Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
geotigris9
tag
Ismerem azt az ösvényt tényleg jó hangulatos.
Valaki használt már ilyen fényvisszaverő csíkot felnin? Lehet nem nézne ki rosszul montin kerekén elég lenne csak egy darab nem teljesen körbe ragasztva a felnin. Láttam képen is, de valaki használja is itt?
[link](#72776) Crytec210 Tartósabb megoldás lehet ha jó minőségű mint a prizma. Esetleg ez.
[ Szerkesztve ]
((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))
-
geotigris9
tag
válasz IMIIKE1998 #72800 üzenetére
Ha nem esel el bármit.
(#72793) Crytec210 Nekem ez a tapasztalatom a Lidlis csodával.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Attol fugg, hogy mesz, mentem en mar dh palyan a rockriderrel es nem lett semmi baja
Everybody lies.
-
StLui
veterán
Benéztünk ma Wilker-be (Fót Auchannál) Megdöbbentően segítőkész eladó volt, én még nem találkoztam ilyennel sehol! Szólnunk kellet, hogy csak éppen benéztünk, nincs túl sok időnk, így csak két bringát dobott össze kipróbálásra hirtelen.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Runner_fxr
Ármester
A vaz sokat kibír. Az lesz kb az utolsó alkatrész ami elhalálozik. A villád és a kerekeid azok, amik nem tolerálják a durvább terephasználatot.
-
6030D
Ármester
válasz geotigris9 #72802 üzenetére
Hangulatos, főleg 20-as átlaggal.
joysefke: bocs, elírtam, csak sima piros turistaút, nem +.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
veterán
válasz Runner_fxr #72807 üzenetére
A kerek, kormanycsapagy korai elhalalozasa varhato, ha az enyemhez hasonlo, habar egy normalis elso szerviz csodat tehet vele, nekem is az elso kerekem meg gyari es nincs vele gondom.
Everybody lies.
-
balintka
addikt
Continental Tour Ride 29 colos, 47-622-es reflex csíkos gumit használok a 29er aszfaltos montimon. Tudnátok ajánlani hasonló mintájú, de könnyebb súlyú (910 gr/db) gumit ajánlani? Megfizethető áron kellene.
Mindenképp maradna a 47-622 méret és a reflex csík. Eddig csak a Scwalbe Marathon Delux HS420 az amit találtam. De árban ez már drágább.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
válasz balintka #72811 üzenetére
Ajánlani nem tudok, de ez könnyebb.
De ahogy nézem, a súlycsökkentés a defektállóság rovására fog menni már ezeknél a gumiknál. Bár nem tudom mekkora különbség van a Kevlar- és Green guide között.Vagy a Conti Race King... 2.0-ban (ami 3 mm-rel szélesebb, mint szeretnéd) csak 605 g és 5000 Ft körül már beszerezhető.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Sziasztok!
Használ valaki Shadow PLus-os hátsó váltót?Rossz,kátyús úton van értelme?Ez a feszítés mehet a váltás finomságának a rovására?
Köszi előre is!
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
-
geotigris9
tag
válasz dokee78 #72813 üzenetére
Az e-magos "minőségire" hajaz nagyon.
[link]
De nem tudom a megoldást így, valami reset gomb nincsen rajta?
Esetleg nyomva kell tartani a két gombját és installálható.
Vagy elem ki és vissza.Időnél az időre léptesd és ott próbáld lenyomva tartani egy - egy gombot vagy a kettőt ..hátha.
[ Szerkesztve ]
-
Jester01
veterán
válasz dokee78 #72813 üzenetére
Az időt úgy állítod be, hogy a jobb gombot nyomogatod amíg az időt nem mutatja, majd a 2 gombot egyszerre nyomva tartod amitől elkezd villogni az óra. Ezt beállítod a bal gombbal, majd a jobb gombbal átváltasz a percre és azt is beállítod.
Igen, az elején a mértékegységet, a kerékméretet és az induló kilométert lehet beállítani (meg talán a 12/24 órát is).
[ Szerkesztve ]
Jester
-
válasz Tothgera30 #72820 üzenetére
Értem,köszönöm szépen a válaszod!
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Tothgera30
Ármester
válasz Normi™ #72821 üzenetére
Szívesen.
Ui.: Szép csajok, tetszetős bringák - 2016 Rio.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
ígyvanferi
addikt
válasz Tothgera30 #72823 üzenetére
Csak a videó szar ezzel a színszűrővel, meg a zenével. Nyilván ez szubjektív.
Jó lehetett itt is a helyszínen szurkolni!
-
K_Gabor
tag
Nekem meg végre megérkezett ez az aprólék.
Kíváncsi leszek mit tud sötétben.
Lehet megyek ma egy kört vele, de ha jó idő lesz holnap is akkor holnap már tuti.[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/k_gabor_3#aprohirdetesei
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz balintka #72811 üzenetére
Nekem is olyan van,gondolkodtam cseréjén de nem találtam jobbat,így újra azt vettem.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
parkr
őstag
ha már pumpákról volt szó: szerintem ez nagyon szép. persze nem is túl olcsó..
-
fpeter07
veterán
Egy mai kerékpárnál nem a váz lesz a hátráltató tényező, hanem a tested és az elméd.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz geotigris9 #72802 üzenetére
Használok ilyet.
Nagyon frankó, virít a bringa, mint a bazári majom.Ami miatt le fogom szerintem venni így közel 2 év után, hogy ha centrírozni kell a kereket, akkor viszont sűrű szitkozódás a vége, főleg, ha a matrica környékén volt pl küllőcsere.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
-
K_Gabor
tag
válasz geotigris9 #72830 üzenetére
Bár egyelőre csak telefonnal tudok, de mindenképp akartam képet csinálni + testbikera is írok majd.
Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/k_gabor_3#aprohirdetesei
-
joysefke
veterán
Magad miatt aggódj, ne a bicaj miatt...
-
trialboj
őstag
Tudna valaki segíteni, hogy ez a bringa megéri a pénzét? Montisnak lenne aki szeretné kipróbálni a nagyobb sebességet, hátha bejön.
Kb 65k ba kerül. Ami szerintem olcsó, és félek hogy ez egy btwin szintű bringa csak más névvel. Azaz havonta megdöglik majd a váltókar vagy a váltó, és csak a baj lesz vele, ha kicsit jobban terhelik.
Köszönöm a segítséget
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
TomMusic
őstag
válasz geotigris9 #72837 üzenetére
Jujj basszus, azt jól bedarálta!
Saját?Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
geotigris9
tag
válasz TomMusic #72838 üzenetére
Nem ma történt, úgy besatuzott az emelkedőn még perecelés is lett, de én jobban jártam mint a bringa. (Sajnáltam is a hátsó váltót nagyon még szolgált volna sokáig, de menthetetlen volt. )
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Próbálom összeszedni feleségem bringájához a szettet, itt van pár fénykép a bringáról, beazonosítható-e a képek alapján, hogy amiket választottam jól lesznek-e?
Ezeket választottam:
Acera RD-M360 8s hosszú kanlas
CS HG41 8 kazettás lánckeréksor 11-34T 8s DO
Shimano Acera FC-M361 négyszögtengelyes MTB hajtómű, 22-32-42T, 170 mm
Shimano CN-HG40 lánc 6-7-8s patentszemmelKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
ShiTmano
aktív tag
Pumpák. Pumpa körkép
"Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim
-
-=RelakS=-
veterán
Azt hiszem, hogy ez a féktárcsa egy picit megéghetett
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
geotigris9
tag
válasz -=RelakS=- #72843 üzenetére
Vannak szadista emberek, de legalább nem élőlényeket szadizgat bár ki tudja ...
-
ShiTmano
aktív tag
A helyedben inkább Rosebikeson nézelődnék. A gagyi négyszögtengelyes Aceránál minimálissal drágábban már integrált Aliviot kapsz. Alivio 4050 vagy trekkingesebb Alivio 4060
Váltót is jobbat kapsz ennyi pénzért. Shimano hátsó váltók
Többször rendeltem már Németből, több boltból is, soha nem volt gond. Szállítás max. egy hét."Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim
-
pikszel
addikt
Pár füstkarikát azért még elenged a végén.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
TomMusic
őstag
Egész jól bírta a fék. Bár azért odaírhatta volna a pontos típusát.
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
StLui
veterán
válasz ShiTmano #72845 üzenetére
Egy hátsó váltó szállítási költsége 9 eur, az általam linkelt is jóval többre jön ki, a többi meg mind drágább, szóval ezt nem értem mire gondolsz.
Nem tudtam a miénkbe berakható-e integrált, másrészt a 11e Ft-os négyszögtengelyes helyett, nálunk 20 eFt-ért csak integrált középrész nélkülit látok, amiben benne van a középrész az 30 fölött van. Rosebikes-on nem tudom, hogy amit linkeltél abban benne van-e az integrált középrész, jelentsen is ez bármit plusz itt is 9 eur szállítás jön rá. Ha valami konkrétabbat mondanál jó lenneKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
maximilian4
addikt
(Integrált) középrészt külön is meg lehet ám venni és nem 10k forint. 4k-ért kapni bb52-öt. Egyébként ez a rosebike-os 42 eurós ár nagyon jó ezért alivio-ért. Ezt a hajtóművet össze sem lehet hasonlítani egy négyszögtengelyessel. Bb52 középcsapágy is csak 10 eur.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
bunddog
tag
SM-BB52 középcsapágy kell hozzá, de meg kell nézned a vázat hogy passzol e bele. A szállítási díj meg nyilván nem alkatrészenként van hanem rendelésenként és arra gondol hogy onnan jobb cuccokat kapsz olcsóbban
(#72843) -=RelakS=-: semmi értelme az egésznek de jó látni hogy mikre rá nem érnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen processzort vegyek?