- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- (kiemelt téma)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-23 19:33 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
őstag
Pedig az első 1 évben nagyon frankó volt.
Előtte a Garmin nem komálta hogy kulacsszámra öntögettem magamra a vizet a Mátrában nyáron
A felkaros Polart meg Lengyelországban hagytam.
Lehet elkéne engedni ezt a pulzusmérést
-
dom1n0
őstag
Itt Cospoo H9Z volt egy bő évig de mostanában random lemerült. Polar H10 lest helyette, elvileg hétfőn hozza is a futár.
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
Volt szo parszor itt a forumon Alis Shimano alkatresz rendelesrol.
Facebookos csoportokban tobben is ajanlottak egy eladot (anrancee store) aki OEM cuccokat arul regota.
Be volt tervezve a Soloist-em Ultegra di2-re alakitasa, vettem
egy mely levegot es megrendeltem.
1.5-2 het alatt megjott, most az unnepek elejen be is szereltuk, allitottuk,es ma meg is volt teszt ride, minden a legnagyobb rendben vele latszolag.
Ami a piszkos anyagiakat illeti, 480k helyett 290k volt igy, ennyiert azert megerte “lehajolni”.
Valamikor nyaron meg kap egy keramiacsapagyas bb-t, es egy egy karbon hajtokart meg a gep a tervek szerint.
Ugyanitt van egy elado 12 sebis mechanikus 105 szettem
-
dom1n0
őstag
Gratula!
Az új GRX upgrade szett is egész emészthető áron megy egyébként. -
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
Azert bosszanto mert ez egy eleg latogatott zarandokutj egy resze, ki is van pingalva a fakra surun, gondolna az ember megprobaljak jol jarhaton kezelni, de nem ugy tunik.
Eleg karcos volt amugy vegig, husamgokkal is surun televolt, meg ahogy irtad a fold is felvolt puhulva sok helyen. Na mindegy, ennek is orulni kell.
-
dom1n0
őstag
Voltam, jovolt, adta, jottek PR-ok, top10, halad nagyon a gep ha elrugja az ember

A forma is talan kezd magara talalni 260koruli wattok meg kuszob alatt jottek 10-12 percre
A kivagott fat elegansan az uton hagytak, remelem ebbol nem csinalnak trendet
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
Elég nehéz gép az Agree, ahogy öregapánk mondta, van benne anyag legalább

-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
Következő egy Fahrradfotografie für Anfänger legyen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ami látszik az formás
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
Én is
Aztán amik kiköp a sram progi kalkulátora, megy hosszútávra, és picit finomítok rajta évszak függően.
Télen volt egy gyanus dolog, komolyabb nyomáskülönbséget nem vettem észre hazaérve, de téli mellény hátán van egy érdekes mintázat
Lehet csak olajos sárba mentem véletlen és az, nemtudom, de nem jön ki mosással sem. -
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
Többször mentem már tök egyedül a 80 kilis verzión, Gyöngyösről fel Mátraházáig, akár Kékesig, le Parádsasvár fele, Sirok előtt le Verpelét felé, onnan meg alulról szépen vissza Abasár-Pálosvörösmarton át Mátrafürednek, teljesen jó utak, ritka forgalom jellemzi, főleg hétköznap, de hétvégén se vészes ha csak nincs valami rendezvény fent a hegyen, azt érdemes csekkolni, szokott lenni Kékesfutás meg ilyesmik néha ugye.
-
dom1n0
őstag
Beszéljünk össze majd DS-en, tervezzük páran hogy megyünk majd. (egy jó éve
)
Szerintem egy 25-ös átlagot kilehet forogni itt, pláne ha lennénk rá 4-5en.
Felfele meg mindenki ahogy bírja
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
Gratula! Vagany ez a melykek szin, vegre nem rozsaszin
Ja akarom mondani fekete ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
Koszik

Kro: Igen-igen, remeljuk nem fog teljesen hatterbe szorulni azert.

Maximum1: Igen, nagyon sportos geoja van, picit meg is lepodtem amikor a Soloist melle teve nem jelentos kulonbsegek voltak, de igy elso ride alapjan elheto abszolut
, szinte kinalja magat hogy elrugja neki az ember

mauimagic: Szet kellett bontanunk a kolok Cube Agreejet egy visszahivas eldontesehez, kettonk kozt maradjon
, de sokkal jobban van kialakitva a Yoeleos rendszer szerintem 
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
Lazan elferne azerintem a 2.25-os conti race king is benne szerintem
koszi mindenkinek
-
dom1n0
őstag
Megvolt a New Bike Day Ride
Elsőre elég furi volt monti helyett ugye koskormánnyal veretni, de egész hamar felbátorodtam, és onnan már nagyon vitt a flow, egy olyan körön mentem, amin idén télen montival is mentem, hasonló körülmények is voltak sokszor, tapadós agyagos talaj is kijutott, de elég kezes volt mindenhol a gép.
A CSC kerekek első blikkre nagyon jól mennek, élmény volt vele sprintelgetni a földúton, és mászásoknál is nagyon jól haladt.
A gép végül garmin tartóval, kulacstartókkal, wattmérős favero SPD pedállal, Speci Comp. nyereggel 8.9 kiló lett, ami azért nem kevés, de szerintem még egész vállalható.
Az elektro váltót állványon tökéletesre beállítottam, fékek is jónak tűntek, a váltó élesben is jól tette a dolgát, az egyik irányba az egyik fogra nem ugrik mindig át elsőre, azt még megnézem majd hétvégén és picit állítgatom majd.
A váltás meglepően gyors, pontos, de szerintem a Sram GX AXS váltóm a montin továbbra is finomabb szerkezetnek tűnik egy hajszállal, de ettől teljesen használhatónak tűnik a WT.
A fékek elsőre ilyesztően szarul fogtak, pedig becsiszoltam már előre a betéteket kicsit, a végére már alakultak azért, de érzésre azért elmarad egy 105/Ultegra shiMANÓ-tól.
Összeszerelés szombaton már kész volt kb. 95%ra, egy apró ámde bosszantó dolog jött közbe, miszerint shiMANÓ komfort a fékszett, én logikusan úgy gondoltam akkor a shiMANÓ bleeding kitem is jó lesz hozzá... nyilván nem, SRAM M5 típus kell hozzá.
Ezt csak tegnap kaptam meg, így csúszott picit a próba.
Minden más elég jól zajlott, amitől tartottam, de nagyon egyszerű és gyors, és nagyon jó kialakítású volt, a középcsapi egyrészről, tényleg nem több mint 5 perc volt az egész beszerelése, illetve a kormánycsapágyak, kormánymű is nagyon fasza precíz volt.
Többek nagy örömére teljesen rejtett kábelezésű a gép, ott mikor a kormány alján át ki kellett hozni a fékkábelt, kellett a titkos technika ami régen a Tooseeknél is..
Szóval ennyi, faszának tűnik minden, megy mint a lökös, a nálunk lévű Galga Bianche földutakra kifejzetetten élvezetes társ lesz szerintem
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
Összeraktam tegnap a bicót 95%-osan

Első sorban mégegyszer köszönöm Sebinek a villanyak vágót, anélkül nem lett volna egyszerű ügy a vágás
Másrészről a Wheeltop bleeding leszivatott kicsit sajnos, mert hiába Shimano kompatibilis a szerelvény része, a bleeding port 5mm sram szabvány úgy néz ki...
Szóval szerdán jön a sramos cucc hozzá, megkapja az olajat és elvileg kész.
Képeket majd lövök ha kész az olaj, fel van bandázsolva. -
dom1n0
őstag
Rdr, pro-m megbizhato storeok, a szallitas nem kapkodos, de hat digok, ez ilyen
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
Kitudja, lehet több darab van nekik
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
Thx!
Valahogy így néz ki:
Váz+integrált kormány 500k
Váltószett 190k
Sor,BB,Hajtókar,Féktárcsa 70k
Kerékszett 110k
Lánc éppen volt itthon, de legyen +15 mondjuk egy jobb darab.Ahogy nézegettem, a nyugati olcsóbb (Cube) megfelelője ő lenne kb: [link]
Igazából hajtott a kiváncsiság is, meg az újdonságfaktor.A Cervélomra végül azért maradtam az Ultegra Di2 szettnél..
Szerk: 2gumi lemaradt, 2x17k -
dom1n0
őstag
Gravelből talán enyém az első

Úgy voltam vele, ha törik alattam, remélhetőleg puhára esek majd
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
Pontosan 2 hónapba telt, de megjött

Indulhat az építés
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
Alakul, már csak félbe kell vágni őket és közelít a sub1000-be
-
dom1n0
őstag
1600g kerékszett? Na az biztos nem kell
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
Nekem már 20 éves korom óta tart, ez gond?
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
Boldogat

Aztán ilyet tud-e a wahoo

-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
Nehezen de sikerült egy (hegyi)menő országútist nevelnünk belőle

-
dom1n0
őstag
A gyartoknak eleg egyedi meretezesei, geo-i vannak, konnyen lehet az egyik kevesbe passzolt a testalkatodhoz, a masik jobban.
Szeretnem/szeretem agyonfenyezni a Cervelot, mert tenyleg bomba bicikli, de mikor eppen jobban forogtak a labaim tavaly, a Cube is nagyon jol ment
Szerintem megtalalja idovel mindenki amelyik a legjobban passzol neki
-
dom1n0
őstag
Mert ők a jattos vásárlókra mennek rá leginkább, akiknek még tellik évente átülni az újra.
Jól kigondolták, na. -
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
Én már a gravel bringámra ülnék fel, de a kínaiak máshogy értelmezik az in stock fogalmát úgytűnik mint a
hanyatlónyugat.
Ha Így halad, tényleg tavaszi project lesz a téli helyett.
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
3. kimozogta az ossztelo
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
Jo 100-150TSS-el lett tobb mimt az elotte levo kozvetlen 1-2 het, de nem ebben ereztem a kihivast, hanem hogy gorgon kellett letolni, amin 40 perc felett mar latvanyosan unatkozok, es rohadt meleg is

De lement, iden maximum akkor fogom ujra lenyomni ha olyan kegyesebb lesz az idojaras hogy mehet kint.
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
A másodlagos cím mezőbe én mindenhol beírom: TELEFONSZÁM:0620.......

Azt fix rányomtatják -
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-
dom1n0
őstag
-Honnan tudod hogy a bicikliszerelonek van baratnoje?
2 ujja tiszta ✌️😂 -
dom1n0
őstag
"Könnyezés nekem is van, futás közben is hidegben, főleg az elején míg kissé hozzászokik a szemem."
Hátszélbe kell menni aztán vonat,busz visszafelé

-
dom1n0
őstag
Tökéletes idő egy jó vo2max edzésre, esetleg z4 intervallokhoz, egyből felmelegszik a lélek (és a test)
-
dom1n0
őstag
Nekem is 780mm jött a Cannondalem, én egy darabig tűrtem, aztán leflexeltem a végéből 3-3centit, így hibátlan lett.
Szerintem függ attól is, megy-e az ember mellette szűkebb kormányokkal, pl outi, gravel. Ha ott megszoktad a precíz, kicsi mozdulatokat, utána egy ilyen hajóárbóc méretű kormánnyal elég furi az élet.
-
dom1n0
őstag
Jaja, Kékesre most érdekes módon kevésbé jutott mint tavaly

Én is reggel gondolkoztam, országúti, monti vagy túra legyen a program, de a szél erős volt outizni, a hó meg kevés a Mátrában, így maradt a monti a közelben
-
dom1n0
őstag
Bízok benne újonnan nem sóztak rám egy törött vázat a digók
-
dom1n0
őstag
Megvolt az első idei kinti tekerés, egyből egy montival bekezdtem

Kicsit havas, agyagos, cuppogós kör volt, de nagyon adta
A szoki Mátrás kép:

Normálisan felöltözve, teljesen vállalható volt, még a nap is sütött végig.
-
dom1n0
őstag
Garminek es a humor:
-
dom1n0
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Alienware 17r4 olvass
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest