Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#200489) 3 válasza Stigma.HC (#200487) üzenetére


3
senior tag

Ütőképesebb egységgel ugyanannyi csata alatt több kötvényt szerzel. Ha mindent megszerezhetsz XP-ért és kreditért, te döntöd el, mire költöd el őket. Most a WG dönti el, mire költheted a kötvényt. Plusz: BP alatt aranyért és kreditért ad neked olyan felszerelést, amit egyébként csak kötvényért vásárolhatnál meg. Korábban azt mondták, kötvényt nem lehet majd vásárolni. A BP által aranyért és kreditért megvásárolhatod, amit a boltban csak kötvényért adnak (három hónap alatt 20-as BP-szintre jutni nem nagy dolog). Az 1.7-es verzióban bevezették a kreditért vásárolható legénységi direktívákat. Lényegében szembe köpik a korábbi kijelentésüket, és ők maguk világítanak rá, hogy a kötvény-rendszer hülyeség. A kötvénynek kb. az lehetne az egyetlen hosszú távú értelme, hogy olyan tartalmat érjen el vele a játékos, amit máshogy nem szerezhet meg. Vagyis játszania kelljen a speciális tartalomért. Jelenleg ha csak randomozol, felszerelést és hozzá való direktívát kapsz kötvényért, más különleges dologhoz nem juthatsz hozzá. Az aranyért/pénzért is megvehető prémium tankok nem különlegesek, a boosterek meg elérhetők aranyért is. A CW jutalom tankok ebben a formában való árusítása visszataszító, de rossz szájízzel azért nevezhetjük különleges tartalomnak. Ha a WG annyira akarja a kötvényezést, tegyen mögé értékes és valós exkluzív tartalmat. Neki és a játékosoknak is jó deal lenne.
Engem az nem zavar, hogy az aranyat szabad XP-re és kreditre lehet váltani. Az zavar, hogy olyan harci előnyt biztosító felszerelést árulnak aranyért vagy pénzért, amit kreditért vagy szabad XP-ért nem kapok meg. Önmagában nem zavar a fizető játékos számára biztosított nagyobb jövedelmezőség sem, csak akkor, ha kegyetlenül túl van tolva. Tehát azzal van bajom, ha a csatában szemben áll velem egy ellenséges jármű, és olyan holmival van felszerelve, ami javít a jármű harci értékén, és nem szerezhető meg arany vagy pénz nélkül. Az ilyen holmikat kötvényért se lehessen megvenni, csak akkor, ha mellette XP-ért vagy kreditért is megkapható. Persze ebben az esetben nem lehet kötvény-exkluzivitásról beszélni. De például lehetne kötvényért olyan felszerelést árulni, ami annyiban tér el a normáltól, hogy ingyen átszerelhető más tankra.
Szóval nekem az tetszene, ha minden harci értéket növelő eszközt XP-ért/kreditért el lehetne érni. A kötvényeket szerintem ki kellene vezetni, vagy ténylegesen exkluzív tartalmat adni cserébe, ami bármi lehet, de ne változtasson egy jármű harci értékén, vagy ha megteszi, akkor legyen egyenértékű XP-vel/kredittel megszerezhető alternatívája (harci érték szempontjából egyenértékű, tehát az említett ingyen átszerelhető felszerelés rendben van). Sőt, járműveket is árulhatnak kötvényért, de azok legyenek egyediek, ne a shopban megvehetők vagy CW-jutalom tankok, és legyenek jól balanszoltak (nem hulladékok, de nem is OP-k).

Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.