Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuszinho
őstag
válasz A Zéé #282300 üzenetére
Na, akkor én a kivételt képzem Minden évben megyek, előfordul, hogy többször is, különböző távokkal is akár. Sosem fogom megunni
Idén lesz harmadik éve, hogy Zasszonnyal is lenyomjuk. Az mondjuk másról szól. Bár valószínű, nem teljes kör lesz, ahogy legelőször is voltunk, mert akkor belefér a strandolás is. Kompozunk egyet, úgy is ~150 km. Szezonban úgysem lehet normálisan haladni.#Csak a Balatonkör
-
nagyúr
válasz Mezga Aladár #282299 üzenetére
oda a kisvasút a tuti.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Tin
veterán
-
MPowerPH
félisten
En nem versenyre gondoltam. Azt hiszem az mar nyilvanvalo volt, hogy soha nem fizettem es nem is indultam versenyeken. Pecs-Mohacs 25km, Deneverfutast is alt. mindig a konkret verseny utani napokban csinaltam meg, egyedul. Ha meg tekerek, legyen az barmilyen hosszu, kavezni, enni, inni soha nem allok meg, nem ulok be sehova. Montis baratommal a vegen mar azert nem mentem egyutt tekerni, mert mindig be akart ulni kavezni meg sutizni, pizzazni... Bicajozni megyek, akkor en tekerek, aztan ha hazaerek, akkor kavezok a sajatbol.
Persze ha szep a taj, megallok, esetleg szusszanok, addig fotozok, kicsit bameszkodok. De ennyi kb.Egyebkent nekem a tav is az lesz. Montin mar ultem 6-7 orat, outin meg nem. Nem tudom ezzel a geoval hogyan ereznem magam 150-200km, es 6-7 ora ules utan. A 100 -as az eleg laza, 3 ora nem a vilag vege, nem fajt semmim a combomon kivul.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
nagyúr
válasz MPowerPH #282298 üzenetére
egyszer érdemes persze a balatont, de ha jól emlékszem, pécs környéki vagy, igaz? én inkább a drauerwegen mennék végig. de az egy hosszabb túra, nagyobb elhatározás, meg mintha lenne benne graveles szakasz is, bár az biztos skipelhető pl. vonattal. [link]
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
nekem a szín volt a sale point. de megnéztem, nem festett, hanem eloxált alu, ami +1.
de igen, a 11-28tól a 11-36ig kínálja a zittyó a 11es outis sorokat, shimanoból nincs ekkora választék, és amit vettem, az konkrétan nincs is. de ha lenne 11-34es sora a shimanonak is színezve, akkor azt vettem volna.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
MPowerPH
félisten
válasz velizare #282308 üzenetére
Nincs messze, de mar elkoltoztunk. Ezzel a bringaval a graveles resz kilove, es ahogy nezem, sok napos a tura.
Meg nincs meg a bizalom a bringaban, lejtozes sem menne felszabadultan, azert nem is megyek meg Pecs fele. Nem tudom, ezek a virsli gumik mennyire tapadosak, mi van, ha az ut tele van apro kaviccsal, te meg gyorsan kanyarodsz...
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Tin
veterán
Ma lementem az egyik "edzőköröm", vagyis direkt pontosan ugyanazt, mint 3 napja, amikor kipihenten, kedvvel mentem, és úgy éreztem, hogy ez egész jól sikerült, és tök jól esett.
Ma végig szenvedtem. Úgy éreztem, hogy fázok, pedig nem volt hidegebb (5-6 fok), hogy nagyon rosszul megy, alig bírom, kedvem se volt, kb az első mászás után arra gondoltam, hogy hazajövök, de inkább végigcsináltam.
Szombaton alig 25 mp-el voltam gyorsabb (nettó 2 órás ride), átlagsebesség 0.1-el volt gyorsabb. Átlagpulzus akkor 153, ma 148. Néztem a mászós szakaszokat, nem voltam jelentősen lassabb ma, sőt volt, ahol ma voltam gyorsabb.
Fura, hogy adatok alapján ugyanaz minden, de mégis ennyire más érzés a két ride közben, meg visszagondolva.
-
őstag
Könnyű bicó valakinek?
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Tin
veterán
válasz Ringman #282313 üzenetére
De a számok meg ugyanazok, és 3 nap telt el, vasárnap is mentem egyet, tegnap viszont nem tudtam. Szóval nem lettem edzettebb, bringa is ugyanaz. Érdekes, akkor legközelebb nem hisztizek menet közben
#282309 velizare: nekem az új bringára most 1-2 évig nem kell hátsó sor, talán a mászáshoz is elég lesz a 34/32, bár kezdek kicsit csüggedni ezt illetően, de lehet, hogy én is rápróbálok majd egyre ha elkopik, mert tényleg jól néz ki
-
MPowerPH
félisten
Szerintem normalis. A szervezeted sem lehet mindig topp allapotban, es ha fejben is szet vagy esve, akkor ez ilyen.
El kell engedni, azt mar az elejetol tudod, hogy rosszabbul megy, akkor nem forszirozod a tempot, hanem megcsinalod azt, amit kituztel aznapra, kihivasok nelkul.Ma en csak meloba tekertem, de elkestem. Kiszamoltam, hogy a 17km mennyi szokott lenni, es ugy indultam. Csak nem szamoltam azzal, hogy ma nekem is rossz napom van, es a 34 -es atlag helyett 31 -et tudtam kisajtolni magambol. Reggel hasznalhatatlan vagyok...
Don't Tread On Me
-
addikt
Mit kaptam ma?
A legjobbtól kikapni.. is fáj
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
addikt
-
dom1n0
senior tag
Valaki hasznalt mar esetleg ilyen gumit? Erdemes fenthagyni, vagy egybol csere gp5000-re?
Vittoria Rubino IV G2.0 Foldable 700x28c
-
balintbaba
tag
válasz velizare #282309 üzenetére
Ez melyik ZTTO típus? Szinte biztos vagyok benne, hogy nem alumíniumból vannak azok a lánckerekek. Vagy ha abból is vannak, akkor nem az összes. Valószínűleg a kisebbek acélból, a nagyobbak pedig aluból. Teljesen alumíniumból készül kazettát nem gyárt okkal sem a Shimano, sem semmilyen más gyártó.
Mivel az alut nehezebb megmunkálni és nem is annyira tartós, mint az acél, ezért a kis Kínaiak azzal trükköznek, hogy vastagabbra hagyják az alu lánckerekeket.
Ez érvényes kb. az összes kínai kazettára, mert többnyire ugyanazokat a termékeket gyártják le, csak más márkanév alatt árulják vagy más feliratot nyomnak rájuk.A leírtak miatt én csak teljesen acélból készült kazettát rendeltem/rendelek Aliról.
QOM témához: Csak leíró jelleggel és senkitől nem elvéve a nehezen megszerzett QOM-ok mögött álló teljesítményt, de nőként QOM-ot szerezni szerintem sokkal könyebb, mint férfiként KOM-ot.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Angie™ #282318 üzenetére
Mondjuk annyira nem tette oda magát, ez még behozható…
Ahova Mo-ra hazajárunk, ott a város melletti egy szem használható szakaszon egyszer átvitték a túr de ongrét, vagy mit, olyan tempók, meg idők vannak a szegmenseken, amit mezei halandó soha nem fog megközelíteni sem.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
MPowerPH
félisten
válasz balintbaba #282325 üzenetére
Montival a valtas minosege is hagy kivanni valot maga utan. Baratom a legnagyobb, 50T -s sort vette meg a Sram GX helyett, es erezheto volt a kulonbseg.
parandroid:
Megehet, hogy csak kifogott egy jo napot, es hatszellel vitorlazott. Ahogy nezem, orszagutisok koreben a kom gyujtogetoknel eleg nepszeru szokas az orkannak hattal tekeres.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Hasaggymeg
Topikgazda
+1 a QOM-os megjegyzésre ami azért lehet mert a szebbik nemnél kisebb a "tolongás" a KOM-os szakaszokon mint a férfiaknál. Nejemmel picit leszállunk a frekventált útvonalakról, vagy éppen olyan kedve van és tartja velem egy ideig a tempót máris jönnek neki, ha nem is a QOM-ok, de minimum a kupák. (55 éves nőről beszélünk aki sportszerűen sosem edzett ). Én 2x annyit ülök a nyeregben 3x annyi szinttel és...semmi. Igaz nem is vadászok a KOM-okra, vagy lesem a hátszelet, de hát ő még annyira sem.
Jester01...erről én is írtam már néhányszor, nevezetesen, hogy érzed mennyire faxa, jó erőben vagy és csak úgy suhan ahhoz, hogy a végén a számokban ne köszönjön vissza semmi belőle, vagy éppen fordítva, xarnak érzed aztán meg a végén kielemezve elcsodálkozol...vagyis gyakran az van amit éppen érzel.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
szuszinho
őstag
válasz Hasaggymeg #282323 üzenetére
A feltöltött képe szerint egy kézzel tekert
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz szuszinho #282330 üzenetére
Visszaolvasva a néhány utóbbi, férfitársak által megfogalmazott hozzászólásokat aligha kell csodálkozni, hogy nincsenek itt hölgyek. 🤔 🤭
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
nagyúr
pont úgy van, ahogy írtad. 11-13-15-17-19 kerekek vannak acélból.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #282329 üzenetére
Ne vegyétek el a kedvét
1. Szerintem menő, ha egy profi ott teker ahol te és elveszi a KOM-od
2. Nőként biztosan ő is tudja, hogy kevesebb az ellenfele hegyen, mint egy férfinak, kétlem, hogy ezzel újat mondtatok neki...
3. Angie™ ha jól rémlik nem gyenge, szerintem itt "néhány" mamilt elp*csázna[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #282333 üzenetére
Mamilról jut eszembe, tegnapelőtt megjött, tegnap meg kipróbáltam a vicces nevű kantáros, "pelenkás" nadrágomat. Fura megszokni, hogy tele a lábam köze, de nem találtam ajánlott, kantáros, betét nélkülit, így ez lett. Évtizedes betétnélküliség után leszállva szokatlan a betét, felülve viszont kényelmes, minőségi betétnek érződik. Jó a nadrág anyaga és szabása is, XXL kellett a 187cm/80 kg-hoz, köszönöm az ajánlást.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #282334 üzenetére
Juj, YKYWBIKE-ot vettél? . Remélem beválik a pelus, viszont ha megszokod, lehet, hogy az összes pelus nélküli nadrágodat le kell majd cseréld, mert nélküle lesz fura .
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
addikt
válasz lsebestyen #282321 üzenetére
Ja, azt néztem is a profilodban. Nem gyenge, gratula
Én meg PR-eztem ITT, 1 perccel jobb időt mentem. Neked 2 perccel jobb az időd, nem hiszem, hogy valaha is fogunk együtt tekerni
Hasaggymeg: jó az, hidd el! Mondjuk azt a 15-25°C-ot nem értem, már 15°C-ban is rövidben tekernek egyesek. Ilyen vékony?
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
dom1n0
senior tag
válasz Dark Archon #282336 üzenetére
Mennyit mentel rajta?
-
Lacerta
aktív tag
válasz chubby2o6 #282276 üzenetére
Nekem az a fontos, hogy kb. mindent át tudjak rakni a régi vázról Ctrl-X - Ctrl-V módszerrel, és ha a tiédet akarnám használni, alapból kell két másik kerék, egy komplett fékrendszer és egy telós első villa. Csak amit ránézésre látok.
Nem feledkeztem meg róla, és továbbra is nagyra értékelem a felajánlást, de nem tudom használni a vázat, bár nagyon szép. Köszi szépen!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz jjeahh #282335 üzenetére
+#282336 Dark Archon...Amolyan átmeneti nadrágnak vettem hűvösebb nyári napokra [(eső után, hegyekben, 18-20°C alatt, Zasszonyos meneteken mikor nem hajtom szét magam és nagy a Δt (nettó-bruttó idő közti különbség )] , meg tavaszi-őszinek, vagyis nem fogom olyan sokat használni, úgy talán nem szokok rá nagyon a pelenkára. Azt a 15-25°C-t én sem értem, de az Alin hiú remény is mindent érteni. ...lényeg, hogy nem az a papírvékony anyag, de vastag, bolyhos belsejű sem, vagyis amolyan átlagos fürdőruha vastagságú melynek kantáros része viszont teljesen vékony, pillekönnyű, szitás anyag. Ami viszont érdekes, hogy alig van ilyen az ajánlott nevek kínálatában, vagyis nyári, vékony, rövid és téli hosszú, vastag, bolyhos között alig van választék ilyen átmenetire.
[ Szerkesztve ]
-
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
9 éves fiamnak vennénk biciklit. Nem értünk hozzá, így használtban nem nagyon gondolkozunk. Nyíregyháza belváros lesz a fő felhasználási terület, otthon - iskola vonalon, esetleg néha külterületi kerékpárutakon lesz használva, szóval semmi extrém. Nyilván az MTB vonal tetszik neki, szóval kosaras-csomagtartós trekking meg hasonlók nem játszanak...
Sokat nem szánnánk rá, úgyis kinövi, így elsősorban a decathlonos rockridereket néztük, st-500, st-900, 100 ill 150.000 Ezek vehetők? Vagy van jobb ajánlat?
Köszi előre is!Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #282339 üzenetére
Sebaj, legalább viszonylag minőségit vettél, ennyiért a Decathlonban biztosan nem találsz semmi jót.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz szetcsuszott #282340 üzenetére
Újan, a Decathlon kínálatánál jobbat nem nagyon fogsz találni. ...természetesen minél drágább annál jobb is lesz, bár 9 éves gyermeknek nem tudom érdemes-e nagyon puccosat venni, hisz hamarosan kinövi.
-
Khelben
nagyúr
válasz szetcsuszott #282340 üzenetére
Egy 27,5-ös Rockridert szerintem nem fog egyhamar kinőni, nálunk az egész család használja néha, az a mindenes bicikli. Olyat nézz, aminek nincs első váltója, az elég nagy előny ezeknél.
-
Sziasztok!
Magura MT Sport-al nincs véletlenül valakinek tapasztalata?Shimano adapterrel használható?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
dom1n0
senior tag
Na azért megprögettem én is a lúzer számlálót, véletlenül a hátsó váltókanálnál alulról fűztem át a láncot, ami hozzáért ott a tartóhoz, én meg nem teljesen értettem tekerés alatt is miért hallok csörömpölést, fixen azthittem a kerékből jön
Élmény volt most felfedezni a szerelőálványon xDDark Archon: Szép idő az is, hétvégén pont arra szeretnék majd menni, megnézzük mit bírok
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz dom1n0 #282337 üzenetére
8:04
Hasaggymeg: átmenetim nekem dekás van, jó régi, feslik már, de szeretem. Tegnap már azt húztam, mert a Holokolós kantáros téli ilyenkor már meleg.
szetcsuszott: rengeteg gyerekbringa van Marketplace-en, jófogáson. Lányom 16"-os bringáját is így vettem. Adott összegből jobban ki lehet jönni, és nem is akkora bukta, ha később eladja az ember. Én úgy vettem észre, hogy ezek a gyerekbringák nehezek, mint a kő, teljesen feleslegesen. Márkásabb legalább könnyebb is valamivel.
dom1n0: hajrá
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
avl
senior tag
van itt valakinek gondolata, linkjei, javaslatai zsiranyagcsere javítása, sejtanyagcsere javítása, mitochondriumok minel jobb "élete", darabszáma, müködése célhoz ...különösen 55+ éveseknek ?
köszi
persze élvezem is a tekerést, de hátha jobban tudok ezek alapján "hasznosan" is menni -
Friczy
senior tag
válasz MPowerPH #282285 üzenetére
Erre ne menj. A te edzettségedhez és sebességedhez ez nagyon kevés, tötymörgésnek éreznéd.
Voltam ezen párszor (pontosabban az elődjén) még vagy húsz éve. Akkor még volt benne kihívás, az elsőn nem is tudtam befejezni, a második sima ügy volt, a harmadikat már lassúnak éreztem. Te meg sokkal komolyabban nyomod, mint én bármikor.Ez egy sok résztvevős túra, teljesen inhomogén társulattal. jó lassan. Jobban jársz, ha hozzád hasonló emberekkel összeállsz. Egyedül nyilván unalmas, két-három ember már el tud diskurálni.
-
Ringman
nagyúr
neki elég sok anyaga van kb mindenről is.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest