Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#91547) Viktoár


Viktoár
addikt

Az előbb emntem egy csatát az artctic region-on.Én AT7-tel eldöcögtem a J7-es mezőben lévő kis sziklához hogy a halálkanyar nagy részét tudjam fedezni.A tigris1 meg a T25/2 előre ment a G9-be.

Azon az oldalon az ellenségnél 2db kv1-es,1 tiger p,egy su100y és egy tog II jött,A T25-öt elég gyorsan kiszedték csak csipkedni tudott az ellenfélből és egyedül maradt a tigris.Elkezdi nyomni a segítség gombot.Írom neki hogy húzódjon visszább mert a kanyarba ne tudok belőni és fedezni.Kicsit visszább jött,az egyik kv1-et kiszedtem mellőle és leamortizáltam a su100y-t amit aztán ő kilőtt.

Ekkor azt írja hogy menjek előre mert én nagyon páncélozott vagyok és hiába lőnének. :D Mondom neki hogy ja mert a tigris meg papírból van.Erre elkezd tomatózni. Írom neki hogy egyrészt lassú vagyok és és nem tudom elrejteni a gyenge pontomat ugyanis a kupola simán belőhető.Mire a kanyarba érek szétlőnek.

Akkor már voltam minden a szemében,retardált meg noob és töröljem le a játékot.Szimplán azért mert nem indultam egyedül a halálba.Őt aztán kilőtték,mert győzött a többség hiába húzódott vissza a kanyarban lévő sziklához pedig támogattam csak már az elején szétlövette magát és kevés volt a hp-ja. Aztán csatlakozott mellém egy kv1-es de az is lehagyott és mire a kanyarba értem lenullázta a tigerp.Azt én elintézem,elég buta volt mert nem a kupolát lőtte és közben az arty megtalált.

A lényeg hogy fedeztem a tigris1-et ameddig tudtam,de mindenkit nem tudtam kilőni mellőle.Utána egy szemét alak voltam mert nem indultam a halálba őt megmenteni.Az AT7 nem az a rohamozós tank főleg ha 4-5 tank van velem szemben.
Sajnáltam de nem láttam értelmét megindulni ekkora túlerővel szemben.A sziklánál be tudtam úgy állni hogy csak a löveg látszódjon és a kupola ha nem is teljesen de védve volt.Én úgy gondolom hogy az AT7-el azt játszottam amire való.A tigerp után mentem tovább és még artyt is sikerült elkapni.
A vége ez lett:

Üdv:Viktor

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.