Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#51348) Angel1981 válasza unravel (#51331) üzenetére


Angel1981
veterán

Ez egy örök vita, és teljesen tárgytalan.
Van aki szerint totál random, van aki szerint tudatos manipulálás, és van olyan, aki szerint valamifajta "bug".
dfsz34 és jómagam az utóbbiak közé tartozunk.

Még korábban néztem archív fórumbejegyzéseket, és ott az egyik kolléga valami 500 csatán át monitorozta a győzelmi arányokat, és egyértelműen látszottak bizonyos "vereségsűrűsödések" a grafikonon, mondjuk kb. 100 csatánként volt egy 20-30 csatás széria, ahol a győzelmi arány messze az átlag alatt volt - és ez szinte pontos ciklusok szerint ismétlődve.

Nagyon intelligensen állt a témához, úgy nem mondott semmit, csak közzé tette a nyers adatokat, mindenki gondoljon azt, amit akar.
Én annyit mondok, hogy minimum figyelemreméltó a dolog, mert én is hasonlókat tapasztalok, és a WG szerint ugyebár totál random az MM.

Nem akarom ezt folytatni, nem akarok senkit sem győzködni, mert a WoT nyerő / vesztőszéria már frankón olyan, mint a felsőbbrendű lényekbe vetett hit - van aki szerint ilyen, van aki szerint olyan, van aki szerint nem létezik, és végtelen vitákban sem tudja az egyik a másikat meggyőzni a maga igazáról. :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.