Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#213451) Pug válasza nomic (#213449) üzenetére


Pug
veterán

Pedig való igaz, hogy a nagyokat érdemes kiváltani, mindig, hiszen ott spórolsz a legtöbb XP-t. :K

(#213452) Geller72 válasza Viktoár (#213448) üzenetére


Geller72
veterán

Ahogy fentebb írtam, tegnap nekem ís gyanúsan jól ment. Ez ilyen. Nekünk ezt adta a wot karira. Had örüljön a nép. :D. Utána úgy is jön a bünti. Feljebb tolják a csúszkát és ennyi. :D.

(#213453) nomic


nomic
aktív tag

Annyira felidegesített az egyik meccsen az arty, hogy a végén én is mentem pár kört a GW Pantherrel, és VÉGRE SIKERÜLT megcsinálni a T28 utolsó küldetését. Már csak az LT-15 kell, az meg gyerekjáték, 4000 kombinált. :DD

Egyébként aki sokat szokott artyzni, az elmagyarázná, hogy mit lehet ezen élvezni? :DDD Lehet velem van a baj, de borzasztóan unalmas és frusztráló fentről osztani az áldást.

[ Szerkesztve ]

Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+

(#213454) Moleman válasza nomic (#213449) üzenetére


Moleman
addikt

Én kifejezetten szerettem a Csinut, nem tűnik jónak, de néha a papír páncéllal is pattint, a löveg pedig nagyon jó. A Csitóval már elég fosul ment, a Csirit pedig csak megvettem 1.5 éve a top of the tree-vel, azóta se mentem vele egyet sem, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni.

(#213455) peterson79 válasza Viktoár (#213448) üzenetére


peterson79
őstag

Mármint mi az ami furcsa? Hogy zsinórban nyersz? Aztán majd zsinórban vesztesz... ez teljesen normális, csak utóbbit nehezebben dolgozza fel az EGO.

(#213456) popey37


popey37
addikt

attól lettem szürke, hogy kaptam büntit, jobban kell vigyázni a számra :C :C
vannak árulók. :F

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#213457) Viktoár válasza peterson79 (#213455) üzenetére


Viktoár
addikt

Mi ebben a furcsa? Hogy az elmúlt 2 napban csak erőlködés volt most meg varázsütésre minden lövés oda megy ahova kell még célzás nélkül is. Tiger 2-vel pattintok még tier 9-ben is 2k körül...

Most tartok 13/12 győzelemnél. Észrevehetően tol az RNG és ez a furcsa. :K Ha sokszor nem tenne szopóra, nem kellene kompenzálni sem főleg nem ennyire látványosan. Eltűntek a hülye csapattársak, ha nem is mindenki de többségük ésszel játszik....

Nem mondom hogy rossz így mert élvezetes a játék csak ez olyan mintha kölcsönt vennél fel. Amikor megkapod akkor nagykanállal habzsolod az életet meg habzsi-dőzsi van, de tudod hogy vissza kell fizetni és akkor az nem lesz kellemes. :DDD

Látod pont erről van szó hogy "majd zsinórban vesztesz". Ez a nem normális hogy beleszólnak a wr-be. :U

Üdv:Viktor

(#213458) Swinegod válasza nomic (#213453) üzenetére


Swinegod
őstag

Amit én a legjobban élvezek az artizásban, hogy nem kúr fel a játék. Nincs fogyatékos csapattárs aki kitol, meglök, nincs olyan hogy egy kulcspozícióra egyeüdl megyek vagy nem megy senki, nincs olyan hogy meghalok mert az RNG azt mondta én low roll ő high roll, elég nagy pozitívum, hogy artival nem lő az arty és az se árt olyan nem nagyon van, hogy a világon semmit nem tudok csinálni, mert olyan a map. Legalábbis sokkal kevesebb

[ Szerkesztve ]

Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod

(#213459) Geller72 válasza Viktoár (#213457) üzenetére


Geller72
veterán

Ugye, hogy mennyivel jobb lenne mindenkinek, ha a tudása alapján sorsolná össze őket a WG? A kezdőknek is és a profiknak is. Igaz, akkor nem lehetne annyit farmolni a profiknak olyan egyszeűen. Meg nem lennének a nood, meg uninstallos privik sem. :D.

(#213460) popey37


popey37
addikt

ma játszhatatlan a wot. light berongyol hátra és a sorban látótávban álló ellen sorban fokusszal mindenkit kiszed és ez 10 csatából 9x igy megy, egyszerüen nem tudok hova menni a td-vel, mert a light jön és vége a dalnak. persze lelőni meg nem lehet a kerekest, max kritikus, de szalad tovább sértetlenül. és ha ez nem volna elég, mire ennek vége, akkor jönnek az artyk, hárman és mindenkit legyilkolnak. de jó ez ennek igy kell lennie. csak a wg azt felejti el, hogy ezt a játékot ajátékélményért és a kikapcsolodásért játszuk és toljuk a pénzt a wg zsebébe érte.
de tiltást azt osztogatják folyamatosan, most pl. csetbant kaptam, még meg is jelőlték miért, visszanéztem a replayt, egy betüt sem irtam a csetbe a játék során. beküldtem nekik, a válasz: így jártam.
mert a sok luzer csak belép és a 10 jelentést 5 csata alatt elhasználja, függetlenül attól, hogy volt e előzmény.
és a legrosszabb az egészben az, hogy játéktiltást is kaphat bárki, akinek összegyülik a megfelelő mennyiségű jelentés a neve mellett: sportszerütlen játék, afk, meg sorolhatnám.

ja és még valami, a wot a minimap funkciót nyugodtan kikapcsolhaná, sok hasznát úgysem veszi senki.

[ Szerkesztve ]

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#213461) peterson79 válasza Viktoár (#213457) üzenetére


peterson79
őstag

Nem tudom. Ezt már többször kifejtettem itt a topikban. Engem nem érdekel a winrate. Amit szoktam figyelni, az az, hogy mennyit sebzek a csatákban. Odateszem magam és megpróbálom kihozni a maximumot, magamból és a tankomból is. Ez többször sikerült, mármint, hogy lényegesen többet sebeztem, mint mondjuk a tankom HP-ja. Ez szokott a mérvadó lenni. Persze ahogy lépkedsz a tudás ranglétráján, ez egy idő után már nem elég, inkább a kétszerese vagy még több a jobb, de ahhoz meg unikumnak kell lenni.
Viszont ezt győztes és vesztes csatában is tudod hozni - kivéve persze az 1 perceseket, de igazából, ha jól helyezkedsz, akkor még ilyen esetben is elég szépen lehet aratni. Érdekes módon amióta azt az egy-két tanácsot megfogadtam amit láttam videókon, a winrate-em is nő...
Visszatérve egy picit a helyezkedésre. Rengeteg dolog múlik azon hova indulsz az elején. Vagy éppen azon, hogy látod-e a térképen mi zajlik és ha az egyik szárny beszakad vagy még mielőtt megtenné és Te olyan pozícióba vagy, hogy még át is tudnál menni és meg is teszed, ezzel megnyerve a meccset? Ezt minek lehet hívni? Taktikai érzéknek? Szerinted a jó streamerek és az unikumok miért használnak óriási térképet? Talán ezért?
Ezt mindet meg lehet tanulni és sokaknak sikerül is, de sokaknak meg nem. Na most ez utóbbiakon lehet farmolni sokat, illetve ezek miatt bukni a csatát :)
Mivel RNG alapú játék, sokszor nem úgy van ahogy szeretnénk, de sokszor meg meglepődünk, mert úgy van...

(#213462) Geller72 válasza peterson79 (#213461) üzenetére


Geller72
veterán

Nekem kb 2x jobb az eredményem, ha a nagy monitoromon tudok játszani, mert jobban látom és nagyobb is amap, mintha csak a notin. A szemem már elég xar, szóval nekem fontos, hogy nagy legyen a map. :D.

(#213463) popey37 válasza peterson79 (#213461) üzenetére


popey37
addikt

az neked ezek szerint sikerélmény, ha 100 csatából 90 vereség. hát én nem ezért játszom. ha ez kellene elmennék egy boxedző terembe és kihivnám a legjobbat, hagy verjen szarrá.
itt az a baj, hogy nagyon belenyúlnak a játékmenetbe, ráadásul van egy sor olyan küldetés ami egyáltalán nem rajtad múlik, hanem a csapaton, lásd nyerj meg x csatát, legyen a spott sebzésed x és még sorolhatnám.
az obj 260 kampányküldinél fél éve nem tudok tovább lépni, mert lehetetlen megcsinálni a feltételeket. és ez csak egy a sok negatívumból.
ez a játék a 0.8-nál volt játszható, azóta meg egyre romlik a játékélmény. csak költsd a pénzed más nem számít.
ezek a bann hullámok is nevetségesek: az igazi csalókat nem bannolják, hiszen fizettek a csaló mod-ért azoknak akik magát a játékot készítik. Te elvágnád az aranytojást tojó tyukodat, hogy levest csinálj belőle? ugye nem, hát a wot alkalmazottai sem hülyék.
csak meg kell nézni a játékos állományt, de ezt már sokszor felhoztam: pár éve nem volt ritka a 400k játékos egy hétvégén, most nem éri el a 200k-t. felgalább a 75%-a lekopott a régi játékosoknak és akik feltöltötték a létszámot meg agyatlanok: 3-400 wn8-as játékosok, akiknek nem számít semmi, csak az hogy jé, lő a tank.
szóval ez a game leáldozóban van és a wg megprobál minél többet kisajtolni belőle mielőtt végleg vége lesz.
nem tudom emlékszik e itt valaki az Americas Army nevű online játékra? lényegében ugyan ilyen tipus volt azzal a különbséggel, hogy ott embereket irányítottál nem tankot. talán 8 vig ment és egyszercsak nem tudtál belépni, lekapcsolták a szervereket. a wotra is ez a sors vár nemsokára.
behoztak egy sor felesleges dolgot: matricák, feliratok meg ki tudja még mit, amik lényegében nem adnak hozzá semmit a játékhoz, eladni nem lehet, csak ott áll a garázsban ezerszámra tök feleslegesen.
ez már a közelgő véget jelenti.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#213464) phoenix1989 válasza popey37 (#213463) üzenetére


phoenix1989
őstag

"az obj 260 kampányküldinél fél éve nem tudok tovább lépni, mert lehetetlen megcsinálni a feltételeket."

ha lehetetlen akkor hogy lehet hogy sokaknak mégis meg van? ráadásul ha nem nyomtad el a parancsokat elég 1x15 küldit megcsinálni. és még a feketepiacon is adtak goldért parancsot hogy még könyebben megszerezhessék akiknek nehezen megy. :)

[ Szerkesztve ]

(#213465) adrian360 válasza phoenix1989 (#213464) üzenetére


adrian360
őstag

mondjuk három éve teljesen más volt a tankok eloszlása, mondjuk akkoriban egy pattintós küldi sokkal könnyebb volt mint most. vagy spotolni. a rengeteg 2-3 perces teljesen egyoldalú meccsek sem segítenek megcsinálni egy-egy küldit.

(#213466) popey37 válasza adrian360 (#213465) üzenetére


popey37
addikt

igy van. az ilyen csatákból áll a napi csata számom: vagy nyertes vagy vesztes, de jobb arányí nem igen szokott lenni. és futni kell a sebézésrt, mert ledarálnak mindenkit, vagy ők minket.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#213467) popey37 válasza phoenix1989 (#213464) üzenetére


popey37
addikt

azt a fekete piacos dolgot valahogyan kihagytam, a parancsaim meg azért fogytak el, mert elhasználtam őket, pl. a lightos küldijeimre ment el sok. 9 parancsom van felhasználva összesen, a többinél meg a 15. küldi nem jött össze kiválóra. jelenleg 2 parancsom van elérhető.

[ Szerkesztve ]

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#213468) phoenix1989 válasza adrian360 (#213465) üzenetére


phoenix1989
őstag

szerintem ennyire nem bonyolult. pattintos küldit meg ésszel kell. ha kapsz egy hülye ellent akkor nem lövöd hagyod had durrogtasson. nem mondom hogy nagyon künnyű de nem lehetetlen.
popey37
szerintem a light pont a legkönyebb. nem szabadott volna eldurrogtatni őket. :)

(#213469) ollie válasza nomic (#213444) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nem szenvedős, mindegyik szint oké szerintem.

***

(#213470) popey37


popey37
addikt

ezeknek a csatáknak semmi értelme, legyen az, hogy a wg játék nélkül sorsolással odaadja egyik vagy másik félnek. az a type ott hátul biztosan jó helyen van, a többiről ne beszéljünk :C :C

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#213471) phoenix1989 válasza popey37 (#213470) üzenetére


phoenix1989
őstag

elnézve a térképet ő az egyetlen aki védené a bázist szoval szerintem nincs gond azzal hogy ott áll.

de szívesen felajánlom hogy szakaszozzunk. phoenix198910

[ Szerkesztve ]

(#213472) popey37 válasza phoenix1989 (#213471) üzenetére


popey37
addikt

ez igy van, de a kezdés ota ott állt. és ez már gond. pláne, hogy az egyik oldal tök üres és jönnek a medek. ha nézné a térképet látná hogy gond can, ha csak egyet lő már a med visszavonul mert tudja hogy van hátul tank, de ő csak állt és a végén 0 sebzéssel jött ki amire kapott 200 xp-t.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#213473) phoenix1989 válasza popey37 (#213472) üzenetére


phoenix1989
őstag

ezekszerint azért is maradt ott mert nem ment a hegyre senki. ott várta a medeket. az más kérdés hogy nem csinált semmit..

nekem a mai stat:
Győzelem/Csata: 15 (25) (60.0%)
Átlag szint: 7.9 (8.3)
Kötvények: 59 (2.4)
Alap TP: 27 111 (1 084)
Összes TP: 47 364 (1 894)
Szabad TP: 1 059
Kilőtt tankok: 46 (1.8)
Engem kilőttek: 15 (60.0%)
Találat/Lövés: 233 / 295 (79.0%)
Páncélátütés: 176 (75.5%)
Kiosztott sebzés: 52 119 (2 084)
Kapott sebzés: 30 981 (1 239)
Felderítés: 33 (1.3)
Bázis védelem: 74 (3.0)
Bázis foglalás: 168 (6.7)
Efficiency/WN8: 2 476 (100) 3 113 (90)

[ Szerkesztve ]

(#213474) popey37 válasza phoenix1989 (#213473) üzenetére


popey37
addikt

Bevétel: 2 041 593
Kiadás: 1 162 123
Egyenleg: 879 470
Győzelem/Csata: 21 (37) (56.8%)
Átlag szint: 8.8 (9.3)
Kötvények: 85 (2.3)
Alap TP: 30 151 (814)
Összes TP: 66 829 (1 806)
Szabad TP: 2 525
Kilőtt tankok: 57 (1.5)
Engem kilőttek: 18 (48.6%)
Találat/Lövés: 244 / 325 (75.1%)
Páncélátütés: 178 (73.0%)
Kiosztott sebzés: 77 109 (2 084)
Kapott sebzés: 36 415 (984)
Felderítés: 13 (0.4)
Bázis védelem: 0 (0.0)
Bázis foglalás: 23 (0.6)
Efficiency/WN8: 1 353 (64) 1 991 (65)

nekem eddig ez a mai, de szinte csak a WT auf PZ IV-el toltam.
T-34-85M 1/2 1 287 2 365 CMD: 1 668 MoE: 85.19% (+0.34%)
WT auf Pz. IV 18/32 2 173 1 977 CMD: 2 500 MoE: 45.87% (+45.87%)
Kpz 50 t 0/1 2 609 1 487 CMD: 2 940 MoE: 34.38% (+0.44%)
Rhm.-B. WT 1/1 1 608 1 366 CMD: 1 909 MoE: 69.65% (+0.60%)
T30 1/1 782 559 CMD: 782 MoE: 72.47% (-0.63%)
az rhm -el egy csata kellett a kilenceshez, utána eladtam, a T30 meg egyszerüen valahogyan nem fekszik most, pedig régen jó kis tank volt, dicsérték itt páran, így visszavettem, de kár volt.

a wn8-ad majdnem duplája az enyémnek. :C :C

[ Szerkesztve ]

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#213475) Warton


Warton
őstag

A stun beszámít a MOE-be?

(#213476) Barret001 válasza popey37 (#213474) üzenetére


Barret001
addikt

Tudod hányszor buktam meccset azért mert nem maradtam hátul kempelni? Sajnos ez nem látszik elöre. Nem biztos hogy a kempelés hülyeség,szituáció függő.

(#213477) Barret001 válasza Warton (#213475) üzenetére


Barret001
addikt

Ad xp-t ? :)

(#213478) CirrMee


CirrMee
addikt

Obj. 703 esetén mit érdemes tudni arról, hogy kétféle löveggel látom ezeket a gépeket?

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#213479) popey37 válasza Barret001 (#213476) üzenetére


popey37
addikt

detto.
viszont ez már felháborító:

4G-s hálózat, a pingem bárhol mérem 30-50 között, a játékban már átlag 80-100. ennyi szokott lenni, mert mobilnetem van és hotspottal van leosztva a laposra, erre a játékban 999, és semerre nem mozdul, a tankom megy magától mint az őrült, persze irányíthatatlanul, kilőnek, és érdekes modon minden megjavul egyszeriben.
a kövi csatában nyoma sincs a magas pingnek.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#213480) Warton válasza Barret001 (#213477) üzenetére


Warton
őstag

Perszehogy ad. De a kérdés, hogy beszámít-e a MOE-be.

[ Szerkesztve ]

(#213481) jr1994 válasza popey37 (#213463) üzenetére


jr1994
addikt

Mutass már egy screenshotot arról amikor az EU szerveren 400k játékos volt fent, mert én ilyenre nem emlékszem.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#213482) K_Gabor


K_Gabor
tag

Téma volt ma is az ág, én most léptem a jagdtigerre. Ferdit a nagy ágyúval a végén megszerettem, erre meg 5 csata után rátoltam 34k xpt, hogy meglegyen a nagy ágyú...A mai cspatok kikészítettek és nem bírtam tovább. Két körrel rá ez jött össze. Kár, hogy elvesztettem. A végén 1v3ban maradtam a tiger/chimera/conway trioval. Tiger fullhpn ért oda hozzám mire megjött a chimera már tiger is 1hit lett volna, aztán zsinorban 3 miss után ki tudak szedni. :O De a lényeg, mókásak ezek a nagy lövegek HA kiadja a csapat és a játék.
Persze ez egy elég kiugró példa, de kíváncsian várom hogyan megy majd vele a továbbiakban.

[ Szerkesztve ]

Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/k_gabor_3#aprohirdetesei

(#213483) kchryss válasza popey37 (#213472) üzenetére


kchryss
addikt

Ha nézted volna a térképet akkor a type mögé állsz és nem elé és akkor te sem 0 sebzéssel jössz ki a csatából ...

(#213484) Viktoár válasza peterson79 (#213461) üzenetére


Viktoár
addikt

A winrate % mint olyan engem sem nyom csak az hogy vesztes csatákkal nem igazán tudsz tankot húzni.
Ha 30% a wr nem érdekel csak kapjam meg a xp-t azért mert jól játszottam. :K Egy jó körrel de vesztes csatával nem kapok annyi xp-t mint egy győztes csatában amiben mondjuk volt egy találatom vagy még annyi sem.

Szóval a wr csak ebben a tekintetben érdekel. Ha megoldanák a teljesítmény alapú xp számolást a végkimeneteltől függetlenül azt szerintem nagyon sokan megsüvegelnék. :K

A helyezkedésről annyit hogy látom én is hogy mikor kellene lelépni vagy visszavonulni de lassú tankkokal (ahogy engem "ismertek" ) játszva ez nem opció. Általában nehezekkel játszom, amik nem túl mozgékonyak. :DDD

Üdv:Viktor

(#213485) notika77 válasza kchryss (#213483) üzenetére


notika77
senior tag

;]

ui.: tényleg fáj egy egész nap termését visszaolvasni! Kis adagokban, naponta többször, nem ennyire fájdalmas :)

[ Szerkesztve ]

(#213486) zozyk


zozyk
addikt

T78 ász. :B
replay


[kép]
[kép]

(#213487) kchryss válasza jr1994 (#213481) üzenetére


kchryss
addikt

Azt nem tudom régen mennyi volt, de most éppen eu szerveren 200k körül vannak online ru szerveren pedig 600k. Ez biztos jóval kevesebb mint amikor a csúcson volt a játék, de sok most csúcson lévő játék örülne ennyi játékosnak. Azért egy 10 éves játéktól ami 5 éve haldoklik egész szép számok ezek.
Egyszer majd biztos lekapcsolják a szervereket, de az nem mostanában lesz. Elég visszaolvasni a topikot hogy mennyi pénzt szórtak ki a fórumlakók karácsonyi ládákra idén is ehhez a haldokló szar játékhoz. :)

(#213488) 3 válasza nomic (#213453) üzenetére


3
senior tag

Tankozás közben hogy főzöl meg nulláról egy lecsót?

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#213489) 3 válasza popey37 (#213460) üzenetére


3
senior tag

"a sok luzer csak belép és a 10 jelentést 5 csata alatt elhasználja"

Én egy alatt is el tudom.

Ja, nem látod, amit írok. Akkor csattogóslepke.

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#213490) peterson79 válasza popey37 (#213463) üzenetére


peterson79
őstag

ejj, popey, popey, Neked már ez sem megy...bár talán sose ment, nem tudom.

Először is, Én sosem írtam olyat, hogy Nekem sikerélmény, ha sokszor kapok ki. Nem tudom honnan veszed ezt, de megkérlek, hogy olyat ne írj le helyettem, amit Te gondolsz.
Másodszor, ha az RNG, meg a mittomén milyen összeesküvés-elméletek bármennyire is igazak, nincs 90%-os vesztési ráta...max talán olyan 60% körüli, tökmindegy. Ennyire azért ne vesszünk el megint a számok világában, nem járunk jól vele.

Kezdjük azzal, hogy alapvetően pozitív embernek tartam magam. Azaz, hogy Te is értsd - és most nem akarlak megbántani ezzel a szófordulattal -, de nekem a pohár félig TELE van....
Ez azt jelenti, hogy ha vesztes csatából kerülök is ki, nekem attól még jó élményem maradhat - feltételes mód, nem mindig jön ki nekem sem a lépés, nem vagyok unikum, már sokszor leírtam és még fogom is :) -, szóval nekem attól még jó érzésem lehet, mert a csata izgalmas volt, Én minden Tőlem telhetőt megtettem, hogy minél több damage-et osszak ki, ezáltal XP-t és kreditet szerezzek. Ez egy játék, fel kellene végre fogni. Igen, tudom, van sok bosszantó dolog benne, de akkor megkérdezem immár sokadjára: Hogy ha ennyire úúútálod és ennyire szar, meg manipulatív, meg a blablabla az egész...akkor mi a tökömnek játszol még vele? :D
Ráadásul még költesz is rá, de most lehet tévedtem...

Sok dolgot nem értek Veled, Veletek kapcsolatban akik folyton telesírják a fórumot, aztán ugyanúgy mennek és hagyják telerakni a seggüket...na mindegy, nem vagyunk egyformák :)

(#213491) popey37 válasza jr1994 (#213481) üzenetére


popey37
addikt

sajna olyan régi képek már nincsenek, de van itt jópár tag aki emlékszik még 3-400k játékosra. most is csak azért van 200k körül, mert itt a karácsonyi buli. amugy a fele szokott lenni. 2019-ből egy képet találtam ahol 195k játékos volt, a többinél 80-120 között. és ez az átlag. de van sok nap, hogy 50k játszik.
sajna elmult a varázsa, elindult egy rossz irányba, ahol már csak a bevétel számit.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#213492) 3 válasza kchryss (#213487) üzenetére


3
senior tag

Amíg szarevők vannak, lesz szar is. :B

Viszont a fényevők nem ragyogják be a világot. Ki érti...?

[ Szerkesztve ]

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

(#213493) popey37 válasza peterson79 (#213490) üzenetére


popey37
addikt

jogos, ugyanugy költöm erre a sz**ra a pénzem mint a többi és játszom is.
De marhára dühít, hogy nem lehet egy normális csatát menni, mert csak a darálás megy.

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#213494) peterson79 válasza Viktoár (#213484) üzenetére


peterson79
őstag

Ez teljesen rendben van, nem tudsz megnyerni minden csatát, de ki tudod maximalizálni az érte kapható XP-t és ennyi. Nem muszáj rohamtempóban haladni, azért érdemes elbíbelődni egy-két tankkal, még a végén megtanulod kezelni, nincs is azzal semmi baj.
Tudom, hogy zavaró a kevés XP, de minden egyes csatából tudsz tanulni. Akár úgyis, hogy ide felrakod a replay-t, megnézzük és elmondjuk, hogy hol ronthattad el. De lehet az lesz, hogy ezt senki sem csinálta volna jobban, ebben ennyi volt. Kész, következő csata, viszlát.

Azt is jó dolognak tartom, hogy látod mikor mit kell csinálni, figyeled a környezeted, esetleg még a térképet is. Elmondanám, hogy nekem sokszor nem megy ez. Egyszerre egy, max két dologra tudok figyelni. Nagyon sokszor előfordult már, hogy annyira csőlátásom lett, hogy csak azt vettem észre, hogy mögöttem is vannak tankok..ja, hogy legyűrték a másik szárnyat?? hoppá...

A lényeg, hogy hajlandó vagy figyelni és tanulni, fejlődni. Az eredmény automatikusan fog jönni...nem egy kvantumfizika ez...

(#213495) peterson79 válasza popey37 (#213493) üzenetére


peterson79
őstag

hát, nemtom:

Győzelem/Csata: 21 (37) (56.8%)

Efficiency/WN8: 1 353 (64) 1 991 (65)

Most raktad be, ma.

Nem tudom hányan ölnének ilyen statisztikáért...srácok?

Egy picit engedned kellene a maximalizmusodból. Jó az, ha van ami hajtson, de azt is át kell látni, hogy miért érdemes dühöngeni és miért felesleges. Te egy nagyon jó játékos vagy, szerintem sok szitut ügyesen megoldasz, a többi meg le van sajnálva, akkor nem dobtál jót a kockával. Na és? Majd jön a következő, mindig van következő :)

(#213496) Dr.Én válasza zozyk (#213486) üzenetére


Dr.Én
veterán

Közel voltam az ászhoz én is...de jó magasan van vele az ász
Szép kör volt :C

[ Szerkesztve ]

WOT: kissio

(#213497) Moleman válasza peterson79 (#213495) üzenetére


Moleman
addikt

Én simán ölnék érte. :D

Eddig ma csak a legelső meccsem volt jó az LTG-vel, azóta egyhuzamban vereségek a Ferdivel, és mikor véletlenül megnyerik, akkor 100 dmg utolsó vagyok...
Úgy érzem, hogy most már csak 2 opcióm van, W és megyek előre, ennél rosszabb már nem lehetek, vagy maradok a leghátsó bokor mögött, hátha jön arra valaki és lehet lőni (ehhez sose volt türelmem).

(#213498) Barret001 válasza popey37 (#213493) üzenetére


Barret001
addikt

Minden csatát külön kezelsz,ez a TE bajod!
Most megint szúrjam be a heti értékelésedet hogy megnyugodjál?
Nekem kellene itt sírnom,mert megint zuhan a winrétem :D
De TE folyamatosan javulsz! Talán ez a baj?

(#213499) popey37 válasza Barret001 (#213498) üzenetére


popey37
addikt

:DDD :DDD

Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

(#213500) nomic válasza Warton (#213475) üzenetére


nomic
aktív tag

Igen, viszont a normál tankokhoz hasonlóan itt is érvényes, hogy a stun és a láncolás után kapott assistból csak a magasabbik érték számít bele.

Ha már arty, nem tudom feldolgozni, hogy mit láttam most :DDD : https://youtu.be/NrHDVi7hW2o?t=414

[ Szerkesztve ]

Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.