Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Az lenne érdekes ha lenne benne logika.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
POCO X6 PRO 5G még ebben a hónapban Android 15-ön, a Samsung durván le van maradva.😂
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
yanna
addikt
válasz 7Heads Drago #1 üzenetére
Talán tudnak uralkodni a káoszon.
-
Graphics
Jómunkásember
Jöhet, jó látni, hogy teljesen változtattak a frissítéseken és most már erre is hangsúlyt fektetnek.
F6-ot használok a megjelenése óta, EEA ROM-mal, nem volt már kedvem nyitogatni, és teljesen elégedett vagyok.
Stabil , nincs vele gondom, jöttek security update-k is, ahogy kell.Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
hdavid1
tag
Gondolom majd megint állítgatni kell a régiókat Ausztriára, és akkor talán 1-2 hónap késéssel meg is jön majdnem mindenkinek.
-
-
Á, kösz tényleg. Lehet már álmos vagyok kissé.
#12Graphics pusszycat #9 ÚjVálasz2024-11-14 21:33:45
Ok megvan már.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
szkaroly
senior tag
Egyébként én nem nagyon emlékszem olyan esetre (elmúlt 3 évben legalábbis) hogy egy bejelentésben ment mind a Xiaomi, Redmi és a Poco ütemterve. Korábban mintha külön történt volna, különösen a Poco esetében.
Poco F6
-
szkaroly
senior tag
Soha sem rakok belakott rendszerre új verziót. A gyár is üres rendszerre teszteli szerintem. Évente egyszer rászánom az időt és tudom hogy akkor működni fog (legalábbis eddig így volt). Mentést se rakok vissza soha, soha nem lehet tudni mi fog gondot okozni. Lásd azt a fórumtárst (talán az X6 Pro topikban), aki valamilyen Huawei-es appot rakott vissza a mentéssel és utána ki tudja mennyi időt szórakozott el vele.
Poco F6
-
6S Pro is ott van, ez örvendetes.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
MODERÁTOR
Xiaomi-t ismerve ez a november meg decemberben indul, az annyit takar, hogy pár embernek talán meglesz karácsonyra, a többiek majd február-március..
Everybody lies.
-
válasz Barthezz2 #20 üzenetére
Célszerű kiruccani olyankor Svajcba síelni. Nagyon szép ország.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
dilajoska1
őstag
Érdekes hogy a Mi 11 megkapja de pl a Poco F3 nem. Jó újabb SOC de akkor is.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz dilajoska1 #22 üzenetére
Hát sajna a Redmi K40 sincs rajta a listán, mert ugye az F3 arra épül.
De sok kínai modellel van egyezés
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz dilajoska1 #24 üzenetére
Ez szerintem még nem végleges lista.
Gáz nem gáz, de több mint 3 éves modell, az original már lehet 4 éves is lassan , és akkor még nem volt ekkora vállalás a frissítésekre.
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
-
dilajoska1
őstag
válasz dilajoska1 #26 üzenetére
Sőt most nézem hogy a Mi 10 páros idén még a HyperOS-t is megkapta.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
válasz dilajoska1 #27 üzenetére
A Xiaomi 11 Lite 5G NE is.
-
Erdekes, hogy nincs benne a 11T.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
-
janeszgol
félisten
válasz dilajoska1 #27 üzenetére
Igen, de Android 13 alapon kapta meg a HOS-t a Mi10.
A 11T android 14-en fejezi be, de talán HyperOS2-n. Ez még talány. -
OSERANSKY
junior tag
Gondolom megint eljátsszák a tavalyi húzást.
Első hullámban novemberben érkezik az Android 15 alapú HyperOS 2.0, úgy látom azért több fontos, idei készülékre.
A problémám csak az, hogy 4 nap van a hónapból, és sehol, semmilyen update / upgrade. Viszont mégtöbb fontos idei vagy nem olyan régen megjelent készülékre már december van megjelölve, és így tovább...
Innen már megjöttem, tavaly elkövettem egy Bootloader-nyitást (Xiaomi 13 - bőven a beígért dátum után majdnem 2 hónappal jött meg rá az első HyperOS), mert nem bírtam kivárni.
Nagy gáz lett belőle, mert akkor hozták be az új követelményeket a nyitásra vonatkozóan, és nem tudtam Downgradelni utána.
Mindig megfogadom, hogy adok még egy sanszot a Xiaominak, de idáig rendre meg is bántam.
Köszönöm, de soha többe kapkodás, meg ROM mókolást![ Szerkesztve ]
Change one thing, change EVERYTHING...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz OSERANSKY #37 üzenetére
Minek kapkodni, ha a meglévő rendszer jól működik?
Nekem Poco F6 van ,sokkal jobban szeretem a meglévő stabil rendszert, minthogy egy elcseszett frissítéssel szívjak, nem mókolok, nem nyitogatok már egy ideje.
Működjön a telefon... Frissítés-fetisiszták persze kapkodhatnak. az újdonság kéjes-kényes varázsa..
[ Szerkesztve ]
-
Bzs77
tag
Állitólag 11t-re kint van a novemberi bizti. Én nem merek rányomni,hogy megnézzem mert nincs most kedvem frissítgetni,ha felfobálja folyamat az meg idegesít. Régen kb 2 évente engedtem rá a frissítéseket a telóimra.
Xiaomi 11t. 20 deka telefonért nem adok több százezret.
-
szkaroly
senior tag
válasz OSERANSKY #37 üzenetére
"A problémám csak az, hogy 4 nap van a hónapból, és sehol, semmilyen update / upgrade."
Bárcsak nekem is ez volna a legnagyobb szoc. problémám. Megromlik talán a telefon ha 4 napon belül nem kapsz frissítést? Egyébként a Xiaomi 14-re már elindult a Global Hyper 2.0.
Poco F6
-
Van, aki szeret veszélyesen élni...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz OSERANSKY #44 üzenetére
F6-osom van május óta, és mindenféle ígérgetés nélkül kapom a frissítéseket.
Előtte F4 GT-m volt, és 1-2 havonta jöttek a sec update-k és megjelenés óta kapott még két főverziót is, 12-es Androiddal indult, most már 14-esen van. És az EEA mindig napokkal előbb jött a Globalhoz és a China romhoz képest.
Nem tudom, nekem ezek jónak számítanak , persze volt honnan fejlődni, de sokkal jobb lett az update-rendszeresség.
[ Szerkesztve ]
-
OSERANSKY
junior tag
Dehogy romlik. Tavaly hatalmasat szívtam, mint ahogy fentebb említettem, kapkodtam és idejekorán nyitottam Bootloadert, utána meg már nem volt lehetőség visszazárni... Hangsúlyozom (tavaly is leírtam), ismerem a business-sales modelljüket, bár ne ismerném. Évről évre ugyanazzal etetik a meglévő, illetve a leendő felhasználókat. Ekkor meg akkor jön a HATALMAS változásnak beharangozott váltás, aztán elmarad. Akik Xiaomi-ban gondolkoznak, futnak megvenni a legújabb modelleket (természetesen nem mindenki), aki meg már kvázi veterán és hűséges használó, az várhat, amíg hónapokkal később megérkezik a készülékére az update, vagy upgrade. A rendszerességet hiányolom náluk, de főleg azt, hogy végre elkezdjék komolyabban venni a szoftveres supportot a telóikhoz. Ennyi.
-
OSERANSKY
junior tag
Egyébként a POCO-val (idáig) semmiféle problémám nincs. Jókat hallottam / olvastam a tiédről is. Nekem van egy F5 Pro, és november közepén már rajta volt a novemberi security patch, szóval számomra itt kezdődne az igazi szoftveres támogatás. Nem feltétlenül a még Beta vagy Stable Beta újdonságokkal. POCO-nál egyetértek veled.
-
OSERANSKY
junior tag
Köszönöm, megnézem. Az XM Firmware Updater oldaláról szedtem le idáig ROM-okat a telóimhoz, ha sokat késtek az OTA verziók, talán valamivel gyorsabb a történet Mi Pilot Testerként, de ma már egyáltalán nem mondanám ezt sem perdöntőnek...
[ Szerkesztve ]
-
Illetve érdemes Telegramon követni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredetileg x86-os dizájnnak készült az NVIDIA Denver projekt
- Hálózati / IP kamera
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple asztali gépek
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ZTE Nubia Red Magic 9s Pro (garanciás 4 hónapos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest