognak, te meg átlősz szinte mindent a 226-os átütéssel. Még a kupola is olyan alacsony rajtuk hogy 222 csata alatt egy kezemen meg tudom számolni hogy hányszor találták el.

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#13208) Flayer válasza dfsz34 (#13202) üzenetére


Flayer
senior tag

Szia!

Ez nagyon szép eszmefuttatás volt!
Jó,hogy te így gondolkozol csak random csatában én nagyon kevés ilyen emberrel találkoztam akivel jól össze lehetne dolgozni!
Volt olyan esetem mikor magyar játékos kérdezte mi az XVM de természetesen a prém tankkal nyomta piros színnel!

Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!! Xiaomi MI 9T

(#13209) KaLeun válasza v!ct0y (#13188) üzenetére


KaLeun
senior tag

Csak nem a boldog HAC család tagja vagy?

[ Szerkesztve ]

Cila

(#13210) dfsz34 válasza olcsii (#13204) üzenetére


dfsz34
őstag

túl jól nem játszom, de fejlődök, illetve igazából szólva nem vagyok statisztika őrült, inkább csak szórakozásból, de nyilván győzni jobb, mint veszíteni

most rokonok vannak itt és nem tudok játszani, mert a rokon gyerekek autóversenyeznek egész hétvégén, úgy tűnik :) ezért van időm átgondolni néhány érdekes helyzetet, amit leírtam magamnak korábban

(#13211) marked one94 válasza KaLeun (#13209) üzenetére


marked one94
őstag

HAC :C Mindig jót nevetek ha találkozók egyel :)

You'll Never Walk Alone

(#13212) v!ct0y válasza KaLeun (#13209) üzenetére


v!ct0y
veterán

Nem, csak már unalmas, hogy jaj valaki elküldött az any.mba berakom gyorsan ph ra hozzáállás.

(#13213) olcsii válasza dfsz34 (#13210) üzenetére


olcsii
aktív tag

Mihez kepest nem játszol túl jól?:))) csak a problema megoldo kepesseg erdekelt:) mert ha ez megvan szerintem nagyon jo jatekos leszel!!!:)

wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”

(#13214) Dobi 562 válasza v!ct0y (#13212) üzenetére


Dobi 562
addikt

Nekem például az unalmas, hogy egy takony gyerek elküld az anyámba (ráadásul magyarul!). Mégsem tudok ellene tenni, csak annyit hogy itt pellengérre állítom.

Javaslom hogy legközelebb görgesd tovább az ilyen posztokat a kötözködés helyett. Egyébként ritkán járok ide, nem tudtam hogy ilyen posztokkal van teli.

Na takarodok vissza az OFF-topikba, mindig megbánom hogy ide jövök.

(#13215) Quan-Chi


Quan-Chi
őstag

szerencsére mára sem változott semmi ! ha nem nyersz egyedül, veszítesz ...
1 lőszerem maradt

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#13216) Eagle16


Eagle16
addikt

Egy kis felderítés se árt néha: [link]

T21 Ace Tanker kör 6,3k spot sebzéssel.

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#13217) Dobi 562 válasza Eagle16 (#13207) üzenetére


Dobi 562
addikt

Köszi a leírást! Gondolkodom rajta, hogy belevágok egyszer abba az ágba is, csak annyi fejleszteni való van még (amcsi forgó tornyos TD ág, szovjet med ág, amcsi med ág).

Papíron jónak tűnnek a brit medek, mégis keveset látni belőlük, ezért voltam kételyeim, de eloszlottak. :)

[ Szerkesztve ]

(#13218) nyunyu


nyunyu
félisten

Masnal is ennyire jatszhatatlanul laggol a kettes szerver?
Alig van fenn 40k ember (egyesen 70k), erre max 20-25 fps :W

Tudnam, miert nem tudtak ugyanolyan vasat betenni, mint az elso szerver.

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#13219) mcwolf79


mcwolf79
veterán

Kérdezném az itt lévőket, hogy kinél hány fps-sel fut a játék?
Mert durvának tartom, hogy nekem a viszonylag erős gépemen nincs meg a stabil 60 fps.
Minden maxon van , medium AA-val.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#13220) kicsitrash


kicsitrash
aktív tag

Sziasztok,

Nem láttam erre utaló tiltást, ezért megkérdezném: toborozni lehet a topicban?

(#13221) Bingisz válasza mcwolf79 (#13219) üzenetére


Bingisz
addikt

Vedd ki az aljnövényzetet. AZ úgy is iszonyú ronda, és még nehezíti is a dolgodat.

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#13222) szbalogh


szbalogh
őstag

104k kredit T-34-el

Nick: HE_Storm

(#13223) nyunyu válasza mcwolf79 (#13219) üzenetére


nyunyu
félisten

EU1 szervert hasznald, ne az EU2-ot.

Atmentem az egyre, egybol 45-50fps az addigi 10, max 20 helyett.

BTW, mi a tokom kell a T28 Prot aszhoz?
Erre nem adta meg, ezt meg buktuk. :W

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#13224) ritkaság válasza kicsitrash (#13220) üzenetére


ritkaság
tag

Szia!

Persze gyere a klánunkba. :K :P

(#13225) nyunyu


nyunyu
félisten

Taragast hazaengedtek a Banamakrol?

Persze megint nem lett asz :DDD

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#13226) Bingisz


Bingisz
addikt

Jagdpz4 LOL

Nem akartam hinni a szememnek. A srácot VK3001, VK3601 és egy KV1 lőtte, és egyszerűen nem vitték át szemből... :DDD

[ Szerkesztve ]

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#13227) fradi81 válasza mcwolf79 (#13219) üzenetére


fradi81
veterán

Ugye van az hogy nem nagyon használja ki a játék a több processzor magot, meg még a modok egy része is lassítja.

moto g72, Ninebot d28e

(#13228) csapee


csapee
senior tag

Az milyen bug már, hogy támadásban (Westfield) bennt vagyok egy ház mögött a zászlónál. Bejön a körbe egy IS, erre elkezd számolni hogy foglal és 2 főnek számolja, kitolatok a körből akkor 1, de folytatja a számolást ha visszamegyek. Ehez képest a BF3 egy mestermű, pedig abban csak bugot javítanak 2 éve de még mindig van vagy 1000:).

Mcwolf79: nekem a BF3-ban ugyanolyan felbontásban dupla fps-em volt mint most moddal (mod nélkül másfél). Pedig grafikailag a kettő ég és föld:(

[ Szerkesztve ]

Csapee

(#13229) Bingisz válasza csapee (#13228) üzenetére


Bingisz
addikt

Az az XVM bugja, nem a World of Tanksé. :U

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#13230) csapee válasza Bingisz (#13229) üzenetére


csapee
senior tag

Akkor le kell szarni és nem mozdulni?

Csapee

(#13231) RaZroX


RaZroX
addikt

Üdv! Vennék Tier5-ös prémium tankot, és látom hogy pl Churchill III 1500 aranyba kerül, míg a legtöbb Tier 5-ös prémium tank mind 1000 alatt van. Ennek mi az oka ? Illetve ti melyiket ajánljátok megvételre ?

Ja most látom hogy akciósak, nem szóltam :)

[ Szerkesztve ]

This is the way

(#13232) Bingisz válasza csapee (#13230) üzenetére


Bingisz
addikt

Hát ha jól értelmeztem a történeted, akkor az zavart meg téged, hogy az XVM fals értéket írt ki a foglaló tankok számánál?
Mert az megesik, de attól még a foglalópont nem fog gyorsabban menni, csak annyira amennyi foglaló tank valójában bent áll a körben.

"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."

(#13233) Antonius1978 válasza nyunyu (#13225) üzenetére


Antonius1978
addikt

Mar reg.Most ujra nekiugrott, es jol csinalja...Mar csak 3 tanktipus hianyzik a Tank Mesterhez.
(en ujabban nem sokat jatszodtam, es megjegyzem, hogy nekem 12 tank hianyzik mostmar hozza).

(#13234) bullseye


bullseye
addikt

Tacskó power! 5. meccsre meglett...

Jingles-nek igaza volt, nagyon élvezetes tank. Még egyedül is mókás, hát még ha esetleg összedobna egy-két másikkal.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#13235) csapee válasza Bingisz (#13232) üzenetére


csapee
senior tag

Az az egyik, bar nem 3 perc korulrol kezdett visszaszamolni, hanem 1.40 korulrol. A masik meg, hogy en meg benne voltam a korben.

Mas: hogy lehet valaki Tier 8 ban 118 effiencel?

[ Szerkesztve ]

Csapee

(#13236) malnabokor


malnabokor
senior tag

Sziasztok, nem tudom, hogy volt-e már itt róla szó, a HUNS-Underdogs csapatának nyereményjátékáról lenne szó [link]

Abban a reményben írok, hogy hátha valamelyik tag is olvassa, hogy jelen esetben a szavazás szó szerint zsákbamacska, mert így tényleg nem nagyon lehet értékelni a csata alatti teljesítményét, megmozdulásait a játékosoknak. Tudom, hogy az anonymitás fontos, ezért nem lehetne a csatákat az UI (vagy minek hívják) nélkül felvenni, és feltölteni? Így gyakorlatilag a játékmenet látható lenne, és már ez is sokkal több lenne a semminél, és adna egy igazságos támpontot a szavazás során :)

(Uff, én beszéltem :D)

köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.

(#13237) olcsii válasza Antonius1978 (#13203) üzenetére


olcsii
aktív tag

Ne haragudj hogy nem mentunk ma! Mert a vtepsesekkel tankszazadoltunk. Most lett vege. Majd holnap!:)

wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”

(#13238) Scheffer válasza malnabokor (#13236) üzenetére


Scheffer
tag

Jelen!

A legjobb tudásunk alapján választottuk ki a visszajátszásokat, így rossz köztük biztosan nem lesz. Az, hogy a játékosok többsége a tank neve, szintje vagy a szerzett exp alapján választ, már tőlünk független változó.

A replay-es kérdésre; jelenleg úgy tudom, hogy ilyenre nincs lehetőség.

(#13239) MoVieFaN


MoVieFaN
tag

Látszik, hogy itt a strandszezon, ráadásul tele veszélyekkel. 48 mp alatt hárman fulladtak bele a tóba.
Azt hiszem mára ennyi elég is lesz. :W

Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.

(#13240) vhw válasza Scheffer (#13238) üzenetére


vhw
addikt

Egy afterbattle report azért jó lenne - kitakart nevekkel. Legalább látni lehetne miket lőtt ki, volt-e több mákos ammorack robbanás, mennyit spotolt, mennyi HP-val élte túl a csatát, milyen volt mellette a csapat, szakasz volt/nem?
Így mégis mi alapján kéne bárkinek is választania?

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#13241) malnabokor válasza Scheffer (#13238) üzenetére


malnabokor
senior tag

Elhiszem, hogy rossz csata nincs közöttük, és a hírnevetek alapján kétség kívül a legjobb csaták szerepelnek a listában, de ha már rábízzátok a közösségre a legjobb csata kiválasztását, mi szerintem a legjobb játék alatt nyújtott teljesítményt szeretnénk díjazni, és ehhez nem nyújt elég támpontot sem a tank típusa, sem a szintje, sem a szerzett XP.

(ezek szerint a replay során nem lehet lenyomva a "v" karaktert eltüntetni a kezelőfelületet? Nem tudom most kipróbálni még egy három hétig :) )

Viszont akkor még mindig meg lehet csinálni, hogy felvenni a replayt, úgy hogy a listában csak a tank típusát mutassa, utána akár a Windows Movie Maker-ben is meg lehet tenni, hogy feliratként egy nagy kötőjelet betenni a modulok fölé, (így nem kell semmi spéci program) kitakarva a játékos nevét a csata végéig. :)

Szóval megoldható egyszerűen, igaz legalább 4-5 órát elvenne, (de a csapatban szét is oszthatjátok a replayeket :) ) viszont ha így megcsináljátok a hírneveteknek megfelelő minőségben az egészet, senki egy szót nem szólhatna, és a végén mindenki elégedett lehetne a nyertessel (nem is beszélve arról, hogy lenne plusz 9 hasznos kis visszajátszás :) )

na de már megint sokat beszéltem, nem kritizálni szeretnék, hanem tanácsot adni :B

köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.

(#13242) Dobi 562 válasza malnabokor (#13241) üzenetére


Dobi 562
addikt

Amit vhw mondott az jobb ötlet és kevésbé macerás. Kitakart nevekkel a csata utáni jelentést kéne közzé tenni.

(#13243) zozimoto


zozimoto
aktív tag

Az eddigi legtöbb sebzésem evvel tankkal. :)

[ Szerkesztve ]

"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"

(#13244) Antonius1978 válasza olcsii (#13237) üzenetére


Antonius1978
addikt

Semmi gond.Ma is bejovok valamikor.

(#13245) Plasticbomb válasza malnabokor (#13241) üzenetére


Plasticbomb
addikt

én az éjjel elkezdtem nézegetni, hogy ha átírom a nevet a replay fájlban, akkor lejátsza-e a wot.. eddig még nem okés, valamit elbacarintottam...

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#13246) Macka


Macka
veterán

komolyan, ez már a hihetetlen kategória. T10-ben azt hittem, hogy több esze van az embernek, de nem, 15/0-ás csaták tönkelege... :W :W

[ Szerkesztve ]

(#13247) Speedlink88


Speedlink88
csendes tag

Sziasztok!

El szeretném adni a Wot acc-at. Se időm, se kedvem nincs már folytatni a játékot!

Acc neve: Dzsanesz
Arany: 140
Kredit: 16 millió
Szabad kredit: 14000
Szabad garázs hely: 7

Prémium tankok: Jagdtiger8.8, SuperPershing, Su-122-44, T-127, T-25, Matilda IV, Churchill III, T-14
Ami garázsban van: T29 (full),Hellcat,IS,Tiger (full),Black Prince (full),Caernavon,M4 sherman,

M4 sheaman kivételével minden tankon van modul!

Ára: 20.000Ft

(#13248) echterion válasza Macka (#13246) üzenetére


echterion
nagyúr

Hehe, én bezzeg hazajöttem éjszakásból, három csata, három győzelem, a három triplázásra váró tankommal, három 50% alatti xvm szerinti győzelmi eséllyel. Megyek is szunyálni egyet. :P

**********

(#13249) mefistofeles válasza echterion (#13248) üzenetére

Nem hiszem, de van olyan, hogy bizonyos tankok nagyobb eséllyel kerülnek bizonyos pályákra? A legjobb tankomat állandóan csak a két legjobban utált (és legkevésbé sikeres) pályára dobja. A rotációskapám az persze 90% ban a kedvenc pályámon vitézkedik....... :O

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#13250) nyunyu válasza Plasticbomb (#13245) üzenetére


nyunyu
félisten

Hiaba csereled le a replay fejleceben szovegesen lathato nevet, azonositot ugyanolyan hosszu stringre, akkor is a jatekos tenyleges nevet irja ki a replay.

Valahol le vannak tarolva kodolva is, azt meg szemmel nem talalod meg a fajlban :(

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.