Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#59731) dfsz34 válasza dvids (#59727) üzenetére


dfsz34
őstag

Volt szerencsém az E3 búbjához. Amx 50 120 arannyal, négy lövés, egy ment át. Elméletileg ha szemben van, akkor a lövegtől kicsit felette és balra vannak olyan szellőzőknek kinéző dolgok. Az belőhető, de nagyon kicsi.

A kisebb amx-el próbáltam, kint maradtam, mondom ezt ki kell próbálnom, nem érdekel, hogy kiszed. Hat lövésből szintén csak egy sebzett ott, szintén arany.

Brutális egy jómadár az E3, jó eséllyel tényleg csak az aljának a két széle sebezhető szemből.

Más,

A hellcat-al tényleg nem tudnak mit csinálni. Hiába adtak neki brutális wn8 sebzés szintet, röhögve átviszi. Ugye azt magyarázta minden nagyokos, hogy azért jó a wn8, mert például hellcat-al nem húzható. Régebben el is hittem, mert régen játszottam vele, de most leporoltam. Még úgy is tank ászt lehetett vele csinálni, hogy vesztettünk és a bino-t a garázsban felejtettem, nem raktam rá. A csapatunkból én sebeztem 7 frag, 3,4k + 1k assziszt meg egy kv1s-nek volt 1,1k sebzése, az összes többi 13 tank összeadva sebzett 3,3k-t, kevesebbet, mint én egymagam. Így lett a medál miatt 1391 alap xp, de a binot sajnálom, mert ha nálam lett volna legalább plusz 1 frag, bár inkább több, sőt, sőt megkockáztatom, hogy le is tudtam volna hozni. Sztyeppén volt és jött az ellen foglalni, binoval megláttam volna őket olyan távolságból, ahonnan ők nem látnak engem.

Egyszerűen nem lehet mit csinálni a hellcat-al. Brutális op tank, nincs mese. Minden 4-5. csata vele ehhez hasonló, ász közeli eredmény, 1200-1300 alap xp. Néha kicsit jobban kijön a lépés, akkor meg ász.

Ja és még nincs 100% a legénység, csak a parancsnokot vettem aranyért, hogy a hatodik zérzék meglegyen minél hamarabb, a legények még 93%-on állnak.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.