Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#214042) hulp01


hulp01
senior tag

Nekiálltam a francia kerekes ágnak. Kell az az ebr105. AMD szerintem nem volt annyira rossz, egész jól ment vele. A következő, a Hotchkiss kifejezetten állat a saját szintjén. Azzal nagyon jól ment. 70% feletti a winrate-em vele. A Lynx-et free-ből és tervrajzból teljesen kihagytam. Az valahogy nem szimpi és nem is tűnik túl félelmetesnek ellenfélként. Tegnap megvettem az ebr90-et. Hát eddig elég vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban. A sebességét elég kevés pályán lehet igazán kihasználni. A view range-e kifejezetten szar, pedig optika van rajta, és mindenféle legénységi skill a látótáv növelésére. Menet közben olyan mint az arty. Ha 6-ost dobsz, akkor bármit eltalál bármilyen tempóról. Ha nem, akkor megszívtad. Mondjuk a boratokat már eleve várom, mert abba a HE is nagyot sebez. Már a hotchkiss-szel is ez volt. :) A HE viszont tök simán pattog bármiről. A spot egész jól megy vele amúgy, de azzal az a baj, hogy nagyon rá vagy utalva a csapatra. Azok meg általában használhatatlanok. Álom csata: Prokhorovka, 3 arty, két-két light 1 8-as 1 9-es. Az ellenfél Ru-ját egyből spottoltam, kapott is két lövést, de maradt neki 80. Egy IS7 végig a pálya közepén lévő sziklánál volt. Nem közvetlenül mögött, hanem sokszor jóval lejjebb. Szinte folyamatosan spoton volt, és a három idióta arty nem szedte ki. Még a végén, amikor 150hp-ja volt, akkor sem tudta az arty kiszedni. Az RU nagyon jól osztotta be a maradék 80hp-ját, elég sokáig aktív volt, pedig többször is spotoltam. A végén egyedül éltem túl, az ellenfélnél még vagy öten maradtak, és simán befoglaltak. Na, mondom ez legalább egy patrol duty. Hát nem, az ellenfél ru-ja 100-zal több spot sebzést csinált. Amúgy 7100 spot sebzésem volt, szóval nem volt rossz csata. Ha az IS7-et kiszedik a hülye arty-k, akkor szerintem nyerhető lett volna. A 15-ös t55a light küldetés is meglett volna ezzel (asszem nincs más feltétel), de amíg sajnos az előtte lévők nincsenek meg, addig azt nem lehet elindítani. Remélem az ebr105 jobb lesz majd. Mert ellenfélként iszonyat OP-nak tűnik.
Ja, és az ebr-rel tegnap 30% körüli winrate-em volt. Semmit nem sikerült megnyerni. Lakeville-en is 5 tankot spotoltam középen (köztük egy arty!) és senki nem lőtte őket.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.