- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- (kiemelt téma)
- Gyertek a 11. BRSZK-ra! Lesz DFI UV alatt, és mart szilícium tapi!
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-23 19:33 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Durva, mi?

Múltkor vettem ilyen tök vékony nedvesség áteresztőset, az még jobb, de pamuttal felváltva használom, hogy ne csessze ki a bőrömet.
Nyilván jobb nélküle, nyáron dög melegben már próbáltam, de akkor naponta moshatnám a gatyáimat.
-
cattus
addikt
-
A Zéé
addikt
És rétisün
A GRX400 is jó a mostani váltókhoz, azt is néztem már, de most laminált padlót meg ágyat kell venni, nem ilyen kütyüket
Szerintem ez lesz majd az idei téli bütykölős projekje
-
rétisün
veterán
akkó' má' ne aprózza el, vegyen GRX-810 fékváltókart, ha már neked nem kellett
ja, és koskormányt is tudok adni hozzá....
-
Seep
senior tag
-
parandroid
félisten
Mert a hajtás országúti marad, a grx hajtás valami 2,5 mm-l kijjebb van a grx hajtókar miatt, bár lehet működne azzal is, de ezzel biztos jó.
Ez lesz [link] st-rx815 2x11 ez is grx,a mostani is elég kevert 105- jobb kar, tiagra bal, 105-s első váltó, és grx400 hátul, mindez 2x11 sebességen
Maximum1: hát sokba, de nekem kb az 1/3-t kell fizetni, azért is vágok beleAzért erre a projektre külön kíváncsi vagyok, főleg miután nekem még egy mecha váltós bringa ára lett volna az átalakítás. Igaz, az egy fullos 105 di2 upgrade szett lett volna.
p
-
Maximum1
őstag
AZ alu carbon Cube országútira
most már tényleg a váz lesz a leggyengébb láncszem, mert a kerekek már carbonok... aztán ha rám szakad a bank, majd lehet lesz valami kínai carbon váz is.... és akkor megállok
akkor már csak a gravel, a monti, és az"időfutam" bicó marad amire költeni lehet
sose lesz vége[link]
Mennyibe lesz, azt lehet már tudni? -
Seep
senior tag
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Seep
senior tag
Van valahol valami akcio ilyen di2-es GRX-re?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
A bal oldalodon lévőt ismerem, az egy állat!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dark Archon...a 2300m már emberes, megérdemelted a rendes kaját...mondaná fulton a táplálkozás és török pásztorkutyák szakértője.
-
rob210
nagyúr
-
rob210
nagyúr
-
MM
őstag
-
fulton
addikt
-
Maximum1
őstag
-
lsebestyen
addikt
Pacsi!
Nekem sajnos géphiba miatt DNF lett, az elejéből kellett kiállnom.
A szinte új CSC kerékszettben megkotlott az agy és üresben forgott a hajtás. Sok volt a vattt.
Jövőre ugyanitt.
-
Maximum1
őstag
Volt 105 R7000 és mentem GRX el, GRX-el kényelmesebb volt felső fogásban fékezni, terepen meg a lapos karja nem fárasztotta a kezemet.
Találtam egy ilyet, hátha segítenek a hszek
Di2 elvileg másabb a sima mechanikusnál, azt írják, megéri a váltás.parandroid
ja, fura lett az oldal, kérném vissza a régit -
lsebestyen
addikt
-
lsebestyen
addikt
-
Dark Archon
addikt
Arra nem. Legközelebb Cserehát Ringre megyek május 10-én.
Jún 26-án meg lesz Bakony Ring, szóval a Bianchi szervezését szerintem idén kihagyom. Idén a ringeket akarom kimaxolni, de holnap pont nem érek rá a Mátrára.
-
lsebestyen
addikt
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Mentem, jó volt....
, szép idő, bár lehetett volna melegebb, mert hosszú gatya, ás felső volt...
visszafelé szembeszelesebb volt... csütörtökön munkaidőbe nem volt nagy forgalom, csak Füreden a Tagórén, meg utána Tihanyig kellett kicsit figyelni ....
Világosi emelkedő simán kiment, meg is lepődtem
, tényleg szép a magas part...
Kurva sok felé építkeznek felújítanak, de még alig van nyitva valami...
Egy mentes sör pont belefért a komp előtt, szerintem ez volt életem első balatoni kompozása
2 zselé, meg 2*500-s kulacs ment el nagyjából... 1 iso+ 1 viz
vacsira pizzát intéztem refillnek....
Épp néztelek a Stravan, hogy addig festettük az ördögöt a falra míg az leszállt, vagyis beszéltünk Világosról míg fel is mentél a Sihuhu szegmensen.
...remélem nézted mennyi ott felfelé a KOM átlagsebessége...38,2km/h
(én 20,7-nél tartok, de meg nyugdíjig dolgozom rajta.
) -
vallas
őstag
Mentem, jó volt....
, szép idő, bár lehetett volna melegebb, mert hosszú gatya, ás felső volt...
visszafelé szembeszelesebb volt... csütörtökön munkaidőbe nem volt nagy forgalom, csak Füreden a Tagórén, meg utána Tihanyig kellett kicsit figyelni ....
Világosi emelkedő simán kiment, meg is lepődtem
, tényleg szép a magas part...
Kurva sok felé építkeznek felújítanak, de még alig van nyitva valami...
Egy mentes sör pont belefért a komp előtt, szerintem ez volt életem első balatoni kompozása
2 zselé, meg 2*500-s kulacs ment el nagyjából... 1 iso+ 1 viz
vacsira pizzát intéztem refillnek....
-
gbors
nagyúr
-
MM
őstag
Ha óramutató járásával ellentétesen mész Szántódról, az egyetlen meredekebb emelkedőt Balatonvilágoson letudhatod a túra elején. Az északi parton semmi érdemi emelkedő nem lesz utána, főleg a ha Tihanyon nem mész keresztül a végén, hanem lent a parton mész a révig.
-
itouchfan
őstag
Én jobban szeretem óramutató járásával ellentétesen, (meg amúgyse komppal indítanék), de ez csak személyes vélemény, sztem nagy különbség nincs.
Ja és sztem nincs benne annyi szint az északi parton, hogy számítson, hogy azzal kezded vagy nem, a szélirányt viszont figyelembe venném és lehet az alapján dontenék, hogy ne a második fele legyen pofaszeles.
-
Lacerta
aktív tag
Nagylelkű a cégetek, megyek oda.

Nálunk ilyen 1-2e ft-os könyvutalványokat osztogatnak, ha egyáltalán.
Hja kérem, a népmozgalmakat a központ írja ki, a jutalmazás a telephely budget-et terheli. Ilyen ez a multis lét. -
Lacerta
aktív tag
Én nagypénteken tekertem egy 60-st úgy hogy strava szerint 27,7 km/h szembeszélben mentem oda egy 30-t, az kemény volt, arra gyúrtam, hogy a 20-s átlag meglegyen odafelé, de aztán fordulás után nagyon baba volt hazafelé...
Szóval nekem jutott a jóból is...
szerintem én sem mentem még ilyen szélben, de muszáj volt , mert valami céges kihívást kellett megcsinálni
mert valami céges kihívást kellett megcsinálni

Hja, ilyenekkel nálunk is szoktak próbálkozni, direkt skippelem. Ha bármire motiválni akarnak, a vonóba tegyenek, ne a céges dicsőségfalra.
-
rob210
nagyúr
Én nagypénteken tekertem egy 60-st úgy hogy strava szerint 27,7 km/h szembeszélben mentem oda egy 30-t, az kemény volt, arra gyúrtam, hogy a 20-s átlag meglegyen odafelé, de aztán fordulás után nagyon baba volt hazafelé...
szerintem én sem mentem még ilyen szélben, de muszáj volt , mert valami céges kihívást kellett megcsinálni
Nekem nem volt ilyen szerencsém, volt egy 7perces kényszer pihi is. Ott visszament 126ra a pulzusom

Iszonyat szembeszél volt végig.

-
Khelben
nagyúr
Én csak az erdőbe mertem tegnap menni a gravellel, így is voltak részek, ahol síkon 150-es pulzusos 13 km/h jött össze....
-
rob210
nagyúr
Nem, nem a teljes story az, hogy ezt el akarjuk adni.
Ez a cube volt amit kinőtt a gyerek, de nem akarok sz@rt eladni, az nem én vagyok.
Viszont nem költeném rá a bicikli árát, úgy, hogy aki megveszi az nem fogja kifizetni a karbantartás árát.
Szóval egy költséghatékony megoldás kell, ami a lelkiismeretemmel is összeegyeztethető.
-
rob210
nagyúr
Pontsan ilyen van, de most kimentem leszámoltam 3x9 es
bicikliszervizes benézte ezt a dolgot rendesen.
Mindegy nekem az első váltó halt meg. -
parandroid
félisten
Ebben az 5 fokban?!? Megfázna szegény Giovanni.
Holnaptól kezd majd jobb idő lenni, de holnap sajna program van, csütörtökre már napsütést, meg 15 fokot ígérnek, meg szabadnapos is leszek, szóval alig várom. Illúzióim
ugyan nincsenek, a formám full gatya, de legalább a vádlimat összeolajozom kicsit.p
-
parandroid
félisten
Olaszok mindig tudtak szep biciklit csinálni. De az a kormany az olyan hatású rajta, mint a need for speedes inspirációjú, vasalódeszkából készült spoilerek egy öreg E46-on.
p
-
mauimagic
senior tag
Az az ÉTI / Erka Super? a háttérben gondolom bezabál évente egy karbonváznyit jó kis szovjet békegázból

-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
parandroid
félisten
50 az tuti kicsi lesz. Az 56 meg hatalmas, már az 54 is kicsit kényelmetlen szokott lenni, az 54-eseken jól szokott jönni a rövidebb stucni (mint a boardmanen is). De pl a görgős alu bulls is 54-es, az is nyújtózkodós kicsit a gyári stucnival.
Hátam meg szerencsére hajlik, pocak kicsit még útban van, de dolgozom rajta.
Bejával még nem tudom, mi lesz, gondolkoztam rajta, hogy marad szaladgálósnak valami 37-es, kicsit mintás, de még aszfaltos gumival, de 1500-2000 között már egészen korrekt karbon gravelek is vannak 1x-es apex-el, vagy grx-el, vagy ha oda is elektromos váltást akarok, akkor egy 500-assal drágábban. Az a gond, hogy orb(ea)itális az értekvesztése a mai mezőnyben, kb egy alap alu gép ára az, amit ér, annál meg jobban a szivemhez nőtt.
p
-
Dark Archon
addikt
-
parandroid
félisten
Bármit beleszerkesztesz a fotóba, utána már jó lesz. En cropot szoktam, és kb egy pixelt levagok belőle, utana már jó. Regi bug sajnos, valszeg az almas fejesek szerint ez nem is bug, hanem te akarod rosszul használni.
p
-
zsocy
őstag
pro tip, feküdj az oldaladon amikor fotózod magad, akkor helyreáll a képarány
Úgy látom a hajad már neked sem lógna a szemedbe közben
-
Toobee
veterán
-
rob210
nagyúr
-
Tin
veterán
Hogyne érne meg, nekem több bringás cuccom Lidl/Aldi, köztük egy 3 éves szemüveg, amit a mai napig felveszek néha. Nem rosszabb, mint a Decathlonos középkategória (persze nem is jobb, de olcsóbb).
-
Dark Archon
addikt
Na, ezt így reggel, friss fejjel sikerült dekódolnom
Egyébként legrosszabb esetben tényleg az lesz, 50-ikre meg lesz, addig gyűjtöm a pénzt meg az erőt
#349208parandroid: egyszer van, de aztán sokáig tart, nem?

-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
SteveAd
tag
-
SteveAd
tag
Az a sima GP, nem az 5000, ugye? A Conti azt irta, hogy valtozik milyen szeles felnihez adjak meg a nominalis meretet. A GP5000 30-as es 32-es nominalis meret 21mm-es felni akkora (a 28-as talan 19mm-es felnin?). Es minden +1 mm felniszelesseg +0,4 mm gumiszelesseget jelent (szoval papirforma szerint 30,8 mm lenne a tied, vegulis a 31 majdnem ott van)
-
vallas
őstag
Nice Bicók......
Nézem 100 hsz, mondom mindenki biztos kint tekert, de nem.... csak szájkarate volt
Én azért megnyitottam az idei kinti szezont a gravellel..... jó móka a görgőzés, de az első kinti úton mindig beüt a valóság
Hazafelé beugrottam a bicóboltba, most hogy kb a szomszédomba költöztek... kulacs nélkül 10.6 kg...
ebbe benne van a szerszámos tatyó is a nyereg alatt
aztán hazaérve elkezdtem a legózást, mert megjöttek a cuccok a kerékhez...
és a kész eredmény...
Ilyen volt
ilyen lett
Súlyt majd mérek, de szerintem max 100 grammot nyerhettem
Ican Alpha Plus 40 mm kerék, Conti GrandPrix 30mm, és Shimano RT-CL700 IceTech 160mm, meg vettem új betéteket is, tarcsiba...
holnap lecserélem a fékváltókart 11 sebisre, és megy hátra a grx 400-s váltó+ egy 11/36-s 11 sebis kazetta+lánc.....
aztán már csak a tubelessítés van hátra, mert most ideiglenesen belsővel dobtam össze a cuccotMa sikerült lemérni a kerekeket...
első keréken 144 grammot, a hátsón 216 grammot nyertem summa 360 gramm
feltettem a 105-s kart, a grx400-s váltót, kedden légteleníteni viszem, mert a karban nem volt semmi olaj, így a hátsó fék nem fog....lenne egy kérdésem is.... elől 48/34 a hajtókar, hátul 11/36, ez működik, de szerintetek elmenne 11/42 vel hátul a grx 400? 1 x-ben elviszi a váltó 40-s elsővel...
-
Speedy007
addikt
Sőt a shimano esetén van már különbség az új fékek miatt mert abból is van már alacsony viszkozítású ha jól lehet ki venni a képeken az meg narancssárga meggy cseresznye szín helyett. De Motorex is árul itthon elvétve lehet bele futni de kint lehet kapni ásványi olajat is
-
Dark Archon
addikt
Nice Bicók......
Nézem 100 hsz, mondom mindenki biztos kint tekert, de nem.... csak szájkarate volt
Én azért megnyitottam az idei kinti szezont a gravellel..... jó móka a görgőzés, de az első kinti úton mindig beüt a valóság
Hazafelé beugrottam a bicóboltba, most hogy kb a szomszédomba költöztek... kulacs nélkül 10.6 kg...
és a kész eredmény...
Ilyen volt
ilyen lett
Ican Alpha Plus 40 mm kerék, Conti GrandPrix 30mm, és Shimano RT-CL700 IceTech 160mm, meg vettem új betéteket is, tarcsiba...
holnap lecserélem a fékváltókart 11 sebisre, és megy hátra a grx 400-s váltó+ egy 11/36-s 11 sebis kazetta+lánc.....
aztán már csak a tubelessítés van hátra, mert most ideiglenesen belsővel dobtam össze a cuccot -
Toobee
veterán
Nice Bicók......
és a kész eredmény...
Ilyen volt
ilyen lett
aztán már csak a tubelessítés van hátra, mert most ideiglenesen belsővel dobtam össze a cuccotNagyon jól áll neki ez a 40-es felni
-
dom1n0
őstag
Nice Bicók......
és a kész eredmény...
Ilyen volt
ilyen lett
aztán már csak a tubelessítés van hátra, mert most ideiglenesen belsővel dobtam össze a cuccotMenő lett, gratula
-
Khelben
nagyúr
Nice Bicók......
és a kész eredmény...
Ilyen volt
ilyen lett
aztán már csak a tubelessítés van hátra, mert most ideiglenesen belsővel dobtam össze a cuccotNeked nem fakult ki a sárga? Nekem a 2021-es GTC van és a sárga részek észrevehetően veszítettek az élénkségből.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Nice Bicók......
és a kész eredmény...
Ilyen volt
ilyen lett
aztán már csak a tubelessítés van hátra, mert most ideiglenesen belsővel dobtam össze a cuccotJó az a darázs színű Cube, nekem mindig tetszett a fekete+sárga, piros, narancssárga kombináció.
-
rétisün
veterán
pont most hétfőn mentem volna melóba, lapos az első kerekem
gp5000+ űvegszilánk.....ettől függetlenül nem akarlak lebeszélni róla (az ára majd megteszi helyettem
),még úgy sem, hogy múlt pénteken a kedvenc(mostanság görgős) bringán is belsőcsere volt, bár arról tényleg nem a gp5000 tehetett, hanem az ezeréves belső anyaga a szelepnél. -
Toobee
veterán
Ezt nem fordítva akartad?
Egy jó kis intervallt az jobb ERG-ben csinálni, mint z2-ni nem?
Legalább is én így csinálom/csinálnám, mert annyira nem fűlik mostanában a fogam az intervall edzéshez...Z2-meg sima ellenállással, éslazásn sík pályán, vagy ha dombos akkor jól visszaváltva kistányéron, és csörlőn...
Nem, igy ahogy írtam.
-
Friczy
senior tag
Most kaptam az sms-t ma hozzák az Ican kereket, szóval ma lesz unboxing, és jövök a képekkel.
Mivel maradt még zsé a kerékvásárlásból, ezért gyorsan ellőttem egy 105-s ST-R 7025-s jobbos fékváltókarra, és 10-ről 11 sebisre ugrok , ha már a hátsó váltó úgy is az.
van valakinek tippje, hogy miben más a tiagra ST-R 4725-s és a ST-R 7025-s fékváltókar a sebességszámon kívül?
melyik alkatrésze lehet más, mert ugyan az a két kar, csak gondolom a váltómechanikában van kb egy db elem ami 11-s a 105-ben.
ha meglenne ez az alkatrész, akkor szerintem át lehetne alakítani a tiagra kart is 11-re
Tudtommal a Tiagra bowdenhúzása más. És annak idején úgy olvastam, hogy Shimano fékváltókart nem akarsz szétszedni, kivéve, ha nem célod, hogy össze is rakd

-
Tin
veterán
Első kerék 700g ennyi írnak a weblapon is ,hátsó 816g azt ők 820 nak írják, szóval nem hazudtak
Tin: nekem is sokáig kellet győzködnöm magamat, nekem is alu bicóra megy.... 535 dollár lett a végén mindennel együtt..... nem ez a legolcsóbb karbon kerék, de ez még inkább az alsó kategória, meglátjuk hogyan válik be
Tudom, nekem is az a bajom, hogy most a "téli kerék" van fent, ami a Cube alap kereke a "gyári" gravel gumival, de annak a hátsója már eléggé kopottas, igazából azért is ment fel, hogy most télen lefussa magát. Viszont a 40-es gumit össze sem lehet hasonlítani kényelemben a 35 Conti GP5000-el, és tök jó lenne egy normális második felni gravel gumival, és akkor ha olyan a kedvem, akkor csak átdobom a kereket, és már megyek is graveleset csapatni.
Viszont ennyiért nem szívesen vennék felnit, mert az én szintemen felesleges. Nekem az akciós DT Swiss P1850 való, abból vennék is egy második szettet, de nincs, többet meg nem szívesen költenék kerékre.
Mert ugye tavasszal jön megint a bringabörze, legutóbb ott vettem 500€-ért az alig használt montit, amivel nem is keveset mentem 25-ben. És amikor felmerül a drágább kerék, akkor mindig ott van bennem, hogy esetleg talán megint szerencsém lesz, és ezúttal megcsípek valami jó állapotú gravelt valamivel többért, mint egy új kerék, és akkor szélesíthetem a lehetőségeket. Mert ugye 1 bringánál mégiscsak a 2 bringa a jobb, a kettőnél meg három
Meg mennyivel egyszerűbb kitolni egy másik bringát, mint kereket cserélgetni 
-
Toobee
veterán
A csomag szerencsésen megérkezett 4 nap alatt ért ide EU raktárból.
Nem volt összebaszva, megtaposva, szóval jár a pacsi a DPD-nek.Hirtelen ennyi, mert nincs itthon mérleg, de azért majd megmérem, először kicsit halknak tűnt a racsni hang, de aztán ahogy bemelegedett, úgy jobb lett...
Most azt kell eldönteni, hogy vegyek e rá új gumikat, és milyet, vagy dobjam át a mostanit a DT-ről...., meg sor+tárcsa kérdés is lesz...Csinos! Mérve mennyi a tömege?
-
Tin
veterán
Nem volt összebaszva, megtaposva, szóval jár a pacsi a DPD-nek.Hirtelen ennyi, mert nincs itthon mérleg, de azért majd megmérem, először kicsit halknak tűnt a racsni hang, de aztán ahogy bemelegedett, úgy jobb lett...
Most azt kell eldönteni, hogy vegyek e rá új gumikat, és milyet, vagy dobjam át a mostanit a DT-ről...., meg sor+tárcsa kérdés is lesz...De rohadt jól néz ki. Nekem is jó lenne egy második kerékszett, de valahogy még nem bírtam rászánni magam, hogy egy használt bringa árát elköltsem egy ilyenre, sima alu bringa alá, az én szintemen.
-
lsebestyen
addikt
Most azt kell eldönteni, hogy vegyek e rá új gumikat, és milyet, vagy dobjam át a mostanit a DT-ről...., meg sor+tárcsa kérdés is lesz...
tetszetős, rakjad neki! Ha a DT-t már nem használod, akkor miért ne, tedd át. Nálam már nem volt értelme átrakni, mert ~20%-os állapotban voltak a külsők a régin. -
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
vallas
őstag
Sziasztok,
A carbon kerék saga folytatódik
találtam ezt az ican-t [link] 40 mm-s felni 23 mm belső széles 1520gramm egyenes küllőkkel, annyi , hogy 6 kalapácsos a reteszelés, nem rachetes, de a mostani dt az csak 3 kalapácsos, szóval annál jobb lehet.
eu warehouse, free shipping, tax free és 595 dollár, ami 330 ft/$ -l számolva 198 ezer...
ehhez mit szóltok?
Na végül is az ican lett a befutó, chatgpt barátunk még tudott egy -10% s kupont is, szóval megrendeltem 536 dodóért 2-7 napot írnak eu raktárból, meglátjuk ....
jönnek a képek, ha megkaptam... -
Dark Archon
addikt
Sziasztok,
találtam ezt az ican-t [link] 40 mm-s felni 23 mm belső széles 1520gramm egyenes küllőkkel, annyi , hogy 6 kalapácsos a reteszelés, nem rachetes, de a mostani dt az csak 3 kalapácsos, szóval annál jobb lehet.
eu warehouse, free shipping, tax free és 595 dollár, ami 330 ft/$ -l számolva 198 ezer...
ehhez mit szóltok?
-
Seep
senior tag
Sziasztok,
ehhez mit szóltok?
Sokkal inkabb az Elitewheels.
-
Kickass
őstag
-
SteveAd
tag
-
lsebestyen
addikt
Azt nekem is dobálja már október óta, engem nem győzött meg, pár véleményt találtam itt-ott a neten. De azt is hozzátenném, hogy előbb vennék egy olcsóbb superteam szettet mint egy novatechet. Viszont amit linkeltél az 800$, akkor inkább a 9velo amit dom1n0 linkelt.
-
dom1n0
őstag
-
SteveAd
tag
Az RTM technologia nagyon erdekes. Itt 1-2 kepen latod, de a Time (orszaguti vazakat gyart Szlovakiaban) videojan latszik igazabol a lenyeg: [link]
Fun fact: a Munichet az amcsi Boyd vasarolta fel par eve, de a tuladonosok kozott ott van a Cardinal csoport (akik a Time-ot is megvettek a Rossignoltol anno).Ha nem hagyna hidegen az aero felniprofil es/vagy kicsit konnyebb lenne, akkor azonnal lecsapnek en is arra a Munich C47-re. Mondjuk az agyakrol nem sok info van (ki tudja, talan Novatec
) -
SteveAd
tag
Nem Alirol kell, hanem direkt a gyartotol. Van sajat honlap/webshop (manapsag megbizhatobb gyartoknak ez alap, reszben a no-name Alis garazscegektol ezzel is meg tudjak magukat kulonboztetni), lehet valasztani elvileg olyan szallitast is, hogy nem kell utolag vamoltatni.
Te tudod, de ilyen Novatec "markakra" nem adnek ki penzt. Viszont a Munich Compositesre rakerestem, az egesz erdekes lehet. Elteszem en is tarsolyba (koszi a tippet). Kicsit nehez, de ez eleg barati ar, es az RTM technologia eleg jo. A patinas Boyd (USA kerekgyarto) tulajdonaban vannak. [link]
-
dom1n0
őstag
836 dollár és free shipping, amit linkeltél 717 euró + még rájön a szállítás, gyakorlatilag még olcsóbb is, és ez azokhoz képest egy felsőpolcos kerék.
-
mauimagic
senior tag
Elitewheels tuti jó, a ratchet agyuk egy az egyben DT koppintás, szervizelhető, tartós.
A montiban talán 2 szezont futott eddig nálam, pont mostanában cseréltem az egyik csapágyat a hátsóban kb 7k kilóméter után, ami nem egy világbajnok szám, de sarat, mocskot kap sokat.
A ratchet rendszer szinte újnak néz ki, évente 2szer kipucolom, de nem sok retek jut be, szal sikerült jól lenyúlniuk a svejciektől
Mondjuk az én agyamra nem elitewheels van írva, de ránézésre, robbantott ábra alapján ugyanabban a 15 milliós kínai zsákfaluban készül az is.
-
dom1n0
őstag
Sziasztok,
mivel nagyon közeleg a születésnapom, szeretném meglepni magamat egy karbon kerékszettel.... mert megérdemlem
40-50 mm közötti, TLR, rachetes legyen, ha lehet straight pull küllőkkel, és legyen hangos is...
és nagyon max 700 euro körül költenék rá....
megköpköditek ezeket
vagy javasoltok valami mást700 euróból szűken már kijön a 9velo is: [link]
10% lejön a listaárból hambini10 kóddal. -
Seep
senior tag
Sziasztok,
mivel nagyon közeleg a születésnapom, szeretném meglepni magamat egy karbon kerékszettel.... mert megérdemlem
40-50 mm közötti, TLR, rachetes legyen, ha lehet straight pull küllőkkel, és legyen hangos is...
megköpköditek ezeket
vagy javasoltok valami mástElitewheels Slt gravel alirol 430Eur-ert?
-
SteveAd
tag
Sziasztok,
megköpköditek ezeket
vagy javasoltok valami mástEn pont a napokban kezdtem egy kicsit beleasni magam (egyelore csak tajekozodas szinten). Ugy latom, erdemesebb direkt kinai (Xiamen a karbongyartas kozpontja) OEM gyartoktol rendelni ebben az arkategoriaban is, vszleg jobbat kapsz. Zen, Xiamen Carbon Speed stb.
Nemet webshopbol markas nyugatit (DT, Roval, Newmen) vennek, de azok ugye dragabbak. Ilyen Novatec es tarsaik vszleg feleannyit ernek valojaban mert rajta van az import/forgalmazas haszna. -
Hasaggymeg
Topikgazda
Van az, hogy nem tudsz/akarsz/lehet kint sportolni pár napig aztán ránézel a Stravara és reménykedsz mások sem mentek nagyon sokat és megküzdhetsz lelkiismeretfurdalásoddal...hát olyankor ne számíts kíméletes bánásmódra sem Jester, sem Toobee meg meg néhány kollégától sem mert kíméletlenül tolják neki szinte minden nap, ők tulajdonképp a lelkiismeretfurdalók akiknek már kudost adogatni is fárasztó, annyira gyakran kell.

-
Jester01
veterán
-
Dark Archon
addikt
-
Zoliwrc
aktív tag
-
rob210
nagyúr
-
vakablak93
őstag
Azért szeretem a mostanit is [kép] [kép] [kép] , és értelmes okom sincs a vásárlásra.
Kicsit azért reméltem lehordjátok a Campát mindennek is, és sikerül lehűteni a pénzpazarló kedvemet.
2860 EUR azért nem egy sajtos szendvics ára, idén meg már elköltöttem a dupláját 1 bringára már.De januárban meglátom.
Ha nem viszik el jan. közepéig akkor jó eséllel rávetem magam.
2016-óta ez lenne az első újonnan vett országútim.(ex)Cat: neked is köszi.
Melyik szett volt neked a bicajodon? -
parandroid
félisten
-
gbors
nagyúr
Pedig itt is jó idő volt, autó hőmérője 24 fokot mutatott, az utcai 26-ot
Hogy on is legyen, itt (Gran Canaria) valami elképesztően megszállott bringások vannak. Tele van olyan utakkal, ahol nem 4-esbe, hanem 3-asba kellett visszaváltanom, ezek meg tolják a Canyon outikkal mint a veszettfene. Oszt' a túloldalon meg persze nekieresztik 60-70-nel. Az aszfalt remek, az autósok meg láthatóan igen barátságosan viszonyulnak. Gondolkodom is, hogy valamelyik nap bérelek egy bringát

-
stickermajom
addikt
-
dom1n0
őstag
-
6030D
addikt
-
Dark Archon
addikt
-
mauimagic
senior tag
Nekem van, működik.
A cikkszámot jól nézd meg, mielőtt rendeled!
Az XT 8100 pl nem lesz jó M8120 hajtókarhoz, elb.szott superboost szabvány.
Mondjuk asszem Neked murvásra kell, ott még nincs ilyen kavarás
-
lsebestyen
addikt
-
gbors
nagyúr
Hát, jobb idő is kéne, meg azért most már a fák nagyobb részben kopaszok, szóval ezek a tájak sem a legszebb arcukat mutatnák... Bár most teljesen elbizonytalanodtam, Dörgicsén laknak jóbarátaim, az majdnem a felénél van a Veszprém-Badacsony szakasznak

-
Friczy
senior tag
-
fulton
addikt
am meg hiába ilyen könnyű - ahogy írtam ha kívülre pakolsz elveszted az előnyt: márpedig ez 25mm IR, amire hááát nem tudom hogy tennék e 28mm gumit. Oda már inkább 30-as (S TR 30mm -en 310 gramm magában), meg 32es dukálna. ezt csak úgy halkan jegyzem meg

#343705Hasaggymeg: jól tudod hogy bizonyos szinteken minden hobbinál csillagászati árakkal fognak a ceruzák. Megy a "minél könnyebb" harc. - árazzák.
-
fulton
addikt
Komoly hova lemennek
hát igen a T1100...egyre jobban billentik felé a mérleget - de ennek van árny oldala is..., aztán a könnyített agyak.. küllők, LB nél pl érkezik a carbon titánium küllő.. mindent bevetnekAz a tapasztalatom hogy nagyon tompít" HA: hiába könnyű a kerékszett, (ugye itt is a felni, aztán a küllő a lényeg az agy meg nem játszik szerepet) ha utána ráteszel egy "dögnehéz" rendszert, mondjuk 320-330grammot, sokat elvesz az éléből a játéknak. (már aki erre érzékeny)
Szóval, ezt úgy jó igazán kihasználni ha kvázi könnyű súlyt is pakolsz a peremre szerintem
Ezt tapasztaltam mikor az 1465 vs 1234 gr kerékszettet "variálgattam".
Érezhető a különbség egyébként a két szett között napi használatban ha ugyan azt a gumi rendszert használom. De mikor felpakoltam" tubeless rendszerként, nem igazán éreztem semmit, kb ugyan olyan volt mint a DT a tpu rendszerrel. Pedig a kerékszett közt a súly különbség: 231gram. Míg a gumi rendszer közt: csak 90 gramm volt a difi (ennyivel volt nehezebb összesen a tubeless gumi + 35ml lötyi + szelep).
Ezért van az hogy az agytól "legkintebb" lévő forgó súly számít legjobban ahogy közeledünk az agyhoz, kevésbé.Én ezt sokkal többre tartom mint holmi RR egy élvonalbeli Pirelli vagy Conti gumit. Az igazi akkor van
mikor mindkettőt párosítani tudod - lásd: verseny gumik: TT, Corsa Pro Speed stb.. dehát azoknak ugye megint megvan a maguk böjtje. -
dom1n0
őstag
-
eddie1978
senior tag
Grat a review-hoz, jó lett
A téli cipőhöz meg annyit, hogy aki teker késő ősszel, és télen amikor lehet, az vegyen egy téli cipőt a csatos pedáljához, ez évekig 5-6 minimum ki fog tartani, és össze sem hasonlítható a sima cipő +kamáslival.... tapasztalat......
osszad el az árát, legyen 60ezer forint, akkor évi 10ezer ft-t megér a kényelem, ennél mindenki többet költ, mindenféle felesleges szarságra évente...Ugyanezen a véleményen vagyok. Nekem sokkal jobban bevált a téli cipő mint a kamásli. Terepen meg főleg. Nem megy alá a sár vagy hó. Nem csúszik fel az orra ha gyalogolni kell pár métert. Ebben meg el is kopik, szakad az anyag, hiába a megerősítések.
Már egy ideje két Nortwave cipővel nyomulok. Van egy Celsius XC GTX és egy Raptor Arctic GTX a hidegebb napokra. Szerintem az itt említett 5-6 évet simán kibírja. Az előző azért ment nyugdíjba, mert az még tépőzáras volt és kezdett már gyengülni a tépőzár. Még lett volna benne pár szezon simán. Nem ázott be patak átkeléskor sem. -
rétisün
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- (kiemelt téma)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- VGA kibeszélő offtopik
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo drón szett - 500 méteres magassággal
- Dyson Airwrap i.d. HS0 ceramic patina/topaz multifunkciós hajformázó + kiterjesztett garancia
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5386
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Maradna elől a 10-s hajtókar és FD-R 8050-s első váltó lenne meg a grx Di2 hátsó váltó
Azért na.

bicikliszervizes benézte ezt a dolgot rendesen.
Majd egy tt nyereg az még kelleni fog, meg a 46/32-s első tányér sem időfutamhoz való...

Figyeljetek a frissítésre....
és a képfeltöltésnél meg nincs forgatási lehetőség a PH-n
Nem , nem tudom elforgatni, hülye iPhone selfie
ilyen lett
gp5000+ űvegszilánk.....
Nem értek ehhez...sem. 
2016-óta ez lenne az első újonnan vett országútim.
Hasaggymeg