Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
f4lcon
üzenetére
En megvettem.... Shimano hidros fekek vannak rajta, nem marokvaltos, hanem rendes 8 sebis pocogtetos, es a vazban fut a kabelezese. 7,92kg -ot nyom a bringa, szoval nem lett a tomeg sem behazudva.
Elso blikkre minosegi, a vaz is rendben van, fenyezese spot on, osszeszerelesi minoseg rendben van, profin volt csomagolva. Nagyon allitanom sem kellett rajta, egyedul az elso lancleeses vedo volt rosszul pozicionalva.Eladni nem szeretnem, mert van egy masik pici, aki megorokolne.
Direktben nem tura bringat akartam neki, lasd woom EXPLORE 4. Igy hozzaszokik ehhez a geo -hoz, poziciohoz, es talan konnyebb lesz neki kesobb egy outi, vagy MTB, ha megszereti a tekerest.Egy szep karbon elso villat elbirna azert.

-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Kislányomnak nézek bringát, 20" -t. Eddig Cube felé hajlottam, Cube Acid 200.
De ráakadtam Sportega -n erre a Beany Blaster XC -re. Amiért érdekes lehet, az a tömege, 7,9kg -t ír. Azért a többi 20" az inkább 10kg körül van.
Nagyon hulladék lehet ez ennyiért?
-
MPowerPH
félisten
válasz
dom1n0
üzenetére
Na, az nem èn vagyok, aki a brandet megfizeti. Már a montis kerékszettnél látszott ez, és igazam lett. Az 1350EUR -s kerékszett körbepisilte a túlárazott márkás szetteket.
Btw, a Felt mindenképpen megmarad. Remélem megvetem a lábam ott, ahol most vagyok, és jó lesz munkábajárós bringának. De 500 -at már nem költenék kerékre. Kb. az most a bringa ára a Zipp -ek nélkül.
-
-
MPowerPH
félisten
Erről a kínai márkáról hallott már valaki?
Itt találtam egy kerékszettet, ami 50mm magas, és 1275g a szett.
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
dom1n0
üzenetére
Most akkor mégis rosszak a túlsúlyos outik?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem gondolnám, hogy ennyit számít az összsúly, ám a váz merevsége nagyon nem mindegy az erőátvitel szempontjából. Rendesen megtervezett karbonváz mellett már ott is a plusz pont.
Ami sokat dob, főleg mászásoknál, az egy könnyű kerékszett. Míg csúcs hajtásra nem költenék, amivel megtakaríthatsz pár 100 grammot, egy csúcs kerékszett óriásit dob az egész tevékenység minőségén. Na meg gyorsabb leszel.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Friczy
üzenetére
Adagolhatóság nem összehasonlítható. Mondjuk utólag egy hidrós tárcsafék sem vágja földhöz az embert.
Ha úgy és ott használja a user a montit, ahogy kell es ahova való, akkor a felniféket el kell felejteni.
Szerintem én montival 1 nagyobb körön többet fékeztem, mint outival 2 év alatt összesen.
-
MPowerPH
félisten
válasz
dom1n0
üzenetére
Na, most elvileg én úgy olvastam, azért szar a Fenix 6X, mert a HR szenzora pocsék. Igen, Fenix 7 már fejlettebb szenzort kapott....
Vagy tényleg csukló függő, vagy számít a viselet, környezet. Én mindig jobban megszorítom, ha sportolok vele. És bár távol áll tőlem a gyantázás, ahol az óra szenzora van, ott legyantáztam az alkaromat.Az tény, a reakcióideje lassabb, van némi késés, de a stintek végére ugyan az az átlagom, ugyan akkora tempónál helyén van a pulzusom is.
-
MPowerPH
félisten
válasz
mauimagic
üzenetére
Kemény... Nekem csalódás a HR pánt maga, mert analizálva a Fenix 6X méréseit, nem nagyon van eltérés... Sőt, nálam konkrétan zero.
Gondolom ember függő, mindenkinek máshogy mérhető a csuklója. Úgy, ahogy nekem vérnyomást nem lehet jót mérni az új elektronikus mérőkkel, úgy gondolom másoknál a pulzusmérés nem az igazi.És továbbra sem kényelmes, konkrétan zavar.
-
MPowerPH
félisten
Egy 2019 évjáratú Trek Madone SLR 9 -nél az Isospeed mennyire gyenge láncszem?
Meg szabad venni? Nem csak egy plusz hibaforrás? -
MPowerPH
félisten
válasz
lsebestyen
üzenetére
Szingó, köszi. Igen, arra gondoltam. Csak mert van pár jó aero kerékszett a piacon, ami ilyen 40-45 -os magas max, aprópénzért. Ha nem is adnám el a mostani Zipp -eket, egy ilyen szingós szett beleférne mellé. 1150g körül vannak, az meg -500g -ot jelentene, ami már tapasztaltam, elég sokat dob, főleg kigyorsításokkor.
Én meg ilyen grammozós hülyegyerek vagyok.
És mivel nem telik rendes bringára, csak ilyen régi szarra, azzal főzök, ami van.
Btw, a mostani Zipp -eket egyébként is cserélném, mert a mellett, hogy nehezek, fölöslegesen magasak. Szélben nem komfortos velük menni.
-
MPowerPH
félisten
Tubular -vagy hogy a pitlákba hívják, felni/gumi párossal van valakinek tapasztalata?
Tényleg akkora szívás mind a felragasztás, mind a használat? -
MPowerPH
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
-
MPowerPH
félisten
válasz
dom1n0
üzenetére
Ma egyszerűen nem adta. Helyette 30km után hazajöttem, és elmentem, futottam egy 6km bemelegítést, és egy lactate threshold -ot, csak hogy felavassam a pántomat.

Na, az jobban esett.
Csak ez 2 órámba került, ami azt jelenti, 2 órával később egyek ma aludni.
Btw, nem akarom én lemeccselni. Fulton volt az, aki anno szembeszélnek rendszeresen vonatozott, aztán meg vitorlázott. "Chasing the tail wind"

-
MPowerPH
félisten
válasz
dom1n0
üzenetére
Én is elmentem kerülni, de már előtte is lent voltam, aztán jött a szokásos, most már sok hete tartó erős, idegesítő szél, ami elvette a maradék kedvemet.
Inkább lepucoltam, lewaxoltam a bringát, mert még sáros volt az esős körök után. Meg megnéztem ezt a pulzus pánt óra kombót. És rohadtul rájöttem arra, hogy nekem hót fölösleges kerékpáros computert vennem, egyenlőre. Felpattintva az órámat látom a 3 adatot, HR, sebesség, és megtett táv. Kezeli a pántot, radart, csipog is, ha jön az autó. Kedvencekhez adott szegmenseket bedobálja. Climb pro nincs, az mondjuk biztos jó dolog. De pl. navigáció nekem nem is nagyon kell, a nélkül megvagyok. Nem mintha nem tudná a Fenix, csak nagyon egérmozi.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ki fogok próbálni valami nevesebb gyártótól is nadrágot és mezt is Aliexpressről. Még azok is töredék áron vannak a nagy márkák középkatos termékeihez képest.
Szóval... Akkor melyik brandeket nézzem?
-
MPowerPH
félisten
válasz
mauimagic
üzenetére
Nekem ilyen. Vagy az lehet, hogy az én combom nagyobb az átlagosnál a méretemhez képest, és az kitágítja, amit az anyag már nem visel el. Magyarul, nem pipaszár lábaim vannak. Tulajdonképpen van is rá esély, mert az izomtömegem egyedül a lábamban nem csökkent. Guggolás, lábnyújtás, hajlítás nagy súllyal kompenzálja a kerékpársport romboló hatását.

-
MPowerPH
félisten
válasz
dom1n0
üzenetére
Na, akkor az nem tágul. Ellenben az anyaga igen, ugyan úgy lógni fog.
Teszem hozzá, 3 hónap alatt adja meg magát. A komolyabb nadrág árán kb. 14db ilyen kínai bib short belefér a büdzsébe.
Akkor az 14x3 hónapra elegendő nadrág.Szóval nézek én is valami márkásabb kínait. Szerintem tudnak jobbat is csinálni, csak lehet 3x többe kerül, mint a noname.
-
MPowerPH
félisten
válasz
mauimagic
üzenetére
Az a baj ezekkel az Alis noname -ekkel, hogy a gumis comb részénél kitágulnak, és utána már nem fog a gumi megfelelően 'szorítani'.

Nem tudom, a 60-80.000Ft -os gatyáknál hogyan van. Azt már láttam, hogy a Castelli leggyengébb gatyája egy sz@r, és 37.000Ft. Nem tudom, a progetto betétes darabok jobbak e.
Decathlonbol ugyan így van a tapasztalatom szerint, mert azok ugyan úgy kitágulnak a gumis résznél, legyen az polo vagy mez. -
MPowerPH
félisten
válasz
Dark Archon
üzenetére
Gyonyoru ido volt.... Es 1m -t nem tudtam menni.
Pedig a banda ment mindegyik nap. -
MPowerPH
félisten
válasz
mauimagic
üzenetére
Nekem az NW nagy csalódás... Jó, nem a 100.000Ft -os cipőt vettem tőlük, de szvsz akkor is pocséknak gondolom a minőségét. A szerencséje, hogy akciós volt, és jóformán kínai cipő áron jött.
Mondjuk sisakból akkor sem vennék kínait. Főleg, hogy a ruhaszettje meg annyiba kerül, mint más bringája. Többször mentett már meg egy lehetséges fejsérüléstől a montis fejfedőm, amit végre nyugdíjaztam. Az autós találkozás óta meg volt repedve szegény. Az 400g fölötti darab volt, de nem is hatotta meg a fa, szikla érintése, de még az autón átrepülve, fejjel aszfaltra érkezve is vegvédett.
De ugye az nem kislányoknak való, mert nehéz.
Gondolkodtam, akinek ilyen gyenge nyakizma van, azt a sisak egyébként sem mentené meg, max az agysérüléstől. Nyaka törne, mint a ropi egy nagyobb becsapódásnál. -
MPowerPH
félisten
válasz
Lajmund
üzenetére
Szerintem poénnak szánták. De van ennek a sportoló típusnak is hibridje. 100kg, szín izom, nagy súlyokkal edz, de mellette megy a kardió is, és az fm -et 4 perc körüli pace -el futja. Na, én arra lennék kíváncsi inkább, hogy a szervezete mit kezd egy ilyen szituációval.
-
MPowerPH
félisten
Erő és tömeg, vs. hegymenet.
Beszédes, és a palinak azért van lábizma is. Csak valszeg nem erre való, meg azt a sok izmot is fel kell cipelni a hegytetőre. Most ugyan ez egy 90-100kg -os embernél, aki nem is sportol, gondolom még rosszabb. -
-
MPowerPH
félisten
válasz
dom1n0
üzenetére
Jó, függ attól, hogy aero vagy mászós bicaj. De lényegi különbségek nem nagyon vannak, mert az UCI minősítésű vázaknak megvannak az engedélyezett paraméterei, nem?
Jóval nagyobb a szigor, mint MTB -nél, ahol 2 generáció között is óriási különbségek lehetnek geoban.Szerintem azokat a versenyvázakat mi nem kapjuk meg. Ott elmennek a végsőkig.
De nem gondolnàm, hogy egy 750g -os factR12 karbonból készült váz gyengébb lenne, mint egy 1100g -os 'alap' karbonból készült. Meg az OCLV800, meg a Toray -tól talán a TC1200?! -
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz
rétisün
üzenetére
Akkor maga a felnifékről tárcsafékre váltás messze nem indokolhatja a 8,5kg -os milliós bringákat.
A végén tényleg megérheti kínából nézelődni...
Valamelyik kínai, nevesebb gyártónál láttam 800g alatti vázat, ha minden igaz. És még csak nem is PF volt, ami csak plusz pont lehet.
-
MPowerPH
félisten
válasz
rétisün
üzenetére
Be is b@szna, ha a tárcsafék 1,5kg túlsúly lenne. Tárcsafékes bringánál a felni könnyebb, átlagosan 200g -al, mert nincs fékfelület kialakítva, cserébe hordozod a tárcsát. Nézegetek felnifékes szetteket a 404 helyett, és nem nagyon van 1500g alatti. Ez kb. egál. Bár a tárcsa sem 200g, mert Maguránál a 160 -as SL volt 100g telibe, ne már outira a tárcsa nehezebb legyen.
A patkó féktestek sem könnyűek azért. Montira az MT8 szett 450g -os, fékkarokkal. Mennyi egy Ultegra féktest? Mennyivel könnyebb egy patkófék? -
-
MPowerPH
félisten
válasz
dom1n0
üzenetére
Napokban én is jártam úgy, hogy szemből kielőzte a traktort az autó, miközben én jöttem. Az ütközést úgy kerültem el(ami fatális lett volna), hogy levágtattam a zúzottköves padkára, majd a gazba. 25 -ös, felfújt gumival ez nem volt nagy élmény, még mutogatni sem volt időm, mert arra figyeltem, ne bukjak. Ilyenkor persze jó lenne a kamera, mert felelősségre vonnák. A mázlim, hogy tudom, hol lakik az elkövető, és már voltam is nála egy 'baráti' beszélgetésen.
De alapjában véve felénk ez a ritkább eset, mert az autósok 95% -a a másik sávba sorolva kerül.
Nekem a motorosokkal több gondom van. Sokuk direktben közel megy el, és pont akkor húz egy gázfröccsöt, amikor beér mellém. Az nem szokott jól esni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
dom1n0
üzenetére
Felőlem ott marad, amíg az idő meg nem eszi. Én elégedett vagyok a kínaival. Bár most nyárra akarok venni egy szettet, ami minőségibb, de nincs elszállva. Kínából mondjuk nem nehéz.
2 szettem van, ez került 15.000Ft -ba. Rázánnám a dupláját is, abból talán kijön. Ennyiért ezektől a brandektől egy belépő nadrág nem jön ki. Siroko sem, hiába van állandó szuper leárazás. -
MPowerPH
félisten
válasz
MC Pite
üzenetére
Ez mindegyik megvan, köszöni szépen. Még valami? Komfort útfelület függő leginkább.
Hasaggymeg: Felütéstől én is féltem anno, főleg érkezéseknél, ha sziklára sikerült ugrani. De felütni soha nem sikerült. Volt, hogy megpróbáltam 1.3bar -on is, de ahhoz már nem volt merszem tartósan. Pedig lefelé az adta a legjobban.
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nem is ajánlanám. Azt mondják, elég csattogós lesz a váltás tőle.
Csak utaltam rá, van kínából megoldás. De tudsz venni rendes csapágyazott fogaskerekeket is, az sem drágább. Sokat nem spórolsz am vele.
Btw, én kicseréltem a Dura Ace -emen ezeket, de a gyári új sem egy csoda. Anno a montin a Sram XX1 -nél brutál könnyen gördültek ehhez képest. Egyszer ha eljutok oda, és veszek bringát, nem szutyok Shimano lesz rajta.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ennyiért már van kínai karbon kanál is. Az is kerámia csapágyas, csak ezeket a túlméretezett fogaskerekeket kapta. Ceramicspeed koppintás.
Nem tudom, ér e valamit.Mod: Elfelejtettem a bringát szervizbe vinni.
Ma esett le, hogy az elmaradt. Outiknál mi az, ami karbantartást igényel úgy, hogy saras-vizes időben nem volt használva, és mosni is úgy mosom, hogy nem folyik orrán-száján? -
MPowerPH
félisten
Olyan csuda jó idő van, megkívántam a kinti tekerést.... Jah nem.
Sporttárs meg ma ment Balatont körbebicajozni. Biztos élmény lesz a 80km/h -s széllökésekben.
-
MPowerPH
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
DPD -s a srác, aki az egyik partnerétől szokott kapni. Nem tudom, hogy Németországban árulják e, vagy csak átutazik. Ugyan innen szoktam kapni Enervit ISO gélt is.
Hasaggymeg:
Így van. Na de miben nincs? E621 -et néztem, de nem látok róla rosszakat. Maltodextrin meg mindenben van. -
MPowerPH
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Persze. Fűszerek, meg tenyésztett szöcske, lisztkukac. Semmi mesterséges.
Én imádom... Ezzel fogyok, mert az esti rágcsálás helyett ez jött a menübe a chips, popcorn helyett. Mindegyik Finnországban készül, de barátom Németországból tudja hozni 'ingyen', gyűjtővel.Btw, én szeretem az ilyet... Horvátországban a tengerisünöket szoktam szotyizni a parton. Azt lehet nyersen is. De nyitott vagyok mindenre.
Kóstoltam már natúran, fűszerek nélkül is. Úgy nem annyira jó.... Sáska detto nem a legjobb. -
MPowerPH
félisten
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nem, ezt én rágcsálom, meg a lányom.
Barátom hordja haza kartonnal. -
MPowerPH
félisten
Találtam snacket tekerésekre.
Tudom, döbrögi azt mondja, ez rossz, és megvéd tőle.
-
MPowerPH
félisten
válasz
dom1n0
üzenetére
Szoktam menni egy sráccal itt a környéken, néha, ha Z1 -ezik.
Amatőr, de a 120km -es köreit is simán hozza 40km/h -s átlaggal. Ezt olyan 145 -ös átlagpulzussal hozza. Mikor mellé szegődök, 35 -ös tempónál én már bőven 165 -ös pulzus környékén, vagy a fölött vagyok, a srác meg 120bpm -el fütykörészik, és beszélgetni próbál.
Igazából 40 -nél én rá vagyok borulva a kormányra, nem eszegetek meg iszogatok. Nem is tudnék, mert minden létező nyílásomon a levegőt venném, ha lehetne.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Én 3km/h -ra raktam még annó, azóta úgy is van. Az még pont eleg volt a Mecsekben a legnagyobb emelkedők megmászásához is. Ellenben ha megálltam, és belesétáltam, még nem indította el. Manual pause nem a legjobb, mert az esetek jelentős részében elfelejtettem elindítani.
-
MPowerPH
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Nem venném rohanósra... Balcsinál annak nincs sok értelme. Meg nagy száguldásra kötve hiszem, hogy képes lennék. Eléggé eltunyultam a sok z2 miatt.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nem félem a hegyeket.
-
MPowerPH
félisten
Megy valaki idén Balatont kerülni?
Nem UB -ra gondolok. -
MPowerPH
félisten
válasz
Maximum1
üzenetére
Nem tudom, de személy szerint támogatom az ilyet. UK -ban tök fura volt, hogy egész évben rogyásig voltak a túraútvonalak, pedig az angol átlagnál gnómabb emberek sehol nincsenek.
Morgok én is a villanyos bringásokra. De azok is mozognak, és ha nem pofátlanul teszik, akkor nincs nagy gond.
Btw, városból menekülni kell, nem ott bent tekerni a sok majom autós között.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Bár utálom az összes ilyet....De legalább mozognak. Gondolom meg is dolgoztak a pénzükért. Gyerek is inkább bringázzon, mint plázába hordják.
Gyere el erre a környékre.
Nah, itt aztán tele van ilyennel. Burzsuj partos 'kollegáim' már nem tudnak mit kezdeni a fizetésükkel, nem is nagyon látsz 3 milla alatt outit. A szerkó, amiben mennek, meg szerintem önmagában egy jobb használt outi ára. -
MPowerPH
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Okés, akkor marad ez. Szerintem is jó az ár.
Akkor sorted, és addig megy az órám a kormányra. De van egy olyan érzésem, ha az Edge 850 meg is jelenik, nem sok ráhatása lesz a 840 árára. Pont mint a 1050 az 1040 -re. -
MPowerPH
félisten
válasz
pbors
üzenetére
Fene tudja, ez ugyan úgy csuklón mér. Am jobb lenne, már utálom a pántot, de elvileg az a pontos.
Itt van 3 féle Garmin. Akkor melyik a jó? Gondolom most jön az, nem a legolcsóbb.

Nálam HRM Dual volt kölcsönben. A plussz funkciók pedig nem érdekelnek.
Szóval gondolom a HRM 200 vagy a Dual lesz a jó valasztás.
-
MPowerPH
félisten
válasz
dom1n0
üzenetére
Van komolyabb laborteszt is, ahol pontosan meghatározzák a zónáidat, mikor a legjobb az anyagcseréd. Itt is leírják, hogy az FTP önmagában nem elég. Csak hát nem kevés pénz, és amatőrként nem tudom, van e értelme ennyire belemenni.
Nekem 186 -nál maxol a pulzusom az óra szerint. Ha szegmensezek, akkor ki is szoktam használni. 180 -as tartományban is elvagyok egy darabig, és ugye az az igazi anaerob edzés. Persze folyamat azt írják, azt nem kell edzeni, aerob zóna edzéssel kitolod az anaerob tartományt is.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Ringman
üzenetére
Szerintem tök normális. A sok pozitívum, mint a jó tapadás, és mellé az alacsony gördülési ellenállás az ezzel járhat. Gyorsabban öregszik a gumi anyaga.
Nekem úgy mondták, hogy évente érdemes outira új gumit venni. Na most én sem mentem tavaly sokat, nem vettem, de az enyém még rendben van. És 8 bar fölött használom, amitől elvileg az oldalfal gyorsan kirepedezik. -
MPowerPH
félisten
válasz
dom1n0
üzenetére
Ha már alvás... Műszakban sikerült 2 órát aludni, aztán itthon még ledöltem 1 órára. Szóval összejött 3, tegnap 5, az is 2 részletben. Nem ideális, de nem alszom át a napot.
130 gyenge Z1?
Mennyi neked a max. pulzusod? Nekem most a zónák az utcsó laktát teszt szerint a Garmin álltal vannak belőve úgy. Viszont nálam a Z2 az 130-149 között van. A 149 -et egyébként kétlem. Futós topikban megmondták, hogy az ideális a Z2 tartomàny alja. Számszerűsítve az a jó, ha 130 körül maradok, de a 140 -et nem nagyon lépem át. 186 -os maximum pulzussal értendő, annyira még megtudom pörgetni.
De ahogy írod, 150 -ig nincs bajom tartós terhelésnél sem. Fölötte kezdődnek a problémàk.Szóval én önhatalmúlag meghatároztam a 135 -ös átlagpulzust a Z2 -es menetekre. Amikor keményebben nyomom, akkor sem megy az átlag (nem a pillanatnyi) 145 fölé.
-
MPowerPH
félisten
válasz
dom1n0
üzenetére
Már miért ne lennének jók?

Én voltam anno futópadon kiméretni volt főnökömmel UB előtt. A labor mérés jóformán ugyan azt hozta, mint az, amit a Garmin kimért.Bringánál nagyobb a zónák tartománya, az látszik ebből is. FTP -t nem tudok mérni, de azt majd csak megemésztem. Nagyjából tudom, milyen terhelést meddig tudok fenntartani, csak kell látnom a pulzust. Az biztos, hogy ezzel az átlagos 130-al kimegyek a világból, mert nem fáradok. Direktben megnyomtam ma is a közepe felé, de csak 150 -ig engedtem. És a végén, utcsó 18km -en ugyan ez, csak felengedtem 160 -ig. Valahol addig vagyok jó, fölötte egy idő után már érzem, hogy hosszú távon ez sok lesz.
-
MPowerPH
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem nem kell ennyi adat.
Wattok nem érdekelnek, csak mérje a pulzust, és tudjak laktát küszöböt mérni. -
MPowerPH
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Gondolom megkapja az LCD kijelzőt.... Meg a hangalapú navigációt. Ami nem tudom, hogy előnynek számít e. Jobb hardware az evidens, gondolom a most leköszönő generáció megjelenésekor is gyengus hardware -t kicsit megpiszkálták.
Akkor lehet várok. Viszont veszek egy pulzuspántot, az órámnak meg egy konzolt, és akk átmenetileg így oldom meg.
Még jó, hogy megláttam èlőben az 1050 -et. Már el volt mentve több helyen is az 1040, hogy akkor az lesz. -
MPowerPH
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Nem jó az ár, nem is nagyon akciózzák.
De már egy ideje várok....
Rászántam magam, mert vsn egy olyan érzésem, hogy a 850 majd 1050 -től max. 5% -al olcsóbban jön csak, magyarán lesz egy brutál nagy difi a 840 és a 850 ára között.
-
MPowerPH
félisten
Közben végre megjött az elhatározás computer ügyben. Direktben megvártam, míg ismi megveszi a 1050 -et. Nem azért, de sznobizmusnak jó, egyébként meg borzasztóan mutat az outi kormányon. Szimplán túl nagy. Eddig sem 1050 -ben gondolkodtam, de az 1040 és a 840 ugyan annyiba kerül. Marad a 840, az nem kitüremkedő.
Kell vegyek pulzuspántot is. Van alternatíva a Garmin helyett? -
MPowerPH
félisten
válasz
balintbaba
üzenetére
A léptető előtt nem lassítani kell. Pont akkor buksz fejre. Azt tempoval meg kell ugrani, lehetőleg úgy, hogy a súlypont is jó helyen legyen.
De így nehéz látatlanban.
-
MPowerPH
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem full rossz a BMI -m. Most elindultam lefelé tömegben, 82kg -nál járok. 27,4 a testtömeg indexem. A kalkulátor szerint 65kg lenne az ideális. Ez a netto marhaság. Felső határ meg 75kg. Az még teljesíthető is, talán, bár 76kg -nál még soha nem voltam könnyebb.
Btw, Z2 -zesbe rakok brutál tempós szakaszokat, de a Garmin folyamat sír, hogy kevés az anaerob mozgás, több kell. Akkor hogy van ez, hogy csak z2?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MPowerPH
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
A srác sem tud futni. Túrabringázni szokott, ott nagyjából egyenesen ül, de brutál pulzusa van sétabicajozgatással is.
Ez persze a ló túloldala, mert a sok zsír is terheli a szervezetet, de e mellett a sok épített izom is. De bmi indexet szépen kétvállra fektetik az ilyen manuszok. -
MPowerPH
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Á, tényleg, BMI. A másik nagy ökörség, ha már izom, zsír, meg magasság testsúly. Munkahelyen beléptetésnèl kollegàm megkapta, hogy a 180cm -hez a 102kg sok. A döktőrnő kielemezte. A mérést az asszisztens csinálta. Kijött, hogy elsőfokú elhízása van.
A dolog szépséghibája, hogy az ott nem igazán zsír volt rajta, hanem izom. És nem is a felpumpált fajta. Van rajta zsír a tömegelés miatt, de a kockái jól láthatóan megvannak. Vissza kellett mennie vizitre. Doktornéninek aztán tudatosult, hogy feldughatja a BMI méréseit a púzójába.
Mi meg jót nevettünk, mert elég ránézni emberünkre, hogy tudjuk, valószínűleg lesz pofára esés, mikor lekapja a polóját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Direktben nem tura bringat akartam neki, lasd woom EXPLORE 4. Igy hozzaszokik ehhez a geo -hoz, poziciohoz, es talan konnyebb lesz neki kesobb egy outi, vagy MTB, ha megszereti a tekerest.
Ez még baráti így, jól teljesítő nemzeti pénzeszközünk hanyatlása mellett is.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig a banda ment mindegyik nap.

De már egy ideje várok....