Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-26 14:36:02

LOGOUT.hu

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#137532) trialboj


trialboj
őstag

Hétvégén bepróbálkoztunk az erdővel, annak ellenére hogy sok eső esett a héten is. Ahogy leértünk az aszfaltról, 200m kellett hogy bokáig elsüllyedjek.

Szívás ez felfele, de lefele sem szórakoztató, mondjuk tény hogy jobban kell figyelni 20 tempónál is mint szárazon 40el, de ettől még tatás a tempó.

26km terep után, egy völgybe ereszkedtünk, és megjelent egy kis patak az úton :U , áramlással szemben tekertünk a földúton, nem tudom hogy nem lazult fel a föld, de nagyon szürreális volt, aztán a végén, mikor le akartam térni hirtelen átment iszapba és elnyelte a bringát. Vicces volt, vagy lehet kínomban nevettem nem tudom, de tele ment sárral a lánc, felfele csak tolni tudtam, ott is folyt a víz, nem is értem honnan jön ennyi víz, itt nincsenek tavak, 2 napja nem esett mégis sodrással folyt le a víz ezen a részen.

Hátsó váltó görgő kapott rendesen sarat, muszáj volt bontani, benzinben kimostam, már nem pörög olyan vidáman, de tiszta, és tele van friss zsírral.

Május is fos hónap volt, sárral minden fele, terepen élvezhetetlen minden út, de ez a hónap is rettenetesen néz ki időjárás szempontjából, már így is mindenhol mocsár van, 2-3 naponta esik, tehát esélytelen hogy egyhamar élvezető legyen egy erdei út. Ekkora pocsolyák alakultak ki sok helyen, nem folyik le belőle a víz semerre, hány hónap míg ez kiszárad, amilyen jól indult ez márciusban, most akkora egy szopás az egész.
#OutiKellideCuzMTBisDead

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.