Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#103904) jano_77 válasza adamgreen (#103891) üzenetére


jano_77
nagyúr

A legjobbkor jött ez a TOTT akció, mert most vettem meg az RHM-et (emiatt kicsit mondjuk bosszús vagyok, mert most olcsóbb lenne) és nagyon tetszik vele a játék, amúgy is ezt akartam most húzni a még hátralévő prém napjaimon. Aztán hanyagolni fogom a WOT-ot, csak nagy ritkán fogok menni pár karikát.

(#103892) h1mpi: második acc-on én is talán a St.Emilnél tartok és elég régen nem léptem be. Most hogy erre így felhívtad a figyelmem, kicsit el is bizonytalanodtam, hogy lehet inkább ott kellene haladnom, hogy elérjem legalább a RHM-et, mert utána már azért élvezhetőbb tankok lesznek és nem lesz akkora kín elérni a WT E100-at, amivel megkaphatnám a T95E2 végre. Mondjuk félek, hogy ebből nem lesz semmi, mert akkor a fő accon nem tudnám tolni. :( (valszeg nem lesz meg a prém T8-as tank :((( )

Jozefgucci: most megveheted a WT E100-at Te is, nem kell agyalnod. ;)

"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.