Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#217440) peterson79 válasza Bad Pritt (#217434) üzenetére


peterson79
őstag

Nem néztem utána, csak fejből nyomom. A Vk100 egész jó heavy tank, azzal lehet baromkodni a fronton :)
A Tiger 2 kapott buffot, bár még ezzel sem annyira halhatatlan, de sokkal jobb lett, mint korábban volt. Az E75 az egyik legjobb 9-es heavy a játékban. Talán Őt is buffolták, nem emlékszem, de azzal nagyon jó köröket mentem régen is. Első olyan tankom volt a német ágon amin érezni lehetett hogy van páncélja.

Az E100 is kapott buffot, azóta többen játszanak vele, egy kicsit használhatóbb és ugye sokan a kisebbik ágyúra esküsznek, azzal sokkal hatékonyabb, nagyobb a DPM vele. Mostanában párszor mentem vele,mert próbáltam az egyik küldit vele megoldani. Csak a szerencsétlenségemen múlt, hogy nem jött össze és közben olyanokat pattingattam, hogy az állam leesett, 4-5000 HP is összejött néha.
Szerintem lehet adni esélyt mindnek, csak tudni kell, hogy meddig mehetsz el. Nem igazi meta tankok, oké, de valakinek nagyon is kézre áll...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.