- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-23 19:33 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seep
senior tag
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
rob210
nagyúr
-
MM
őstag
-
fulton
addikt
-
lsebestyen
addikt
-
Maximum1
őstag
Volt 105 R7000 és mentem GRX el, GRX-el kényelmesebb volt felső fogásban fékezni, terepen meg a lapos karja nem fárasztotta a kezemet.
Találtam egy ilyet, hátha segítenek a hszek
Di2 elvileg másabb a sima mechanikusnál, azt írják, megéri a váltás.parandroid
ja, fura lett az oldal, kérném vissza a régit -
lsebestyen
addikt
-
lsebestyen
addikt
-
Dark Archon
addikt
-
lsebestyen
addikt
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
vallas
őstag
Mentem, jó volt....
, szép idő, bár lehetett volna melegebb, mert hosszú gatya, ás felső volt...
visszafelé szembeszelesebb volt... csütörtökön munkaidőbe nem volt nagy forgalom, csak Füreden a Tagórén, meg utána Tihanyig kellett kicsit figyelni ....
Világosi emelkedő simán kiment, meg is lepődtem
, tényleg szép a magas part...
Kurva sok felé építkeznek felújítanak, de még alig van nyitva valami...
Egy mentes sör pont belefért a komp előtt, szerintem ez volt életem első balatoni kompozása
2 zselé, meg 2*500-s kulacs ment el nagyjából... 1 iso+ 1 viz
vacsira pizzát intéztem refillnek....
-
gbors
nagyúr
-
MM
őstag
-
itouchfan
őstag
Én jobban szeretem óramutató járásával ellentétesen, (meg amúgyse komppal indítanék), de ez csak személyes vélemény, sztem nagy különbség nincs.
Ja és sztem nincs benne annyi szint az északi parton, hogy számítson, hogy azzal kezded vagy nem, a szélirányt viszont figyelembe venném és lehet az alapján dontenék, hogy ne a második fele legyen pofaszeles.
-
Lacerta
aktív tag
-
Lacerta
aktív tag
-
rob210
nagyúr
-
Khelben
nagyúr
-
rob210
nagyúr
Nem, nem a teljes story az, hogy ezt el akarjuk adni.
Ez a cube volt amit kinőtt a gyerek, de nem akarok sz@rt eladni, az nem én vagyok.
Viszont nem költeném rá a bicikli árát, úgy, hogy aki megveszi az nem fogja kifizetni a karbantartás árát.
Szóval egy költséghatékony megoldás kell, ami a lelkiismeretemmel is összeegyeztethető.
-
rob210
nagyúr
-
parandroid
félisten
Ebben az 5 fokban?!? Megfázna szegény Giovanni.
Holnaptól kezd majd jobb idő lenni, de holnap sajna program van, csütörtökre már napsütést, meg 15 fokot ígérnek, meg szabadnapos is leszek, szóval alig várom. Illúzióim
ugyan nincsenek, a formám full gatya, de legalább a vádlimat összeolajozom kicsit.p
-
parandroid
félisten
-
mauimagic
senior tag
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
parandroid
félisten
50 az tuti kicsi lesz. Az 56 meg hatalmas, már az 54 is kicsit kényelmetlen szokott lenni, az 54-eseken jól szokott jönni a rövidebb stucni (mint a boardmanen is). De pl a görgős alu bulls is 54-es, az is nyújtózkodós kicsit a gyári stucnival.
Hátam meg szerencsére hajlik, pocak kicsit még útban van, de dolgozom rajta.
Bejával még nem tudom, mi lesz, gondolkoztam rajta, hogy marad szaladgálósnak valami 37-es, kicsit mintás, de még aszfaltos gumival, de 1500-2000 között már egészen korrekt karbon gravelek is vannak 1x-es apex-el, vagy grx-el, vagy ha oda is elektromos váltást akarok, akkor egy 500-assal drágábban. Az a gond, hogy orb(ea)itális az értekvesztése a mai mezőnyben, kb egy alap alu gép ára az, amit ér, annál meg jobban a szivemhez nőtt.
p
-
Dark Archon
addikt
-
parandroid
félisten
-
zsocy
őstag
-
Toobee
veterán
-
rob210
nagyúr
-
Tin
veterán
-
Dark Archon
addikt
Na, ezt így reggel, friss fejjel sikerült dekódolnom
Egyébként legrosszabb esetben tényleg az lesz, 50-ikre meg lesz, addig gyűjtöm a pénzt meg az erőt
#349208parandroid: egyszer van, de aztán sokáig tart, nem?

-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
SteveAd
tag
-
SteveAd
tag
Az a sima GP, nem az 5000, ugye? A Conti azt irta, hogy valtozik milyen szeles felnihez adjak meg a nominalis meretet. A GP5000 30-as es 32-es nominalis meret 21mm-es felni akkora (a 28-as talan 19mm-es felnin?). Es minden +1 mm felniszelesseg +0,4 mm gumiszelesseget jelent (szoval papirforma szerint 30,8 mm lenne a tied, vegulis a 31 majdnem ott van)
-
vallas
őstag
Ma sikerült lemérni a kerekeket...
első keréken 144 grammot, a hátsón 216 grammot nyertem summa 360 gramm
feltettem a 105-s kart, a grx400-s váltót, kedden légteleníteni viszem, mert a karban nem volt semmi olaj, így a hátsó fék nem fog....lenne egy kérdésem is.... elől 48/34 a hajtókar, hátul 11/36, ez működik, de szerintetek elmenne 11/42 vel hátul a grx 400? 1 x-ben elviszi a váltó 40-s elsővel...
-
Speedy007
addikt
-
Dark Archon
addikt
-
Toobee
veterán
-
dom1n0
őstag
-
Khelben
nagyúr
Neked nem fakult ki a sárga? Nekem a 2021-es GTC van és a sárga részek észrevehetően veszítettek az élénkségből.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
rétisün
veterán
pont most hétfőn mentem volna melóba, lapos az első kerekem
gp5000+ űvegszilánk.....ettől függetlenül nem akarlak lebeszélni róla (az ára majd megteszi helyettem
),még úgy sem, hogy múlt pénteken a kedvenc(mostanság görgős) bringán is belsőcsere volt, bár arról tényleg nem a gp5000 tehetett, hanem az ezeréves belső anyaga a szelepnél. -
Toobee
veterán
-
Friczy
senior tag
-
Tin
veterán
Tudom, nekem is az a bajom, hogy most a "téli kerék" van fent, ami a Cube alap kereke a "gyári" gravel gumival, de annak a hátsója már eléggé kopottas, igazából azért is ment fel, hogy most télen lefussa magát. Viszont a 40-es gumit össze sem lehet hasonlítani kényelemben a 35 Conti GP5000-el, és tök jó lenne egy normális második felni gravel gumival, és akkor ha olyan a kedvem, akkor csak átdobom a kereket, és már megyek is graveleset csapatni.
Viszont ennyiért nem szívesen vennék felnit, mert az én szintemen felesleges. Nekem az akciós DT Swiss P1850 való, abból vennék is egy második szettet, de nincs, többet meg nem szívesen költenék kerékre.
Mert ugye tavasszal jön megint a bringabörze, legutóbb ott vettem 500€-ért az alig használt montit, amivel nem is keveset mentem 25-ben. És amikor felmerül a drágább kerék, akkor mindig ott van bennem, hogy esetleg talán megint szerencsém lesz, és ezúttal megcsípek valami jó állapotú gravelt valamivel többért, mint egy új kerék, és akkor szélesíthetem a lehetőségeket. Mert ugye 1 bringánál mégiscsak a 2 bringa a jobb, a kettőnél meg három
Meg mennyivel egyszerűbb kitolni egy másik bringát, mint kereket cserélgetni 
-
Toobee
veterán
-
Tin
veterán
-
lsebestyen
addikt
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
vallas
őstag
-
Dark Archon
addikt
-
Seep
senior tag
-
Kickass
őstag
-
SteveAd
tag
-
lsebestyen
addikt
-
dom1n0
őstag
-
SteveAd
tag
Az RTM technologia nagyon erdekes. Itt 1-2 kepen latod, de a Time (orszaguti vazakat gyart Szlovakiaban) videojan latszik igazabol a lenyeg: [link]
Fun fact: a Munichet az amcsi Boyd vasarolta fel par eve, de a tuladonosok kozott ott van a Cardinal csoport (akik a Time-ot is megvettek a Rossignoltol anno).Ha nem hagyna hidegen az aero felniprofil es/vagy kicsit konnyebb lenne, akkor azonnal lecsapnek en is arra a Munich C47-re. Mondjuk az agyakrol nem sok info van (ki tudja, talan Novatec
) -
SteveAd
tag
Nem Alirol kell, hanem direkt a gyartotol. Van sajat honlap/webshop (manapsag megbizhatobb gyartoknak ez alap, reszben a no-name Alis garazscegektol ezzel is meg tudjak magukat kulonboztetni), lehet valasztani elvileg olyan szallitast is, hogy nem kell utolag vamoltatni.
Te tudod, de ilyen Novatec "markakra" nem adnek ki penzt. Viszont a Munich Compositesre rakerestem, az egesz erdekes lehet. Elteszem en is tarsolyba (koszi a tippet). Kicsit nehez, de ez eleg barati ar, es az RTM technologia eleg jo. A patinas Boyd (USA kerekgyarto) tulajdonaban vannak. [link]
-
dom1n0
őstag
-
mauimagic
senior tag
Elitewheels tuti jó, a ratchet agyuk egy az egyben DT koppintás, szervizelhető, tartós.
A montiban talán 2 szezont futott eddig nálam, pont mostanában cseréltem az egyik csapágyat a hátsóban kb 7k kilóméter után, ami nem egy világbajnok szám, de sarat, mocskot kap sokat.
A ratchet rendszer szinte újnak néz ki, évente 2szer kipucolom, de nem sok retek jut be, szal sikerült jól lenyúlniuk a svejciektől
Mondjuk az én agyamra nem elitewheels van írva, de ránézésre, robbantott ábra alapján ugyanabban a 15 milliós kínai zsákfaluban készül az is.
-
dom1n0
őstag
-
Seep
senior tag
-
SteveAd
tag
En pont a napokban kezdtem egy kicsit beleasni magam (egyelore csak tajekozodas szinten). Ugy latom, erdemesebb direkt kinai (Xiamen a karbongyartas kozpontja) OEM gyartoktol rendelni ebben az arkategoriaban is, vszleg jobbat kapsz. Zen, Xiamen Carbon Speed stb.
Nemet webshopbol markas nyugatit (DT, Roval, Newmen) vennek, de azok ugye dragabbak. Ilyen Novatec es tarsaik vszleg feleannyit ernek valojaban mert rajta van az import/forgalmazas haszna. -
Hasaggymeg
Topikgazda
Van az, hogy nem tudsz/akarsz/lehet kint sportolni pár napig aztán ránézel a Stravara és reménykedsz mások sem mentek nagyon sokat és megküzdhetsz lelkiismeretfurdalásoddal...hát olyankor ne számíts kíméletes bánásmódra sem Jester, sem Toobee meg meg néhány kollégától sem mert kíméletlenül tolják neki szinte minden nap, ők tulajdonképp a lelkiismeretfurdalók akiknek már kudost adogatni is fárasztó, annyira gyakran kell.

-
Dark Archon
addikt
-
Zoliwrc
aktív tag
-
rob210
nagyúr
-
vakablak93
őstag
Azért szeretem a mostanit is [kép] [kép] [kép] , és értelmes okom sincs a vásárlásra.
Kicsit azért reméltem lehordjátok a Campát mindennek is, és sikerül lehűteni a pénzpazarló kedvemet.
2860 EUR azért nem egy sajtos szendvics ára, idén meg már elköltöttem a dupláját 1 bringára már.De januárban meglátom.
Ha nem viszik el jan. közepéig akkor jó eséllel rávetem magam.
2016-óta ez lenne az első újonnan vett országútim.(ex)Cat: neked is köszi.
Melyik szett volt neked a bicajodon? -
gbors
nagyúr
Pedig itt is jó idő volt, autó hőmérője 24 fokot mutatott, az utcai 26-ot
Hogy on is legyen, itt (Gran Canaria) valami elképesztően megszállott bringások vannak. Tele van olyan utakkal, ahol nem 4-esbe, hanem 3-asba kellett visszaváltanom, ezek meg tolják a Canyon outikkal mint a veszettfene. Oszt' a túloldalon meg persze nekieresztik 60-70-nel. Az aszfalt remek, az autósok meg láthatóan igen barátságosan viszonyulnak. Gondolkodom is, hogy valamelyik nap bérelek egy bringát

-
stickermajom
addikt
-
dom1n0
őstag
-
6030D
addikt
-
Dark Archon
addikt
-
mauimagic
senior tag
-
lsebestyen
addikt
-
gbors
nagyúr
-
Friczy
senior tag
-
fulton
addikt
am meg hiába ilyen könnyű - ahogy írtam ha kívülre pakolsz elveszted az előnyt: márpedig ez 25mm IR, amire hááát nem tudom hogy tennék e 28mm gumit. Oda már inkább 30-as (S TR 30mm -en 310 gramm magában), meg 32es dukálna. ezt csak úgy halkan jegyzem meg

#343705Hasaggymeg: jól tudod hogy bizonyos szinteken minden hobbinál csillagászati árakkal fognak a ceruzák. Megy a "minél könnyebb" harc. - árazzák.
-
fulton
addikt
Komoly hova lemennek
hát igen a T1100...egyre jobban billentik felé a mérleget - de ennek van árny oldala is..., aztán a könnyített agyak.. küllők, LB nél pl érkezik a carbon titánium küllő.. mindent bevetnekAz a tapasztalatom hogy nagyon tompít" HA: hiába könnyű a kerékszett, (ugye itt is a felni, aztán a küllő a lényeg az agy meg nem játszik szerepet) ha utána ráteszel egy "dögnehéz" rendszert, mondjuk 320-330grammot, sokat elvesz az éléből a játéknak. (már aki erre érzékeny)
Szóval, ezt úgy jó igazán kihasználni ha kvázi könnyű súlyt is pakolsz a peremre szerintem
Ezt tapasztaltam mikor az 1465 vs 1234 gr kerékszettet "variálgattam".
Érezhető a különbség egyébként a két szett között napi használatban ha ugyan azt a gumi rendszert használom. De mikor felpakoltam" tubeless rendszerként, nem igazán éreztem semmit, kb ugyan olyan volt mint a DT a tpu rendszerrel. Pedig a kerékszett közt a súly különbség: 231gram. Míg a gumi rendszer közt: csak 90 gramm volt a difi (ennyivel volt nehezebb összesen a tubeless gumi + 35ml lötyi + szelep).
Ezért van az hogy az agytól "legkintebb" lévő forgó súly számít legjobban ahogy közeledünk az agyhoz, kevésbé.Én ezt sokkal többre tartom mint holmi RR egy élvonalbeli Pirelli vagy Conti gumit. Az igazi akkor van
mikor mindkettőt párosítani tudod - lásd: verseny gumik: TT, Corsa Pro Speed stb.. dehát azoknak ugye megint megvan a maguk böjtje. -
dom1n0
őstag
-
eddie1978
senior tag
Ugyanezen a véleményen vagyok. Nekem sokkal jobban bevált a téli cipő mint a kamásli. Terepen meg főleg. Nem megy alá a sár vagy hó. Nem csúszik fel az orra ha gyalogolni kell pár métert. Ebben meg el is kopik, szakad az anyag, hiába a megerősítések.
Már egy ideje két Nortwave cipővel nyomulok. Van egy Celsius XC GTX és egy Raptor Arctic GTX a hidegebb napokra. Szerintem az itt említett 5-6 évet simán kibírja. Az előző azért ment nyugdíjba, mert az még tépőzáras volt és kezdett már gyengülni a tépőzár. Még lett volna benne pár szezon simán. Nem ázott be patak átkeléskor sem. -
rétisün
veterán
-
fulton
addikt

Nekem a bajom nem az árral van ( ami kell kell egyszer élek), hanem a zongorával, lejátszani "milyen méret-ha nem jó vissza, másikat nézni.." hót macera. Nincs lelki erő rá belevágni
pedig lesz egy pont ahol kevés lesz a mostani max kombóm az tuti
----
Ma pl 4 fokban, 4.5 órára : vékony alá zokni+NW téli merino zokni(nem ez a b* vastag zokni, hanem csupán "korrekt"), nyári cipő + téli kamáslim = hibátlan volt 116bpm - relaxálós utamon. De hát ugye 4 fok az dögmeleg nyári idő még és szél se volt. -
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Én még nem vettem elő a bakancsot hisz ebben már "teleltem" is korábban még a téli cipőm előtt, de a tegnap a Naszály árnyékos oldalán a (máshol) sziporkázó napsütés ellenére is csak 6-8°C volt helyenként.

-
fulton
addikt
-
Dark Archon
addikt
Ja, majd emlékeztess, hogy ezeket terveztem
Az Őrségbe mindenképp szeretnék eljutni, de bizony 1-2 külföldi túra is jó lenne. Egy alsó-ausztriai 4-5 napos út is be van tervezve. Legyen már jövőre! 
#341409fulton: tulajdonképpen akkor ez már a harmadik kerékszett?
Egész alakos kép, ahogy a naplementében tekersz rajta, az hiányzik 
Az 530-at szívesen megveszem amúgy - jelképes 1Ft-ért - hogy kalapáccsal verhessem szét
-
INTELligent
senior tag
-
Dark Archon
addikt
A szervezés jó volt, minden érthető volt, sokat nem kellett sorban állni sehol. Ahhoz képest, hogy csak teljesítménytúra volt, kaptunk chipes rajtszámot is. A rajt is elég zökkenőmentesen ment, ahogy kiértünk a főútra már lehetett menni.
A rajtcsomagban egy magnézium lötty volt csak, meg a rajtszám. Ami amúgy nem baj, mert van, hogy már az elején a kezedbe nyomnak minden sz*rt, aztán csinálj vele, amit tudsz. Itt a befutócsomagban adták oda a cuccokat, ebédjegyet, egyéb promó vackokat. Mivel a kaját a rajt/célnál levő étteremmel intézték, elég jó volt az amúgy egyszerű bolognai húsos penne. Viszont marha jól esett.
Maga a pálya szintje és távja nekem bejött, ideális volt, főleg, hogy az elején az apátságba való felmászással meg is volt a ~700m szinkülönbség vagy fele. Viszont ennyire ótvar minőségű utakon rég nem tekertem, a java része pocsék. Jó, hogy amúgy már a 35 mm széles gravel külsőkkel mentem, de így is elegem volt a zötyögésből a végére. A táj viszont szép, bár arrafelé sem eshet túl gyakran.
Szóval jövőre háttérbe szorítok más eseményeket, megpróbálok ezeken végigmenni. Mind biztos nem fog összejönni, de például inkább megyek a Mátrába is így, mint a Tour de Mátrán, ami verseny (nem mellesleg 20 ezerrel drágább).
-
INTELligent
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- További aktív témák...
- Potensic Atom 2 - standard kit. Bontatlan + 128GB Potensic microSD (A1 V30 U3).
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- Lego 42161 Lamborghini Huracán Tecnica
- Keresek Kosaras kártyákat Kosárlabda kártyákat NBA kártyákat gyűjteményeket vásárolok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 13.gen FHD+ FÓLIÁS TÖRÉSGARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért na.

A szinte új CSC kerékszettben megkotlott az agy és üresben forgott a hajtás. Sok volt a vattt.
...remélem nézted mennyi ott felfelé a KOM átlagsebessége...38,2km/h

bicikliszervizes benézte ezt a dolgot rendesen.

gp5000+ űvegszilánk.....
Nem értek ehhez...sem. 
Remélem, azért lesz még idén.
2016-óta ez lenne az első újonnan vett országútim.
Hasaggymeg