Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#245946) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Figyelem!

Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!

Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)

További tanácsok

[ Szerkesztve ]

***

Hozzászólások

(#147051) szbalogh


szbalogh
őstag

Nem tartott sokáig :DDD
A sok kis ligh gyorsan összepötyögtette

Nick: HE_Storm

(#147052) wwenigma válasza szbalogh (#147051) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Meglehetne már a Maus, tudnam ertekelni en is. :D De igy is vannak szep pillanatok azert, igaz masik oldalon: [link]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#147053) notika77 válasza Rideghváry (#147043) üzenetére


notika77
senior tag

Nincs saját "Efficiency hatékonysági együtthatójuk".
A WN8-at nem az XVM-esek fejlesztették. A WN8 fejlesztői a WN8-at úgy alkották, meg, hogy a WN7-tel szemben, az elvárt értékek (dmg, kill, spot, def., wr) minden tankra egyénileg legyenek meghatározva a begyűjtött statisztikák alapján. Ezek az értékek 28x lettek módosítva az idők során, egészen a v29-es verzióig. Majd a v30-at (2017.05.06-án) úgy adták ki, hogy ezt leszarják, mert a statisztikák begyűjtése túl sok munka és ezért a v30-ban már nem tankokra van lebontva az elvárt sebzés és a többi érték, hanem csak tier és osztály szintre. Ezzel a WN8-at megölték és visszabutították a WN7 szintjére. Ezt a butítást nem hajlandó az XVM csapat követni és ezért nem alkalmazzák a v30-as elvárt értékeket, amit viszont időközben a legtöbb statisztika oldal és statisztika mod is "elfogadott", mert nincs jobb.
Nem úgy néz ki, hogy bárki is átvenné a WN8 elvárt értékek karbantartását, ezért ki lehet jelenteni, hogy a WN8 halott!
Egyébként is teljesen betett az összes statisztikának a lightok, arty-k átvariálása, a stun sebzés stb., ezért az XVM-esek azt fontolgatják, hogy ki is veszik a WN8-at az XVM-ből, de közben az XVM beállításakor választható többi értékelést sem ajánlják használatra, mert azok sem korrektek. Ráadásul a WG-nél is egyre többször utalgatnak arra, hogy a kliens modolhatóságát meg akarják szüntetni.
pl. A feature to hide your stats should be introduced, but there are a number of nuances that makes this very complicated. Wargaming is thinking that this might be among the allowed mods. But this will only happen once the client is shut down for mods, which is being taken care off. [link]
Kicsit keresgéltem és magyarul is megvan Scheff jóvoltából
Pár napja volt hír arról is, hogy a WG is új értékelésen dolgozik és le fogja cserélni a jelenlegit. Amit eddig hallottunk róla, aszerint lehet, hogy jó lesz és az fogja váltani a WN8-at. :) Ha netalán tényleg sikerülne jót létrehozniuk, akkor biztos választható lesz annak megjelenítése az XVM-ben is, ha lesz még XVM.

A lényeg, hogy sem a WN8-as brigád (sok meló ingyen), sem az XVM-es nem igazán hibáztatható a kialakult helyzetért. Leginkább talán a WG-t lehetne okolni a változtatások miatt, de neki meg nem is volt köze a WN8-hoz :)

[ Szerkesztve ]

(#147054) kchryss válasza notika77 (#147053) üzenetére


kchryss
addikt

Plusz érdekesség, hogy a hírmorzsák szerint egyszerre dolgozik az új értékelési rendszeren a wg és azon is agyalnak hogy csatában ne lehessen látni az értékeléseket.
Én örülnék ha megvalósulna mindkettő egyszerre. Így megszűnne az "xvm" fókusz és a csata eleji feladás amikor meglátod mennyivel erősebb az ellenséges csapat, ugyanakkor maradna egy szám amire lehetne recskázni és e-cerkát méregetni. :)

A legjobb az lenne ha teljesen anonimak lennének a csaták. Játékos nevet nem látnál csak tank neveket, sorszámozva ha egyforma tankok vannak. Aztán a csata végén az összesítőn már írhatná a neveket és az értékelést is.

(#147055) BÁ Nutrition válasza kchryss (#147054) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

ez jo otlet mondjuk :K irj nekik hatha felfigyelnek ra

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#147056) notika77 válasza kchryss (#147054) üzenetére


notika77
senior tag

Szerintem az egyik legrosszabb ötlet a témában :)
Én azért játszogatok ezzel a játékkal, mert más emberek ellen játszok. Az embereknek van nevük, jobb játékokban lehet beszélni is, nekem már az is nagyon hiányzik, hogy az ellenfél csapatában lévőnek nem tudok írni. Rengeteg csata volt, amit az dobott fel, hogy közben lehetett az ellennel beszélni. Nekem sokkal többet jelentett, mint hogy száz csatánként volt valami hülyegyerek, aki beírta a koordinátákat.
Ha nem látod a statisztikát, az nem is létezik. A több tízezer lejátszott csata után, talán még tízszer sem néztem meg más statját, mert nem érdekelt. Csata közben van csak értelme és haszna (a klánokat leszámítva).
A csata elején történő feladást sem fogja megváltoztatni, amíg látszanak a tankok. Mert manapság már a játékosok színezését figyelembe sem kell venni, elég a tankok elosztását és a pályát megnézni, majd jó eséllyel meg lehet jósolni a csata kimenetelét.

[ Szerkesztve ]

(#147057) Czmorek válasza Chris0321 (#147050) üzenetére


Czmorek
aktív tag

Ezt valóban jó ha könnyítik, mert nekem is forogtak a szemeim mikor láttam mit kell csinálni.

(#147058) Remus389


Remus389
veterán

Ritkán sikerül jó kör ezzel, de most bejött.

[link]

Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp-ok_2db_2/friss.html

(#147059) Chris0321 válasza kchryss (#147054) üzenetére


Chris0321
addikt

Én játszom a wot-al és a wows-al is. Csak itt van xvm és ezt a játékot jobban szeretem mert látom kikkel és kik ellen játszom. Még egyszer sem volt olyan, hogy feladtam volna a játékot pedig annak ellenére, hogy csak zöld vagyok nem egyszer voltam lazán top wn8 a csapatomban. Itt látom előre mire számíthatok, pl. nemrég volt csatám amiben nekünk narancssárga az ellenfélnél zöld light tank volt. Direkt hátrébb álltam mint a mi spotterünk de rosszul számoltam ki a dolgot mert még úgy is simán eltünt a hp-m fele mire fedezékbe tudtam vonulni és természetesen közben mi nem láttunk senkit.
Volt úgy a wows-ban, hogy létszámfölényben voltunk az ellenféllel szemben azon a részen és elkezdtünk lőni egymásra majd hirtelen azt vettem észre mindenki engem lő. Kedves csapattársaim az egyáltalán nem rossz helyzetünk ellenére szépen otthagytak egyedül és később sem sokmindent tettek hozzá a csatához. Ha lett volna ott is xvm láttam volna, hogy mire számíthatok tőlük és jobban odafigyeltem volna és nem fejeztem volna be pár perc után a csatát azon dondolkozva, hogy ez mégis mi volt?

(#147060) #77646080 válasza kchryss (#147054) üzenetére


#77646080
törölt tag

Én örülnék ha megvalósulna mindkettő egyszerre.

Ugyanígy gondolom én is, a játék egyik legnagyobb rákfenéje és a közösséget jelentősen romboló része az, ami végre megszűnne. Helyes döntés volt a közös cset megszüntetése is, aljas dolog volt benne pl. a saját csapattárs helyzetének elárulása...

(#147061) Delávégá válasza #77646080 (#147060) üzenetére


Delávégá
tag

Azért volt mikor félre tudtuk vezetni az ellenfelet a közös chat segítségével több volt a toxic része az igaz.

(#147062) Chris0321 válasza #77646080 (#147060) üzenetére


Chris0321
addikt

A wowsban nincs ott kénytelen vagyok úgy hozzáállni minden csapattárshoz, hogy sík hülye nem számíthatok rá és sokkal inkább kiszolgáltatottabbnak érzem magam mert nem tudom ki van velem és ki ellenem.

(#147063) Gyuri27 válasza Chris0321 (#147062) üzenetére


Gyuri27
félisten

Úgyis van. Ma hónapok kihagyása után. Azt tapasztaltam, hogy itt megállt az idő.
Minden második meccs lemingezéssel kezdődik.
Med tankok állnak az arty mellett a pálya eldugott szegletében.
Remek 15-1/3-s csaták vannak. Lehetne még sorolni.

Amd - Radeon - Ryzen

(#147064) Razermazer válasza #77646080 (#147060) üzenetére


Razermazer
őstag

Igen igen ezzel én is egyetértek de mégiscsak kell valami mérő, ezen a pontom meg notika-val értek egyet.
Az stimt hogy ebben a formában nem jó, én nekem az is elég lenne ha egy szám és egy szín lenne csak bőven elég.
A wows ahogy a kolléga írta, borzasztó ilyen szempontból, ott semmi nincs, múlt hétvégén 30 azaz 30 csata zsinórban bukta volt a legtöbb sebző és legtöbb hajót kilövő egyén én voltam. Degeszre kerestem magam, de a statomat 50-ről letornáztam 48-ra. És ilyenkor úgy ahogy van leteszem kb 2 hétig semmi értelme másnap folytatni, agyhalottak akik semmi nem találnak el ezek között köszönöm nem.

Más:
Tegnap meg wot-ban hát megvolt az első élmény, csapattárs ki akart lőni, teszem hozzá védtem a seggét strv s1-el bokorról bokorra( kiszedtem a type 5 heavy-t aki meg akarta enni reggelire, a buldogot aki körül akarta táncolni és magáévá tenni raktálisan.) Aszongya kinyír mert nem segítek modom tudodkit, magamban mivel nem reagáltam a chatre, alap hogy nálam mod tiltja a csapattárs kilövését ha akarnám se tudnám kilőni, pedig most nagyon elborult az agyam nekem is, jön felém megfordul és lövöldöz e-100 páncélvadásszal. Sose talált el, prohorovkán nem is ér utol, átmentem a másik oldalra ahol a domb van és a végén lehoztam nekik a meccset.
Az egész játék eleje úgy kezdődött, hogy a mi kék amx 50-ünk!!!!!!!! mocskos szavak mellett kilőtte az egyik artynkat, de csak az egyiket, már tudtam hogy elmebetegekkel vagyok összezárva. Végig ahogy tudtam támogattam a csapatot, azért nem véletlen van az az gunmark a tankon tudom mi a csízió, ezzel a döggel.
Az volt itt a probléma tudom, hogy nem mentem meghalni, felmérve taktikusan játszottam csak ez a csökött agyakhoz nem jut el. Mindegyiket feljelentettem ami természetesen semmit nem ér wg magasan szarik rá.

Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

(#147065) #77646080 válasza Chris0321 (#147062) üzenetére


#77646080
törölt tag

Különbözőek vagyunk, ez nem baj. Engem kifejezetten zavar az ilyen információ és nem egy esetben bizonyult teljesen hasztalannak: aki használ ilyet, bemondta a másik fél szintjét. Utána meg jött a meglepi: nagyon jó értékelésűeket simán vertünk, a gyengék pedig lenyomtak... ez így számomra csak egy frusztráló, értelmetlen adat, szoktam is kérni, hogy ne mondják be az infót (akit érdekel, használ rá modot, akit nem, az viszont ne kelljen, hogy hallgassa). Ott van a negatív hozzáállás vagy az ellenfél lebecsülése, mely mindkét esetben elrontja a játékot.

Ezt gondolom erről, természetesen ez nem Szentírás, elfogadom, hogy más nem ért egyet.

(#147066) #77646080 válasza Delávégá (#147061) üzenetére


#77646080
törölt tag

Igen, engem is nagyon zavar a "toxic" rész, ezzel csökkent valamelyest.

(#147067) Viktoár


Viktoár
addikt

Valaki tudna adni egy linket ahol megnézhetem hogy melyik tankokat buffolták/nerfelték?

Lesz mostanában leárazás? Konkrétan az is7-tel szemezek mert jókat hallani róla mostanában.Kéne már egy 10-es nehéztank. :)

Üdv:Viktor

(#147068) 4580693 válasza Razermazer (#147064) üzenetére


4580693
senior tag

Mostanában inkább wowsozok és azt tapasztalom, hogy sokkal nyugisabb a csata, hogy nem megy a chat-ben az egymást baszogató beszólogatások. Nem pampog senki sem az esetek 95%-ban. Nincs wn8 buzulás, siránkozás. Ugyanezért tíltottam le a chat-et a wotban és nincs az az Isten, hogy vissza kapcsoljam.
Nyugodtabban tudok játszani, mert végső soron, nekem ez egy kikapcsolódás kell, hogy legyen.

Más:
Tudtok ajánlani t8 prém tankot, amivel élvezetes a játék? Van egy halom, de még mindig nem találtam meg azt a tankot, amibe szívesen ülök be. Ezek vannak: skorpion g (szerettem vele menni, de mostanában nagyon rossz mm-et kap, ráadásul az ágyúja sem a régi). Sta-2, mutz, t-54 mod 1, cdc, pilot, sp, patton kr, amerika kapitány, panther 8.8. Sajnos, egyik sem jött be annyira. :( Farmolni kellene a tank.

(#147069) Chris0321 válasza 4580693 (#147068) üzenetére


Chris0321
addikt

Hát nem tudom én azt tapasztaltam a wows-ban is szokták áldani azt aki nem igazán tesz hozzá semmit a csatához csak annyi a különbség a wot-hoz képest, hogy ott figyelni kell mit csinál a másik ahhoz, hogy tud paradicsom vagy sem.

(#147070) CirrMee válasza kchryss (#147054) üzenetére


CirrMee
addikt

A legjobb az lenne ha teljesen anonimak lennének a csaták.

Ha nem vágná rendszeresen nettó kib*szásból az embert agyhalottak közé, olyan csapatok ellen, ahol meg alig van ilyen, még én is ezt mondanám. Sajna jelenleg az xvm az egyetlen, amivel kvázi le lehet buktatni ezt az undorító rendszert. Az xvm jelenleg egy csoportnak a legnagyobb búbánata, a prő játékosoké (lásd xvm fókusz).

Talán ezen a retardált meccsmékingen' kellene érdemben változtatni, és akkor nem lenne arra szükség, hogy egy jobb játékos a meccs elején mindjárt vízbe öli magát. Hiába veszed el ugyanis tőle az xvm -et, attól még látja azt szerencsétlen, hogy az ellen nullás vesztesége mellett sorra hullanak a csapattársai eredmény nélkül, akkor meg újfent feladja.

Nem az xvm a probléma, az csak segít felismerni...

“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)

(#147071) dokee78 válasza 4580693 (#147068) üzenetére


dokee78
félisten

Ha ezek vannak akkor nem sok prémium tank maradt már,mint lehetőség.

Chris0321 Hát igen a Wows,ma 3 teamkillt csináltam.
Nem fogom egy csatán át nézni,ahogy a gyáva szar DD a pálya végéről lődöz vagy semmit nem csinál.
Én ha leülök játszani egy multi játékkal,akkor kikapcsolom a külvilágot.
Igaz nem életek múlnak rajta,de mivel csapat játék,így igenis együtt kell csatát nyerni.

[ Szerkesztve ]

(#147072) Gyuri27 válasza Chris0321 (#147069) üzenetére


Gyuri27
félisten

Simán látod. Mint irtam. Kempel a bázison vagy az arty mellett. T8-10 csatában simán beáll mögéd, hogy ne tudj tolatni. Beáll eléd, hogy ne tudj lőni. Kilő.
Lemingezik a többiekkel.
Ezek alap dolgok. A franc se várja el, hogy lilák, kékek legyenek. De hát ilyen csapatok vannak.

Amd - Radeon - Ryzen

(#147073) Chris0321 válasza #77646080 (#147065) üzenetére


Chris0321
addikt

Én csak akkor írok valaki rossz statjáról ha 20.000 körüli csatával olyan vérpiros, hogy épp csak lehet mérni a wn8-át és látszik, hogy a csapat ellen dolgozik vagy legalábbis annyira nem tudja mit kell csinálni, hogy terhére van a csapatnak be szoktam írni csak azért, hogy vigyázzanak vele mert nagy segítség nem lesz. Lehet direkt bot és pl. ha egyetlen top tier tankunk azért az nem jó kezdés.

dokee78: Szándékosan nagyon ritkán lövök csapattársra, nem éri meg mert utána engem tiltanak ki. Volt olyan csata GwTiger-el amikor top tier voltam, kedves E-75-ösünk beállt hátra a házak közé úgy, hogy még véletlenül se tudjon lőni tehát direkt AFK-zott végig egész csata alatt és hiába írtuk neki, hogy segítsen. A legvégén már nagyon ideges voltam rá így odamentem mellé és mikor nem mozdult az utolsó írásbeli figyelmeztetésemre sem oldalról belelőttem. Persze kikaptam full hp-ról és azonnal meg is bántam azóta nem lövök csapattársba legfeljebb véletlen.

Gyuri27: Ha látom, hogy gyenge játékos de megy és próbál játszani nem szoktam bántani. A lemmingekkel már nem is törődöm mert általában a kevesebb ellenfél kinyírja az összest csak sajnálom, hogy na megint bukjuk a csatát. A blokkolgatós-kitolós játékosokat viszont utálom, nincs ráírva senki neve egy helyre. hogy csak oda állhat. Ha nem tetszik neki keressen más helyet. Ha valaki ki akar tolni vagy direkt blokkol és túlélem előre engedem majd beállok mögé.

[ Szerkesztve ]

(#147074) po1son válasza dokee78 (#147071) üzenetére


po1son
addikt

Miért nem fejezed be a játékot? Jobb lenne neked is és a wot-wow közösségnek is. :B
Már múltkor is megírtuk neked, hogy veled van a baj és fel kéne nőni.

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#147075) Kiki18 válasza po1son (#147074) üzenetére


Kiki18
őstag

+1

(#147076) SoulReaver


SoulReaver
veterán

Szerintetek melyik az a tank amit még kötelező kifejleszteni? :)

Ami eddig a garázsban van:

Obj-140, T-62A, Is-4, Is-7, leopard 1, RU-252, e-25, jgpz-e100, scorpion g, batchat 25t, amx 50b, 1390, lorraine 40t, T110e5, patriot, tvp 50/51

Ami ki van fejlesztve, de eladtam, mert nem adta...: t110e4, grille 15

Érdekelne a maus meg a m48 patton, de sehol nem vagyok a fejlesztesben.. Lehet nekiállok gyűjteni free-t... :)

(#147077) Stanislav84 válasza SoulReaver (#147076) üzenetére


Stanislav84
tag

WZ-111 5A például alap most. Svéd TD-k még és ahogy mondtad a Maus meg a Patton.

(#147078) #77646080 válasza po1son (#147074) üzenetére


#77646080
törölt tag

Pontosan ezt gondolom én is; értelmetlen, amit cselekszik "játék" címén. Ez elszomorító. :(

[ Szerkesztve ]

(#147079) jr1994 válasza SoulReaver (#147076) üzenetére


jr1994
addikt

Kínai heavyk, E50M, svédek, FV215b (bár azt le fogják cserélni, de talán az utód is jó lesz), T57, M48.

Maus csak ha küldetéshez kell, amúgy rohadt unalmas vele játszani és jelenleg egyszerűen nem fair azzal menni szerintem.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#147080) polgi803 válasza 4580693 (#147068) üzenetére


polgi803
őstag

Nekem most bejött a Löwe...jól is adja a pénzt.

(#147081) SoulReaver válasza jr1994 (#147079) üzenetére


SoulReaver
veterán

E-50M még az előző accomon megvolt, de nem jött be annyira, mint a leopard 1. A svéd heavy ágon az emil2-nél feladtam, pedig fullos volt.. Svéd td-k annyira nem tetszenek. Kínai heavy-k elég erősek, az nekem is tetszik, csak ott sem vagyok seholsem.

Maus az tényleg egy unfair tank. Egyszerűen olyan pontos, szinte minden gyengébb játékos pro vele... :)

(#147082) memphis221


memphis221
tag

sziasztok

hoztam egy uj videot fv215b 183

[link]

köszönöm

" memphis22 "

(#147083) galervin93 válasza SoulReaver (#147076) üzenetére


galervin93
őstag

Nem fogok konkrét gépet mondani, és sokan nem ia fognak egyetérteni velem, de leírom. :) Szóval a fejlesztései fákat nézegetve a játékban észrevettem, hogy egyetlen nemzet van, ahol T6-ig (egy kivételével T7-ig) az összes gép megvolt - a német. És kezdem úgy érezni,.nem véletlen. Pontosság és szórás-nerf ide vagy oda, a német gépek számomra érezhetően jobban teljesítenek, pedig itt ia, meg mindenütt másütt "bármi, csak a német ne" jelszóval fogadnak kis túlzással...
Azt is tudom, hogy az én szavam nem fog sok vizet zavarni, de az utolsó hiányosabb ágnak is nekiálltam, az E50M-nek. Szóval részemről ez egy szavazat is ilyen formában. :-)
Mindenesetre a német gépek kellő tapasztalat mellett jó élményekkel ajándékozhatnak meg, de jó játékot kívánnak. Neked ezzel szerintem nem lez gond, szóval hajr! ;)

Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

(#147084) Razermazer


Razermazer
őstag

Kérdés akinek van, vagy úgy általánosságban ez a pz mutz 58 a mostani metában hogy állja meg a helyét?
Tanks.gg nézegetem a t54 és t44-hez inkább a t44-hez áll közel.

Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

(#147085) Stanislav84 válasza Razermazer (#147084) üzenetére


Stanislav84
tag

A Mutz annyira nem jó a jelenlegi metában, ahogy te fogalmaztál. Ha legénységképzésre kell akkor persze érthető, de akkor ha már sikerült megszerezni a T55A-t az talán jobb is. Ha pénzkeresés a cél esetleg SH-k, akkor Patriot, Liberté, Defender kombó, esetleg Skorpion G, és még a Lorraine 40t ami jó jelenleg.

(#147086) jr1994 válasza SoulReaver (#147081) üzenetére


jr1994
addikt

Emil I-nél tartok a svédeknél, nekem nagyon bejön. Emil II papíron hasonlít az 50 120-ra, amit imádtam, szóval az is várós. TD-ket nem húzom, de a 103B-t jónak mondják.

(#147083) galervin93 +1 az E50M különösen jó tank és az ág is élvezetes, bár lehet a buff után az M48 jobb nála, de szerintem mindkettőt érdemes megszerezni.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#147087) Razermazer válasza Stanislav84 (#147085) üzenetére


Razermazer
őstag

Értem köszönöm, akkor hagyom had menjen, nem igazán a pénz keresés, inkább talán raktam volna bele a csajokat amiket a stug küldetésnél szerzek meg, csak itt tartok, mindegyiknél az utolsónál(jó mondjuk a td-s küldi már megvan egy fél éve a többivel szenvedek egy kicsit).
Ahogy olvasom lesz majd könnyítés a küldiknél, így egy kicsit egyszerűbb lesz majd haladnom.

A felsorolt tankok közül egyik sincs meg, de van olyan tankom amivel pénzt keresek, a nagy beruházás majd a lorriane 40-t lesz karácsonykor érzésem szerint bekerül majd a boltba.
Szóval t55A az ugye a t28 után jön, híjjjjjjj nem semmi de kifarmolom :)

Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

(#147088) e-newsee válasza #77646080 (#147078) üzenetére


e-newsee
addikt

Én is ezen gondolkoztam. Azzal kezdi, hogy csinált 3 team killt, aztán meg írja, hogy ez egy csapatjáték, együtt kell nyerni.

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

(#147089) Stanislav84 válasza Razermazer (#147087) üzenetére


Stanislav84
tag

Miért nem olyan ágba rakod a csajokat, amit biztos végigviszel? Prémium tankba eleve nem érdemes belerakni, mert utána át kell képezned őket a sima tankra. Prémium tankba pedig bármikor átpakolhatod őket ingyen (nem kell átképezni, nem szenvedek negatív hátrányt).

(#147090) zozyk


zozyk
addikt

Nincs értelme heavy tankkal menni,ahogy meglátnak,már tölti is a goldot a sok majom... :(

(#147091) SoulReaver válasza zozyk (#147090) üzenetére


SoulReaver
veterán

A papír medeket is azzal lövik... :D

#147086) jr1994

Emil 1 nekem is tetszett, de a 2 az valahogy nem esett kézre. 50 120 sokkal jobb volt nekem.

[ Szerkesztve ]

(#147092) kchryss válasza notika77 (#147056) üzenetére


kchryss
addikt

Ezzel a véleménnyel szerintem a kisebbséghez tartozol. A legtöbben inkább kikapcsolják a csetet, mert 99%-ban csak negatív írások vannak rajta. Számomra nem rontana semmit az élményen ha anonim lenne.
Ami a feladást illeti, te meg tudod ítélni tank leosztásból az esélyeket, de a játékosok minimum 70%-a képtelen erre és csak azt nézik ott lilák vannak itt meg csak sárgák akkor menjünk megfulladni ...

(#147095) Viktoár


Viktoár
addikt

Nagy kedvencem a KV4, így most elővettem egy kicsit a T28concept küldetésekhez.

Nos, vagy én misztifikáltam túl vagy valamit változtattak rajta de úgy lőnek kakává szemből hogy csak úgy kapkodom a fejem. :U
Valahogy nem erre emlékszem:

Egy T8-as nehéz tanknak ennyire nincs páncélja?A mostani tankokhoz képest, fáj kimondani, de fabatkát sem ér. :U

Üdv:Viktor

(#147096) kchryss


kchryss
addikt

Most hogy lecserélik a 10-es brit nehéz tankot, tele van a játék caernarvonokkal és conquerorokkal. :D
Október közepén várható a következő verzió kiadása, szóval 1 hónap alatt ki kéne húznom az FV heavy-t.
Akinek akkor a garázsában lesz a tank az megtarthatja az FV215b - t, mint reward tank és megkapja az új 10-est is.

Állítólag a halálcsillagot (FV215b (183) ) is cserélik majd egy szuper teknősre. :D

(#147097) Stunts666 válasza 4580693 (#147094) üzenetére


Stunts666
őstag

Bocsi, lehagytam az idézőjelet... Sárga felett már mindenki PRO-nak tartja magát. "KI, HA Ő NEM".... Azt mit csinál? Hátul campel és lövi a GOLD-ot... Kap egy 2-3000-es WN8-at és veri a mellét, hogy mennyit ért a játékhoz....KIözben nem tett hozzá semmit sem. Tökmindegy, hogy nyer vagy veszít a csapat....

(#147099) Viktoár válasza kchryss (#147096) üzenetére


Viktoár
addikt

Az hogy lecserélik a FV215b-t és reward tank lesz,mit jelent? :B

IS7-re milyen felszerelést ajánlotok?

Üdv:Viktor

(#147100) 4580693 válasza Stunts666 (#147097) üzenetére


4580693
senior tag

Zöld vagyok és egyáltalán nem tartom magam zöldnek. De nem is kempelek hátul, csak a skorpion g-vel. A goldot is akkor lövöm, amikor tényleg szükség van rá. Pl. maus szemből, mert oldalról lehetőségem sincs.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.