Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#148395) Viktoár


Viktoár
addikt

kchryss: Már én is kezdem megszokni a Conquerort,egyre több olyan csatát játszok vele ami messze nem epic, de elégedett vagyok vele. :) Igazad van abban is hogy a top löveggel könnyebb/élvezetesebb kihúzni a 215b-t. Márcsak 25k xp kell és megúszom free nélkül. Így hogy kap buffot,gondolkozom hogy megtartom.Pedig az elején (B barrel) úgy voltam vele hogy csak legyek rajta túl,eladom és a helyét besózom hogy semmi se maradjon utána.

jr1994: Picit tartok a 215b-től pont a hátsó torony miatt.Egyetlen olyan tankom van az pedig az Fv215b 183 ami ugye más játékstílust kíván.Szóval elég rutintalan vagyok ezen a téren,bízom benne hogy hamar kézre fog állni és nem csak a kedvemet fogja elvenni. Nem néztem még utána de ha ugyanaz löveg lesz rajta mint a 9-sen akkor nagyon rossz nem lehet.:K

ddt500hu: Jó lett volna ha az akció alatt sikerül megvenni mert akkor ~5.2 milláért lett volna 2db 10-es tankom.Na persze így sem rossz!
A Conqueror-t témában egyetértek sith7-tel,ne hagyd ki.Szigorúan a top löveggel mert az első 2 instant agyhalál.Én végigcsináltam, asszony rá az élő tanú hogy mit hoz ki az emberből. :DDD Viszont a top löveg egy álom.Olyan lövéseket lehet elereszteni hogy a fütyid is ketté áll. Ha van elég kredited,vedd meg és próbáld ki mielőtt kidobod a sok free-t az ablakon A te tudásoddal egy gyilkológép lesz a pályán,seperc alatt kihúzod a 10-est. :K

[ Szerkesztve ]

Üdv:Viktor

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.