Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#78552) rlazol válasza fsb1000 (#78543) üzenetére


rlazol
addikt

NEM. ez nem ennyire fekete-fehér. :N

akkor lenne a fejlesztő szándéka egyértelmű, ha ezzel a közös chat és rádióforgalmazásból is kizárná valamint a másik csapatnak is jelezné a kékülést (és ezáltal a bele lőtt sebzés is más elbírálás alá esne és a szenvedő csapat minden tagja kompenzációt a felborult egyensúly miatt). :K

A fejlesztő tudja egyértelműsíteni a szándékát, és ezt meg is teszi amikor egy pont után BAN-t alkalmaz. :K

Az én álláspontom szerint a kék szín egy figyelmeztetés. Egyrészt a csapattársaknak ("óvatosan kezelendő"), másrészt az adott játékosnak ("ban lesz a dologból!").

álláspontom bizonyítása:
Tomato koromban totál véletlenül, merő ostobaságból kaptam egy óra bant. Visszatértem, kék voltam. Értsd: jópárszor kékként dobott be a csatába. Egyértelműen az egyik csapat tagja voltam, különben más oszlopba kerülök stb. De nem, csapattag voltam. Pl. tudtam jelezni, a cseten keresztül, h veszélyességem csak a hülyeségemből fakad. Pár csata után ez megszűnt. Még pár csata után a garázsnevem is megszűnt kék lenni.

következtetés:
A fejlesztő tehát egy kétfokozatú (garázskék-csatakék) figyelmeztetést ad, amivel a megadja a lehetőséget a játékosnak, h összekapja magát. És igen, megadja a lehetőséget a csapatának is, hogy büntetlenül kilőjék, ha szükséges. És sajnos ez ad egy kiskaput, mert a fejlesztő nem feltételezi, hogy bárki TK-z egy olyan játékost, aki az adott csatában erre nem szolgál rá, csak azért mert megteheti, pedig az illető akár hasznos is lehetne a győzelem szempontjából.
Értem én: megteheted, megteszed. Büntetlenül kibaszhatsz valakivel, hát kibaszol. Ráfogod arra, hogy nem kockáztatsz, pedig tudod jól, hogy arrébb is mehetnél. :(

Ez hozzáállás és emberi magatartás kérdése - te magad írtad pár órája, hogy a játékbeli viselkedés összefügg az IRL-vel.... <= ezt nem véletlenül tettem OFF-ba.

Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.